Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet tek temennim o yönde. bu seferki toplamada olmadı ama umarım sonraki aya cesaret edip tekrar başlarım.

malesef gencinde de yaşı olanda da aynı sorun var. sadece yaşı olanda verimli aylarda bile sadece 1-2 yumurta ancak çıkabiliyor. dolayısı ile belli bir sayıya ulaşabilmek için aynı hormonları defalarca kullanıp yumurta toplatmaya girmemiz gerekiyor. bu da ağır bir süreç . Rabbim devamında işimizi kolaylaştırsın inşallah

5 toplamadan 6 kaliteli yumurtam donduruldu çok şükür. daha hiç döllenme aşamasına geçilemeyince de yetecek mi bilemiyorum :KK43: hala tek tük te olsa toplatmaya çalışıyorum mecbur :/
Tek tük diyorsunuz ama sayi güzel masalalh inş. Bunalrdan biriyle sonuca varırsıniz donduurlamsida guzel demekki kaliteli benim hic donudrulam olmadi mesela oda önemli umurlairnizda dhaa yüksek olsun inş. Hayirli sonucalr alirsiniz ebnimde esimden amelyatla aliniyor sperm bu sefer taşima yaoacaģiz ins. Sağsalim getirebikriz yoksa ameluat olmak istemiyor

Tek tük diyorsunuz ama sayi güzel masalalh inş. Bunalrdan biriyle sonuca varırsıniz donduurlamsida guzel demekki kaliteli benim hic donudrulam olmadi mesela oda önemli umurlairnizda dhaa yüksek olsun inş. Hayirli sonucalr alirsiniz ebnimde esimden amelyatla aliniyor sperm bu sefer taşima yaoacaģiz ins. Sağsalim getirebikriz yoksa ameluat olmak istemiyor
evet canım 8 toplama tedavisinden toplamda 6tane çıktı çok şükür
inşallah hayırlı sonuçlar alırız , zorlu bir yol. herşey o mis gibi cennet kokusunu içimize çekebilmek için :)

Aret Kamar, yani İstanbul tüp bebek merkezi. İleri yaş rezervi az hastalara iğnesiz sadece klomenle tedavi öneriyor. Zaten 2 yumurta toplamak için o kadar iğneye, paraya yazık diyor. Ayrıca da iğnelerim kaliteyi bozduğunu da söylüyor.
merhaba ,
kaç hastane ve doktorda tedavi oldum, hepsi de standart gonalf-merional verdi. ciddi paralar harcadım malesef :KK43:
klomenle yumurta geliştirme süreci yine 10gün gibi mi sürüyor?

merhaba ,
kaç hastane ve doktorda tedavi oldum, hepsi de standart gonalf-merional verdi. ciddi paralar harcadım malesef :KK43:
klomenle yumurta geliştirme süreci yine 10gün gibi mi sürüyor?
Günaydın ☀️ klomenle yumurta büyütme bir hafta on gün gibi sürüyor. Bazen günde 2 tane bazen de 1 tane şeklinde kullanmıştım ben. İlk toplamada hiç iğnesiz sadece klomenle 4 yumurta elde edildi 4’ü de döllendi. İğne tedavisi gördüğümde de netice olarak 4 yumurtayı (döllenen) geçememiştim. Bu yüzden iyi geldi bana, klomen 20 lira gibi bi şey, iğneler astronomik artık 😊

Günaydın ☀️ klomenle yumurta büyütme bir hafta on gün gibi sürüyor. Bazen günde 2 tane bazen de 1 tane şeklinde kullanmıştım ben. İlk toplamada hiç iğnesiz sadece klomenle 4 yumurta elde edildi 4’ü de döllendi. İğne tedavisi gördüğümde de netice olarak 4 yumurtayı (döllenen) geçememiştim. Bu yüzden iyi geldi bana, klomen 20 lira gibi bi şey, iğneler astronomik artık 😊
çok teşekkürler detaylı yazmışsın canım :))
daha tüp bebek sürecine geçemeden toplamalara ve iğnelere o kadar çok para harcadım ki
hele ki Bülent Tıraşta tedavi görürken, 1 toplama tedavisinde ilaçlar 7bin tl tuttu !!!! ama yumurtalarım gelişmedi bile. tabii merkez değiştirdim hemen, acıbadem maslak hayal kırıklığı oldu bana.

