• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Biriktirmesem o fiyati odeyip transfer olacam . Is bitecek. Ama iste oyle olmuyor. Neticeten ilkinde ikinci de falan hamile kalinsa fiyat uygun uzadikca maalesf tuzlu oluyor. Napailm artik elimizden geleni yapacaz.
bahçeciye zam gelmiş opu 3600 tl ymiş canım..ama sen arkadaşım yanlış düşünüyosun normalde tüp bebek fiyatının içinde transfer ücretide vardır..transfer olmadığımız için benden transfer için olacak kısmını almamış oluyorlar..
evet canım, dr ile konuşacağım biriktirme konusunu. Canım inşallah senin de ikiz olur, aynı anda kardeşlenir bebeklerin. Ben de istiyorum ikiz olsun diye. Ama şimdiye kadar hiç döllenen 2 yumi olmadı. Belki mini tüpte olur diyorum, ama iki üç embriyom olsa bile bir kaç ay biriktireyim diyorum ben de. Bakalım artık, nasıl olur.O kadar çok çocuk hasreti çektik ki ikiz üçüz beşiz olsa hayır demeyeceğiz.Yani en azından ben kendi adıma öyleyim. :52::52::52:Bu da işin traji komik yanı.
inşallah canım..:49::49::49::49:
canim dondurulmus embriyo birikimindenmi bahsediyorsunuz.. yumurta birikimi Turkiyede yasal degildi..
evet canım embriyo dondurmadan bahsediyoruz..

Ümmücüm yumurtan embriyo olmuş bölünmeye başlamış çok şükür! Burda hepimiz tek nefes olduk hep birbirimize dua ediyoruz!! İnşallah 3 bebeğini de kucağına almak nasip olur... Biz o kadar sabırsısız ki biranönce senin transfer haberlerini almak istiyoruz..

Elifçim bugün ya da yarın önden bir test yapacak mısın? İnşallah bebeklerin seninledir canım benim..
cmas başın sağolsun öncelikle allah sizlere uzun ömürler versin..ama lütfen dikkat et o kadar emek veriyoruz..sen diyosun süpürdüm sildim..valla benim eşim olsa kıyameti koparır önem vermiyorum diye..dikkat et arkadaşım..:49::49:
arkadaslar bugun oglen ultrasonumuz var heyecan dorukta. dualariniz esirgemeyin nolur.

Allah hepiniz gonlune gore versin insallah.

cmas'cim hollanda da isler farkli yuruyor. bebek burda dogunca maalesef bura vatandasi olamiyor. o eskidendi. kanunlar tipki duovamin anlattigi gibi. Almanya'da tam olarak nasil oluyor bilmiyorum ama orda cifte vatandaslik yok secim yapmak zorundasin.
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım senin ve bebeğinin..:49:
şimdi haber geldi annanem vefat etmiş!

Selam arkadaşlar...

Cmas başın sağolsun ... izin alamadım - buaralar yoğun falan diyerek gitmesen... zaten üzülmüşsündür şimdi birde cenaze ortamı daha fazla üzülürsün... tabi bir taraftan bakınca da bunun bir tekrarı daha yok... gitmedim diye ilerde pişman olurmusun ... zor karar .. arkadaşım kolay gelsin... ne karar verirsen ver bebiş için rabbim ne derse o olacak... kısmet işte...

''Kendi planlarımızı yapıyorduk, ama kaderin de planları olduğunu unutmuştuk. '' F. M. Dostoyevski – Suç ve Ceza

Hayat, sen başka planlar yaparken başına gelenlerdir (John Lennon)

Selcan yarın pıtı pıtı sesleri duyup mutlulukdan uçacaksın inşallah...

Ümmü sen Gürkan bey'e gidiyordun değilmi ? tüp konusunda hiç ayıp yok şekerim.. heray neredeyse kazandığın paranın tamamını oraya veriyorsan patron sensin söz hakkı senin.. istediğin an doktor değişikliği yapabilirsin...

Guzbahar teşekkür ederim ...

