Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende 1. doz aşımı oldum, bir taraftanda ovulasyon takibi yapıyorum doğal yolla denemek için. Bir sürü şey okudum , bilmeden hamile kalınırsa 2. dozdan önce öğrenirsen 2. dozu olmuyormussun. Yine burda bir arkadaşa doktoru opudan sonra olabilirsin demiş. Amerika da yaşayıp yazanlar var, onlara tüp bebek tedavisi olduklara öncelik tanınıyormuş. O yüzden ben deniyorum. Allah verirde olursam 2. Dozu olmam

Canım, benim de gönlümden bu geçiyor aslında

Hiç bunlari düşünüp kendini strese sokma canım. Önemli olan kaliteli embriyo olması. Benim ilk 41 yaşındaki tüp bebeğimde 8 embriyom vardı ve 3 tanesi 5. güne gitti ama olmadı. 2. tüp bebeğimde geçen nisan ayı 8 yumurtadan 1 tanesi 3. günde donduruldu. Sonra mayista tekrar topladık 6 embriyodan 2 tanesi 3. günde transfer edildi. 4 tanesi 5. günü bekledi. 1 tane kaldı donduruldu. Yanı benim olmadı. Sayısı çok olmuş hiç önemli değil. Bir sürü arkadaş burda yazdı 1 tane embriyom vardı hamileyim diye . Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah. Mutlu haberlerini bekliyoruz.

Evet 3. Gunu yaptirdim internetten baktim fsh 15 den sonra hamiellik cpk dusuk diyo hangi test daha onemli biliyomusunuz fsh mi amh mi yani bunlar tam olarak ne onida blmiyorum bu arada cevabiniz icin cok tesekkur ederim
Canim yumurta kapasitesini belirleyen sey amh. Amh in cok guzel ama yuksek olmasının sebebi pkos da olabilir. Fsh aydan aya değişen bir hormon. Benim 2019 da 11 cikmisti 2021 de 7 kusurdu.
En doğru olan hem vajinal muayene sonucu hem de amh degeri oluyor.

Tedaviniz hayırlı olsun Şişli Fulya bahçeci acıbadem Hastanesi'nin de bulunduğu Mahallede bulunan birçok otelde konakladık...açıkçası aralarından en beğendiğimiz otel Mia Berre oldu standart oda günlük 300 TL idi kahvaltı dahil....umarım emekleriniz boşa çıkmaz size bol şans diliyorum

Canim airbnb den baksanıza. Tum ev seklinde tutarsanız rahat edersiniz hem fiyat olarak da daha uyguna gelir.

Nerde tedavi olacaksiniz

Pardon yeni gördüm tedavi olacağınız yeri insallah hayirli uğurlu olur tedaviniz

Melike çok teşekkür ederim baktım gerçekten güzel bi otel önerin için teşekkürler iyi kalpli melek arkadaşlarım olacak galiba burda büyük hissediyorum

Rabb'im inş bu sürecin sonunu feraha çıkartır.

Amh, Fsh değerin neydi?
Benimde 1, 2 yumurtam vardı son muayenede

Kizlar kafam karışık sizlerden de fikir almak istiyorum.
Tam transfer hazirligindaydim ki bugun asi cikti. 10 gun sonra transfer olcam. 1 ay içerisinde de ofislere donmeye başlıyoruz. Bu nedenle asiyi olmak istiyorum fakat transfere bu kadar az süre kalmışken asi olmak da riskli sanki. Asidan ne kadar sure sonra transfer yapiliyor bilginiz var mi? Asi olmadan transfer olursam ofise döndüğümüz an corona geçirme olasılığım da var ve korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Benjm gibi bir durumda olan var mi? Doktorlarinizla konuştunuz mu bu konuyu hic?

Merhaba canım bende embriyomu genetige yolladım sağlam çıkarsa önümüzdeki ay transfer olucam dün sordum aşı olayım mı diye aşı olursan iki ay geçmesini beklemek zorundayız iki ay transfer yapamayız dedi.hamile kalisan bebegin 3. Aya geldikten sonra aşı olabilirsin dedi bana Rabbim hayırlı sonuçlar versin canım

Aralık ayında kovid oldum. Pazar günü de antikor testi yaptırdım, negatif çıktı. Sonucumu doktoruma gönderdim. 3. aydan sonra aşı olunduğunda erken doğum yada düşük riski artabilir, 2. dozu olduktan 2 ay sonra transfer işlemimizi gerçekleştirebiliriz dedi. Aşı olmaya karar verdim, planlarımı erteledim.

Herkese merhabalar,
Malum aşı olabiliyoruz artık randevu da aldım ama tereddütlerim var olup olmama konusunda. Bebek olsun diye uğraşıyoruz uzun zamandır olumsuz etkilenir miyiz bilemiyorum bir sürü söylenti var. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Ben de doktorumla konustum. Asilari olduktan 2 ay sonra transferi yapalim dedu. Transferi erteledik. Asi icin randevu aldim

Hamile kalmayı planlıyorsam CoVid-19 aşısı yaptırmalı mıyım?

Aşılama ve Bağışıklama Ortak Komitesi (JCVI); hamileyseniz veya ilk doz sonrası üç ay içinde gebelik planlıyorsanız aşı olmak için beklemenizi önermektedir. Bu öneriler aşının gebelik üzerindeki etkileri netleşene kadar geçerlidir.

Hamile kalmayı planlıyorsanız ve riskli grupta olduğunuz için veya sağlık çalışanı olduğunuz için aşı olabilecekseniz, hamile kalmadan önce aşının tüm dozlarını tamamlamanız ve ilk dozdan sonraki üç ay ve ikinci dozdan sonraki iki ay gebelik için beklemenizi önerilmektedir.

Gebelik öncesi CoVid-19 aşısı olmak, enfeksiyona engel olmak ve ciddi komplikasyonları önlemek açısından önem taşımaktadır. Mevcut durumda kadınlar aşı olana kadar gebeliği ertelemeye karar verebilirler. Bu aşıların kısırlığa yol açtığına dair bir veri mevcut değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…