- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.001
İnşallah olur Allah sevindirsin seni aminİnşallah hemşire erken dedi ama bakalım yazarım tinne buradan ALLAH ol derse olur artık ona sığındım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olur Allah sevindirsin seni aminİnşallah hemşire erken dedi ama bakalım yazarım tinne buradan ALLAH ol derse olur artık ona sığındım.
Çok tşklr cnm inşlhInsallah mucizen gerçekleşir canim
Kaderimin ortağı değerli arkadaşlarım;
Rabbimin izni ile 4.tedavimin sonunda, 42 yaşımda geçen p.tesi pozitifi, bugün de kesemizi gördük.
5+2 olmuşuz, şükürler olsun ki şu an bir sıkıntımız yok. Zaman zaman umudumu yitirmedim değil ama her düşüşümden sonra yine sarıldım umutlara..
Sizlere de umut olsun bir gün mutlaka siz de bu haberi vereceksiniz yürekten inanıyorum
çok çoook sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsintebrikleerKaderimin ortağı değerli arkadaşlarım;
Rabbimin izni ile 4.tedavimin sonunda, 42 yaşımda geçen p.tesi pozitifi, bugün de kesemizi gördük.
5+2 olmuşuz, şükürler olsun ki şu an bir sıkıntımız yok. Zaman zaman umudumu yitirmedim değil ama her düşüşümden sonra yine sarıldım umutlara..
Sizlere de umut olsun bir gün mutlaka siz de bu haberi vereceksiniz yürekten inanıyorum
off diyecek bisey bulamiyorum artik. hayirlisi böyleymis diyenede eminim terlikle ağzına vurasın geliodur,o yuzden demicemBenim yine progesteronum yüksek çıktı ve transfer iptal.. şaşırdım mı tabiki hayır transfer olacaksin dedikleri gün bana surpriz olacak bu gidişle
Nasil guzel haber bu cok sevindim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlere de bu mutlulugu yasasayalim insallahKaderimin ortağı değerli arkadaşlarım;
Benim yine progesteronum yüksek çıktı ve transfer iptal.. şaşırdım mı tabiki hayır transfer olacaksin dedikleri gün bana surpriz olacak bu gidişle
Doktor ile konuşmadınız mı, niye böyle yüksek çıkıyormuş diye????
Bir tedavide vermedi mi???
Progesteronun yuksek çıkması ilaclarla yumurtlamanın baskilanmadigi anlamina geliyormuş..yani yumurta olusup catlamis..catlama gününu tam bilmediklerinden iptal ediyorlar cunku rahim catlamadan sonra belli bir sure tutunma ozelligini koruyormus..rezervi az olan kadinlarda karsilasilan bir durummus..2 secenek var ya yumurtayi gun gun tahlil ve ultrasonla takip edecekler yada gecici menapoz ignesi deneyecekler..bana igne yapmaya karar verdiler adetin 2.gunu... hemen onumuzdeki ay baslarlar mi yoksa 1 ay ignenin etkisini mi beklerler o kadarini soramadim..off diyecek bisey bulamiyorum artik. hayirlisi böyleymis diyenede eminim terlikle ağzına vurasın geliodur,o yuzden demicem
peki sebebi nedir,sordun mu doktoruna? cunku surekli bunun yükselio olması baska bir sıkıntının belirtisi mi veya ilaclar sende ters etki mi yapiyor vs.?
Amin Ya Rabbii sağlıkla inşaallahh. Sağolasınız dualarınız için...Tebrik ediyorum. Bundan güzel olmar olmaz. Rabbim sonuna kadar gidip kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Transferden sonra hep sorarlar ya, belirti var mıydı???
Ay çoook teşekkür ediyorumBen de böyle pozitif haberi aldığımda eşimle paylaşırdım, beraber sevinip dua ederdik bize de umut olurdu.çok çoook sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsintebrikleer
eşime bile söyledim,mutlu oluyorum böyle özellikle bol emekli hikayelerinin mutlu sonlu hikayelerine.bende 3-5 gune transfer tedavisine basliyrm.umarim bende birdaha ki ay güzel haberler verebilirim burda
Rabbim bu güzel haberle sizlere umut olmaya sebep kıldığı gibi, tez vakitte sizlere de bu mutluluğu yaşatsın inşaallahNasil guzel haber bu cok sevindim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlere de bu mutlulugu yasasayalim insallah
Amin Ya Rabbii sağlıkla inşaallahh. Sağolasınız dualarınız için...
Belirtiler transferle beraber başladı, bugün olmuş hala full devam ediyor. Bel, kasık ve özellikle karın ağrım, hiç geçmeyen ağız kuruluğum, yanan ve donan ayaklarım
Evet nazlnazcım sonunda olduu sonsuz şükürler olsunnBu mübarek aydaRabbimden dileğim odur ki, isteyen çabalayan tüm anne adaylarının kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun. Darısı sizlere herkeslereB Biscolataamm canım nasıl mutlu oldum, nasıl sevindim anlatamam. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı isteyen herkese olsun inşallah. Canım benim çok dikkat et kendine. Maşallah Süphan Allah ..
Yok yook, hiç buralar bırakılır mıAllahın izni ile gelişmelerden haberdar ederiz inşaallah teyzeleriiBuraları bırakıp gitmeyin ama. Çünkü hala savaşa devam eden hanımlar var. Aramıza yeni katılanlar da oluyor. Onlara umut olmak adına buraları lütfen öksüz bırakmayın olur mu??
Ve tabi gebeliğiniz ile ilgili güzel heyacanlarınızı da bizlerle paylaşın istediğiniz zaman.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aminYok yook, hiç buralar bırakılır mıAllahın izni ile gelişmelerden haberdar ederiz inşaallah teyzelerii
Allah razı olsun sağolasınız, darısı isteyen herkese inşlhHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah amin
Kaderimin ortağı değerli arkadaşlarım;
Dualarınız için sağolun var olun.. Buradaki herkes için her daim isimleriyle duacıyım.Yüce Rabbim bizi şenlendirdiği gibi sizlerin de hanesine mutluluk katsın..Amin...Çok çok sevindim gözün aydın tebrik ediyorum ve sağlıkla kucağına almanı diliyorum Darısı arzusunda olan hepimize inşallah
Günaydın çok çok mutlu oldum bu güzel haberini görünce. Sağlıkla kucağına al inşallah, eşini de seni de tebrik ederimDualarınız için sağolun var olun.. Buradaki herkes için her daim isimleriyle duacıyım.Yüce Rabbim bizi şenlendirdiği gibi sizlerin de hanesine mutluluk katsın..Amin...