bir sonraki sefere doktoruma söyleyeceğim bakalım. 20tl lik klomen ile tedaviye girmek için :KK70::KK70::KK70:

çok teşekkürler detaylı yazmışsın canım :))
daha tüp bebek sürecine geçemeden toplamalara ve iğnelere o kadar çok para harcadım ki
hele ki Bülent Tıraşta tedavi görürken, 1 toplama tedavisinde ilaçlar 7bin tl tuttu !!!! ama yumurtalarım gelişmedi bile. tabii merkez değiştirdim hemen, acıbadem maslak hayal kırıklığı oldu bana. bir sonraki sefere doktoruma söyleyeceğim bakalım. 20tl lik klomen ile tedaviye girmek için :KK70::KK70::KK70:
Ay ne çok tutmuş ilaçlar, Bülent T’yi hiç düşünmedim ben de şahsen, nedense güven vermedi hiç. Umarım klomen sende de işe yarar da paralar cepte kalır 😊

arkadaşlar hepinize cok cook tesekkurederim.dun transferden sonra döndük,ancak alabiliyorum elime teli.ne yalan soyleyeyim cok kotu bir gün gecirdim.durumu özetliyim söyle:
biliyorsunuz 1 tane blastim vardi,2 tane 3. gun cözdurulup 5 e bekletilen embriolar bide.neyse carsamba cözdurduler,aradilar falan ertasi gunde saat 6 gibi bilgilendirme icin(saat kacta,hes kodu,yok mesane dolulugu vs) arandim.kiz anlatti anlatti en sonunda da dedi 2500 tl dondurma parasi hazir olsun.ben şook tabii.diyorum nasil yani,ikisinnde durumu iyi mi.kiz dedi evet bunlar konulcak geri kalan icinde devam edicek dondurulma ona istiyorsaniz iste para fln anlatio.tabii ben hala kekeleyerek diyorum nasil yani blast mi olucak gibiler,kiz hala evet diyor.ben zaten agladim direk mutluluktan.diyorum heralde oldu busefer kaliteli embrio bulduk.4-5 kere tekrarlattim kiza bide.hatta eşim uyuyodu adami nasil uyandirdim varya.tabii bilgide alamadik baska lab . dan saat gec olmustu.dun iste sehirdisindan geliyoruz sabah ciktik yola,aradilar iste lab dan.o iki embriyonun gelisimi durdu die..tek kalan blasti cozdurcez dediler.yemin ediyorum basimdan asagi kaynar sular dokuldu.hicbisey diyemedim kapattim teli.tabii bizim butun motivasyon sifir.eşimle de yol boyunca yedik birbirimizi..cok kotuydu cook.yani bi srkreter kizin safligi mahvetti bizi.biz zaten hazirdik tek blast transferine ama boyle olunca okdr mutluolduk ki o topladigim guc biranda yokoldu gercegi duyunca.
tabi hastanede birax ortaligi kattik birbirine bu nasil sorumsuzluk die.doktorum da dahil buna.anlayacaginiz oldukca umutsuz moralsiz mutsuz bir transfer gecirdim.düsünün esimle transferden sonra bile tartistik surekli.nasil yiprandiysa sinirler...sonuc olarak 4 cc olan cözdurdukten sonra 4cb ye ulasan 6. gun tek embriyo transferi oldum.umudum yok,hatta bundan sonra napicam onu düsünüyorum surekli...Allah hepimizin hakkinda en guzelini nasip etsin.buarada iyiki varsiniz kızlar❤️
Canim..tedavin hayirli ugurlu olsun..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin🙏🙏💕💕canim bikere..minnosun..6.gune kadar dayanmis..hic kalitesine felan sıkınti yapma..kotu seyler dusunme..artik..🤗🤗guzel guzel enerjiler gonder..

Canim..tedavin hayirli ugurlu olsun..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin🙏🙏💕💕canim bikere..minnosun..6.gune kadar dayanmis..hic kalitesine felan sıkınti yapma..kotu seyler dusunme..artik..🤗🤗guzel guzel enerjiler gonder..
amin,insallah öyle olur.🤲iyi düşünemiyorum ama,enazindan kotude de düsünmemeye calişıyorum.nötr olmak en iyisi sanirim suan🍀

Kizlar selamlar, evet erken gebelik testi yaptım ve silik cizgi bile cikmadi donmus embriyo 6.gunum. Negatif su an.
Days comfort marka. Bıkac kez daha önce yaptigim icin inandırıcı geldi yanlislik sanmıyorum olsun.

