Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben bugün kontrole gittim yumoslar buyuyor fakat gecen tedavimde embriyolarimda bur anormallik olmus bolunurken brlki pgt yaptirabiliriz dedi doktorum pgt ye giden embriyo icin kac gun sonra haber geliyor

kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz allahın izniyle.... cmas şimdi bebeişini aldın ya da almak üzeresin, ümmücüm sen de opunu olmuşsundur diye düşünüyorum.. tüm dualarım sizlerle kızlarrrrr.

Allah yardımcınız olsunnn

Guzbaharcim tesekkur ederim.hersey icin..Allah razi olsun.. insallah 6 subatta baslayan surecin hayirli olur ve bebeklerini kucagina alirsin amin.....bygun transferde hep senin bana ogrettigin duayi okudum...

Cmass hayirli olsun. Ananas ve kabak cekirdegini unutma. Az hareket. Ilik banyo. Bol sivi al. Kabiz olmamalisin dikkat et canim

Maydanoz . Dere otu yok.

Ah canim buyur gel ben misafir ederim seni istanbulda

Cok sagol canim, diliyorum Istanbul'a gelmeden, bebegim bana gelsin ayni dilegim, tüm arkadaslar icinde gecerli.

Merhaba arkadaşlar 43 yaşında tüp bebek ile hamileliğimin 33. Haftasındayım. Buraya kadar ufak tefek hamilelik sorunları hariç sorunsuz geldik. Fakat doktorlar ( 2 tane değiştirdim) olası sorunlar için yaşımı sürekli hatırlattılar. Ama olası problemlerin hiç biri olmadı sorun yok yani :) şimdi de doğum konusunda doktorum sezaryen olur muhtemelen deyip duruyor. Ben de sürekli normal doğum istediğimi söylüyorum. Yine yaşım ön planda! Bakalım kim kazanacak ;) 35-36 haftalarda karar verilecekmiş sezaryen yada normal.
Herkese sağlıklı gebelikler ve bebekler dilerim .

Seni merak ediyorduk bize yazmana sevindim canim, bebegini saglikla kucagina almani dilyiorum.

Guzbaharcim tesekkur ederim.hersey icin..Allah razi olsun.. insallah 6 subatta baslayan surecin hayirli olur ve bebeklerini kucagina alirsin amin.....bygun transferde hep senin bana ogrettigin duayi okudum...

Cmasss, transferin hayirli olsun 2 bebeginde sana sIkI sIkI tutunsun diliyorum.:49::49:

Ben bugün kontrole gittim yumoslar buyuyor fakat gecen tedavimde embriyolarimda bur anormallik olmus bolunurken brlki pgt yaptirabiliriz dedi doktorum pgt ye giden embriyo icin kac gun sonra haber geliyor

En son elifooo arkadasimiz yaptirmisti. aradim eski sayfalarda bulamadim sanirim 2 veya 3 günde pgt sonucu geliyordu.

Cok giremiyorum aklim sizde inanin cok heyecanliyim 25 ocaktatest gunu ama ben dayanacak gibi degilimmmmmm :-) persembe bir test yapayim diyorum :-) bilmiyorummmmm
Bu arada hastalanacak gibiyim basim agriyor ve halsizimmmmm
Hepinizi cokkkkkkk seviyorummmmm cokkkk opuyorummmm

Canım baş ağrısına dikkat et, ben 1günde 2 kere acile gidecek kadar kötü olmuştum.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

merhaba arkadaşlar döndüm evime..2 yumiden biri olgun çıktı bakalım yarın haber edeceklermiş..kızlar hepinize tek tek yazamıyorum..hepinizi çok öpüyorum destek ve dualarınza aminn diyorum aynısını sizlere diliyorum en kısa zamanda herkesler hamiş kalsın inşallah..
doktorumla konuştum adetin 2 .günü adanada git kist yoksa herşey iyiyse başlarız 5 gün sonra bana gelirsin o zaman sıkıntı olmaz dedi..ya adanada tüp bebek doktorlarına gitsem görürler aslında yumiyide..hastanelerinde tedavi olmıycam için gidemiyorum..artık bişeyler yapcaz..allahın izniyle..
zeytun sadece opu ücreti ödüyosun canım dondurma ücretsiz..ve klomen kullanıyorum..sanada tavsiye ederim canım..zaten olsa olsa en fazla 3 yumi oluyor oda biri illaki önden gidiyor..bunada şükür tabii..doktor klomene devam dedi..
alfabe iğne tedavisindede klomen tedavisindede hep aynı oluyor..2 yada 3 canım..ama bunlardan sadece biri işe yarıyor..bunada şükür tabii..sendede aynı olacak diye bişey yok denemelisin bence..
cmas hayırlı olsun transferin inşallah pozitifi gör canım dularımız seninle..
güzbahar doktorumda transfer düşünmezmisin yapalım istersen dedi ama..ben mayıs ayına doğru düşünüyorum çalıştığım için canım..güzbahar sıra sende tedavine başla hayırla canım..
kızlar hepinize sevgiler..:16::16::16:

