Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim cok tesekkur ediyorum..gunluk 12 damlada karacigeri yormazmi peki...
Karaciğeri en çok yoran şeyler ANTİBİYOTİK VE AĞRI KESİCİLERDİR.

Keşke hiç ilaç ve gıda takviyesi kullanmasak. Ama sağolsun gıdalarımızın tohumlarını değiştirdiler, GDO'lu yaptılar ve artık gıdalardan almamız gereken besinleri alamaz olduk. O yüzden gitgide sağlıksız bir nesil olduk. Ki bizden sonra yeni nesil, bizden de çürük olacak maalesef.

Ben doktor değilim. Ama doktorları çok okuyup araştırmıştım bu konuda zamanında. Siz imtina ediyorsanız biraz daha az kullanın istiyorsanız. Ama inanın normali bu.
Bana değil, araştırıp doktorlara inanın diyeceğim ama bu konuda bile doktorlar ayrılıyor.
Araştırdıkça kafanız karışabilir. Ben size yazdığım şekilde kullandım. 52 kiloyum. Depom boşaldığında günlük 10 damla 1 yudum ekmeğime damlatıp yedim şişeyi bitirinceye kadar. Hiç sıkıntı yaşamadım. Çünkü D vitamini seviyem sınır değerler içinde kaldı.

Kizlar 9.gun degerim 34 cikti..Catlatma ignesinin etkisinden midir bilmedim hemsire biraz etkisi olabilir dedi...2 gun sonra bakicaz icim pek rahat degil ama.....idrar testleri çizgisinde koyulasma yok az koyulasssaydi😔😔

Merhaba,
Evet bu test embryolarin tutunma olasiligini gosteren bir test. Alinti yaptiginiz mesajimda acikladigim gibi. Belki de sizin sadece bir tane saglikli embryonuz oldugu icin yapilmamistir. Ben birden fazla saglikli embryo bulana kadar havuz yaptigim icin yaptirmistik bu testi. Fakat tek embryonun tutunma sansini da ogrenmek icin yaptirilabilir.
Cevabınız için teşekkürler 💕

Karaciğeri en çok yoran şeyler ANTİBİYOTİK VE AĞRI KESİCİLERDİR.

Keşke hiç ilaç ve gıda takviyesi kullanmasak. Ama sağolsun gıdalarımızın tohumlarını değiştirdiler, GDO'lu yaptılar ve artık gıdalardan almamız gereken besinleri alamaz olduk. O yüzden gitgide sağlıksız bir nesil olduk. Ki bizden sonra yeni nesil, bizden de çürük olacak maalesef.

Ben doktor değilim. Ama doktorları çok okuyup araştırmıştım bu konuda zamanında. Siz imtina ediyorsanız biraz daha az kullanın istiyorsanız. Ama inanın normali bu.
Bana değil, araştırıp doktorlara inanın diyeceğim ama bu konuda bile doktorlar ayrılıyor.
Araştırdıkça kafanız karışabilir. Ben size yazdığım şekilde kullandım. 52 kiloyum. Depom boşaldığında günlük 10 damla 1 yudum ekmeğime damlatıp yedim şişeyi bitirinceye kadar. Hiç sıkıntı yaşamadım. Çünkü D vitamini seviyem sınır değerler içinde kaldı.
Tesekkur ediyorummm..canimm..💕💕💕malesef bi cok konuda doktorlar 2 ye ayrilmis durumda...

5.
Kizlar 9.gun degerim 34 cikti..Catlatma ignesinin etkisinden midir bilmedim hemsire biraz etkisi olabilir dedi...2 gun sonra bakicaz icim pek rahat degil ama.....idrar testleri çizgisinde koyulasma yok az koyulasssaydi😔😔
5.gun embriyosu muydu? Umutsuz olmayin 12.gunu bekleyin insallah 2 ye katlanir..

Malesef bizim yaslarda karsilasilan bir durum..kac tane toplanmisti peki? Embriyo elde edene kadar devam etmelisiniz ben oyle yaptim..
3 tane toplandı 2si döllendi fakat embryo oluşmadı bugün doktor ne diyecek bakalım çok merak ediyorum hayırlısı oğlum kardeş çok istiyor onun için uğraşıyorum inş duaları kabul olur yavrumun

Kizlar transfere hazırlanıyordum hormon değerim uygun deilmis demistim detaylı bakildi neyse su an transfere dogru gidiyorum. Kesinlik yok 10-12 güne kadar transfer olabilirim hayırlısı.
Bayrama sonucla cikabiliriz bakalim. Allah herkesin kalbine göre versin.
İnşallah hayırlı sonuçla dönersiniz

Kızlar, dondurulmus embriyo transfer oncesinde sadece bant kullanıyorum ilac falan yok. İgnede yok tabi.dogal bir tedavi var ama hani yumurta var normalde büyüyor buyuyup çatlaması mi onemli yoksa yumurta ya gerek yok direkt transfer mi edilecek donmus embriyo. Umarim anlatabildim. Cunku E2 değerim düşmüş. Bu deger onemlimi.

Kızlar, dondurulmus embriyo transfer oncesinde sadece bant kullanıyorum ilac falan yok. İgnede yok tabi.dogal bir tedavi var ama hani yumurta var normalde büyüyor buyuyup çatlaması mi onemli yoksa yumurta ya gerek yok direkt transfer mi edilecek donmus embriyo. Umarim anlatabildim. Cunku E2 değerim düşmüş. Bu deger onemlimi.
Dondurulmuş embriyo transferinde yumurtaya gerek yok ki.ilac olarakta estroferm progesteron veriyorlar genelde e2 değerini bilmiyorum bana transferden önce bakilmamisti.

Dondurulmuş embriyo transferinde yumurtaya gerek yok ki.ilac olarakta estroferm progesteron veriyorlar genelde e2 değerini bilmiyorum bana transferden önce bakilmamisti.
E2 bakılıyor neden bakıldığı bilemiyorum o düşmüş dusmesinin bir anlami varmi yumurta vardi sagda solda 10mm gibi oda kalmis ilerlememis sanirim. Estrofem onu bilmiyorum climara bant kullandım.

Transferin yumurta ile bir bağı yok merak etmeyin. Transfer öncesi ve sonrası progesteron(fitil, iğne) estrofem, prednol, aspirin gibi ilaçlar standart diye biliyordum ama size verilmemiş.
E2 değeriniz transfere engel olacak kadar mı düşmüş? Ne denildi?
Benim transfer öncesi son bakıldığında 490 dı

500lerde sanirim yari yariya düşmüş. Cok onemli deilmi bilmiyorum birkac gün once transfer dedi netlestirmedik sonuc etkilermi onu merak ettm.

X