-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.521
anladım ben :) aşılama değilde üstüne eğer tutmaz ise bu bir kere daha çatlatırım
kasık ağrıları normal mi peki kızlar, normalde bu kadar ağrım olmaz idi adet öncesi ama çatlatma olduktan sonra adete 5 kala belim kasıklarım çok ağrır oldu
kasık ağrıları normal mi peki kızlar, normalde bu kadar ağrım olmaz idi adet öncesi ama çatlatma olduktan sonra adete 5 kala belim kasıklarım çok ağrır oldu
o zaman bekleyeceğim, normal adet döngüme göre 5 gün kaldı olmama, bekleyeyim bakalım neler olacak :)Benim her transferimden sonra Kasık ve bel ağrım oluyordu, adete yakın, negatif çıkmıştı sonuçlarım, son transferimde gene kasik ağrım oldu, daha hafifti ama bu sefer pozitif oldu.. Bir şey demek zor yani kasik ağrisi gebelikte de oluyor, adet olacağın içinde oluyor..
Tüp bebeği ertelememelisin ben 4 yılda 4 defa Tüp bebek yaptırdım ilkinde 5 yumurta 2.sind 4 3.sünde 4 4. Sünde 2 embriyo oluştu zaman hep bizim aleyhimize işliyor keşke hiç ara vermeden maddi durumumuzu zorlayıp daha çok yaptırsaydım diyorum çünkü zamanla o 1 yumurta bile olmayacak onun bilincinde olmalıyız çocuk istosak bu zorluklar bize zevk vermeli artıko zamanlar ki doktor nedense 5 kere klomenle aşılama yaptı, dur bu ay da yapalım dur bu ayda yapalım diye diye 5 adet oldu, maddi anlamda durum olmadığı için tüp bebeğe yönelmedim , birde iki tarafta normal denildiği için önce diğerlerini deneyelim diye ısrar etmişlerdi, neyse sonra yaş geçmeden tüp bebekden yararlanalım dedik başladık ama doktor 1 tane iğneli aşılama olması lazım dedi, 1 tane daha eklendi aşılama ve toplan 6 kere hüzün, sonra bıraktım daha uğraşamam diye, yaşım şu an 42, tüp bebek ile baş edecek ruh pek kalmadı ama keşke hepimizin emekleri tutsa, yorgunluk çok oluyor
Katılıyorum aynen 2010 da evlendim..2012 de tüp bebeğe basladim 6 yumurtam vardi ozamanlar 2013 te 2.tup bebek tedavimde kizima kavustumTüp bebeği ertelememelisin ben 4 yılda 4 defa Tüp bebek yaptırdım ilkinde 5 yumurta 2.sind 4 3.sünde 4 4. Sünde 2 embriyo oluştu zaman hep bizim aleyhimize işliyor keşke hiç ara vermeden maddi durumumuzu zorlayıp daha çok yaptırsaydım diyorum çünkü zamanla o 1 yumurta bile olmayacak onun bilincinde olmalıyız çocuk istosak bu zorluklar bize zevk vermeli artık
Cok gecmis olsun, kan testi yaptırın bence de net bir fikir verebilir, ona göre belki yol alırsınız, şansızim diye de düşünmeyin belki tuttuğu için bu kadar etki oldu, oyle de olabilir...erken test yapmak da cok dogru olmayabilir ama ben hep 3.gun transferlerimde dayanamayıp 8.gun kendim test yapmaya baslamisimdir, ama tabi doğru demiyorum buna, yanıltabilir, kan testi daha kesin.. Allah en güzel sonuçları nasip etsin insallah...Kizlar hastaneye yatacak duruma geldim..Biraz rahatlamisken yazabiliyorum..Gece 3 e kadar hastanedeydim..Surekli kusuyorum gastritimi tetikledi verdikleri ilaclar..Agizdan bisey alamaz duruma geldim..Doktor prednol yapar deyip gecistirmisti..Bugun ulasabilirsem tekrar arayacagim..2 gundur oyle siddetli hem midede hem yumutaliklarimda sanci vardiki anlatamam..48 saattir 2 saatlik uykuyla duruyordum sabah o aciyla 1 saat sicak suyun altinda oturdum.. Zaten acidan hep iki buklumdum..Olacagi varsa da olmaz artik bu kadar seyden sonra..Hadi mideyi gectim rahimde bu kadar sanci olmasi da normal degil..Sonuc buyuk ihtimal negatif olacak ama suan tek istedigim ogrenip ilaclari birakmak..yarin pazartesi 3.gun embriyosunun 10.gunu.. doktor carsamba test gununden once yapma dedi ama bu eziyeti cekmemek icin yarin test yaptirayim diyorum..10.gunde sifirsa tekrar yukselmez zaten inatla 12.gunu bekletmesinin anlami yok değil mi? Nasil sanssiz bir insanmışım..suan tek istedigim agrilarimin ve bulantilarimin bitmesi..Allah sifa versin..Bana da dua edin rahatlayayim biraz.