Baskent Univ. Hulusi bey hakkinda bende hep guzel seyler duydum.. bir arkadasa tup bebek oncesi hazirlik icin yazdigi ilaclari gormustum ben o ilac bilgileri icin murat beye aylarca para dokup ogrenmistim..
bir devlet hast doktorunu hastasini onceden yonlendirmesi cok ilgili gelmisti banada..

Ensuece, benim doktorum da Hulusi Bey ama bana hazırlık için ilaçlar vermedi. Miyom ameliyatımı da yaptı, son 3 aydır da yok kist var yok içeride tam bir senkronizasyon yok diye tedaviye başlatmadı. Zaman beim için çok kıtmetli ama başka bir kliniğe gitmiş olsam sırf para almak için tedaviye başlatırlardı. Yine de aylardır, başlayamamak beni çok üzüyor, sanırım benden ümidini kesti. :(
Arkadaşına verdiği ilaçlar nelerdi?

Canım hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel bi 12 gün geçer sonrada müjdeli haberini alırız.:49:

Slm herkese

Camas1canim hayirli ugurlu olsun sonu bebis olsun Allah dualarini kabul etsin diyorum ve bende sana ve elifoo ya dua ediyorum her namazda aklimdasiniz tabiki dualarim bu ugurda herseyi goze alan Tüm savasci hatunlara Allah hayirli evlatlar nasip etsin hepimize

Cmass hayirli olsun. Ananas ve kabak cekirdegini unutma. Az hareket. Ilik banyo. Bol sivi al. Kabiz olmamalisin dikkat et canim

Maydanoz . Dere otu yok.

Cok sagol canim, diliyorum Istanbul'a gelmeden, bebegim bana gelsin ayni dilegim, tüm arkadaslar icinde gecerli.

Seni merak ediyorduk bize yazmana sevindim canim, bebegini saglikla kucagina almani dilyiorum.

Cmasss, transferin hayirli olsun 2 bebeginde sana sIkI sIkI tutunsun diliyorum.:49::49:

merhaba arkadaşlar döndüm evime..2 yumiden biri olgun çıktı bakalım yarın haber edeceklermiş..kızlar hepinize tek tek yazamıyorum..hepinizi çok öpüyorum destek ve dualarınza aminn diyorum aynısını sizlere diliyorum en kısa zamanda herkesler hamiş kalsın inşallah..
doktorumla konuştum adetin 2 .günü adanada git kist yoksa herşey iyiyse başlarız 5 gün sonra bana gelirsin o zaman sıkıntı olmaz dedi..ya adanada tüp bebek doktorlarına gitsem görürler aslında yumiyide..hastanelerinde tedavi olmıycam için gidemiyorum..artık bişeyler yapcaz..allahın izniyle..
zeytun sadece opu ücreti ödüyosun canım dondurma ücretsiz..ve klomen kullanıyorum..sanada tavsiye ederim canım..zaten olsa olsa en fazla 3 yumi oluyor oda biri illaki önden gidiyor..bunada şükür tabii..doktor klomene devam dedi..
alfabe iğne tedavisindede klomen tedavisindede hep aynı oluyor..2 yada 3 canım..ama bunlardan sadece biri işe yarıyor..bunada şükür tabii..sendede aynı olacak diye bişey yok denemelisin bence..
güzbahar doktorumda transfer düşünmezmisin yapalım istersen dedi ama..ben mayıs ayına doğru düşünüyorum çalıştığım için canım..güzbahar sıra sende tedavine başla hayırla canım..

