- 2 Ağustos 2020
- 587
- 393
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.261
Soğan kürü fsh düşürüyorMaşallah değerlerin çok güzel.benim FSH yüksek o yüzden tedaviye baslayamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğan kürü fsh düşürüyorMaşallah değerlerin çok güzel.benim FSH yüksek o yüzden tedaviye baslayamiyorum
Canım bir tanıdığımın arkadaşı 11. Denemede bebek sahibi olmuş ne farklı yaptı ne oldu bilmiyorum ama çok mücadele ettiklerini anlatmıştı.Arkadaşlar bugün 4.denenem için de negatif sonucu aldım. 5. Tüp bebek Denemesinde başarılı olan veya başarılı olmuş tanıdığı olan var mı aranızda?Neleri farklı yaptığımı Merak ediyorum.Teşekkürler.
Sağol canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yorucu ve üzücü bir süreç ben de 5. denemeye başlayacağım Ağustos-Eylül gibi , şimdiden araştırıyorum insanlar neleri farklı yapıyor diye. Bir arkadaş transfer sonrası çatlatma iğnesi yapılmasından bahsetti. Onu araştırıyorum şuan. Umut işte :)Canım bir tanıdığımın arkadaşı 11. Denemede bebek sahibi olmuş ne farklı yaptı ne oldu bilmiyorum ama çok mücadele ettiklerini anlatmıştı.
Teşekkür ederimSoğan kürü fsh düşürüyor
Canım umarım işe yarar bu yöntem . Ben de danışacağım hocama. Negatif snucu bugün aldım. Takip eden 2. adette gel dedi ama ben kontrol ve konuşmak için ilk adette gideceğim. Bunları da konuşurum. Ne yapmam gerekir sorarım. Sizin transferiniz ne zaman?Umarım biz de birgün mutlu haberlerle seviniriz. Var mı başka evladınız?Benim de iki tupum alındı hidrosalpenks nedeniyle, sizin de hem canlı hem dondurulmuş olmuş. Burada yazan bir arkadaştı ismini hatırlayamıyorum belki okursa detayları anlatabilir, doktor sanirim igne vermemiş normal yumurtlama döngüsü içinde çatlatma iğnesi yapıp sonra transfer yapmış yani buradaki amaç vücudun doğal ostrojenini kullanmak, ben de kendi doktoruma eğer bir daha dondurulmuş yapmak isterse (benim de dondurulmuslar var ama ben yasim gereği suanda da cok takviye kullanıyorum toplama yaptırıyorum) bu yöntemi deneyelim diyeceğim. Çünkü o kadar ostrojen almak bana kendimi iyi hissettirmiyor zorlama gibi geliyor, bu konu herkes için geçerli değil belki ama bir çok kez transferi negatif olanlarda farklı bir yöntem olarak denenebilir diye düşünüyorum.
İrenbeye mi gidiyodun yanlış mı hatirliyorum, orda bı serum veriyorlar transfer günü onu bı sor istersenCanım umarım işe yarar bu yöntem . Ben de danışacağım hocama. Negatif snucu bugün aldım. Takip eden 2. adette gel dedi ama ben kontrol ve konuşmak için ilk adette gideceğim. Bunları da konuşurum. Ne yapmam gerekir sorarım. Sizin transferiniz ne zaman?Umarım biz de birgün mutlu haberlerle seviniriz. Var mı başka evladınız?