Nevser neler yapıyorsun...

canım benim doktor güvenç karlıkaya..ya aslında iyi biraz fazla ilgi önem bekliyorum sanırım..ama doktor konusunda o kadar parada ödesem bariz bir şey olmadıktan sonra değiştiremem canım..eşim o kadar ısrar etti yok dedim ama bu opumdada yanıma gelmeseydi değiştirmeyi düşündüm baktım geçde olsa geldi yanıma..diğer doktorlar işlemden sonra bakıyorum gelip bilgi veriyorlar benim ilkinde gelmedi ikincide erbil beydi..hastası olmadığım halde geldi..
ayy şekerim fiyatlar artmış allah herkesin yardımcısı olsun..bu sefer kayınpeder destek çıktı diğerinde nasıl yapıcaz bakalım allah kolaylık versin herkese hepimize..

arkadaşım rahat ol ama temizlikte yapma.. hani sen bana söz vermiştin bu sefer kendini yormayacaktın... sana sadece gezmek serbest gerisi yasaaakkkkkk.

biz burada sabırsızlıkla yeğenlerimizi bekliyoruz ona göre.... kafan da rahat olsun bedeninde dinlenik olsun....

inşallah alisim... dün akşam yine kırmızıları gördüm, bir hafta öne geldi yine... geçen ay 28inde olmuştum bu sefer 21inde... o kadar üzüldüm ve stres oldum ki akşam... resmen ağladım anlayacağın bu düzensizliğe... bi tanecik olsaydı başka hiçbirşey istemem...

geçen gün bir şey öğrendim çok çoook üzüldüm. geçen ay iş arkadaşımın oğlu oldu... arkadaşımı çok severim yan yana çalışıyoruz... bebeği bir kaç kez ziyarete gittik. aslında ben onun için o kadar mutlu oldum ki... diğer arkadaşlarımda o ( yeni bebeğin annesi) senin yanında bebeğini sevmiyor dikkat ettik dediler... ağladım ağladım ağladım ben asla kötü bir şey düşünmedim, ya da hissetmedim... ama başkalarına cevap anlatmak çok zor...çoookk... vallahi iş yerindeyim şu an yazarken bile ağlıyorum eğidim başımı kimse görmesin diye...

bir mesaj grubuna üyeyim.. dün akşam şöyle bir mesaj geldi telefonuma ve oturdum yine ağladım.. " O, hanginizin daha güzel iş yapacağınızı denemek için ölümü ve hayatı yarattı. (67/2) Allah yaptıklarınızdan haberdardır (9/16) inşallah rabbim bize de evlatlar verir.... çoook çooook çoooooooooooooook istiyorum hepimizin anne olmasını.....

allahım ne olur bizi de gör... bize de nasip et anneliği, o harika duyguyu... hepinizi çok öpüyorum...

hakkında hayırlısı olsun canım, bebeğin hangi yolla gelecekse allah o yöne yönlendirsin seni inşallah....

nasıl nasıl güzel bu mucize... rabbim en yakın zamanda bize de mucizeler versin inşallah... paylaştığn için de allah razı olsun canım... hepimize umut oldun...

Tablo senlendikce umutlarimiz yeseriyor canim,en son ben hamile olacagimya:1: benden evvel sizler varsiniz elifooo, sonra sen sonra sirayla diger arkadaslar en sonda bana olsun.:49::49::49::49::49:

Hayit tohumu ve suyunu kullanan arkadaslar, hormonlarin düzene girdigini ve sonucunda hamile olduklarini yazmislardi. umarim sendede aynisi olsun.aslinda asilamada düsünebilirsin veya yumurta takibini yapabilirsen, ovulasyon testiyle yumurtlama gününü ögrenirsen sansini artirirabilirsin.

sen niçin en son olacak mışsın bakimmm... biz beraber :49::49::49::49: olacağız inşallahh...

canım göbişine almadığını biliyorum ama özellikle içimden yazmak geldi... belki de bu yumurta göbişine konup bebeişin olur. inşallah bugün bölünmesi ile de güzel haber alırsında sağlıkla dondurulur... canım doktorunu beğenmiyorsan kesinlikle değiştir. dümnyanın parasını ödüyorsun ayıbı mı olur bu işin...

canım benim, güzel hamişim,, allah sana da bebişine de sağlık versin, inşallah her geçen gün kendini daha iyi hissederk :49::49::49::49: keyfini çıkarırsın.... ne olur bizi dualarından eksik etme... bu gün gerçekten çook çoook kötü hissediyorum kendimiii

çok öpüyorum hepinizi... sevgi ve dua ile kalın...[/QUOTE]

canım inşallah o günlerde gelir..hepimizn hayırlı haberlerini duyarız..seninde haberlerini dörtgözle bekliyorum canım..:49::49:

duova canım aslında tablomuza bir yaş daha eklemelisin canım 2014 de girdik..yeni yılımız yeni yaşımız kutlu olsun..bebişli olsun...:49::49::49::49::49:

Ümmücüm senin işleminde transfer olmadığı için daha düşük ödüyorsun.