Selam akidecik,
Ben aslında yeniyim tüp bebekte, ilk denememin negatif sonucunu Aralık ayı sonunda aldım hemen akabinde memorialle görüştüm Ocak sonu regl olur olmaz gideceğim yeni tedavi basliyacak reglime 10 gün kaldı heycanla bekliyorum.
Benim sorunum yas rezerv azlığı başka hiç bir sorunum yok esimdede sorun yok.
Benimle cok olumlu konuştular yumurta adedinden cok yumurta kalitesi önemli dediler ilk denememde 4 yumurtam 2 birinci kalite embiryom olmuştu bunları cok olumlu buldular. Şansımın iyi olduğunu düşünüyorlar bu arada kan ve amh testlerini yaptılar. Ultrosona aldılar hiç bir tedavi olmamasına rağmen 3 yumurtam vardi bunu iyi buldular.
Bu arada genc yasta normal yoldan hamileliğim ve doğumum var daha önce dogum yapmak tutunma şansınıza arttırıyormuş bu da iyiymis benim için.
Verilen fiyat 2200 + ilaçlar / ilaçlarda 1500tl gibi tutuyormuş
Bu arada senin kaçıncı denemen olacak, memeorialdeysen doktorun kim acaba bilgi verirsen sevinirim
Merhaba tup bebek tedavisi ne kadar olarak size çıkacak bende sizin gibiyim.bir sorunumuz yok ama tup bebek dusunuyorum 43 yaşım

Kizlar selamlar, evet erken gebelik testi yaptım ve silik cizgi bile cikmadi donmus embriyo 6.gunum. Negatif su an.
Days comfort marka. Bıkac kez daha önce yaptigim icin inandırıcı geldi yanlislik sanmıyorum olsun.
canim erken idrar testi icin,kac tane insan biliyorum gebeyken bile idrar testinde negatif cıkan.her durumda gununde kan testi dogru sonuc olucak.keske yapmasaydin valla insanin modunu mahvediyo,zaten mecbur gidip kan vericez gununde.lutfen hiç yapmamış gibi düşün,unut ve gününü bekle🤲

Kızlar başka markayla denedim birde beş dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün

Eklentiler

• 63C51965-3FF4-4095-AC7D-AEE007C6B036.jpeg
    63C51965-3FF4-4095-AC7D-AEE007C6B036.jpeg
    136 KB · Görüntüleme: 66
  • EA32B37E-2C05-47CC-9FAD-8DE3C5C21FE6.jpeg
    EA32B37E-2C05-47CC-9FAD-8DE3C5C21FE6.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 63
  • F169A52B-9D71-42C8-A05E-D9CCE7FACF1C.jpeg
    F169A52B-9D71-42C8-A05E-D9CCE7FACF1C.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 67
Moralini bozma, kan testini bekle lutfen.. sayfayi mesgul ettim falan da deme bir daha 😀 daha neler 🤗

Kızlar başka markayla denedim birde beş dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Sevgili hanım arkadaşım, hayırlı akşamlar. Paylaştığın teste göre negatif görünüyor. Ama buna bakarak karar vermek çok doğru olmaz. Bir hanım arkadaşımız geçenlerde anlatmıştı. Sizin gibi erken test yapmış. Annesine göstermiş. Annesi negatif bu demiş. Morali bozulmuş. Kan testinde hamile olduğu ortaya çıkmış. Annesine de biraz içerlemiş öyle dedi diye. Kan testini beklemekte fayda var.

Sevgili hanım arkadaşım, hayırlı akşamlar. Paylaştığın teste göre negatif görünüyor. Ama buna bakarak karar vermek çok doğru olmaz. Bir hanım arkadaşımız geçenlerde anlatmıştı. Sizin gibi erken test yapmış. Annesine göstermiş. Annesi negatif bu demiş. Morali bozulmuş. Kan testinde hamile olduğu ortaya çıkmış. Annesine de biraz içerlemiş öyle dedi diye. Kan testini beklemekte fayda var.
Kanamam oldu biraz bu ne demek oluyor

X