Allah şifa versin canım. Tez zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum. Umarım bebeğin seninledir. Herseyin hayırlısını diliyorum canım.Kizlar hastaneye yatacak duruma geldim..Biraz rahatlamisken yazabiliyorum..Gece 3 e kadar hastanedeydim..Surekli kusuyorum gastritimi tetikledi verdikleri ilaclar..Agizdan bisey alamaz duruma geldim..Doktor prednol yapar deyip gecistirmisti..Bugun ulasabilirsem tekrar arayacagim..2 gundur oyle siddetli hem midede hem yumutaliklarimda sanci vardiki anlatamam..48 saattir 2 saatlik uykuyla duruyordum sabah o aciyla 1 saat sicak suyun altinda oturdum.. Zaten acidan hep iki buklumdum..Olacagi varsa da olmaz artik bu kadar seyden sonra..Hadi mideyi gectim rahimde bu kadar sanci olmasi da normal degil..Sonuc buyuk ihtimal negatif olacak ama suan tek istedigim ogrenip ilaclari birakmak..yarin pazartesi 3.gun embriyosunun 10.gunu.. doktor carsamba test gununden once yapma dedi ama bu eziyeti cekmemek icin yarin test yaptirayim diyorum..10.gunde sifirsa tekrar yukselmez zaten inatla 12.gunu bekletmesinin anlami yok değil mi? Nasil sanssiz bir insanmışım..suan tek istedigim agrilarimin ve bulantilarimin bitmesi..Allah sifa versin..Bana da dua edin rahatlayayim biraz.
o zaman bekleyeceğim, normal adet döngüme göre 5 gün kaldı olmama, bekleyeyim bakalım neler olacak
Merhaba. Ben aranızda yeniyim. Eşimin sperminde sayı düşüklüğü var. Erbil Yağmur Yasemin Çekmez Murat Bozkurt ile görüştük. Eşim çok üzülüyor. Kendi yüzünden olmayacak diye . Bana bir akıl verin. Her doktorun Merkezi başka . Hangisi iyi bilmiyorum.
Kizlar hastaneye yatacak duruma geldim..Biraz rahatlamisken yazabiliyorum..Gece 3 e kadar hastanedeydim..Surekli kusuyorum gastritimi tetikledi verdikleri ilaclar..Agizdan bisey alamaz duruma geldim..Doktor prednol yapar deyip gecistirmisti..Bugun ulasabilirsem tekrar arayacagim..2 gundur oyle siddetli hem midede hem yumutaliklarimda sanci vardiki anlatamam..48 saattir 2 saatlik uykuyla duruyordum sabah o aciyla 1 saat sicak suyun altinda oturdum.. Zaten acidan hep iki buklumdum..Olacagi varsa da olmaz artik bu kadar seyden sonra..Hadi mideyi gectim rahimde bu kadar sanci olmasi da normal degil..Sonuc buyuk ihtimal negatif olacak ama suan tek istedigim ogrenip ilaclari birakmak..yarin pazartesi 3.gun embriyosunun 10.gunu.. doktor carsamba test gununden once yapma dedi ama bu eziyeti cekmemek icin yarin test yaptirayim diyorum..10.gunde sifirsa tekrar yukselmez zaten inatla 12.gunu bekletmesinin anlami yok değil mi? Nasil sanssiz bir insanmışım..suan tek istedigim agrilarimin ve bulantilarimin bitmesi..Allah sifa versin..Bana da dua edin rahatlayayim biraz.
Doktorun kim canımMerhaba arkadaşlar, iyi pazarlar. Ben dün adet oldum yarın sabah yine başlıyoruz hayirlisi ile tedaviye. Ben sizlerin tecrubelerinden yararlanarak birsey sormak istiyorum yarın ona göre konusayim doktorla, bana son iki aydır once 5 gün klomen kullandiriliyor, pesinden gonalf merional veriliyor, direkt gonal f ve merional ile başlamak daha mantıklı değil mi, bu şekilde uygulama yaptırmış olan var mı hiç, önce klomenle büyüyor diye mi deniyor da sonra buyumeyince igneye geçiyor, anlam veremedim doktora sorsam hep yaşın diyor, nolur bana akıl verin yarın için...