Canım hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel bi 12 gün geçer sonrada müjdeli haberini alırız.:49:

Bu topikteki butun arkadaslarimdan Allah razi olsun.sizin ve benim bebeklerimiz olsun insallah..amin...kizlar varya dr bana profösor diyor.sizin gibi.:44: yaaa canim arkadaslarim guzel bir haberim var..ctesi beni embryolog aradiginda ikisi dollendi dediydi ya..sonradan ucuncude bolunmeye baslamis..bugun o da bes hucreliydi ve transferde ona da bir sans verilerek icimde yerini aldi....hayirlisi arkadaslarim...dualarinizla burdayim...ben de size dua ediyorum. Ummucum hadi opun hayirli olsun canim benim..:49:

Slm herkese

Camas1canim hayirli ugurlu olsun sonu bebis olsun Allah dualarini kabul etsin diyorum ve bende sana ve elifoo ya dua ediyorum her namazda aklimdasiniz tabiki dualarim bu ugurda herseyi goze alan Tüm savasci hatunlara Allah hayirli evlatlar nasip etsin hepimize

Canim benim allah razi olsun...ne kadar iyisin...acmilacim ben de seni merak ediyorum canim...turkiyeye gelme ve izin durumlarin ne oldu...adetin normal seyrine dondu mu. Canim hersey allahtan o isterse hersey olur...biz dualarimiza devam edelim ve hayirlisini isteyelim...

.
deticim ve diger hamislerimiz sizlere hep duaciyiz.sizler bizim umudumuzsunuz....canim benim sezeryandan korkma..cok kolay.iz bile kslmiyor zamanla..(cok az belli belirsiz)...bir haftada iyilesiyorsun hem...hayirli dogumlar olsun...:49::49:

Ensuece, benim doktorum da Hulusi Bey ama bana hazırlık için ilaçlar vermedi. Miyom ameliyatımı da yaptı, son 3 aydır da yok kist var yok içeride tam bir senkronizasyon yok diye tedaviye başlatmadı. Zaman beim için çok kıtmetli ama başka bir kliniğe gitmiş olsam sırf para almak için tedaviye başlatırlardı. Yine de aylardır, başlayamamak beni çok üzüyor, sanırım benden ümidini kesti. :(
Arkadaşına verdiği ilaçlar nelerdi?

canim o arkadasin yumurta rezervi azmis o yuzden biestron dhea melotonina solgarQ10 ve bir kac ilac daha yazmisti.. bunlarin cogunu bazi ozel hastane doktorlari bildigi halde yazmiyor... devlet has. doktorun yazmasina sasirmistim... sizde sorun be canim herkezde farkli olabiliyor..

canimm hayirli olsun.. insallah bebisini once gobisibe sonra kucagina alacaksin... minislere siki siki sarillll:))

herkesi çok öpüyorum bugün hiç vaktim yok...

cmasım, ümmücüm ve elifim sizlere ayrıca çoook dua ediyorum.. çünkü bebeişler geldi ve göbişlerinize kondu....

can yoldaşlarım sizleri unuttuğumu sanmayın sakın... hepinizi çooook seviyorum

sevgi ve dua ile kalın....

Neguzel iste senin icin. Diyorum ya herkesin deneyimi farkli oluyor. Belkide bu doktor seni daha iyi anladi..Ne bileyim ben tabi sonuca bakiyorum. Sonuc cikmayinca hic birseye bakmadan hadi PGT yapip aynisi yapalim diyince bana sanki basindan savuyormus gibi geldi. Baslarken tedaviye doktorler ilgili oluyorda sonradan ayni ilgi kalmiyor bence gibime geliyor. Acikcasi benim her emalime cevap vermedi. Peki Simdi tup bebek yapmadan mi hamile kalmak istiyorsun? O kismi anlayamadim.
Evet simdi spontane hamilelik istiyorum rabbim.layik gorurse.olmazsa yaza asilama istiyorum cunku hic asilama olmadim.
Kızlar selamlar...
Cmass transferin umarım güzel sonuçlanır...
Ümmücüm opun yeni bitmiş olmalı umarım toplanan yumoşun embriyoya dönüşür..
Güzbahar canım ben son tedavimi Mustafa Bahçeci'de yaptırdım.. daha önce 3 kez yaptırmıştım embriyo oluşmamıştı bahçecdeki tedavimde embriyo oluştu ancak 5. güne ulaşmadı... bu işler kısmet... hayırlısı diyorum...

Miranda çuha çiçeği kapsülünü nereden buldun marka verebilirmisin rica etsem...

birde ümmü sen naturel siklus olarak adlandırılan tedaviyi görüyorsun bahçecide sanıyorum. her bir işlemde ne kadar ödüyorsun sakıncası yoksa bilgi verebilirmisin canım

elifoooo günler geçiyorrrr. güzel habere az kaldı mini deri elbiseli anne adayı :))
Canimm ben solgarin aldim cuha cicegi kapsulu
Rabbim.hayirla sonuclandirsin kuzum.

