-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.061
Güzel haberler ver insallah canım. O bir embriyo sana sağlıklı hayırlı evlat olsun insallahAmin canım bugün 5. Gün sadece 1 tane embriyom kaldı 4 ab kalitede onuda genetige yolladık bakalım sadece bir şansım var.
Canım, benim de gönlümden bu geçiyor aslındaBende 1. doz aşımı oldum, bir taraftanda ovulasyon takibi yapıyorum doğal yolla denemek için. Bir sürü şey okudum , bilmeden hamile kalınırsa 2. dozdan önce öğrenirsen 2. dozu olmuyormussun. Yine burda bir arkadaşa doktoru opudan sonra olabilirsin demiş. Amerika da yaşayıp yazanlar var, onlara tüp bebek tedavisi olduklara öncelik tanınıyormuş. O yüzden ben deniyorum. Allah verirde olursam 2. Dozu olmam
Hiç bunlari düşünüp kendini strese sokma canım. Önemli olan kaliteli embriyo olması. Benim ilk 41 yaşındaki tüp bebeğimde 8 embriyom vardı ve 3 tanesi 5. güne gitti ama olmadı. 2. tüp bebeğimde geçen nisan ayı 8 yumurtadan 1 tanesi 3. günde donduruldu. Sonra mayista tekrar topladık 6 embriyodan 2 tanesi 3. günde transfer edildi. 4 tanesi 5. günü bekledi. 1 tane kaldı donduruldu. Yanı benim olmadı. Sayısı çok olmuş hiç önemli değil. Bir sürü arkadaş burda yazdı 1 tane embriyom vardı hamileyim diye . Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah. Mutlu haberlerini bekliyoruz.merhaba bende tüp bebek tedavisine başladım bu ay. yaşım 40şuan için ultrasonda sadece 4 adet yumurtam gözüküyor bugün 5.doz ilacımı olucam 4-5 yumurtayla opuya girip pozitif sonuçlanan var mı bu konuda bilgisizim. 15-20 yumurtam toplandı şu kadarı 5.güne ulaştı diye yazılar okuyorum benden daha genç kadınlarda malum 40 yaşında o kadar kaliteli yumurtalarımın olacağını sanmıyorum. bilgi veren olursa .ok sevinirim. umarım hepinizin tedavisi olumlu sonuçlanır
Amin canım cümlemize inşallahGüzel haberler ver insallah canım. O bir embriyo sana sağlıklı hayırlı evlat olsun insallah
İnşallah kuzum çok sağolİnsallah genetikten guzel haberlerle doner
Canim yumurta kapasitesini belirleyen sey amh. Amh in cok guzel ama yuksek olmasının sebebi pkos da olabilir. Fsh aydan aya değişen bir hormon. Benim 2019 da 11 cikmisti 2021 de 7 kusurdu.Evet 3. Gunu yaptirdim internetten baktim fsh 15 den sonra hamiellik cpk dusuk diyo hangi test daha onemli biliyomusunuz fsh mi amh mi yani bunlar tam olarak ne onida blmiyorum bu arada cevabiniz icin cok tesekkur ederim
Tedaviniz hayırlı olsun2 yıl sonra tekrar merhaba 4. Tüp bebek tedavime başladım Bu arada 3 tedavimde de pozitifi göremedim hiç çocuğum da yok yaş 44 muayenede 1 adet yumurtam göründü geçen aylarda 5-6 yumurtam oluyordu 1 yumurta ile tedaviye başladım dual stimülasyon yapılacak yani 1 ayda 2 defa opu olacağım istanbul a şehir dışından geleceğiz şişli tarafında önerebileceğiniz temiz uygun bi otel var mı 15-20 gün kalacağız sanırım
Canim airbnb den baksanıza. Tum ev seklinde tutarsanız rahat edersiniz hem fiyat olarak da daha uyguna gelir.2 yıl sonra tekrar merhaba 4. Tüp bebek tedavime başladım Bu arada 3 tedavimde de pozitifi göremedim hiç çocuğum da yok yaş 44 muayenede 1 adet yumurtam göründü geçen aylarda 5-6 yumurtam oluyordu 1 yumurta ile tedaviye başladım dual stimülasyon yapılacak yani 1 ayda 2 defa opu olacağım istanbul a şehir dışından geleceğiz şişli tarafında önerebileceğiniz temiz uygun bi otel var mı 15-20 gün kalacağız sanırım
Nerde tedavi olacaksiniz2 yıl sonra tekrar merhaba 4. Tüp bebek tedavime başladım Bu arada 3 tedavimde de pozitifi göremedim hiç çocuğum da yok yaş 44 muayenede 1 adet yumurtam göründü geçen aylarda 5-6 yumurtam oluyordu 1 yumurta ile tedaviye başladım dual stimülasyon yapılacak yani 1 ayda 2 defa opu olacağım istanbul a şehir dışından geleceğiz şişli tarafında önerebileceğiniz temiz uygun bi otel var mı 15-20 gün kalacağız sanırım
Pardon yeni gördüm tedavi olacağınız yeri insallah hayirli uğurlu olur tedaviniz2 yıl sonra tekrar merhaba 4. Tüp bebek tedavime başladım Bu arada 3 tedavimde de pozitifi göremedim hiç çocuğum da yok yaş 44 muayenede 1 adet yumurtam göründü geçen aylarda 5-6 yumurtam oluyordu 1 yumurta ile tedaviye başladım dual stimülasyon yapılacak yani 1 ayda 2 defa opu olacağım istanbul a şehir dışından geleceğiz şişli tarafında önerebileceğiniz temiz uygun bi otel var mı 15-20 gün kalacağız sanırım
İlk defa duydum ben airbnb yi ama çok güzel bi uygulama günlük kiralık evler var sanırım bakıyorum hemen çok teşekkürlerCanim airbnb den baksanıza. Tum ev seklinde tutarsanız rahat edersiniz hem fiyat olarak da daha uyguna gelir.