ilk olduğun tedaviden parası ödenmiş 1 transfer hakkın var... 1 transfer için ödeme yapmayacaksın... diyelimki 6 embriyo biriktirdin... ilk transferde ödeme yapmayacaksın... daha sonra başka transfer istersen herbir transfer için 2,900 TL daha ödeme yapmak gerekiyor...
Dondurulmuş Embriyo Transferi 2.900 TL.

bahçeciye zam gelmiş opu 3600 tl ymiş canım..ama sen arkadaşım yanlış düşünüyosun normalde tüp bebek fiyatının içinde transfer ücretide vardır..transfer olmadığımız için benden transfer için olacak kısmını almamış oluyorlar..

duova canım aslında tablomuza bir yaş daha eklemelisin canım 2014 de girdik..yeni yılımız yeni yaşımız kutlu olsun..bebişli olsun...:49::49::49::49::49:

Ekleyebilirz tabii canim fakat, bazi arkadaslar yilin ilk aylarinda,bazilarimizda yilin sonuna dogru dogdugu icin eklemedim. dogum günü gelen arkadaslar buradan yazarsa degistirirz.yeni yilda bende ayni dilekleri diliyorum canim.

Tamam haklısın ama çok yormadım kendimi! Biraz hareket lazımmışya o bakımdan!:30:

Ben avatarımı değiştirdim! Bunun pembelisi de var mıııı?????:49:

canım avatarın hayırlı olsun, pembeli güzel birşey bulursak onu da kullanalım.
şimdi haber geldi annanem vefat etmiş!
cmasa başınız sağolsun, Allah geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömür versin. cenazeye gitme konusuna gelince en doğru kararı sen verebilirsin. içinden geleni yap bence, Yüce Rabbim yanında olacaktır.
inşallah alisim... dün akşam yine kırmızıları gördüm, bir hafta öne geldi yine... geçen ay 28inde olmuştum bu sefer 21inde... o kadar üzüldüm ve stres oldum ki akşam... resmen ağladım anlayacağın bu düzensizliğe... bi tanecik olsaydı başka hiçbirşey istemem...

geçen gün bir şey öğrendim çok çoook üzüldüm. geçen ay iş arkadaşımın oğlu oldu... arkadaşımı çok severim yan yana çalışıyoruz... bebeği bir kaç kez ziyarete gittik. aslında ben onun için o kadar mutlu oldum ki... diğer arkadaşlarımda o ( yeni bebeğin annesi) senin yanında bebeğini sevmiyor dikkat ettik dediler... ağladım ağladım ağladım ben asla kötü bir şey düşünmedim, ya da hissetmedim... ama başkalarına cevap anlatmak çok zor...çoookk... vallahi iş yerindeyim şu an yazarken bile ağlıyorum eğidim başımı kimse görmesin diye...

bir mesaj grubuna üyeyim.. dün akşam şöyle bir mesaj geldi telefonuma ve oturdum yine ağladım.. " O, hanginizin daha güzel iş yapacağınızı denemek için ölümü ve hayatı yarattı. (67/2) Allah yaptıklarınızdan haberdardır (9/16) inşallah rabbim bize de evlatlar verir.... çoook çooook çoooooooooooooook istiyorum hepimizin anne olmasını.....

allahım ne olur bizi de gör... bize de nasip et anneliği, o harika duyguyu... hepinizi çok öpüyorum... .
canım hiç stres yapma bu tedaviler kafaya yerleşince adetler de şaşıyor başka şeylerde . sen kendini bebeğinin olacağına odakla gerisini düşünme. zamanı gelince inan bunlara gülüp gececeğiz belki. ne kadar sıkılmışım diye kendimize kızacağız belki.
başkalarının fikirlerini de duyma. bu duyguyu yaşamayan bizleri anlayamaz. nasıl davranması gerektiğini de bilemez. boşver gitsin.

istediğin yakında olacak hepimiz anne olacağız. Beklediğimiz tek şey ALLAHIN OL DEMESİ: Biz kullarını da birgün sevindirecek canım.
önce :49::49::49::49::49::49::49::49::49: sonra :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: olacakkkkkkkk:36::36::36::36:
zeytunum senin için çokkk sevindim güzel haberinin takipçisiyim inşallah... bu yumoşlar bebeğine dönüşsün inşallah...

zeytunnnn güzel haberlerini bekliyoruz canım, hayırlısı olsun inşallah.

