-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.461
Canim biz ofislere döneceğiz diye ben o riski alamadım mecburen asi oldum. 4 tane de ngs li embriyo var. Korona olup onlari da riske atmak istemedim. Muhtemelen transfere 1 hafta kala falan ilaclari igneyi biraktim gidip asi oldum.
Evdeysen disari cikmiyorsan ise gitme sorunun yoksa korkma. Ben ise gideceğim için asi yaptirmasam cok buyuk riskliydi.
Ayy ne güzel biz artik döneceğiz kalici olarak hibrit model çalışmaya geçilecek. Valla oyle aciklama yapılınca asi da cikinca hemen gidip asi oldum ben. Simdi 2. Dozu da olcam. Sonrasinda tatile cikicam 2 ay sonra falan da transfer hazırlığına baslarim artik canim.Vayy 4 tane ngs li harikaaa, massallah guzel sonuçlansin ben halaa evden çalışıyorum onun icin daha az riskliyim:)
Kizlar bisey sorucam bu ay yumurta takibi yaptirmistim gecen hafta persembe gunu o büyüyen yumurta icin bi catlatma ignesi yapildi normalde dogal siklusu takip ediyodu dr klomen vs vermemisti sali gunu yani bu hafta catlamismi diye kontrole cagirmisti dr catlayan yumurtanin kesesini gordu ama bi bakti yeni çatlamak uzere olan 21 mm bi yumurta daha gordu sivisi yeni sizmaya baslio dedi su an catliyor o gunude degerlendirin dedi ama bu kadar hizli büyuyen bi yumurta bosmudur saglikli degildir dimi
İnsallah benimde tutarr canim bu arada tebrik ederim allah kucagina almayida nasip ederSelam, benim de 21 mm dediği ve çatlamak üzere dediği yumurta dan hamile kaldım
İnsallah benimde tutarr canim bu arada tebrik ederim allah kucagina almayida nasip edersenindemi dogal takip ile olmustu.. benim aklıma takılan bu buyuyen yumurta sonradan ataga geçti hic esamesi yoktu ortalikta birden buyumusya acaba kalitesiz bosmudur boyle buyudugu ic
Maşallah çok güzel bı haber.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aminSelam herkese
43 yaşımdayım 5. Transferimde şükür pozitif sonucu aldim ilk degerim 228 ikinci degerim 760 çıktı 2 embriyo transfer edildi 4. Gun embriyosu taze transfer oldu. ilk defa pozitif sonuç almanın şaşkınlığı içerisinde cuma günü keseyi görmeye gideceğiz.. kafamda soru işaretleri cook tabi, embriyo az olduğundan genetik tarama yaptırmadan transfer yaptık. Suan 5. Haftanın sonlarındayim.. bizi neler bekliyor bilmiyorum inşallah saglikla devam eder de tam olarak sevinebilirim.. tedavim memorialda oldu..
Merhaba benimde sağda 2 tane vardı 17 ml lik soldakiler daha küçüktü toplamaya girdim sağda yok dedi soldakiler topladı sanırım benimkilerde çatladı gitti ve o toplanan yumurtalar döllenmemişti transferi göremedim yani. Doktora söyledim soldada vardı diye sapdakilerdir onlar dediOlabiliyor sanırımKızlar yumoşlarımdan biri 17.5 mm olan o gün çatlatmama iğnesine başlamama rağmen çatlamış gitmiş moralim bozuldu zaten azıcıklar o yumurtaya güveniyodum çatlatmama iğnesine rağmen yumurtası çatlayan var mı acaba anormal bi durum oldu
Merhaba canim uzuldum..ben bu olagi doktoruma..sordum..catlamama ignesi vurulmamiza ragmen catlayabilirmi diye..yuzde 10 ihtimal varmis..igne vurulmammiza ragmen..benim ilk tedavimde catlamisti..1 yumurtam vardi zaten..cetroide ragmen catlamisti..olabiliyor..malesef boyle durumlar..Kızlar yumoşlarımdan biri 17.5 mm olan o gün çatlatmama iğnesine başlamama rağmen çatlamış gitmiş moralim bozuldu zaten azıcıklar o yumurtaya güveniyodum çatlatmama iğnesine rağmen yumurtası çatlayan var mı acaba anormal bi durum oldu
Teşekkür ederim bilgi için.Teesekkurler inşallah, Akupunktura son tedavimden bir önceki tedavime yakın basladim, hafta 3 kez gittim, vücudun belli hormonal noktalarına igne batırıyor, hafif bir akım vererek 20 dakika bekletiyor, akupunktur öncesi bize bayaga bilgi verdi doktorumuz, stresin ve bu konuya odaklanmanin beynimizde limbik sistemi nasıl etkilediğini vs anlattı, akupunktur beni gerçekten rahatlattı, kendimi daha sakin hissettim, birde transfer günü ve transferin 3. Gunu seans uyguluyor, biraz maliyetli bir is 15 seansa indirimli 4,500 ödedik, ben memnun kaldım. İsterseniz araştırın. Ben Prof. Dr Kaya Özkuşa gittim..
