Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah emeklerini boşa çıkarmasın insallah canım. Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz, hepimize umut olursun insallah. Ben Anadolu yakasındayım oraları hiç bilmediğim için önermiyorum maalesef. Belki öğretmenevlerini araştırabilirsin daha uygun olabilir.

Amin canım inşallah

Hayirli olsun yeni tedaviniz insallah bu sefer dilediginizce olur hersey Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese saglikla nasip etsin

merhaba bende tüp bebek tedavisine başladım bu ay. yaşım 40 şuan için ultrasonda sadece 4 adet yumurtam gözüküyor bugün 5.doz ilacımı olucam 4-5 yumurtayla opuya girip pozitif sonuçlanan var mı bu konuda bilgisizim. 15-20 yumurtam toplandı şu kadarı 5.güne ulaştı diye yazılar okuyorum benden daha genç kadınlarda malum 40 yaşında o kadar kaliteli yumurtalarımın olacağını sanmıyorum. bilgi veren olursa .ok sevinirim. umarım hepinizin tedavisi olumlu sonuçlanır

Merhaba oncelikle tedaviniz hayirli olsun, dilerim mutlulukla sonuclanir.
sordugunuz sorunun cevabini kendimce cevaplarsam eger;
Onemli olan yumurtalarinizin sayisi degil toplandıktan sonraki gelisimleri ve kaliteleri. Siz bu surecte nekadar pozitif ve stressiz olursaniz onlari olumlu yonde etkileyip bu sansi arttirma imkaniniz olur. İlla olacak yada olmayacak diyemem o kimsenin verebilecegi bir cevap olamaz zaten, takdiri ilahi diyelim teslimiyet onemli tevekkul etmek ve inanmak . İnsallah hersey gonlunuzce olur ve yavrunuza sağlıkla bir an once kavusursunuz , sevgiler

Covit 1. Doz aşısı oldum, 2. Dozdan da 2 ay sonrasına bırakın hamilelik planınızı diyorlar. Ama zaten doğal yolla deniyoruz olmuyor diye 2 ay ara vermeyiz ama kafam karışık tabi. Daha 2. Doza 1 ay var

Ben de daha önce tedavi oldum 10 civarı yumurta hatırlıyorum, 5-6 kaliteli dedi ve 3 embriyo kaldı elimizde birini kullandık, diğer ikisini tek tüp çift embriyo olarak kullandık. Ancak doktorun yorumu yumurta sayısına sakın takılma dedi 1 tane olsun kaliteli olsun, kaliteli embriyo olsun yeterli. Siz bunları düşünmeyin daha ileri zamanların hayalini kurun derim.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. işte insan korkuyor. kendince çareler cevaplar arıyor. Herşeyden önce hep Allah ım hayırlı evlat ver diyorum. Hepimiz için inşallah öyle olur

inşallah herşey güzel olru çok teşekkür ederim cevabınız için

Cevabınız için çok teşekkür ederim. işte insan korkuyor. kendince çareler cevaplar arıyor. Herşeyden önce hep Allah ım hayırlı evlat ver diyorum. Hepimiz için inşallah öyle olur
Sizi o kadar cok iyi anliyorum ki ayni surecleri ve korkulari yasayan biri olarak ama inanin hersey olacagina variyor, Ben de 4.tedavimdeyim ve sizin gibi cocugum yok henuz .. İnsallah Allah nasip edecek ve biz de o mutlulugu yaşayacagiz, ben inaniyorum siz de inanin lutfen

hadi inşallah her şey istediğin gibi ilerlesin. hakkında hayırlısı olsun

amin inşallah her zor olan şey ardından mutlaka çok güzel bi şeyle noktalanır. Rabbim inşallah yaşadığınız bu sıkıntılardan sonra hayırlı bir evlat nasip etsin

O kadar korkuyorum ki anlatamam. Kimse anlamıyor da ancak sizler gibi aynı sureclerden geçenler anlıyor. Desteğiniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…