-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.421
Cok tesekkurler , guzel haberler duymak mutlu ediyor hepimizi onun icin sizinle paylaşmak istedim, umarim cuma günüde guzel haberlerle gelirim.. ama 2.5 senelik tedavimde şu pozitifi görmek bile harika bir duyguydu, Allah hepimizin emeklerini karşılıksız bırakmasınYaaa harika haber bu, cok sevindim Allah tamamına erdirsin, ben de 43 yaşındayım bana o kadar umut oldu ki bu mesajınız, insallah değerler güzel gözüküyor keseyi de kalp atışlarını da bebisin tekmelerini de en güzel şekilde duyup saglikla dünyaya getirin
Bu ay başlayamadım malesef, adet bitiminde başlayacaktım ev taşıma işi çıktı, herşeyi kolileyince bütün düzenim kaçtı, tekrar başlayacam inşallahMerhabalar devam ediyor musunuz testere dişli Aslan pençesine acaba? 1 hafta erken oldu demiştiniz benim ilk ay bi şey değişmedi ama bu ay adetim bir gün gecikti sanki sökülemiyor gibi geliyor. Ama genel olarak hem ruhsal hem fizyolojik olarak rahatlattığını hissediyorum. Gecikme yaptığını da duydunuz mu acaba, neden sökülemedi anlamadım lekelenme başlamalıydı öncesinde
Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsınSelam herkese
43 yaşımdayım 5. Transferimde şükür pozitif sonucu aldim ilk degerim 228 ikinci degerim 760 çıktı 2 embriyo transfer edildi 4. Gun embriyosu taze transfer oldu. ilk defa pozitif sonuç almanın şaşkınlığı içerisinde cuma günü keseyi görmeye gideceğiz.. kafamda soru işaretleri cook tabi, embriyo az olduğundan genetik tarama yaptırmadan transfer yaptık. Suan 5. Haftanın sonlarındayim.. bizi neler bekliyor bilmiyorum inşallah saglikla devam eder de tam olarak sevinebilirim.. tedavim memorialda oldu..
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Ne müjdeli bir haber...Selam herkese
43 yaşımdayım 5. Transferimde şükür pozitif sonucu aldim ilk degerim 228 ikinci degerim 760 çıktı 2 embriyo transfer edildi 4. Gun embriyosu taze transfer oldu. ilk defa pozitif sonuç almanın şaşkınlığı içerisinde cuma günü keseyi görmeye gideceğiz.. kafamda soru işaretleri cook tabi, embriyo az olduğundan genetik tarama yaptırmadan transfer yaptık. Suan 5. Haftanın sonlarındayim.. bizi neler bekliyor bilmiyorum inşallah saglikla devam eder de tam olarak sevinebilirim.. tedavim memorialda oldu..
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Ne müjdeli bir haber...
Açelya nasılsın miden daha iyi mi?Hayirli olsun Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah..Doğana kadar o stres hep devam edecek malesef
O kadar kötüyüm ki anlatamam..Bende zaten mide problemi vardi.. Doktor prednol yapiyordur yemek arasinda ic dedi..yedigim 10 dk durmuyorki ilaclarda boşa gidiyor..prednole adetle birlikte baslamistim 10 gunde bisey yapmadi da simdi mi yapacak? Bende prulotex adindaki igne yapiyor gibi geldi yanetkilerine baktim baya uyuyor..Bu sabah bir yudum biseyler yedim cikarmadim bakalim insallah gece yine kötü olmam..Beslenemeden sonuc bekliyorum nasil olacak bilmiyorum..Açelya nasılsın miden daha iyi mi?
Prulotex yerine kalçadan progestan vuruluyordum ben onu sorsan belki o yan etki yapmazdı sadece ağrısı oluyordu ertesi gün kalçada bide vurulunca bi saat içinde uyuyordum üç günde bir mi ne vuruluyordum olur inşallah beslenmenin pek etkisi yoktur ilk başta zannetmemO kadar kötüyüm ki anlatamam..Bende zaten mide problemi vardi.. Doktor prednol yapiyordur yemek arasinda ic dedi..yedigim 10 dk durmuyorki ilaclarda boşa gidiyor..prednole adetle birlikte baslamistim 10 gunde bisey yapmadi da simdi mi yapacak? Bende prulotex adindaki igne yapiyor gibi geldi yanetkilerine baktim baya uyuyor..Bu sabah bir yudum biseyler yedim cikarmadim bakalim insallah gece yine kötü olmam..Beslenemeden sonuc bekliyorum nasil olacak bilmiyorum..
Insallah..sonuc bekleyenler neler neler yiyorlar..ben suyu zor iciyorum..devam ederse serum destegi alacagiz mecburen..benim 2 igne var hergun gobekten..biri kan sulandirici..gobek mosmor oldu..Prulotex yerine kalçadan progestan vuruluyordum ben onu sorsan belki o yan etki yapmazdı sadece ağrısı oluyordu ertesi gün kalçada bide vurulunca bi saat içinde uyuyordum üç günde bir mi ne vuruluyordum olur inşallah beslenmenin pek etkisi yoktur ilk başta zannetmem
evet kan sulandirici da veriyorlar sonra alisiyor gobek morarmalar geciyorInsallah..sonuc bekleyenler neler neler yiyorlar..ben suyu zor iciyorum..devam ederse serum destegi alacagiz mecburen..benim 2 igne var hergun gobekten..biri kan sulandirici..gobek mosmor oldu..