Selcancim guzel haberler alman icin dua ediyorum canim. Allah yar ve yardimcin olsu

Selam arkadaşlar,
Uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum.forumda sizin kadar birbiriyle ilgili,sıcak ve takipte olan başka bir ekip görmedim,tebrik ederim:)bu özellikleriniz nedeni ile ilk defa hayatımda bir foruma üye oldum.tablonuzda bana da yer vardır umuduyla:)
benim hikayem şöyle;34 ümde evlendim,evllik stresi,alışma vsvs nedenlerle eşim istemedi, ben kadınlığıma hakaret olarak algıladım istememesini,ısrarcı olmadım , ona uydum.anacığımın hastalığı nedeni ile üzüntüden 38 yaşında ilk kez tekledim,ünlü bir prof a gittim.erken menapozla tanıştım.o zaman öğrendim amh,fsh vsvs..o ünlü ''baytar'' prof söyledikleriyle,tavrıyla beni moralman çökertti.Eşim zaten zorla gittiği için benden daha beterdi.ordan başka dr a,ordan başka dr a..böyle böyle 1 sene geçti.ağlamalar,öfkeler,küsmeler,evde huzursuzluk vsvs..en sonunda nuh diyen peygamber demeyen eşimi ikna ettim,boşanmayı bile göze alarak.agresif bir tedavi ile 2 tane yumoş oldu,2 si de döllendi,biri 4 diğeri 7 ye bölünmüşken 2. gün transfer edildi.ben onca ilaca sürekli ağlama krizlerindeydim.o ne zor bekleyişti Allahım,o 12 gün bana bir ömür gibi geldi.transferimin 9. günü ben tutunma olmadığına ikna edip kendimi misafir çağırdım,mutfak kilerini temizledim,üstüne koskoca battaniyeyi makineye teperekten yıkadım.şahtım şahbaz oldum yani.o battaniyeyle belime sanki 6-7 kere tekme attılar,öyle bir ağrı hayatımda hissetmedim.yarım saat doğrulamadım yattığım yerden.velhasıl kelam belki de ben sebep oldum negatife.4 kadına yetecek kadar ilacı alınca ben benlikten çıktım,hormonlarım yönetti beni.bugünkü aklım olsa yapar mıydım o saçmalıkları:(bugüne kadar da kimseye anlatmadım,anlatamadım bunu.hekim mi bilir çeken mi bilir derler ya,sizlerin beni anlayacağına eminim.
ilk gittiğim merkezdeki dr umdan son derece memnundum,acemiliğime veriyorum bunu.negatiften yaklaşık 5 ay sonra muayeneye gittiğimde negetifin nedenlerini araştıracağımızı vs sandım.tutunmamam nedeni ne olabilir dedim,YAŞ denildi.iyi de ben zateb 25-30 yaşında olsam burda işim ne!basmakalıp,baştansavma bu neden beni çok demoralize etti.rahmime bakın histereskopi yapalım dedim.gerek yok denildi.bel çevremdeki kalınlaşma,6 ayda 7-8 kg almamın nedenini menapoza bağlamıştınız ama ben endokrinolojiye gittim,insülin direnci tanısı kondu.ki insülin direnci yüzde 40 oranında tutunmayı engelliyormuş,lütfen her teste bakalım dedim.alanımızla ilgili her test yapılıyor zaten dendi.yeni planlayacağımız bir tedavi olacak mı,o ilaçlar beni mahvetti dedim.mini tüp bebek,havuz sistemi olabilir mi dedim,hayır ilk neyi uyguladıysak o tedavinin aynısı uygulanacak cevabını aldım.sadece hormonlarıma bakıldı ,normal dendi.amh a bakmadık bile,çünkü zaten 0,1 di.bakılacak bir yanı yoktu.vitamin ,takviye vs dedim,eskilere devam dediler.
ben bu görüşmeden sonra işimi bıraktım.15 yıldır yaşadığım stresten sıyrılmak ve kendime vakit ayırabilmek için.çocuk sahibi olmaya niyet ettiğim için.ve sürekli araştırıyorum.
son reglim oldukça ağrılı oldu ve ateş basmalar,ter basmalar başladı.geceleri hiç uyuyamıyorum.korkuyorum.
eşimi nasıl tekrar ikna ederim bilemiyorum.
Timur Gürgan ın tedavileri ilgimi çekti.az ilaçla tedavi.yoğunluğu nedeni ile bekletme ve ara aşamaları ekibin takibi hoşuma gitmeyen özellikleri oldu.bekleme konusunda sıkıntı yok,çalışmadığım ve her gelen benimle aynı durumda olduğu için sineye çekebilirim.ama ben hoca için o merkeze gideceksem,hastanın dr unu seçme hakkından yana olduğum için kendisine net olarak sadece kendisinin takibini istediğimi belirtebilirim.yani negatif görünen yönleri böyle egale ettim kafamda.tedavileri vs hakkında bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz?
bu arada yine kendi araştırmalarım sonunda dhea ya devam etmeye karar aldım.yanısıra d vitamini ve gnc den evening primrose oil,arginmax ve resveratrol kullanmaya başladım.hayıt suyunu çok araştırdım,önerir misiniz?incir kürünü düşünüyorum ama şekerden ötürü kararsızım.
Rabbim ol dediğinde herşey olur,bunun bilincinde bir inananım.Rabbimin bu yolda herkesin işini kolaylamasını,doğru kapılara ulaştırmasını,O'nun ilmiyle şifayı nasip etmesini diliyorum.
Herşeye kadir Mevlamın beni ve isteyen herkesi analık mertebesine ulaştırmasını,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etmesini diliyorum.Cennet kokusu da denilen bebek kokusunu içime çekmeyi,minik ayakların evdeki seslerini duymayı,umudu,yaşamı,neşeyi,insanlığın belki de en büyük MUCİZE sini dualarımla diliyorum.Amin

