Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok teşekkürler bilgi için, dediğiniz gibi zaman çok kıymetli, zaten her ay sağlıklı yumurta da olmuyor, benim dun adetin 3.gunu kontrolde 1 tane 24mm yumurtam vardı, doktor hazır yumurtayla gelmişsin dedi dalga geçti, tabi sevinecegim bir durum değil, o kadar şaştı ki yumurta düzenim, belki bu ay da benden umudu kesti ondan aşıyı ol demis olabilir 🙈🤔 bu arada benim tuplerim yok o nedenle dogal şansım da yok, yoksa bekleme süreci doğal yolla 1-2 ay deneme yapılabilir ya da takviyelerle hazırlık yapılabilir, bu da mantıklı..
Benimde eşim azosperm normla olma ihtinali bendede yok ama yumurta kalitesi ve gelişimi için takviye tabiki kullanabilrisin dr hazir yumurtayla gelmişsin demis ama zaten bubyüzden dra gdiiyoruz hepimizin yunurtlama ani farkli olabilir bunu takip edip ona göre tedavi vermeliler hazır sorunsuz kişiyi bende tedavi ederim hep aynı yöntem zaten

Benimde eşim azosperm normla olma ihtinali bendede yok ama yumurta kalitesi ve gelişimi için takviye tabiki kullanabilrisin dr hazir yumurtayla gelmişsin demis ama zaten bubyüzden dra gdiiyoruz hepimizin yunurtlama ani farkli olabilir bunu takip edip ona göre tedavi vermeliler hazır sorunsuz kişiyi bende tedavi ederim hep aynı yöntem zaten
Aynen kesinlikle doğru diyorsunuz, ah işte doktorlar keşke biraz daha takip etse, biraz daha kişiye göre düşünse, ben böyle kafamda kırk soru işaretiyle kara kara düşünmezdim, her tedavide ayrı bir moral bozukluğu karamsarlık yaşıyorum 😔

Bende geldim birkaç ay sonra 39 olucam doktora gitmedim henüz birkaç ay deneme sonra giderim..Bu arada covid aşısı olmanin sakıncası var mıdır

2 yıl sonra tekrar merhaba 4. Tüp bebek tedavime başladım Bu arada 3 tedavimde de pozitifi göremedim hiç çocuğum da yok yaş 44 muayenede 1 adet yumurtam göründü geçen aylarda 5-6 yumurtam oluyordu 1 yumurta ile tedaviye başladım dual stimülasyon yapılacak yani 1 ayda 2 defa opu olacağım istanbul a şehir dışından geleceğiz şişli tarafında önerebileceğiniz temiz uygun bi otel var mı 15-20 gün kalacağız sanırım

2 yıl sonra tekrar merhaba 4. Tüp bebek tedavime başladım Bu arada 3 tedavimde de pozitifi göremedim hiç çocuğum da yok yaş 44 muayenede 1 adet yumurtam göründü geçen aylarda 5-6 yumurtam oluyordu 1 yumurta ile tedaviye başladım dual stimülasyon yapılacak yani 1 ayda 2 defa opu olacağım istanbul a şehir dışından geleceğiz şişli tarafında önerebileceğiniz temiz uygun bi otel var mı 15-20 gün kalacağız sanırım
Merhaba tedaviniz hayırlı uğurlu olsun, Allah hayirlisiyla olumlu şekilde tamamına erdirsin inşallah, Bruksel tup bebek merkezine mi gidiyorsunuz? Bana da orası dual stimulasyon önermişti, cok aklıma yattı ama fiyat çok yüksek geldiğinden bir türlü karar veremedim, benim de yumurta az yas 43, bir yumurta var diye hiç endişe etmeyin dual stimulasyonun amacı arkadan sonradan gelecek olanları da değerlendirmek, inşallah hersey gönlünüzce kolayca güzelce geçsin...otel oneremiyorum üzgünüm bilemediğim için...

