Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Son demememde 4 kez opu geçirdim 3 tanesinde sizin yasadiginiz durumu yasadim.. doktor ne karisiyorsun demesin diye sustum..ama verdigim para ve emek boşa gitti..

Yazik olmus emeginize paraniza gercekten, nerde oldunuz tedavinizi cok merak ettim. 20 mm olmadan toplama karari almalarina sasirdim sebebi nedir acaba sorsaniz keske?

Kızlar selamlar, burda artik bu yolculukta nedensiz yorulmuşum iyice uzaklaşmış hissediyorum. Bir ümitli oluyorum bir ümitsiz ve artik 41 oldum dielim. bayram öncesi gidicem son donmus için oda bayrama denk geliyor ağustosa kalır gibi. İşyerınde deisiklikler var oda ayrı sorun. Anneler- babalar gününu sizler gibi buruk geçirdim. Bıkkınlık gelmis artik. Foruma bakıodum yok beslenme yok hangi takviye alayim die okumaktan. Akıbetimiz hayırlı mi olacak hayirsizmi insan bilemiyor. Ama bir minik eli hep tutmak istedim. Ismide bu sebeple secmistim. Hayata tutunurum die.
Sn durumları okuyamadım durumlar nasıl... redostim ile ımprly aldim bir ay kullandım. Baskada bısey yapmadm. Takvıyeler çok pahali buda bir sektör olmus. Kendinize iyi bakin.

Seni o kadar iyi anliyorum ki..Herseye alinir uzulur kafaya takar oldum zaten..dondurulmuslarim olmasa sanirim buraya kadarmis diyecektim.. son bi gayret deyip ugrasiyorum..Allah insallah kalan embriyonla sana bir evlat verir canim.. Olmazsa insana hayat anlamsiz gibi geliyor ama neler okuyoruz bir evlat bir aileyi yok edebiliyor..önce hayirlisini ve sagliklisini versin insallah..

Burda hepimiz asagi yukarı ayni caba, ayniduygular içindeyiz. Bazen evet ole kötü haberler görüyorum ki bende ürperiyorum sen emeklerle büyüt her dönemi ayrı endişe.. Anne olmadan da anlayabiliyorum bazı şeyleri Allah bizlere de bir kapi acar inşallah. O kapida bekliyorum sizler gibi. Herseyın hayırlısı.

Gerçekten cok dogru dediginiz hersey Biz kendi kendimize omu iy gekir onuda yaoalim bunuda diyrouz dra gidincede bizlere farklı birsey uygulasinalr istiyoruz yok ya denk gekmiyor bilmiyorum birinden duydum 5. Denemde bağışıklığina bakilmis fazlaymis onu tedabi edince tutunmuş herseyi bzi mi diyeceğiz dra ben diyroumki son sansim ne gerekiyorsa yapayim hiç farklı bi öneri gelemdi tedavide standart zaten herşey gercekten cok pahali allah hepimizin yardımcısi olsun rabbim naaip etmisse kavuşuruz ins. Yoksa yorucu yipratici bi süreç ama umut etmeden de duramiyor insan 5.yi yaptiriken son dmeistim bikaçyıl geçince tekrar basladim bakalim hayirkisi

Yok canım 6.tranferim bu.bazılarında tranfere bile gidemedik.ben 2.denememde 2.gün transferiyle hamile kalmıştım ama kalbi atmamıştı kürtajla sonuçlanmıştı.dr un dediği lab.ortamı ne kadar iyi olsada anne rahminin yerini tutmaz.bilemiyorum ya yaşta gelmiş artık yumurta kalitesi iice düştü.

Benimde 8 yumurta toplamam var..Ben 3.gundekiyle hamile kalip, 2 kez 5.gunle negatifi gördüm dediginiz gibi güne takilmamak lazim tabiki ama genelde 2.gunler nadir oluyor..Bana nasil olsa 3.gune ilerlemezler koyalim gitsin sansimiza gibi geliyor..