Canım evet İrenbe. Transferden önce verdiler , yağlı bir serum. 10-12 saatte bitiyor. Yaptırdım. Olmadı maalesef. Ben ilk kez İrenbeye gidiyorum, hoca epey uğraştı. Rahmi dinlendirdi, çizik attı, daha önce progestanı sadece fitil olarak alıyordum şimdi iğne ve fitil olarak aldım, prednol kullanmamıştım eski denememde onu kullandım vs. vs. Başka ne yapılır bilmiyorum. Prednolü kullanan ve başarılı sonuç alan kaç mg olarak kullandı acaba prednolü. Benimki 4 mg'dı, yeterli mi gelmedi acaba?Düşünceler düşünceler, düşünüp araştırıp duruyorum işteİrenbeye mi gidiyodun yanlış mı hatirliyorum, orda bı serum veriyorlar transfer günü onu bı sor istersen
Ben de her adette mutlaka gidiyorum, belki o ay yumurtalarim daha fazladır umuduyla, hicbirsey olmasa klomen kullanıyorum büyüyecek mi diye, 2 senedir İstanbul tup bebek merkezindeyim, 3 kez transfer oldum ama sayısız toplama yapıldı, 6 dondurulmuş embriyom var ama işte bu 3 dondurulmuş transfer bende olumsuz etki yaptı ve tekrar dondurulmuş denemek istemiyorum bu nedenle de istiyorum ki canlı embriyo transferim olsun, ama bir türlü olmuyor ya yumurta az geliyor ya progrsteron yüksek çıkıyor ya rahim kalinlasmiyor her ay birsey çıkıyor yani, bu nedenle biraz daha toplama yapıp canlı transfer için şansımı denemeye devam etmek istiyorum ve ya bu fırsata ulasamazsam bahsettiğim o yöntemle yani canlı transfer yapılıyor gibi rahmi hazırlama yöntemi konusunda doktora danısacagim, burada o yöntemi bir arkadaştan okumuştum ama bulamiyorum suan, benim evladım var şükür, tuplerim alinmasaydi kolay hamile de kalıyordum ama son 5 senedir deniyorum yas oldu 43, Allah tüm olmayanlara isteyenlere versin tez zamanda insallahCanım umarım işe yarar bu yöntem . Ben de danışacağım hocama. Negatif snucu bugün aldım. Takip eden 2. adette gel dedi ama ben kontrol ve konuşmak için ilk adette gideceğim. Bunları da konuşurum. Ne yapmam gerekir sorarım. Sizin transferiniz ne zaman?Umarım biz de birgün mutlu haberlerle seviniriz. Var mı başka evladınız?
Ümit hanım mi doktorun .prp onermiskerdi bana en son gittigimde. Yas kaç peki canım.Canım evet İrenbe. Transferden önce verdiler , yağlı bir serum. 10-12 saatte bitiyor. Yaptırdım. Olmadı maalesef. Ben ilk kez İrenbeye gidiyorum, hoca epey uğraştı. Rahmi dinlendirdi, çizik attı, daha önce progestanı sadece fitil olarak alıyordum şimdi iğne ve fitil olarak aldım, prednol kullanmamıştım eski denememde onu kullandım vs. vs. Başka ne yapılır bilmiyorum. Prednolü kullanan ve başarılı sonuç alan kaç mg olarak kullandı acaba prednolü. Benimki 4 mg'dı, yeterli mi gelmedi acaba?Düşünceler düşünceler, düşünüp araştırıp duruyorum işte
Canım iyi yapıyorsun uğraşmakla ,inşaallah bir kardeş gelir evladına.Ben geç evlendim,35 yaşında.4 yıldır her yıl bir tüp bebek denedim ama olmadı.Bakalım dondurulmuşlarla devam edeceğim,ya da şimdi varken biraz rezerv belki taze denemeliyim.Ama bizim eşimde de morfoloji sorunu var.Kaliteli diyorlar oluşan embriyo ama tutunmuyor da.Anlamadım gitti.Ben de her adette mutlaka gidiyorum, belki o ay yumurtalarim daha fazladır umuduyla, hicbirsey olmasa klomen kullanıyorum büyüyecek mi diye, 2 senedir İstanbul tup bebek merkezindeyim, 3 kez transfer oldum ama sayısız toplama yapıldı, 6 dondurulmuş embriyom var ama işte bu 3 dondurulmuş transfer bende olumsuz etki yaptı ve tekrar dondurulmuş denemek istemiyorum bu nedenle de istiyorum ki canlı embriyo transferim olsun, ama bir türlü olmuyor ya yumurta az geliyor ya progrsteron yüksek çıkıyor ya rahim kalinlasmiyor her ay birsey çıkıyor yani, bu nedenle biraz daha toplama yapıp canlı transfer için şansımı denemeye devam etmek istiyorum ve ya bu fırsata ulasamazsam bahsettiğim o yöntemle yani canlı transfer yapılıyor gibi rahmi hazırlama yöntemi konusunda doktora danısacagim, burada o yöntemi bir arkadaştan okumuştum ama bulamiyorum suan, benim evladım var şükür, tuplerim alinmasaydi kolay hamile de kalıyordum ama son 5 senedir deniyorum yas oldu 43, Allah tüm olmayanlara isteyenlere versin tez zamanda insallah