Merhaba tedaviniz hayırlı uğurlu olsun, Allah hayirlisiyla olumlu şekilde tamamına erdirsin inşallah, Bruksel tup bebek merkezine mi gidiyorsunuz? Bana da orası dual stimulasyon önermişti, cok aklıma yattı ama fiyat çok yüksek geldiğinden bir türlü karar veremedim, benim de yumurta az yas 43, bir yumurta var diye hiç endişe etmeyin dual stimulasyonun amacı arkadan sonradan gelecek olanları da değerlendirmek, inşallah hersey gönlünüzce kolayca güzelce geçsin...otel oneremiyorum üzgünüm bilemediğim için...
Evet brüksel tüp bebek merkezi ama kayseri den gideceğim tedavi burada opu transfer istanbul da olacak maddi olarak ise gerçekten çok pahalı ama zaten bu 4. Tedavim çok para harcadık ama çocuksuz kalabileceğimi düşündükçe herşeye değer diyorum Allah kimseyi evlatsız bırakmasın hayat anlamsız geliyor hergün o minik elleri düşündükçe içim gidiyor O yüzden belki bi umut dr ne derse kabul ettim🙏İnşallah güzel sonuçlanırsa size de öneririm

Evet brüksel tüp bebek merkezi ama kayseri den gideceğim tedavi burada opu transfer istanbul da olacak maddi olarak ise gerçekten çok pahalı ama zaten bu 4. Tedavim çok para harcadık ama çocuksuz kalabileceğimi düşündükçe herşeye değer diyorum Allah kimseyi evlatsız bırakmasın hayat anlamsız geliyor hergün o minik elleri düşündükçe içim gidiyor O yüzden belki bi umut dr ne derse kabul ettim🙏İnşallah güzel sonuçlanırsa size de öneririm
Allah yardimciniz olsun..Bu defa yüzünüzü güldürsün insallah..

Kizlar gecen ay adetin 3.gunu lucrin vuruldu..yumurtayi baskilamadi.. bu defa 21.günü cuma gunu vurdum..cat diye bugun adet oldum.. bende ne sans var anlamadim..sali kontrolum var.. artik basladim bile diyemiyorum bilen biliyor her ay başla bırak bi hal oldum.. yarin tahliller icin gidicem devlet hastanesine kime sira bulursam aliyorum.. her gidisimde doktoru gectim sekreterleri daha yeni yapilmis bu tahliller 15 gunde bir tahlil mi yapilir diye laf soyluyor..gidin tup bebek surecini öğrenin size ne diye terslemek istiyorum artik..hastanelerden herseyden bıktım.. bakalim bu ay ne olacak?bu lucrin 28 gunde adet olunacagi tahmin edilerek 21.gunu vurulur..ben 2 gun sonra oldum.. her ay 27-28 gunde olurken bu ay mi erken gelecegi tuttu bu kadar sanssiz olabilir mi bi insan?? Gulmekle aglamak arasinda degisik hallerde gidip geliyor kafam😂

Insallah tüm kalbimle güzel sonuçlar almanızı diliyorum, tabi ki kesinlikle herseye değer, benim sürekli gittiğim bir yer var ve bana indirim yapıyorlar diye fiyat yüksek geldi yoksa hic düşünmeden giderim, insallah siz güzel sonuçlar alın bana da umut olun, bu dual stimulasyon cok mantıklı geldi Husamettin bey öyle açıklayıcı anlattı ki ileri yas için bu şekilde yapıyoruz diye, denemeye değer mutlaka, inşallah güzel sonuclarinizi haberlerinizi bekliyor olacağız 🤲🙏

Bu arada herkes arı sütü polen önermiş benim polen allerjim olduğu için kullanamadım çalıştığım için bu aya planlamamıştım tedaviyi nisanda yaptıracaktım şubat ayında dr tavsiyesiyle ARTMED multivitamin ve içinde 100 mg coenzimQ10 var başlamıştım ve hep 5-6 yumurtam göründü işe yaradığına inanıyorum ama covid oldum ve tüp bebeği bu aya ertelemek zorunda kaldım pahalı olduğu için de 2 kutudan fazla almamıştım keşke devam etseymişim bu ay 1 yumurta ile tedaviye başladım maalesef 2-3 ay kullansam da başlasam diye de düşündüm ama yaşım 44 o 1 yumurtada olmazsa diye korktum Artmed de kullanabilirsiniz içeriği çok iyi

X