sevgiler...

Duova ve ummucum desene 1 yas daha citir olduk. Pehhh pehhh. Sefamiz olsun

Selam arkadaşlar,
Uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum.forumda sizin kadar birbiriyle ilgili,sıcak ve takipte olan başka bir ekip görmedim,tebrik ederim:)bu özellikleriniz nedeni ile ilk defa hayatımda bir foruma üye oldum.tablonuzda bana da yer vardır umuduyla:)
benim hikayem şöyle;34 ümde evlendim,evllik stresi,alışma vsvs nedenlerle eşim istemedi, ben kadınlığıma hakaret olarak algıladım istememesini,ısrarcı olmadım , ona uydum.anacığımın hastalığı nedeni ile üzüntüden 38 yaşında ilk kez tekledim,ünlü bir prof a gittim.erken menapozla tanıştım.o zaman öğrendim amh,fsh vsvs..o ünlü ''baytar'' prof söyledikleriyle,tavrıyla beni moralman çökertti.Eşim zaten zorla gittiği için benden daha beterdi.ordan başka dr a,ordan başka dr a..böyle böyle 1 sene geçti.ağlamalar,öfkeler,küsmeler,evde huzursuzluk vsvs..en sonunda nuh diyen peygamber demeyen eşimi ikna ettim,boşanmayı bile göze alarak.agresif bir tedavi ile 2 tane yumoş oldu,2 si de döllendi,biri 4 diğeri 7 ye bölünmüşken 2. gün transfer edildi.ben onca ilaca sürekli ağlama krizlerindeydim.o ne zor bekleyişti Allahım,o 12 gün bana bir ömür gibi geldi.transferimin 9. günü ben tutunma olmadığına ikna edip kendimi misafir çağırdım,mutfak kilerini temizledim,üstüne koskoca battaniyeyi makineye teperekten yıkadım.şahtım şahbaz oldum yani.o battaniyeyle belime sanki 6-7 kere tekme attılar,öyle bir ağrı hayatımda hissetmedim.yarım saat doğrulamadım yattığım yerden.velhasıl kelam belki de ben sebep oldum negatife.4 kadına yetecek kadar ilacı alınca ben benlikten çıktım,hormonlarım yönetti beni.bugünkü aklım olsa yapar mıydım o saçmalıkları:(bugüne kadar da kimseye anlatmadım,anlatamadım bunu.hekim mi bilir çeken mi bilir derler ya,sizlerin beni anlayacağına eminim.
ilk gittiğim merkezdeki dr umdan son derece memnundum,acemiliğime veriyorum bunu.negatiften yaklaşık 5 ay sonra muayeneye gittiğimde negetifin nedenlerini araştıracağımızı vs sandım.tutunmamam nedeni ne olabilir dedim,YAŞ denildi.iyi de ben zateb 25-30 yaşında olsam burda işim ne!basmakalıp,baştansavma bu neden beni çok demoralize etti.rahmime bakın histereskopi yapalım dedim.gerek yok denildi.bel çevremdeki kalınlaşma,6 ayda 7-8 kg almamın nedenini menapoza bağlamıştınız ama ben endokrinolojiye gittim,insülin direnci tanısı kondu.ki insülin direnci yüzde 40 oranında tutunmayı engelliyormuş,lütfen her teste bakalım dedim.alanımızla ilgili her test yapılıyor zaten dendi.yeni planlayacağımız bir tedavi olacak mı,o ilaçlar beni mahvetti dedim.mini tüp bebek,havuz sistemi olabilir mi dedim,hayır ilk neyi uyguladıysak o tedavinin aynısı uygulanacak cevabını aldım.sadece hormonlarıma bakıldı ,normal dendi.amh a bakmadık bile,çünkü zaten 0,1 di.bakılacak bir yanı yoktu.vitamin ,takviye vs dedim,eskilere devam dediler.
ben bu görüşmeden sonra işimi bıraktım.15 yıldır yaşadığım stresten sıyrılmak ve kendime vakit ayırabilmek için.çocuk sahibi olmaya niyet ettiğim için.ve sürekli araştırıyorum.
son reglim oldukça ağrılı oldu ve ateş basmalar,ter basmalar başladı.geceleri hiç uyuyamıyorum.korkuyorum.
eşimi nasıl tekrar ikna ederim bilemiyorum.
Timur Gürgan ın tedavileri ilgimi çekti.az ilaçla tedavi.yoğunluğu nedeni ile bekletme ve ara aşamaları ekibin takibi hoşuma gitmeyen özellikleri oldu.bekleme konusunda sıkıntı yok,çalışmadığım ve her gelen benimle aynı durumda olduğu için sineye çekebilirim.ama ben hoca için o merkeze gideceksem,hastanın dr unu seçme hakkından yana olduğum için kendisine net olarak sadece kendisinin takibini istediğimi belirtebilirim.yani negatif görünen yönleri böyle egale ettim kafamda.tedavileri vs hakkında bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz?
bu arada yine kendi araştırmalarım sonunda dhea ya devam etmeye karar aldım.yanısıra d vitamini ve gnc den evening primrose oil,arginmax ve resveratrol kullanmaya başladım.hayıt suyunu çok araştırdım,önerir misiniz?incir kürünü düşünüyorum ama şekerden ötürü kararsızım.
Rabbim ol dediğinde herşey olur,bunun bilincinde bir inananım.Rabbimin bu yolda herkesin işini kolaylamasını,doğru kapılara ulaştırmasını,O'nun ilmiyle şifayı nasip etmesini diliyorum.
Herşeye kadir Mevlamın beni ve isteyen herkesi analık mertebesine ulaştırmasını,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etmesini diliyorum.Cennet kokusu da denilen bebek kokusunu içime çekmeyi,minik ayakların evdeki seslerini duymayı,umudu,yaşamı,neşeyi,insanlığın belki de en büyük MUCİZE sini dualarımla diliyorum.Amin

