arkadaşım rahat ol ama temizlikte yapma.. hani sen bana söz vermiştin bu sefer kendini yormayacaktın... sana sadece gezmek serbest gerisi yasaaakkkkkk.
biz burada sabırsızlıkla yeğenlerimizi bekliyoruz ona göre.... kafan da rahat olsun bedeninde dinlenik olsun....
Insallah fazla fazla olsun canim. Bizler birbirimize moral vermek icin burdayiz ve yasadiklarimizla birbirimizi de tecrubelendiriyoruz. Umarim en azindan saglikli birer evladimiz olur. Sen de yeni bir sayfa aciyorsun insallah en kisa zaman da sonuca ulasirsin
inşallah alisim... dün akşam yine kırmızıları gördüm, bir hafta öne geldi yine... geçen ay 28inde olmuştum bu sefer 21inde... o kadar üzüldüm ve stres oldum ki akşam... resmen ağladım anlayacağın bu düzensizliğe... bi tanecik olsaydı başka hiçbirşey istemem...
geçen gün bir şey öğrendim çok çoook üzüldüm. geçen ay iş arkadaşımın oğlu oldu... arkadaşımı çok severim yan yana çalışıyoruz... bebeği bir kaç kez ziyarete gittik. aslında ben onun için o kadar mutlu oldum ki... diğer arkadaşlarımda o ( yeni bebeğin annesi) senin yanında bebeğini sevmiyor dikkat ettik dediler... ağladım ağladım ağladım ben asla kötü bir şey düşünmedim, ya da hissetmedim... ama başkalarına cevap anlatmak çok zor...çoookk... vallahi iş yerindeyim şu an yazarken bile ağlıyorum eğidim başımı kimse görmesin diye...
bir mesaj grubuna üyeyim.. dün akşam şöyle bir mesaj geldi telefonuma ve oturdum yine ağladım.. " O, hanginizin daha güzel iş yapacağınızı denemek için ölümü ve hayatı yarattı. (67/2) Allah yaptıklarınızdan haberdardır (9/16) inşallah rabbim bize de evlatlar verir.... çoook çooook çoooooooooooooook istiyorum hepimizin anne olmasını.....
allahım ne olur bizi de gör... bize de nasip et anneliği, o harika duyguyu... hepinizi çok öpüyorum...
evet canım, dr ile konuşacağım biriktirme konusunu. Canım inşallah senin de ikiz olur, aynı anda kardeşlenir bebeklerin. Ben de istiyorum ikiz olsun diye. Ama şimdiye kadar hiç döllenen 2 yumi olmadı. Belki mini tüpte olur diyorum, ama iki üç embriyom olsa bile bir kaç ay biriktireyim diyorum ben de. Bakalım artık, nasıl olur.O kadar çok çocuk hasreti çektik ki ikiz üçüz beşiz olsa hayır demeyeceğiz.Yani en azından ben kendi adıma öyleyim.
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Bu da işin traji komik yanı.
hakkında hayırlısı olsun canım, bebeğin hangi yolla gelecekse allah o yöne yönlendirsin seni inşallah....
Canım bir önceki mesajında bahsetmişsin de, sana 3 tane mi embriyo koyuldu canım ? Koyulabiliyor mu 3 embriyo? Canım inşallah en azından 2 si tutunur annesine.
En son koyulan ufaklık için de umutsuz düşünme sakın. Benim son transferimde 8 kişiydik. Hepimizin opusu aynı gün yapıldı. Tarnsfer günü geldi, kızlardan biri yok, biz transfere girip çıktık, bahsettiğim arkadaş eldi, ne oldu niye geç kaldın dedik. Benim yumurtalar geç döllenmiş. O yüzden geç haber verdiler dedi. Düşünebiliyor musun? O gün haberi olmuş transferinin yapılacağından. Benim 12 hücreli idi, diğer kızların 8 hücreli, o kızın 4 hücreli.
ve sonrasında öğrendiğime göre, hiç birimizinki tutmamış, sonradan gelen o kız hariç. Ne kadar ilginç değil mi? Belki senin ufaklık da güçlü çıkar, tutunur annesine sımsıkı. Kız bir de üçüz oluyor u, bak artık sen
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
nasıl nasıl güzel bu mucize... rabbim en yakın zamanda bize de mucizeler versin inşallah... paylaştığn için de allah razı olsun canım... hepimize umut oldun...