Saolasın :) aslında şöyle memorialdaki ilk tedavimde 300 doz gonalf kullandım hep bu dozla gittim, sonra transfer negatif oldu, regl olduğum ilk gün tekrar gittim doktoruma birdahaki ay başlayaım dedi yok dedim şimdi başlayalım, muayene etti geriden gelen 4 tane yumurta var boyları da büyük az ilaçla toplarız dedi, 225 gonalf kullandım bir kaç kez ama sonralara doğru 2 yumurta var dediler, iptal etmeye karar verdik, yumurta sayısı az diye, sonra vazgeçtik iptelden devam dedik :) 2 yumurta toplantı 2 side döllendi şükür
Çok teşekkür ederim darısı bizlere inşallahSaolasın :) aslında şöyle memorialdaki ilk tedavimde 300 doz gonalf kullandım hep bu dozla gittim, sonra transfer negatif oldu, regl olduğum ilk gün tekrar gittim doktoruma birdahaki ay başlayaım dedi yok dedim şimdi başlayalım, muayene etti geriden gelen 4 tane yumurta var boyları da büyük az ilaçla toplarız dedi, 225 gonalf kullandım bir kaç kez ama sonralara doğru 2 yumurta var dediler, iptal etmeye karar verdik, yumurta sayısı az diye, sonra vazgeçtik iptelden devam dedik :) 2 yumurta toplantı 2 side döllendi şükür ,
umutlandırmak istemem ama 11. gün yapmışsınız testi genelde 10 sonrası etki geçer diye biliyorum. inşallah bebişin seninledir. olmadı yarın sabah imkanın varsa tekrar yap inşallah koyulaşırkızlar merhaba
42 yaşındayım, uzun aradan sonra çatlatma iğnesi ile başladık tekrar tedaviye
25 haziranda çatlatma oldum, 6 temmuzda dayanamadım, erken gebelik çıkaran test yaptım, 2. çizgi silik çıktı ama çatlatmanın etkisi olabilir mi, adete daha 6 günüm var
bilemedim ki, kasık ağrılarım var ama diyorum adet olacam herhalde ya adete 6 gün kaldı, bekleyeyimde pazartesi kan vereyim diyorum, insan beklerken yoruluyor, internetten bakıyorum çatlatmada gebelik hormonu olunca onun etksi mi acaba diy e aklımda sürekli sorularumutlandırmak istemem ama 11. gün yapmışsınız testi genelde 10 sonrası etki geçer diye biliyorum. inşallah bebişin seninledir. olmadı yarın sabah imkanın varsa tekrar yap inşallah koyulaşır
bilemedim ki, kasık ağrılarım var ama diyorum adet olacam herhalde ya adete 6 gün kaldı, bekleyeyimde pazartesi kan vereyim diyorum, insan beklerken yoruluyor, internetten bakıyorum çatlatmada gebelik hormonu olunca onun etksi mi acaba diy e aklımda sürekli sorular
yapmadım bekliyrum ısrarla, haftasonunu da geçireyim dedim de yaaa adete az zaman kala hamile olanlarda adet sabcısı oluyor muBugünde kan testi yaptıysanız çıkar aslında
Bende oldu hala oluyoryapmadım bekliyrum ısrarla, haftasonunu da geçireyim dedim de yaaa adete az zaman kala hamile olanlarda adet sabcısı oluyor mu
bana hikayeni anlatırmısın hamilelik var mı ayyy yeni gruba yazdım yaBende oldu hala oluyor