Kac yumurta görüldü 2 tane bende sadece insallah sagliklica bana gelirler tutunurlarAmin..benimde 4. Gunum..ayni gun baslamisiz..seninle..amin insallah
Prednolu ben de kullandım rahme cizik te atıldı prp de yapildi progestani hem igne hem fitil olarak ta kullandım transfer gunu ve 3 gun sonrasi omega serum da yapildi ama sonuç kimyasal gebelik canim.. nisanda oldu iste simdi gene basladim ve sadece 2 yumurta var..Canım evet İrenbe. Transferden önce verdiler , yağlı bir serum. 10-12 saatte bitiyor. Yaptırdım. Olmadı maalesef. Ben ilk kez İrenbeye gidiyorum, hoca epey uğraştı. Rahmi dinlendirdi, çizik attı, daha önce progestanı sadece fitil olarak alıyordum şimdi iğne ve fitil olarak aldım, prednol kullanmamıştım eski denememde onu kullandım vs. vs. Başka ne yapılır bilmiyorum. Prednolü kullanan ve başarılı sonuç alan kaç mg olarak kullandı acaba prednolü. Benimki 4 mg'dı, yeterli mi gelmedi acaba?Düşünceler düşünceler, düşünüp araştırıp duruyorum işte
Cok tesekkur ederim güzel dileklerin için, inşallah bütün isteyenlerin olsun, ben bu konuda psikopat oldum desem yeridir, herseyi araştırıyorum, takviyelere boğuldum, kilolar verdim, evde deli gibi yürüyüş yapıyorum, masaj aleti aldım karnıma masaj yapıyorum, suanda bile aslan pencesi çayı icer haldeyim, kisaca kafayı yedim bu işle, yasim da ileri olduğundan yumurtalarim kalitesiz sanıyorum, ondan tutmuyor, benim eşimde de sperm azlığı var, embriyolarim da sanirim yeteri kaliteye ulaşmıyor...Ben bir de transfer sonrasi havuc ve pancar suyu içmek tutunmayı artırıyor diye okumuştum hatta sırf bu yüzden eve kati meyve sikacagi da aldım ama aylardır transfer olamadığım için kullanmak da nasip olmadı, hayirlisi diyelim hepimiz için inşallah nolur olsun ya, güzel haberler duyalım burdan...Canım iyi yapıyorsun uğraşmakla ,inşaallah bir kardeş gelir evladına.Ben geç evlendim,35 yaşında.4 yıldır her yıl bir tüp bebek denedim ama olmadı.Bakalım dondurulmuşlarla devam edeceğim,ya da şimdi varken biraz rezerv belki taze denemeliyim.Ama bizim eşimde de morfoloji sorunu var.Kaliteli diyorlar oluşan embriyo ama tutunmuyor da.Anlamadım gitti.
Canim bende 2.3 tane gorundu..amin..cok umutlu degilim ben..kendi adima..fshim cok yuksek cikti cunki..Kac yumurta görüldü 2 tane bende sadece insallah sagliklica bana gelirler tutunurlar
Bana da şimdi birden dondurulmuşları bırakıp tazelerle devam etme isteği geldi Yumurtaları ve spermler için nasıl beslenmemiz gerekiyor?Var mı tüyolarınız?Cok tesekkur ederim güzel dileklerin için, inşallah bütün isteyenlerin olsun, ben bu konuda psikopat oldum desem yeridir, herseyi araştırıyorum, takviyelere boğuldum, kilolar verdim, evde deli gibi yürüyüş yapıyorum, masaj aleti aldım karnıma masaj yapıyorum, suanda bile aslan pencesi çayı icer haldeyim, kisaca kafayı yedim bu işle, yasim da ileri olduğundan yumurtalarim kalitesiz sanıyorum, ondan tutmuyor, benim eşimde de sperm azlığı var, embriyolarim da sanirim yeteri kaliteye ulaşmıyor...Ben bir de transfer sonrasi havuc ve pancar suyu içmek tutunmayı artırıyor diye okumuştum hatta sırf bu yüzden eve kati meyve sikacagi da aldım ama aylardır transfer olamadığım için kullanmak da nasip olmadı, hayirlisi diyelim hepimiz için inşallah nolur olsun ya, güzel haberler duyalım burdan...