Merhaba arkadaşlar 43 yaşında tüp bebek ile hamileliğimin 33. Haftasındayım. Buraya kadar ufak tefek hamilelik sorunları hariç sorunsuz geldik. Fakat doktorlar ( 2 tane değiştirdim) olası sorunlar için yaşımı sürekli hatırlattılar. Ama olası problemlerin hiç biri olmadı sorun yok yani :) şimdi de doğum konusunda doktorum sezaryen olur muhtemelen deyip duruyor. Ben de sürekli normal doğum istediğimi söylüyorum. Yine yaşım ön planda! Bakalım kim kazanacak ;) 35-36 haftalarda karar verilecekmiş sezaryen yada normal.
Herkese sağlıklı gebelikler ve bebekler dilerim .
Kutluyorum seni Deti,gözün aydın,bak ne mutlu sağlıkla bu haftalara ulaşmışsın,o yüzden bence takılma normal doğum veya sezaryen hangisi sizin için iyi olacaksa onu Rabbim nasip etsin.
Kolay doğumlar diliyorum sana,bizi habersiz bırakma...

Cmas,tebrik ederim arkadaşım,güzel haberlerini bekliyoruz.Kendine dikkat et...

Hayırlı olsun arkadaşım,inşallah bugün olumlu haberler alırsın,bende senin gibi düşünüyorum,embriyoların biriksin,hatta sonra 1-2 ay ara ver biraz dinlen ve öyle transferin olsun,daha iyi sonuçlar alındığını düşünüyorum.

canimm hayirli olsun.. insallah bebisini once gobisibe sonra kucagina alacaksin... minislere siki siki sarillll:))

herkesi çok öpüyorum bugün hiç vaktim yok...

cmasım, ümmücüm ve elifim sizlere ayrıca çoook dua ediyorum.. çünkü bebeişler geldi ve göbişlerinize kondu....

can yoldaşlarım sizleri unuttuğumu sanmayın sakın... hepinizi çooook seviyorum

sevgi ve dua ile kalın....

Kutluyorum seni Deti,gözün aydın,bak ne mutlu sağlıkla bu haftalara ulaşmışsın,o yüzden bence takılma normal doğum veya sezaryen hangisi sizin için iyi olacaksa onu Rabbim nasip etsin.
Kolay doğumlar diliyorum sana,bizi habersiz bırakma...

Cmas,tebrik ederim arkadaşım,güzel haberlerini bekliyoruz.Kendine dikkat et...

Hayırlı olsun arkadaşım,inşallah bugün olumlu haberler alırsın,bende senin gibi düşünüyorum,embriyoların biriksin,hatta sonra 1-2 ay ara ver biraz dinlen ve öyle transferin olsun,daha iyi sonuçlar alındığını düşünüyorum.

Canlarım teşekkür ederim..dünü saymazsak bugün 1. günüm. işe geldim...keyfim yerinde..kabak çekirdeği ananas almaya vaktimiz olmadı..iyiyim ama..hadi hayırlısı ! 1 şubat test tarihi 30 ocak gibi yaparım belki ilk testimi...

Evet simdi spontane hamilelik istiyorum rabbim.layik gorurse.olmazsa yaza asilama istiyorum cunku hic asilama olmadim.

Canimm ben solgarin aldim cuha cicegi kapsulu

Rabbim.hayirla sonuclandirsin kuzum.

Hayırlısı inşallah senin de doğaldan olur .Sen bizim manevi kızımızsın. senin bebişlerin doğaldan gelecek inşallah!

Ummuuuuu

Cmasssss
Hadi gelinnnnnn. Meraktayiz.

Kizlarrrrrr bir totem daha yapalim miiii. Mesala oglan isteyenlerin hepsi ayni avatari secsin kiz isteyenler de yine ayni avatari secsin. Onerim oglan isteyenler benim yeni sectigim mavili hamis kadini secsin. Kiz isteyenler icin de sececeginiz bir avatari secelim .

Bu sekilde oynaya eglene bu stresli donemleri gecirelim. Tatli kuslar olur mu

Ay ay ay, avatarını sevsinler. oğlun olsun mu istiyorsun. Böyle bir avatar seçtiğine göre oğlun olacak anlaşılan. :emir_bebek:

ya ben erkek de istiyorum kız da! Ay ne biliiim!!!

Back