Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlı olsun rabbim kucağına sağlıkla slnayı nasip etsin bende 43 yaşındayım üç denemem negatif size ilaç ve doz olarak nasıl bir tedavi uygulandı yazabilirmisimiz
Amin diyeyim de olsun hamile degilim transfer oldum sonuc bekliyorum.. klomenle tedavi oldum 3 tane 3.gun embriyosu olustu 7 ay once.. 2 tanesi konuldu..insallah cozunurken kalitelerinde sıkıntı olmamistir..sormadim onlarda bisey demediler..cok umutlu degilim benimde 3 negatifim oldugu icin..

Hayırlı olsun rabbim kucağına sağlıkla slnayı nasip etsin bende 43 yaşındayım üç denemem negatif size ilaç ve doz olarak nasıl bir tedavi uygulandı yazabilirmisimiz
Sanirim biscolatam hamile ona sormak istediniz hatirladigim kadariyla genetikten saglikli gelen tek embriyo ile hamile kalmisti arkadasimiz..cok şükür

Merhaba. Öncelikle sağlıkla gelsin. Hayırlı olsun inş.
Akapuntur hakkında biraz bilgi verir misiniz. Tüp bebek tedavisi için uygulama nasıl
Teesekkurler inşallah, Akupunktura son tedavimden bir önceki tedavime yakın basladim, hafta 3 kez gittim, vücudun belli hormonal noktalarına igne batırıyor, hafif bir akım vererek 20 dakika bekletiyor, akupunktur öncesi bize bayaga bilgi verdi doktorumuz, stresin ve bu konuya odaklanmanin beynimizde limbik sistemi nasıl etkilediğini vs anlattı, akupunktur beni gerçekten rahatlattı, kendimi daha sakin hissettim, birde transfer günü ve transferin 3. Gunu seans uyguluyor, biraz maliyetli bir is 15 seansa indirimli 4,500 ödedik, ben memnun kaldım. İsterseniz araştırın. Ben Prof. Dr Kaya Özkuşa gittim..

Internette baktim östrojen yuklemesi de bulanti yaparmis..hepsi bir arada..bu estrofemi sonucumuz pozitif cikarsa da kullanacak miyiz acaba?
Evet maalesef o kadar ilac iğne dediğiniz gibi hepsi bir arada olunca, ağizda tat da gidiyor, mide sürekli kaziniyor yiyorsun bulanıyor yemiyorsun yine bulanıyor, o durumu çok yaşadığım için anlıyorum sizi Allah kolaylık versin estrofem pozitif çıkarsa da bir süre daha kullanılıyor sanirim, 3 ay kadar, rahim kalınlığını desteklemek için, ama tam emin değilim...

Evet canım ilaç dozlarını merak etmiştim tekrardan hayırlı olsun inşallah

Saolasın :) aslında şöyle memorialdaki ilk tedavimde 300 doz gonalf kullandım hep bu dozla gittim, sonra transfer negatif oldu, regl olduğum ilk gün tekrar gittim doktoruma birdahaki ay başlayaım dedi yok dedim şimdi başlayalım, muayene etti geriden gelen 4 tane yumurta var boyları da büyük az ilaçla toplarız dedi, 225 gonalf kullandım bir kaç kez ama sonralara doğru 2 yumurta var dediler, iptal etmeye karar verdik, yumurta sayısı az diye, sonra vazgeçtik iptelden devam dedik :) 2 yumurta toplantı 2 side döllendi şükür ,

Ben de kizima İstanbul memorial de.kavustum laboratuvarlarına cok güveniyorum..6 yıldır kardes istiyoruz ama kısmet olmadı e simdi çocukta var istanbulda.kalma derdi vs derken masrafları iyice artıyor diye gidemedik ...Ankara memorial deyiz...Bende de 2 yumurta oluşuyor bu kez 1 tanesi büyüdü dollendi bugun 2.gunu5 e kalacak mi bakalim
Ama doktorum tek transfer yapmak istemiyor ben de oyle..ağustosta 1 toplama daha yapacak...toplamda da 7.tedavim olacak

benimde 7. tedavimdi Memorial çok güvenilir, biz eşimle çok memnun kaldık, ben 4. günde transfer yaptırdım.
umarım istediğin gibi olur, kardeş biran önce gelir :)) . genetiğe göndermeyeceksiniz dimi ?

benimde 7. tedavimdi Memorial çok güvenilir, biz eşimle çok memnun kaldık, ben 4. günde transfer yaptırdım.
umarım istediğin gibi olur, kardeş biran önce gelir :)) . genetiğe göndermeyeceksiniz dimi ?
Insallah canim
Yok zaten cok az embriyo oluşuyor bir de cok pahali iş genetik o yuzden gondermeyrcegiz canim ya..

