- Konu Sahibi akideciknane
- #79.481
kizlar selam , keseyi gördük çok şükür, valla bende inanamıyorum suan olanlara 10 gün sonra kalp atışı için bekliyorlar.. Alllahim saglikla devam etsin, muayeneye girdiğimde bayılacaktim heyecandan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hadi bakalim canim insqllqh guzel devam edecek. Ngs li yaptirdin canim?kizlar selam , keseyi gördük çok şükür, valla bende inanamıyorum suan olanlara 10 gün sonra kalp atışı için bekliyorlar.. Alllahim saglikla devam etsin, muayeneye girdiğimde bayılacaktim heyecandan..
ayyy maşallah harika :)kizlar selam , keseyi gördük çok şükür, valla bende inanamıyorum suan olanlara 10 gün sonra kalp atışı için bekliyorlar.. Alllahim saglikla devam etsin, muayeneye girdiğimde bayılacaktim heyecandan..
şükür sağlıkla ilerlesin inşallahkizlar selam , keseyi gördük çok şükür, valla bende inanamıyorum suan olanlara 10 gün sonra kalp atışı için bekliyorlar.. Alllahim saglikla devam etsin, muayeneye girdiğimde bayılacaktim heyecandan..
8 ile 10 arasi en ideali..Ama benim 4 hucreli dondurulmusum var dondurmaya gerek var miydi dedigimde küçümseme demisti doktor..Merhaba kizlar..embriyonun gelsiim asmaalarinda.3. Gun kac hucreli olmasi gerikiyordu..ben 8 diye hatirliyorum..sanki..kac hucreli olursa korkmak gerekiyor.
Maşallah çok sevindim adına.saglicakla ilerler inşallah hamileliğin.kizlar selam , keseyi gördük çok şükür, valla bende inanamıyorum suan olanlara 10 gün sonra kalp atışı için bekliyorlar.. Alllahim saglikla devam etsin, muayeneye girdiğimde bayılacaktim heyecandan..
Canım bugün söylediler daha normalde 8 hücreli olursa çok iyi dedi ama 4 hücreden sonrasını iyi diye değerlendiriyoz dedilerMerhaba kizlar..embriyonun gelsiim asmaalarinda.3. Gun kac hucreli olmasi gerikiyordu..ben 8 diye hatirliyorum..sanki..kac hucreli olursa korkmak gerekiyor.
Allah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin çok güzel bi haber senin hikayeni okuycam birazdan mutlu sonları hep sevmişimdirkizlar selam , keseyi gördük çok şükür, valla bende inanamıyorum suan olanlara 10 gün sonra kalp atışı için bekliyorlar.. Alllahim saglikla devam etsin, muayeneye girdiğimde bayılacaktim heyecandan..
Dogrudur..canim..benimde ilk tup bebekte 5 hucreli 3. Gun olmustum..normalde transfer olmazdi ama demisti doktor..sans her zman vardir demisti..negatif olmustu..fakat..normalde cogu doktor yapmiyor..insallah..hic gerek kalmaz..canim..tesekkur ederim...canimm.8 ile 10 arasi en ideali..Ama benim 4 hucreli dondurulmusum var dondurmaya gerek var miydi dedigimde küçümseme demisti doktor..
Canim cok tesekkur ederim..bende oyle hatirlamistim...bugun 2. Gunum benimde..yarin ne olucak bilmiyorum.umidi kesmistim aslinda..1 embriyom var cunki suanda.hayirlisi ile ilerler insallah..Canım bugün söylediler daha normalde 8 hücreli olursa çok iyi dedi ama 4 hücreden sonrasını iyi diye değerlendiriyoz dediler
Cok tesekkurler ☺Allah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin çok güzel bi haber senin hikayeni okuycam birazdan mutlu sonları hep sevmişimdir
Yok canim ngs li olsa idi, şuan tüm dünyaya hamile oldugumu ilan ederdim :) ama embriyo sayısı az olduğundan genetige gönderemedim malesef, Allah büyüktür diyip bekleyip göreceğim, umarim hersey guzel ve mucizevi sonuçlanır.Ayyy hadi bakalim canim insqllqh guzel devam edecek. Ngs li yaptirdin canim?
Ngs nin de kesinlikle yok zaten canim. Hic stres yapma bebisin seninle ve saglikla devam edecekYok canim ngs li olsa idi, şuan tüm dünyaya hamile oldugumu ilan ederdim :) ama embriyo sayısı az olduğundan genetige gönderemedim malesef, Allah büyüktür diyip bekleyip göreceğim, umarim hersey guzel ve mucizevi sonuçlanır.
Ngs nin de kesinlikle yok zaten canim. Hic stres yapma bebisin seninle ve saglikla devam edecek
Cnm ben hiç kalmadım malesef. Ama bildiğim kadarıyla ilaçlar adet olmayı engelliyor. Ayrıca hamile kalan birçok arkadaş adet belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenmiş. Hiç kendini üzme olumlu düşün.inşallah bebişin seninledirBugun 7 günüm kizlar.. ilk gunlere gore az daha iyi olsamda ilaclar hala bulanti yapiyor.. Adet belirtileri basladi biraz canim sıkkın.. adet oncesi karnim guruldar hep malesef 2 gundur agriyla birlikte başladı..transferim biraz gec oldugu icin adet tarihim ilk defa test gunumden onceye denk geliyor..ilaclar olmamiza engel olur mu?yoksa hamilelik yoksa olur muyuz? Sanirim her iki durumda olabilir degil mi?
Benim diğer transferlerimdeki tecrübem, her transfer sonrasi adet sancisi çektim transferden 3 gun sonra ve negatif oldu , pozitif sonuçlanan bu transferinde ise gene adet sancisi oldu ama daha hafifti ve aralıklarla oldu, suan 5 haftalik gebeligim, dun gene adet sancim oldu bu sefer şiddetliydi üstelik adet oldum diye korktum sonra geçti.. adet sancisi ayrıca hamilelik belirtiside sayılıyor. Ona hiç takılma sen kanaman olmadığı sürece umut varCnm ben hiç kalmadım malesef. Ama bildiğim kadarıyla ilaçlar adet olmayı engelliyor. Ayrıca hamile kalan birçok arkadaş adet belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenmiş. Hiç kendini üzme olumlu düşün.inşallah bebişin seninledir
Tebrik ederim beliziko ,sağlıkla ilerler inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelam herkese
43 yaşımdayım 5. Transferimde şükür pozitif sonucu aldim ilk degerim 228 ikinci degerim 760 çıktı 2 embriyo transfer edildi 4. Gun embriyosu taze transfer oldu. ilk defa pozitif sonuç almanın şaşkınlığı içerisinde cuma günü keseyi görmeye gideceğiz.. kafamda soru işaretleri cook tabi, embriyo az olduğundan genetik tarama yaptırmadan transfer yaptık. Suan 5. Haftanın sonlarındayim.. bizi neler bekliyor bilmiyorum inşallah saglikla devam eder de tam olarak sevinebilirim.. tedavim memorialda oldu..