Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inş.

Selammm kizlarr

1 tanecik yumurtam cok guzel ilerlemiş 4.gun bugun pek umudum yoktu hirsli cikti insallah hep öyle devam edersımsıkı tutunur bana da blast olur bugun dondurucaz dedi embriyolog simdi ben agustosu bekleyeceğim bir kez daha toplanacak tabi 1 yumurta

Kızlar ben de hamileliğimin ilk üç ayında çok ciddi mide ağrısı ve bulantısı yaşadım, yerlerde süründüm resmen. Sanırım ilaçların da etkisi ile daha çok yaşıyoruz, bunun için bulantı bileklikleri kullanmıştım. Çok süper olmasa da biraz hafifletmişti. İlaç yerine denemekte fayda var sizlere de tavsiye ederim.

Selam, senin tedavin nasil devam ediyor, catlatma iğnesi oldun, doğal yan mi demiyorsunuz
hikayemi anlatayım ama şöyle
14 yıllık evliyim, hiç korunmadım, evliliğimin belli bir yılı sonrası gebelik öncesi kontrollerii olayım dedim ve sorun yok, uzun zaman korunmama rağmen çocuk olmadı sonra kadın doğuma takipte devam edeyim derken 1 çatlatma ve 6 aşılama yaptı, hiç biri tutmadı, psikoloji bozuldu doktoru bıraktım şehir değiştirdim ve yıllar sonra doğal yolla hamile kaldım, bebeğim 3. aya az kala karnımda öldü, psikolojimi uzun uzun süre toplayamadım, şimdi keşke demeyeyim diye güzel bir doktor buldum ve bir çatlatma ile başladım, sadece biraz eli hızlı tutuyor doktor da amh 1 in altına düşünce hızlandırıyoruz

evet evet canım, yumurta takip edildi büyütüldü çatlatma iğnesi 2 tane vuruldu, sonra ilişki, şimdi bekleme durumu

Umarim bundan sonra hersey cok guzel olur kac yasindasin ? Tup bebek neden düşünmediniz?

6 aşılama ile vakit kaybetmişsiniz..bende 5 tane yaptirmistim simdiki aklim olsaydi en cok 2.. Yasiniz da varmis niye tup bebek denemiyorsunuz? Bence bu ay olmazsa hic vakit kaybetmeyin derim..

o zamanlar ki doktor nedense 5 kere klomenle aşılama yaptı, dur bu ay da yapalım dur bu ayda yapalım diye diye 5 adet oldu, maddi anlamda durum olmadığı için tüp bebeğe yönelmedim , birde iki tarafta normal denildiği için önce diğerlerini deneyelim diye ısrar etmişlerdi, neyse sonra yaş geçmeden tüp bebekden yararlanalım dedik başladık ama doktor 1 tane iğneli aşılama olması lazım dedi, 1 tane daha eklendi aşılama ve toplan 6 kere hüzün, sonra bıraktım daha uğraşamam diye, yaşım şu an 42, tüp bebek ile baş edecek ruh pek kalmadı ama keşke hepimizin emekleri tutsa, yorgunluk çok oluyor

Aşılama ile cok fiyat farkı varmi arada bilmiyorum ama birdaha aşılama denemelisin zaman kaybı, bir kerede olsa tup bebek dene , muayenede kac yumurtanın gözüktü

Aşılama ile cok fiyat farkı varmi arada bilmiyorum ama birdaha aşılama denemelisin zaman kaybı, bir kerede olsa tup bebek dene , muayenede kac yumurtanın gözüktü
tüp bebek fiyatları baya var sanırım da sürece göre ilerleyeceğiz, bir de kaliteli bir yumurta buldu, 18,5 mm idi ve yancıları da var dedi, hemen o gün çatlatma yapıldı sonrası sürece kaldı, adete 5 gün kaldı işte, çatlatma iğnesinden sonra 12. gün erken gebelik testi yapmıştım işte ama 3 gündür kasık ağrım bitmedi

İnşallah hiç bir şeye gerek kalmadan olur , teste kadar kafanı dağıtmaya çalış odaklanma inşallah güzel olcak..

kasık ağrıları normal mi peki kızlar, normalde bu kadar ağrım olmaz idi adet öncesi ama çatlatma olduktan sonra adete 5 kala belim kasıklarım çok ağrır oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…