Insallah canim
Yok zaten cok az embriyo oluşuyor bir de cok pahali iş genetik o yuzden gondermeyrcegiz canim ya..

Benim şuandaki en büyük korkum o genetiksiz transfer yaptık Memorial 4 ve üzeri embriyo sayısına öneriyor genetik ikili testlerden geçersem sağlıkla, işte ozaman şuan Hamile olduğuma sevinicem :) :)

Benim şuandaki en büyük korkum o genetiksiz transfer yaptık Memorial 4 ve üzeri embriyo sayısına öneriyor genetik ikili testlerden geçersem sağlıkla, işte ozaman şuan Hamile olduğuma sevinicem :) :)
Canim bizlerin yaş tan dolayi ikili testlerimiz zaten riskli cikar..ben o testlere de pek guvenemiyorum Rabbim sagliklica kucağına almak nasip etsin insallah darisi hepimize olsun...

Ayyy canim bayağıdır buraya bakmiyordum. Simdi gordum. Cok cok cooook sevindim. Insallah guzel ilerleyecek. Her şey güzel olsun senin için
Hamile duası kabul olur derler bizler için de dua et

Ayyy canim bayağıdır buraya bakmiyordum. Simdi gordum. Cok cok cooook sevindim. Insallah guzel ilerleyecek. Her şey güzel olsun senin için
Hamile duası kabul olur derler bizler için de dua et

Selam canım , nasılsın , çok teşekkürler, inşallah hepimiz harika sonuçlar allaım Allahım bizleri bu süreçden mutlu mesut çıkarsın , sen nasılsın devam ediyor mu tedavin

Canim benim raporum var oksapar icin. Transfer oncesi başlayacağım acaba o raporu enox ile değiştirebilir miyim?
Onu bilemiyorum fakat reçetemde oksapar yazılı iken,covid sebebi ile kalmadı diyerek enox verilmeye başlandı. Doktorumda aynısı diyerek onayladı, o günden beri enoxla devam.

Selam canım , nasılsın , çok teşekkürler, inşallah hepimiz harika sonuçlar allaım Allahım bizleri bu süreçden mutlu mesut çıkarsın , sen nasılsın devam ediyor mu tedavin
Sagol tatlım. Ben tam transfer aşamasına girmiştim ki asi cikti. Eylulde ofislwre döneceğimiz icin transferi erteledim. Asilarimi olup transfer olcam.
4 tane embriyocuk beni bekliyor hepsini sırayla dogurayim hic zarari yok valla

Sagol tatlım. Ben tam transfer aşamasına girmiştim ki asi cikti. Eylulde ofislwre döneceğimiz icin transferi erteledim. Asilarimi olup transfer olcam.
4 tane embriyocuk beni bekliyor hepsini sırayla dogurayim hic zarari yok valla

Hadi hayuırlısı hepsi sağlıkla kalsın sende, ben aşı olmadım transferide ertelemek istedim, güvenemedim de şimdi aşı olursa olurmu tutarmu engellermi bir sürü soru oldu kafamda doktorumda transferden sonra olursun dedi, ama şimdi olmam , mümkün olduğunca korunmaya çalışıyorum

Canim biz ofislere döneceğiz diye ben o riski alamadım mecburen asi oldum. 4 tane de ngs li embriyo var. Korona olup onlari da riske atmak istemedim. Muhtemelen transfere 1 hafta kala falan ilaclari igneyi biraktim gidip asi oldum.
Evdeysen disari cikmiyorsan ise gitme sorunun yoksa korkma. Ben ise gideceğim için asi yaptirmasam cok buyuk riskliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…