- Konu Sahibi akideciknane
- #7.801
evet canım adetle birlikte yeni bi paket doktor söylemişti..canim bu her ay yeni paket adetlemi aciliyormus..
bendede sadece opu ücreti alınıyor..ama bahçeci pahalı 2800 tl canım..anesteziden fazla etkilenmesekte vucuda alıyoruz baksana yabancılar opuyu anestezi kullanmadan yapıyorlarmış..sonuçta vucuda zararlı..birde biz üstüste alınca korktum nebilim..sorarım doktora o ne derse öyle yaparım inşallah..ilacada gelince canım bi tane olunca hormonlara tesr etiliyor nasıl yüksek doz ters etkiliyorsa öyle canım..hepimizin vucudu farklı bende 3 iyi 2010 dan beri normal yumurta takiplerimde bile 3 tane kullandım..3 iyi ya bana..artık iyce vucudumu çözdüm..ne düşük nede yüksek olmuycak orta şekerli..:))Sen etkileniyorsun bazi seylerden biliyorum artik. Nazli kuzu. Tamamda 1 etkiliyor 3 nasil iyi geliyor degil mi.
Simdi bu ay 1 yumi var derken arkadan geleni saymiyoruz yani. Insallah diger ay 3 olsun o zaman.
Senin her opu da ne aliyor. Normal tup bedeli mi. Benim her opu da bedel aliniyor. Arkadan gelene sadece anestezi aliniyor. Haatta koordinator 1 yumi icin anesteziye gerek yok demisti de ondan yazmistim. Ama zaten arkadan gelen 1 yumi yoktu sonra. Sen sor anestezisiz ucret farkeder ve degerse olunabilir. Ben opudan sonra masallah arabami kullaniyorum. Fazla etkilenmiyorum yani. Ilklerde esim kardesim goturuyordu. Simdi kardesimle gidiyorum esimi 2 saat orda tutmak istemiyorum bazen sehir disinda oluyor. Oyle iste..
canım benim için hiç farketmez..sağlıkla hayırla doğsun veya doğsunlar yeter..:))Kizlar totemime ne diyorsunuz . Haydiii kiz isteyenler ogluş isteyenler toteme gelinnnnn
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)