Canım 40 olacağım Kasım’da.Yumurtam var ama kalitesiz mi bilmiyorum 4’tür tutmadı.İnşaallah dediğin gibi olur.Evet doktorum Ümit hoca.Isındım ben kendisine.Kendim çok yoğun çalışıyorum o yüzden başka illere falan tedaviye gidemem.Daha önceki 3 denememde ben de çok dikkat etmedim,hidrosalpenks vardı tüpleri aldırmadım ,aldırdığını denemede sigara tüketmeye devam ettim vs vs.Ümit hoca ile işi ciddiye aldım.Geçen Kasım’dan beri sigarayı bıraktım. Rahmime işlemler yapıldı ilk kez bu kadar.Ancak olmadı yine. Şimdi diyorum dondurulmuşlar bir kenarda dursun rezervlerim azalmadan yeniden başlayayım tazeye,tabii hoca İle konuşacağım.Testler falan yapılsın öyle transfer olsun vb.Ümit hanım mi doktorun .prp onermiskerdi bana en son gittigimde. Yas kaç peki canım.
Yumurtan varsa umut hep var demektir.bak bu kez olacak çok ciddiyim cunki bı an hissettim.icten bı his,,
Sağlıklı beslenmek gercekten cok önemli, bu konuda instagramdan embriyolog idil bozkurt u ve cider sayfalarını takip ediyorum, beslenme üzerine çok güzel paylaşımlar yapıyorlar, maça tozu kullandim hala evde var, antioksidanlar kullanmak çok önemli, cok şekerli ve çikolatalı ürünler yememek lazım, doğal ürünler kuruyemis, ceviz, yulaf, kabakcrkirdegi, avokado, ananas ve ben her akşam yemeği oncesi zeytinyagli incir tüketiyorum ama buna ara vereceğim prolaktin yükselebilir diye, atıştırmalık canim cok çekerse diye ve eşime de faydası olsun diye sekersiz cezerye buldum, eşime keçiboynuzu özü aldım ama sıkıldı kullanmıyor, haftada bir iki kez alkol alirdi onu bıraktı 3 aydır, yani elimden geldiğince dikkat ediyorum neskafe cok severdim aylar sonra ilk defa nasıl olsa opu oldum diye bugün içtim, bunları sayabilirim size naçizane...Bana da şimdi birden dondurulmuşları bırakıp tazelerle devam etme isteği geldi Yumurtaları ve spermler için nasıl beslenmemiz gerekiyor?Var mı tüyolarınız?
Ben çok şekerli şeyler yiyen biri değilim ama 20 yıl sigara içtim.Geçtiğimiz Kasım-Aralık eşim ve ben söz verdik bıraktık sigarayı.Antioksidanlar kullandık 3 ay ondan sonra yumurta toplama işine başladık.Eşimde alıyor alkol haftada bir iki ama zannetmem bıraksın. Diğer saydıklarınızı tüketmeye özen gösteriyorum ama kilo var biraz.Göbek özellikle .69 kiloyum ,boyum 1.70 ,vermek lazım biraz.Maça tozunu duymamıştım.Onu aktardan mı alıyorsunuz?Teşekkürler tavsiyeler için.Sağlıklı beslenmek gercekten cok önemli, bu konuda instagramdan embriyolog idil bozkurt u ve cider sayfalarını takip ediyorum, beslenme üzerine çok güzel paylaşımlar yapıyorlar, maça tozu kullandim hala evde var, antioksidanlar kullanmak çok önemli, cok şekerli ve çikolatalı ürünler yememek lazım, doğal ürünler kuruyemis, ceviz, yulaf, kabakcrkirdegi, avokado, ananas ve ben her akşam yemeği oncesi zeytinyagli incir tüketiyorum ama buna ara vereceğim prolaktin yükselebilir diye, atıştırmalık canim cok çekerse diye ve eşime de faydası olsun diye sekersiz cezerye buldum, eşime keçiboynuzu özü aldım ama sıkıldı kullanmıyor, haftada bir iki kez alkol alirdi onu bıraktı 3 aydır, yani elimden geldiğince dikkat ediyorum neskafe cok severdim aylar sonra ilk defa nasıl olsa opu oldum diye bugün içtim, bunları sayabilirim size naçizane...
