- Konu Sahibi akideciknane
- #7.841
bahçeciye zam gelmiş opu 3600 tl ymiş canım..ama sen arkadaşım yanlış düşünüyosun normalde tüp bebek fiyatının içinde transfer ücretide vardır..transfer olmadığımız için benden transfer için olacak kısmını almamış oluyorlar..Biriktirmesem o fiyati odeyip transfer olacam . Is bitecek. Ama iste oyle olmuyor. Neticeten ilkinde ikinci de falan hamile kalinsa fiyat uygun uzadikca maalesf tuzlu oluyor. Napailm artik elimizden geleni yapacaz.
inşallah canım..evet canım, dr ile konuşacağım biriktirme konusunu. Canım inşallah senin de ikiz olur, aynı anda kardeşlenir bebeklerin. Ben de istiyorum ikiz olsun diye. Ama şimdiye kadar hiç döllenen 2 yumi olmadı. Belki mini tüpte olur diyorum, ama iki üç embriyom olsa bile bir kaç ay biriktireyim diyorum ben de. Bakalım artık, nasıl olur.O kadar çok çocuk hasreti çektik ki ikiz üçüz beşiz olsa hayır demeyeceğiz.Yani en azından ben kendi adıma öyleyim.Bu da işin traji komik yanı.
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
evet canım embriyo dondurmadan bahsediyoruz..canim dondurulmus embriyo birikimindenmi bahsediyorsunuz.. yumurta birikimi Turkiyede yasal degildi..
cmas başın sağolsun öncelikle allah sizlere uzun ömürler versin..ama lütfen dikkat et o kadar emek veriyoruz..sen diyosun süpürdüm sildim..valla benim eşim olsa kıyameti koparır önem vermiyorum diye..dikkat et arkadaşım..Ümmücüm yumurtan embriyo olmuş bölünmeye başlamış çok şükür! Burda hepimiz tek nefes olduk hep birbirimize dua ediyoruz!! İnşallah 3 bebeğini de kucağına almak nasip olur... Biz o kadar sabırsısız ki biranönce senin transfer haberlerini almak istiyoruz..
Elifçim bugün ya da yarın önden bir test yapacak mısın? İnşallah bebeklerin seninledir canım benim..
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım senin ve bebeğinin..arkadaslar bugun oglen ultrasonumuz var heyecan dorukta. dualariniz esirgemeyin nolur.
Allah hepiniz gonlune gore versin insallah.
cmas'cim hollanda da isler farkli yuruyor. bebek burda dogunca maalesef bura vatandasi olamiyor. o eskidendi. kanunlar tipki duovamin anlattigi gibi. Almanya'da tam olarak nasil oluyor bilmiyorum ama orda cifte vatandaslik yok secim yapmak zorundasin.
şimdi haber geldi annanem vefat etmiş!
Selam arkadaşlar...
Cmas başın sağolsun ... izin alamadım - buaralar yoğun falan diyerek gitmesen... zaten üzülmüşsündür şimdi birde cenaze ortamı daha fazla üzülürsün... tabi bir taraftan bakınca da bunun bir tekrarı daha yok... gitmedim diye ilerde pişman olurmusun ... zor karar .. arkadaşım kolay gelsin... ne karar verirsen ver bebiş için rabbim ne derse o olacak... kısmet işte...
''Kendi planlarımızı yapıyorduk, ama kaderin de planları olduğunu unutmuştuk. '' F. M. Dostoyevski Suç ve Ceza
Hayat, sen başka planlar yaparken başına gelenlerdir (John Lennon)
Selcan yarın pıtı pıtı sesleri duyup mutlulukdan uçacaksın inşallah...
Ümmü sen Gürkan bey'e gidiyordun değilmi ? tüp konusunda hiç ayıp yok şekerim.. heray neredeyse kazandığın paranın tamamını oraya veriyorsan patron sensin söz hakkı senin.. istediğin an doktor değişikliği yapabilirsin...
Guzbahar teşekkür ederim ...
Nevser neler yapıyorsun...
canım benim doktor güvenç karlıkaya..ya aslında iyi biraz fazla ilgi önem bekliyorum sanırım..ama doktor konusunda o kadar parada ödesem bariz bir şey olmadıktan sonra değiştiremem canım..eşim o kadar ısrar etti yok dedim ama bu opumdada yanıma gelmeseydi değiştirmeyi düşündüm baktım geçde olsa geldi yanıma..diğer doktorlar işlemden sonra bakıyorum gelip bilgi veriyorlar benim ilkinde gelmedi ikincide erbil beydi..hastası olmadığım halde geldi..
ayy şekerim fiyatlar artmış allah herkesin yardımcısı olsun..bu sefer kayınpeder destek çıktı diğerinde nasıl yapıcaz bakalım allah kolaylık versin herkese hepimize..