sevgiler...

Hos geldin topigimize arkadasim, bahsettigin ilaclardan ben kullanmadigim icin, sana fikir veremiyorum. negatif olan denemen icinde, üzgünüm ama daha yumurta bitmis degil tekrar deneyebilirsin.hayit suyunun hormonlar üzerinde olumlu etkisinin oldugunu okudum.özellikle pko hastasi kadinlarda cok etkili oldugu söyleniyor, incir kürü prolaktin hormonunu yükseltiyor deniyor ben denemedigim icin, okuduklarimi aktariyorum buradaki arkadaslarda sorularina yanit vereceklerdir. umarim bebegin seni cok bekletmeden gelsin.

arkadaşım rahat ol ama temizlikte yapma.. hani sen bana söz vermiştin bu sefer kendini yormayacaktın... sana sadece gezmek serbest gerisi yasaaakkkkkk.

biz burada sabırsızlıkla yeğenlerimizi bekliyoruz ona göre.... kafan da rahat olsun bedeninde dinlenik olsun....

bir mesaj grubuna üyeyim.. dün akşam şöyle bir mesaj geldi telefonuma ve oturdum yine ağladım.. " O, hanginizin daha güzel iş yapacağınızı denemek için ölümü ve hayatı yarattı. (67/2) Allah yaptıklarınızdan haberdardır (9/16) inşallah rabbim bize de evlatlar verir.... çoook çooook çoooooooooooooook istiyorum hepimizin anne olmasını......

canim ya seni cok iyi anliyorum bizde cok kalabalik bir departmanda calisiyoruz yillardir cevremde okadar cok hamile is arkadasim olduki hepsi dogurup bebisi ile departmana ziyarete geliyor... yanlarina giderken benden nazar degecegini dusunurlermi acaba diye hep icimden geciririm.. tuhaf bi duygu hepsi bebek dogurmak hamilelek yada cocuklarinin tecrubelerini anlatirken aralarinda siginti gibi kaldigimi hissediyorum bende hemen yegenlerimi anlatiyorum. birde her tedaviden sonra negatifi gorunce iznimde bitiyor zaten isyerindeki ilk sabahimda masama oturunca benim burada ne isim var yine diye cok aglarim..