Melike çok teşekkür ederim baktım gerçekten güzel bi otel önerin için teşekkürlerTedaviniz hayırlı olsunŞişli Fulya bahçeci acıbadem Hastanesi'nin de bulunduğu Mahallede bulunan birçok otelde konakladık...açıkçası aralarından en beğendiğimiz otel Mia Berre oldu standart oda günlük 300 TL idi kahvaltı dahil....umarım emekleriniz boşa çıkmaz size bol şans diliyorum
Rabb'im inş bu sürecin sonunu feraha çıkartır.2 yıl sonra tekrar merhaba 4. Tüp bebek tedavime başladım Bu arada 3 tedavimde de pozitifi göremedim hiç çocuğum da yok yaş 44 muayenede 1 adet yumurtam göründü geçen aylarda 5-6 yumurtam oluyordu 1 yumurta ile tedaviye başladım dual stimülasyon yapılacak yani 1 ayda 2 defa opu olacağım istanbul a şehir dışından geleceğiz şişli tarafında önerebileceğiniz temiz uygun bi otel var mı 15-20 gün kalacağız sanırım
Merhaba canım bende embriyomu genetige yolladım sağlam çıkarsa önümüzdeki ay transfer olucam dün sordum aşı olayım mı diye aşı olursan iki ay geçmesini beklemek zorundayız iki ay transfer yapamayız dedi.hamile kalisan bebegin 3. Aya geldikten sonra aşı olabilirsin dedi bana Rabbim hayırlı sonuçlar versin canımKizlar kafam karışık sizlerden de fikir almak istiyorum.
Tam transfer hazirligindaydim ki bugun asi cikti. 10 gun sonra transfer olcam. 1 ay içerisinde de ofislere donmeye başlıyoruz. Bu nedenle asiyi olmak istiyorum fakat transfere bu kadar az süre kalmışken asi olmak da riskli sanki. Asidan ne kadar sure sonra transfer yapiliyor bilginiz var mi? Asi olmadan transfer olursam ofise döndüğümüz an corona geçirme olasılığım da var ve korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Benjm gibi bir durumda olan var mi? Doktorlarinizla konuştunuz mu bu konuyu hic?
Aralık ayında kovid oldum. Pazar günü de antikor testi yaptırdım, negatif çıktı. Sonucumu doktoruma gönderdim. 3. aydan sonra aşı olunduğunda erken doğum yada düşük riski artabilir, 2. dozu olduktan 2 ay sonra transfer işlemimizi gerçekleştirebiliriz dedi. Aşı olmaya karar verdim, planlarımı erteledim.Kizlar kafam karışık sizlerden de fikir almak istiyorum.
Tam transfer hazirligindaydim ki bugun asi cikti. 10 gun sonra transfer olcam. 1 ay içerisinde de ofislere donmeye başlıyoruz. Bu nedenle asiyi olmak istiyorum fakat transfere bu kadar az süre kalmışken asi olmak da riskli sanki. Asidan ne kadar sure sonra transfer yapiliyor bilginiz var mi? Asi olmadan transfer olursam ofise döndüğümüz an corona geçirme olasılığım da var ve korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Benjm gibi bir durumda olan var mi? Doktorlarinizla konuştunuz mu bu konuyu hic?
Ben de doktorumla konustum. Asilari olduktan 2 ay sonra transferi yapalim dedu. Transferi erteledik. Asi icin randevu aldimAralık ayında kovid oldum. Pazar günü de antikor testi yaptırdım, negatif çıktı. Sonucumu doktoruma gönderdim. 3. aydan sonra aşı olunduğunda erken doğum yada düşük riski artabilir, 2. dozu olduktan 2 ay sonra transfer işlemimizi gerçekleştirebiliriz dedi. Aşı olmaya karar verdim, planlarımı erteledim.
Hamile kalmayı planlıyorsam CoVid-19 aşısı yaptırmalı mıyım?Herkese merhabalar,
Malum aşı olabiliyoruz artık randevu da aldım ama tereddütlerim var olup olmama konusunda. Bebek olsun diye uğraşıyoruz uzun zamandır olumsuz etkilenir miyiz bilemiyorum bir sürü söylenti var. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?