Kaç mg kullandın canım. Ben 14 gün kadar kullandım 32 mg yazdılar bana bırakınca cok yan etkisini gördüm. Doktorun kimSelam gecmis olsun
Cok gecmis olsun , prednolu neden hala kullandiriyorlar? Bana 4 gün kullandırılan biriktirmiştir, sen simdi testi yap 9. Günden itibaren cikar 9. Gun 0 sa 10. 11. Gun yükselmez birden zaten
Tesekkur ederim..adetle birlikte baslandi biraktirmadi.. transfere kadar bisey yapmamisti sonra progesteron igneleri falan hepsi agir geldi sanirim vucuduma..yarin 10.gun artik belki yarin giderim.. biliyorsun doktorlar illa test gunu tekrarlatiyorlar..Selam gecmis olsun
Cok gecmis olsun , prednolu neden hala kullandiriyorlar? Bana 4 gün kullandırılan biriktirmiştir, sen simdi testi yap 9. Günden itibaren cikar 9. Gun 0 sa 10. 11. Gun yükselmez birden zaten
Istanbul Tup bebek Aret bey'e gidiyorum canım, kendisi iki senedir bana klomen veriyor, klomenle yumurtalarimin hepsi eşit büyümüyor o nedenle cok az toplama yapıldı, yalvar yakar son 2 ay klomen 5 gün bitince sonrası iğne tedavisi verince büyüdüler, ama diyorum ki klomen vermeden direkt iğne verse adetin 3.gunu nasıl olur acaba, neden ısrarla klomen illa bir vermek istiyor çözemedimDoktorun kim canım
Istanbul Tup bebek Aret bey'e gidiyorum canım, kendisi iki senedir bana klomen veriyor, klomenle yumurtalarimin hepsi eşit büyümüyor o nedenle cok az toplama yapıldı, yalvar yakar son 2 ay klomen 5 gün bitince sonrası iğne tedavisi verince büyüdüler, ama diyorum ki klomen vermeden direkt iğne verse adetin 3.gunu nasıl olur acaba, neden ısrarla klomen illa bir vermek istiyor çözemedim
Cok tesekkur ederim, aynen bana da zaman kaybı olarak geliyor, cok doğru yazmışsın cnm, Memorial gibi başarılı bir yer de garipsedigine göre, bu kadar da yasin fazla yumurtan az diye klomen uzerine ısrar etmesi bana da anlamlı gelmedi, ondan sormak istemiştim gercekten fikir oldu, hadi bir kaç ay denenir de benim 2 sene oldu 3 kez transfer olabildim sadece çünku klomenle 1 yumurta büyüyor digerleri kaliyor, ben de yumurta birkaç tane de olsa varken onlar da toplansın istiyorum, en iyisi ben bu sefer bana klomen vermeden direkt iğne verin diye ısrar edeyim bir de böyle deneyeyim bakım, cok tesekkur tekrarBende 1 sene once orda tedavi gördüm, onlar klomenci, fazla ilaç parasi vs çıkmasın diye klomenle ilerliyorlar.. ama bazı yaş grupları için zaman kaybı olabiliyor, memorialda tedaviye başladığımda klomen kullandığımı soyledim onlar biraz garipsemislerdi herkesin farklı tedavi şekli var
Çoğu doktor gonalf merional veriyor. Klomen neden veriyor acaba. Sorsana ona canımIstanbul Tup bebek Aret bey'e gidiyorum canım, kendisi iki senedir bana klomen veriyor, klomenle yumurtalarimin hepsi eşit büyümüyor o nedenle cok az toplama yapıldı, yalvar yakar son 2 ay klomen 5 gün bitince sonrası iğne tedavisi verince büyüdüler, ama diyorum ki klomen vermeden direkt iğne verse adetin 3.gunu nasıl olur acaba, neden ısrarla klomen illa bir vermek istiyor çözemedim
Cok tesekkur ederim, aynen bana da zaman kaybı olarak geliyor, cok doğru yazmışsın cnm, Memorial gibi başarılı bir yer de garipsedigine göre, bu kadar da yasin fazla yumurtan az diye klomen uzerine ısrar etmesi bana da anlamlı gelmedi, ondan sormak istemiştim gercekten fikir oldu, hadi bir kaç ay denenir de benim 2 sene oldu 3 kez transfer olabildim sadece çünku klomenle 1 yumurta büyüyor digerleri kaliyor, ben de yumurta birkaç tane de olsa varken onlar da toplansın istiyorum, en iyisi ben bu sefer bana klomen vermeden direkt iğne verin diye ısrar edeyim bir de böyle deneyeyim bakım, cok tesekkur tekrar
Tedavi masrafları ucuz oluyor hastalarının. Fazla igne vermeden ilaçlı tedavi yapıyoruz mantığında, ama tedavi seklini her denemede değiştirmeden denememin yanlış olduğunu düşünüyorumÇoğu doktor gonalf merional veriyor. Klomen neden veriyor acaba. Sorsana ona canım
Cok sordum ve hatta kızdırdım da, hep bana dediği senin yasin 43 yumurtaların cok az sana iğne olmaz diyor, sanirim gittiğim merkezin böyle bir tedavi şekli var, klomenin ise yaradigi kişiler de varmış, o zaman çok hesaplı bir yöntem ama bende yaramıyor ben de bunu ona anlatamiyorum sanirim işte yoğunluktan hastayı tanımıyor yas ileri diyerek ezberden klomen gidiyor, yarın yine konuşacağım canim bakalim ne olacak...Çoğu doktor gonalf merional veriyor. Klomen neden veriyor acaba. Sorsana ona canım