ilk olduğun tedaviden parası ödenmiş 1 transfer hakkın var... 1 transfer için ödeme yapmayacaksın... diyelimki 6 embriyo biriktirdin... ilk transferde ödeme yapmayacaksın... daha sonra başka transfer istersen herbir transfer için 2,900 TL daha ödeme yapmak gerekiyor...

evet canım bana ilk opumda anlatmışlardı..transfer paranızı ödemiş oluyorsunuz denmişti..ama alısalısı anlamıyorum..ben kaç defa tüp denedim diğer hastanelerde opu ücreti ayrı transfer ayrı alınıyor..ama alısalıs hepsini ödüyormuş..valla ben olsam o kadar para ödedikten sonra her seferinde transfer olurum..alısalıs valla yaa senin hastaneyi analamdım senide anlamadım neden transfer olmuyosun..ol inşallah gelsin miniklerin inşallah..
zeytun senin yumiler için ne yapmaya karar verdin canım aşılama olacakmıısn..:49::49:
Ekleyebilirz tabii canim fakat, bazi arkadaslar yilin ilk aylarinda,bazilarimizda yilin sonuna dogru dogdugu icin eklemedim. dogum günü gelen arkadaslar buradan yazarsa degistirirz.yeni yilda bende ayni dilekleri diliyorum canim.

canım aslında yıl itibarıyla yeni yaş geliyor ama..neyse böyle kalsın bi yaş gerden gidelim..:1::1:

evet canım bana ilk opumda anlatmışlardı..transfer paranızı ödemiş oluyorsunuz denmişti..ama alısalısı anlamıyorum..ben kaç defa tüp denedim diğer hastanelerde opu ücreti ayrı transfer ayrı alınıyor..ama alısalıs hepsini ödüyormuş..valla ben olsam o kadar para ödedikten sonra her seferinde transfer olurum..alısalıs valla yaa senin hastaneyi analamdım senide anlamadım neden transfer olmuyosun..ol inşallah gelsin miniklerin inşallah..
zeytun senin yumiler için ne yapmaya karar verdin canım aşılama olacakmıısn..:49::49:

canım aslında yıl itibarıyla yeni yaş geliyor ama..neyse böyle kalsın bi yaş gerden gidelim..:1::1:

ayy amma karıştırdım yazıları..:)))

hoşgeldin andrea yılmak yok yola devam canım..duovanında dediği gibi hayıt suyu iç istersen soğan kürü yap..allah en kısa zamanda bebeğini nasip etsin..:49::49:

Hos geldin topigimize arkadasim, bahsettigin ilaclardan ben kullanmadigim icin, sana fikir veremiyorum. negatif olan denemen icinde, üzgünüm ama daha yumurta bitmis degil tekrar deneyebilirsin.hayit suyunun hormonlar üzerinde olumlu etkisinin oldugunu okudum.özellikle pko hastasi kadinlarda cok etkili oldugu söyleniyor, incir kürü prolaktin hormonunu yükseltiyor deniyor ben denemedigim icin, okuduklarimi aktariyorum buradaki arkadaslarda sorularina yanit vereceklerdir. umarim bebegin seni cok bekletmeden gelsin.

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve iyi dileklerin için😊
Timur Gürgan da tedavi ile ilgili fikir verebilecek arkadaşlarım varsa çok sevinirim.
Sevgiler:49:

hoşgeldin andrea yılmak yok yola devam canım..duovanında dediği gibi hayıt suyu iç istersen soğan kürü yap..allah en kısa zamanda bebeğini nasip etsin..:49::49:

Çok teşekkür ederim ummuseleme,hoşbulduk:)

hamişsin sanırım,Rabbim bebişini sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin:49::nazar:

hayıt suyuna yarın başlıyorum bu öneriler doğrultusunda.dr konusunda kafam çok karışık.Ankara dayım.Timur Gürgan hakkında bilginiz varsa yazar mısınız?

sevgiler:emir_bebek:

Selam arkadaşlar,
Uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum.forumda sizin kadar birbiriyle ilgili,sıcak ve takipte olan başka bir ekip görmedim,tebrik ederim:)bu özellikleriniz nedeni ile ilk defa hayatımda bir foruma üye oldum.tablonuzda bana da yer vardır umuduyla:.