Oksapar mı, enox mu kullanıyorsun? Oksapar vurulduğumda mosmor geziyordum. Hatta elime, sol tarafımda oluşmuş beze geliyor.Insallah..sonuc bekleyenler neler neler yiyorlar..ben suyu zor iciyorum..devam ederse serum destegi alacagiz mecburen..benim 2 igne var hergun gobekten..biri kan sulandirici..gobek mosmor oldu..
Oksapar canim..Esimin vurduklarindan baya büyük morluklar var..birkac gundur kendim yapiyorum..zor oluyor beze gibi bisey bende de var bu yuzden sanki vuracak yer kalmadi gibi..Oksapar mı, enox mu kullanıyorsun? Oksapar vurulduğumda mosmor geziyordum. Hatta elime, sol tarafımda oluşmuş beze geliyor.
Enox a geçince morarmalar neredeyse yok gibi..
Enox ile aynı etken maddeyi içeriyor. Dilersen ona geçebilirsin. Enox daha hafif bence, malum gebeliğin sonuna kadar kullanacağımOksapar canim..Esimin vurduklarindan baya büyük morluklar var..birkac gundur kendim yapiyorum..zor oluyor beze gibi bisey bende de var bu yuzden sanki vuracak yer kalmadi gibi..
Merhaba. Öncelikle sağlıkla gelsin. Hayırlı olsun inş.Tesekkur ederim , hiç bir şeyi farklı yapamdim diyebilirim. Zaten düzenli yaptığım rutinler var , ari sutu, vitaminler, her sabah avakado, kuşkonmaz , düzenli yuruyus , akupunktura basladim birde bu tedavimden bir kac ay once 15 seans , akupunktur tavsiye ederim, hem stresi önemli ölçüde engelliyor hemde yumurrta kalitesini arttırdığını söylüyorlar. Tup bebek tedavisine uygun seans yapiyorlar.
Allah kolaylık versin birazcık daha sabır, transferler sonrasi bulantı sorunu ben de yaşadım ama benim bulantı yapan estrofem di, bana ostrojen desteği içeren haplar inanılmaz bulantı yapıyor, siz de içiyorsanız o da bulantı yapıyor olabilir, doktorla konuştum estrofem i cyclo ile değiştirdi, o zaman daha dayanilabilir düzeyde bulantı oldu, onun dışında kullandığınız tüm iğneleri ben de oldum ama sizin ki kadar bulantı bende yapmadı, beni estrofem fena etmişti. Söyle bir dilekte bulunayım insallah yasadiginiz tüm o bulantilar tez zamanda hamilelik bulantilarina dönsün, hayirlisi ile en güzel sonuclari alın...Insallah..sonuc bekleyenler neler neler yiyorlar..ben suyu zor iciyorum..devam ederse serum destegi alacagiz mecburen..benim 2 igne var hergun gobekten..biri kan sulandirici..gobek mosmor oldu..
Internette baktim östrojen yuklemesi de bulanti yaparmis..hepsi bir arada..bu estrofemi sonucumuz pozitif cikarsa da kullanacak miyiz acaba?Allah kolaylık versin birazcık daha sabır, transferler sonrasi bulantı sorunu ben de yaşadım ama benim bulantı yapan estrofem di, bana ostrojen desteği içeren haplar inanılmaz bulantı yapıyor, siz de içiyorsanız o da bulantı yapıyor olabilir, doktorla konuştum estrofem i cyclo ile değiştirdi, o zaman daha dayanilabilir düzeyde bulantı oldu, onun dışında kullandığınız tüm iğneleri ben de oldum ama sizin ki kadar bulantı bende yapmadı, beni estrofem fena etmişti. Söyle bir dilekte bulunayım insallah yasadiginiz tüm o bulantilar tez zamanda hamilelik bulantilarina dönsün, hayirlisi ile en güzel sonuclari alın...
Canim aslinda parantez icinde dedigin igneyi de yazmis ama eczane onu vermis..2 kutunun 1 tanesi bitti digeri duruyor artik devam ederim..kendim vurdugumdan beri sadece igne izleri var..doktor igneden sonra kuru pamukla ovala demisti belki onun etkisi olmustur..Enox ile aynı etken maddeyi içeriyor. Dilersen ona geçebilirsin. Enox daha hafif bence, malum gebeliğin sonuna kadar kullanacağım
Hayırlı olsun rabbim kucağına sağlıkla slnayı nasip etsin bende 43 yaşındayım üç denemem negatif size ilaç ve doz olarak nasıl bir tedavi uygulandı yazabilirmisimizCanim aslinda parantez icinde dedigin igneyi de yazmis ama eczane onu vermis..2 kutunun 1 tanesi bitti digeri duruyor artik devam ederim..kendim vurdugumdan beri sadece igne izleri var..doktor igneden sonra kuru pamukla ovala demisti belki onun etkisi olmustur..
Sonucu ogrenene kadar denize girmek yasak..nasil tatile ihtiyacim vardi halbuki.. sonuc olumsuz olursa denize kosacagim da bu morluklarla bikini zor işsonuc olumlu olursa doktor ne der sormak lazim girmek sorun olur mu bilmiyorum..
Ignelerin acisi disinda hicbir belirtim yok.. aramiyorum da.. sanirim negatiflere alıştım..öncekilerde gunleri sayardim test günüm bir turlu gelmezdi..simdi korkudan midir nedir hic oyle bir istek, beklenti yok