merhaba arkadaşlar döndüm evime..2 yumiden biri olgun çıktı bakalım yarın haber edeceklermiş..kızlar hepinize tek tek yazamıyorum..hepinizi çok öpüyorum destek ve dualarınza aminn diyorum aynısını sizlere diliyorum en kısa zamanda herkesler hamiş kalsın inşallah..
doktorumla konuştum adetin 2 .günü adanada git kist yoksa herşey iyiyse başlarız 5 gün sonra bana gelirsin o zaman sıkıntı olmaz dedi..ya adanada tüp bebek doktorlarına gitsem görürler aslında yumiyide..hastanelerinde tedavi olmıycam için gidemiyorum..artık bişeyler yapcaz..allahın izniyle..
zeytun sadece opu ücreti ödüyosun canım dondurma ücretsiz..ve klomen kullanıyorum..sanada tavsiye ederim canım..zaten olsa olsa en fazla 3 yumi oluyor oda biri illaki önden gidiyor..bunada şükür tabii..doktor klomene devam dedi..
alfabe iğne tedavisindede klomen tedavisindede hep aynı oluyor..2 yada 3 canım..ama bunlardan sadece biri işe yarıyor..bunada şükür tabii..sendede aynı olacak diye bişey yok denemelisin bence..
cmas hayırlı olsun transferin inşallah pozitifi gör canım dularımız seninle..
güzbahar doktorumda transfer düşünmezmisin yapalım istersen dedi ama..ben mayıs ayına doğru düşünüyorum çalıştığım için canım..güzbahar sıra sende tedavine başla hayırla canım..
kızlar hepinize sevgiler..