Sigarayı bırakmakla cok dogru yapmışsınız, zira sigara bence haftada bir iki alkolden daha zararlı, maça tozunu önce airfoglundan aldım sonra da embriyolog idilbozkurt instagram hesabından naturiga diye bir marka gördüm ordan aldim.hatta bu markanın buğday cimi ve Acai tozu da varmış ama o.kadar cok takviye karışım kullanıyorum ki bunları.kullanmaya zaman kalmadı diye almadım. Ben de 160 boyum var 65 kiloydum aksam ögününü yulafli bar a çevirdim bol sıvı ile, bu şekilde 14 kilo verdim, halen akşamları yemek yerine yulaf tüketiyorum, bir de kilo vermemde biosteron un da etkisi var sanki çünkü kilo verdirebiliyor diye duymuştum, ayrıca henüz kullanmadığım alfa lipoik asit var o da hem faydalı hem.de iştah dengeliyormus aldim ama henüz.baslamadim, atı sutu zaten çok kullanıyorum ayrıca ari ekmegi aldim ama ona da henüz başlayamadım, yani diyorum ki eğer hamile kalamazsam bile bu takviyeler belki bünyeme iyi gelir diye teselli buluyorum ☺Ben çok şekerli şeyler yiyen biri değilim ama 20 yıl sigara içtim.Geçtiğimiz Kasım-Aralık eşim ve ben söz verdik bıraktık sigarayı.Antioksidanlar kullandık 3 ay ondan sonra yumurta toplama işine başladık.Eşimde alıyor alkol haftada bir iki ama zannetmem bıraksın. Diğer saydıklarınızı tüketmeye özen gösteriyorum ama kilo var biraz.Göbek özellikle .69 kiloyum ,boyum 1.70 ,vermek lazım biraz.Maça tozunu duymamıştım.Onu aktardan mı alıyorsunuz?Teşekkürler tavsiyeler için.
Canım gerçekten bravo sana.inşaallah gelir bebişin de büyür ve şu yazdıklarını okur.Eminim onun için de çok iyi hatıra olur şu yazdıkların,nasıl çabalarla olduğunu görür Ben de bunları uygulamaya,yemeye ve içmeye çalışacağım TeşekkürlerSigarayı bırakmakla cok dogru yapmışsınız, zira sigara bence haftada bir iki alkolden daha zararlı, maça tozunu önce airfoglundan aldım sonra da embriyolog idilbozkurt instagram hesabından naturiga diye bir marka gördüm ordan aldim.hatta bu markanın buğday cimi ve Acai tozu da varmış ama o.kadar cok takviye karışım kullanıyorum ki bunları.kullanmaya zaman kalmadı diye almadım. Ben de 160 boyum var 65 kiloydum aksam ögününü yulafli bar a çevirdim bol sıvı ile, bu şekilde 14 kilo verdim, halen akşamları yemek yerine yulaf tüketiyorum, bir de kilo vermemde biosteron un da etkisi var sanki çünkü kilo verdirebiliyor diye duymuştum, ayrıca henüz kullanmadığım alfa lipoik asit var o da hem faydalı hem.de iştah dengeliyormus aldim ama henüz.baslamadim, atı sutu zaten çok kullanıyorum ayrıca ari ekmegi aldim ama ona da henüz başlayamadım, yani diyorum ki eğer hamile kalamazsam bile bu takviyeler belki bünyeme iyi gelir diye teselli buluyorum ☺