Selcan ve acmilaya sorariz canim,Almanya'da tek vatandaslik vardi diye hatirliyorum. Alman vatandasi olan Türk vatandasligindan cikiyor diye hatirliyorum. bir ara buna tepki olarak kampanyalar calismalar vardi degismiste olabilir.
lık tablo gitgide şenleniyor..Ama sen kendi satırını vermişsin kendini de en altta..:)
Tablo senlendikce umutlarimiz yeseriyor canim,en son ben hamile olacagimya
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
benden evvel sizler varsiniz elifooo, sonra sen sonra sirayla diger arkadaslar en sonda bana olsun.
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
Hayit tohumu ve suyunu kullanan arkadaslar, hormonlarin düzene girdigini ve sonucunda hamile olduklarini yazmislardi. umarim sendede aynisi olsun.aslinda asilamada düsünebilirsin veya yumurta takibini yapabilirsen, ovulasyon testiyle yumurtlama gününü ögrenirsen sansini artirirabilirsin.[/QUOTE]
sen niçin en son olacak mışsın bakimmm... biz beraber
olacağız inşallahh...
canım iyki gitmişim valla niye göremiyorlar acaba yumiyi.burdaki doktorlar anlamıyorum..başka kime gidicemide bilmiyorum..ama zaten doktorum ilk gün git adetin 8. günü gel dedi..öyle yaparsan sıkıntı olmaz biz burda bakarız yumine dedi canım...canım bugün aradılar döllenmiş bölünmeye devam ederse dondurulacak inşallah canım..
canım ben daha göbüşüme alamadım..inşallah o günlerde gelir..bizde seni çookk öpüyoruz..
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
canım bende aynı düşünüyorum doktor transfer edelim istersen dedi..ama ön hazırlık yapmak istiyorum..bende çünkü endoda inceme sorunu olabiliyor..aslında doktorumdada çok menun değilim ama seçmiş bulundum dğiştirmeyide ayıb olur diye yapamıyorum..istiyorumki yenilik yapsın değişik şeyler uygulasın..hemen gel transfer yapalım..hep kendimi kendim düşünüp ona göre mücadele ediyorum..
bu arda duovacım adanada tüp yaptırmam demişsin ama..adanada turan çetin var biliyosun ben ona gitmiştim ve çok memnun kalmıştım..feza bey embriyo biriktirmeye sıcak bakmadığı için istanbula gittim gidincede biliyosun yumi vardı hemen değerlendirdik kısmetde bahçeci varmış orda deniyoruz..yoksa turan çetin
tüp bebek merkezi iyi..benim troid kanda pıhtılaşma sorunlarımı bulmuşlardı..ama normal kadın doğumcular bu yumilerden anlamıyor malesef..işallah sen kendiliğinden hamile kalcan canım..
canım göbişine almadığını biliyorum ama özellikle içimden yazmak geldi... belki de bu yumurta göbişine konup bebeişin olur. inşallah bugün bölünmesi ile de güzel haber alırsında sağlıkla dondurulur... canım doktorunu beğenmiyorsan kesinlikle değiştir. dümnyanın parasını ödüyorsun ayıbı mı olur bu işin...
gunaydin arkadaslar, bugun yarim gun olarak ise basladim. 12de eve gidicem bu hafta boyle gecicek. zaten hic halim yok. isyerindekilerin haberi var sabah soyledim hamile oldugumu.
cuha cicegini ben hollanda'dan almistim soran arkadaslara. omega3 katkiliydi. mirandacigimin da soyledigi gib sabah ve aksam olmak uzere gunde iki kez yemek aralarinda aldim. ictigim ilk ay hamile kaldim cok sukur. benim kizkardesim de turkiye de yasiyor o hemen temin edebilmisti aktardan.
cmas transferin hayirli olsun canim insallah bebegine ve belkide bebeklerine kavusacaksin Allahin izniyle.
ummucum ne guzel 3.de donacak belki sansin yukseliyor guzel arkadasim senin adina bende cok sevincli ve mutluyum.
deti yazini gorunce cok sevindim seni merak edip duruyordum. Allahim hayirli dogumlar nasip etsin. ordaki doktorlarin sezeryanda israr etmesi ne tuhaf. hollanda da cok zor sezeryan mumkun oldugunca normal hamilelikten yanalar.
ve diger topik arkadaslarim tez zamanda bebeklerine kavusmaniz dilegiyle hepinizi sap sup opuyorum
![KK48 :48: :48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
bu arada duovam breezey arkadasimiz bir kere negatifle sonuclanan tupbebek denemesi var tabloya eklmek istersen belki.
canım benim, güzel hamişim,, allah sana da bebişine de sağlık versin, inşallah her geçen gün kendini daha iyi hissederk
keyfini çıkarırsın.... ne olur bizi dualarından eksik etme... bu gün gerçekten çook çoook kötü hissediyorum kendimiii
çok öpüyorum hepinizi... sevgi ve dua ile kalın...