Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hadi inşallah o 3 folikul büyüsün, ilk iğnelerin de etkisi hala vardır, yeniden igne ile ben büyüyeceğine inanıyorum, yürüyüş yapmayı ihmal etme canım, ben dışarı cikamasam bile evde bir uçtan bir uca gitgel yürüyüş yapıyorum çok faydalı diyorlar yumurtaliklarin çalışıp kanlanmasi ve iyi yumurta vermesi için, gönlünü ferah tut stres yapma bizlere de umut ol, en güzel şekilde haberlerini bekliyoruz, Allahın izniyle...

Canimm..tedavin hayirli olsun ..bende yeni basladim..bugun ignelerin 4. Gunu..hadi insallahh..olsun bu sefer..

Cok gecmis olsun, bir sonraki denemenize inşallah iyi sonuc almanızı yürekten diliyorum. Benim toplam 6 transferim oldu, 2 tanesi tuttu ama düşükle sonuçlandı sonraki 4 transferim negatifti, ki aradaki havuzları saymiyorum kaç toplama olduğunu unuttum, benim aklımdaki şu, o tutan iki transferim canlı transferdi, diğerlerinin 3 u dondurulmustu, ben dondurulmuş transfere nedense ısınamadım ostrojen hormonunu bolca veriyorlar vücuda ve bende çok.bulanti yapıyor, bana yapay geliyor bu yöntem sanki vücudun kendi ostrojeni daha doğal ortam sağlıyor gibi.hissediyorum o nedenle yeni transferimi de canlı transfer yaptirmak istiyorum, tabi bir türlü denk gelemedim o ayrı. Burada okuduğum bir arkadaş da yine transfer için şöyle demişti, dondurulmuş embriyo ama transfer şeklini doktor canlı transfer gibi yapmış yani folikul büyümüş çatlama iğnesi vermiş toplamak yerine transfer yapmış, doktor özellikle bu yöntemi denemiş ve tutmuş, benim aklımda da eğer yine dondurulmuş yaptırmak zorunda kalırsam bu yöntemi denemek var, siz de hep dondurulmuş transfer yaptirdiysaniz belki bu küçük farklılık tutunma için ilave sans verebilir diye paylaşmak istedim..Bu konuda diğer yanit verecek arkadaşları ben de bekliyor olacağım...

Merhaba kizlar..amh ile fsh..ne anlama grliyodu tam olarak..rezerv azligi ile alakaliyfi..ama biri kaliteyide gosteriyodu sanki.bu konuda bilgili olan arkadaslar yardimci olabilirmi..

Canım çok teşekkürler,benim ilk denemede embriyom oluşmadı.2. Denememde taze transfer edildi 2 tane kimyasal gebelik oldu.Dondurulacak embriyom yoktu.Doktor tüpleri almalıyız hidrosalpenks var demişti ,ben aldırtmamıştım o yüzden olmadığını düşündüğüm için 3.denemeden önce aldırdım.3.denemede de sadece 2 embriyom oluştu taze transfer edildi,ama tutmadı.Covid’in başladığı aydı ve ben neden tutmadığını bile sorgulamadan ,ara verdim ta ki bu yıla kadar.Bu yıl hocayı değiştirdim ve ilk kez 2 ay üstüste havuzlama İle yumurta topladı yeni hoca.İlk ay yine 2 oldu dondurdu,2.ay 4 oldu dondurdu.Rahmi doğal menapoza sokacağım,çizik atacağım öyle transfer yapacağım dedi.İlk kez yani bu işlemlerden sonra dondurulmuş transfer denedim ama olmadı.Şimdi 4 dondurulmuş var yine,sizin söylediğinizi söyleyebilirim.Transfer öncesi yeniden yumurta toplama gibi iğnelere mi başlanıyor ve çatlatma iğnesi verip (yumurta toplamadan) dondurulmuş transfer ediliyor?

Benim de iki tupum alındı hidrosalpenks nedeniyle, sizin de hem canlı hem dondurulmuş olmuş. Burada yazan bir arkadaştı ismini hatırlayamıyorum belki okursa detayları anlatabilir, doktor sanirim igne vermemiş normal yumurtlama döngüsü içinde çatlatma iğnesi yapıp sonra transfer yapmış yani buradaki amaç vücudun doğal ostrojenini kullanmak, ben de kendi doktoruma eğer bir daha dondurulmuş yapmak isterse (benim de dondurulmuslar var ama ben yasim gereği suanda da cok takviye kullanıyorum toplama yaptırıyorum) bu yöntemi deneyelim diyeceğim. Çünkü o kadar ostrojen almak bana kendimi iyi hissettirmiyor zorlama gibi geliyor, bu konu herkes için geçerli değil belki ama bir çok kez transferi negatif olanlarda farklı bir yöntem olarak denenebilir diye düşünüyorum.

Merhaba, ben 42 yasindayim amh 0.8 fsh 9. İnan benim icin hic bir sey ifade etmiyor bu rakamlar tek derdim kaliteli yumurtayla elde edilecek embriyo ve transferle tutunmasi. Senin nedir sıkıntı?
Maşallah değerlerin çok güzel.benim FSH yüksek o yüzden tedaviye baslayamiyorum

İnan 4. tedavimi oldum elim bos , oncesinde de 3 gebeligim sonlandi o yuzden durumuma iyi yada kotu diyemiyorum.. Fsh dusurmek icin tedavi yada ilac uygulamasi yapilamiyor mu , bilmedigim icin soruyorum
İnşallah en kısa sürede minik mucizeni kavuşursun amin yok diye biliyorum keşke olsa

Bı tanıdığım 5 . Denemesinde üçüzlere hamile kaldı ikisi dünyaya geldi. Darısı sana inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…