canim hosgeldinnn, gerci bende yeniyim ama bende bu grubu cok sevdim.. ayni seyler yasiyoruz cogumuz bende 29 da evlendim iki ay icinde cocugum olmayinca Amerikan has infertile bolumune basvurdu. 2 aylik evliyken esimin sperm sorununu ogrendim ve 6 yildir ugrasiyoruz.. benimde esim asabi sinirli ama bazende dunya iyisi dengemi bozuyor kus kus biktim artik inan icimden ona kusmek bile gelmiyor:)) cunku biliyorumki bir gun sonra mecburen barisacagiz oda cocuk gibi mazlum olacak...
boyle bir iyi bir kotu derken 5 tane negatif tedavim oldum subatta 6. olacak... cok iyi hastanelerde cok sacma tedaviler gormusum farkinda olmadan burada arkadaslara cok yazdim okumaktan biktilar belkide:))
bir yandanda gumruk musaviri olmaya calisiyorum ama 13 yildir calistigim isyerime sadece tedaviye agirlik vermek icin zorla istifami verdim 3 ayda kabul ettiler 27 Ocak isyerimdeki son gunum cok saskinim iyimi yaptim bilmiyorum gerci isyeri bebegini yap gel dedi o biraz iyi geldi bana...
senin kullandigin ilaclardan sadece dhea yi kullandim..
2014 de hepimizzz insallahh mutlu olacagiz cnm..

Çok teşekkür ederim ummuseleme,hoşbulduk:)

hamişsin sanırım,Rabbim bebişini sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin:49::nazar:

hayıt suyuna yarın başlıyorum bu öneriler doğrultusunda.dr konusunda kafam çok karışık.Ankara dayım.Timur Gürgan hakkında bilginiz varsa yazar mısınız?

sevgiler:emir_bebek:

yok canım hamiş değilim topiğimizde böyle bir şey yapmaya karar verdik şans getirsin diye darısı gerçeğini yapmaya olsun..hadi sende aramıza gel hamilelik takvimi oluştur canım..birde şimdi kız çocuk erkek çocuk isteyebler profillerini değiştiriyor..:1::1:

canim hosgeldinnn, gerci bende yeniyim ama bende bu grubu cok sevdim.. ayni seyler yasiyoruz cogumuz bende 29 da evlendim iki ay icinde cocugum olmayinca Amerikan has infertile bolumune basvurdu. 2 aylik evliyken esimin sperm sorununu ogrendim ve 6 yildir ugrasiyoruz.. benimde esim asabi sinirli ama bazende dunya iyisi dengemi bozuyor kus kus biktim artik inan icimden ona kusmek bile gelmiyor:)) cunku biliyorumki bir gun sonra mecburen barisacagiz oda cocuk gibi mazlum olacak...
boyle bir iyi bir kotu derken 5 tane negatif tedavim oldum subatta 6. olacak... cok iyi hastanelerde cok sacma tedaviler gormusum farkinda olmadan burada arkadaslara cok yazdim okumaktan biktilar belkide:))
bir yandanda gumruk musaviri olmaya calisiyorum ama 13 yildir calistigim isyerime sadece tedaviye agirlik vermek icin zorla istifami verdim 3 ayda kabul ettiler 27 Ocak isyerimdeki son gunum cok saskinim iyimi yaptim bilmiyorum gerci isyeri bebegini yap gel dedi o biraz iyi geldi bana...
senin kullandigin ilaclardan sadece dhea yi kullandim..
2014 de hepimizzz insallahh mutlu olacagiz cnm..

hoşbuldum ensuece:)bence işi bırakmakla çok iyi yapmışsın,bende aynı sebeple bıraktım.yenilendiğimi,stresten arındığımı hissediyorum.gerçi onca yoğunluktan ve tempolu iş hayatından sonra ,evde sudan çıkmış balığa dönmedim desem yalan olur ama:1:olsun bebiş gelsin,iş kolay.
sen benden oldukça tecrübelisin tedavi konusunda.Ankara için önerebileceğin dr var mı benim durumuma uygun?

inşallah 2014 bizim yılımız olsun:49:

yok canım hamiş değilim topiğimizde böyle bir şey yapmaya karar verdik şans getirsin diye darısı gerçeğini yapmaya olsun..hadi sende aramıza gel hamilelik takvimi oluştur canım..birde şimdi kız çocuk erkek çocuk isteyebler profillerini değiştiriyor..:1::1:

çok özür dilerim ummuseleme,seni kırmamışımdır umarım:(dediğim gibi hayatımda ilk defe bir forumda yazıyorum,cahilliğime verin lütfen.zamanla çözerim sanırım.

Allah söyletti diyorum o halde ben:49:inşallah tez zamanda tüm isteyenlere Allah hayırlı sağlıklı gebelikler,evlatlar nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back