Ne güzel allah bağışlasın en azından evladınız varmış.bizim hiç yok

Son demememde 4 kez opu geçirdim 3 tanesinde sizin yasadiginiz durumu yasadim.. doktor ne karisiyorsun demesin diye sustum..ama verdigim para ve emek boşa gitti..
Doktorların umrunda degil, makine gibi görüyorlar, ya insan ileri yaşsa zaten zamanımız tükeniyor biraz daha özen gösterin yumurtalar o kadar değerli bizler için, bu kadar basitçe olgun çıkmadı demek ne kadar vicdansizca, ama yumurtamiz olmayınca eee yaşınız derler, madem yasımız biraz daha özen gösterin elde edebildiğimiz yumurtalara ne olur ya

Yazik olmus emeginize paraniza gercekten, nerde oldunuz tedavinizi cok merak ettim. 20 mm olmadan toplama karari almalarina sasirdim sebebi nedir acaba sorsaniz keske?
Tedavim İstanbul tup bebek merkezinde, muhtemelen şundan oldu, 3 folikul vardi bir tanesi büyüktü büyük dediğim 20mm civarında diğer ikisi de 17mm di, o 20 olan onceden çatlar diye düşündü bence ama bu kadar zamandır tedavi.oluyorum 24mmle bile çatlamıyor sonuçta cetrotide da vuruluyoruz, kisaca ozensizce davrandı nasılsa bir daha gelir bir daha toplarız gibi artık ne düşünduyse, yüzlerce hasta geliyor fabrikasyon işliyor sistem.

Bencede kolay kolay catalmiyorki cok sayida olanlarin hepsi yani dgeildir mutalaka 24 lere cikanda vardır tabiki

Belki de 20 mmlik yumurtayi riske atmak istemedi yada gene gelir olmazsa diye dusundu dedigin gibi.
İleri yas tedavileri icin oldukca tercih edilen bir merkez ama ben gorusmeye gittigimde nedense pek isinamadim. Yine de memnun olanlar vardir kimseyi etkilemek istemem.

Ben bir kac merkezde tedavi oldum, benzer şeyler olabiliyor, nerde diye sorulduğu için merkez adı verdim yoksa bundan 3 sene önce baska bir merkezde benim kistlerimi folikul diye görüp opu ya aldılar ve hepsi boş çıkınca da yaşından dolayı dediler sonra da tedavi şeklini değiştirdiler yanlış tedavi uygulamislar, ucuz bir yöntem olsa denesinler de hem maddi hem manevi hem zaman kayıpları yaşarken biraz daha özenli olsalar, psikolojik olarak hastayı da anlamaya çalışsalar, dinleseler ne iyi olur...

Nasil gecti opunuz , guzel haberlerinizi bekliyoruz
Nasil gecti opunuz , guzel haberlerinizi bekliyoruz
Hiç bişi anlamadım iyi geçti ağrı sızı yok 2 yumurtadan biri boş çıkmış 1 i döllenmiş bugün iyi haberini aldım 3. Gün donduracaklar inşallah çok zor bi süreç her an korkuyorum tek yumurtayla yola çıkmak çok zormuş arkadaşlar ama çıktım bi yola şindi bu ay tekkrar bi tedavi ve 2. Opu olcam diğer yumurtalar büyürse valla yaşı 40 a yakşalan varsa 40 ı geçirmesin derim az yumurta çok strese soktu beni Hiç çocuksuz kalmaya bu kadar yakın yada anne olmaya bu kadar yakın olmamıştım

Cok dogru demişsiniz az yumurta insana kendini çok endiseli hissettiriyor, 1 embriyonuz da olmus inşallah evlat olsun o size, sizin dual olacaktı sanirim, iğne kullandınız di mi? İlk opu yu oldunuz kaç gün ara verip.ikinci için ignelere başlayacaksınız? Arkadan daha çok yumurta geleceğini umuyorum inşallah da öyle olsun güzel haberlerinizi bekleyeceğiz

Kesinlikle cok haklisin sonuna kadar katiliyorum dediklerine malesef her acidan cok maliyetli tecrubeler edindik dilerim kimse daha fazla üzülüp yipranmadan cabalarinin karsiligini bulur

Amin,inş çok bekletmez Rabb'im. Fsh, amh kaçtı Dr tüpe yönlendirdi?

Opudan 4 gün sonra yani pazartesi başlayacağım iğnelere 3 tane folikül görünüyor inşallah büyürlerse tekrar opu olacağım canım 1tane daha embriyom olsa içim rahat edecek Allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah Hepimizin umutları solmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…