• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kaderimin ortağı değerli arkadaşlarım;
Rabbimin izni ile 4.tedavimin sonunda, 42 yaşımda geçen p.tesi pozitifi, bugün de kesemizi gördük.
5+2 olmuşuz, şükürler olsun ki şu an bir sıkıntımız yok. Zaman zaman umudumu yitirmedim değil ama her düşüşümden sonra yine sarıldım umutlara..
Sizlere de umut olsun bir gün mutlaka siz de bu haberi vereceksiniz yürekten inanıyorum 🙏🙏💕
Allah hayırlı uğurlu etsin masallah subhanallah devamida guzel gelsin bizleri sevindirdin

Ay o zaman bende umutlanabilirim 3 negatifim var çünkü..Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.. Bu tedavinde farkli bisey yapilmis mıydı genetik falan?
Amin amin inşallah.. Umutlan tabiki yav bu yolda umutsuzluk insanı sadece üzer inan, çünkü birgün ummadığın anda her şey değişebiliyor. Genetikte yapıldı, era da yapıldı. Tek sağlıklı embriyo ile altın vuruş yaptık

Herkese merhaba,40 yaşındayım,uzun zamandır tedavi görüyorum.havuz yaptım,rahim miyomları ve histereskopiler..2 yılın sonunda transfere hazırlanıyorum ama adetimin 19.günü rahim yeterince kalınlaşmamış,sanırım 6 mm civarında.estrofermin arttırıp yanına climara bant eklediler.yapabileceğim birşey var mı..çok üzüldüm
Nar suyu icsen iyi gelicek.
Migrosta dimes organik var, yada tarım kredi koorpertifte satılıyor nar suyu. Eve sparis veriliyor migros sanal market gidemezseniz vakit kaybetmeyin günde 1-2bardak icin.

Amin amin inşallah.. Umutlan tabiki yav bu yolda umutsuzluk insanı sadece üzer inan, çünkü birgün ummadığın anda her şey değişebiliyor. Genetikte yapıldı, era da yapıldı. Tek sağlıklı embriyo ile altın vuruş yaptık
Hayırlı uğurlu olsun. Darisi bizim başimiza 😀 era ne demek onu anlamadım?

Rabbimin izni ile 4.tedavimin sonunda, 42 yaşımda geçen p.tesi pozitifi, bugün de kesemizi gördük.
5+2 olmuşuz, şükürler olsun ki şu an bir sıkıntımız yok. Zaman zaman umudumu yitirmedim değil ama her düşüşümden sonra yine sarıldım umutlara..
Sizlere de umut olsun bir gün mutlaka siz de bu haberi vereceksiniz yürekten inanıyorum 🙏🙏💕
Biscolatam cım çok çok tebrik ederim sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alıp sağlıkla mutlulukla büyütmen dileğiyle :nazar: :nazar: :nazar: 41 kere maşallah çooooook sevindim.
42 yaşda olurdu olmazdı sende 4. tedavinde başarılı oldun biraz böyle bu iş kaderde varsa 4. de bize ancak kısmet oluyor :KK49: öpüyorum canım ailenle mutluluklar dilerim.

Benim yine progesteronum yüksek çıktı ve transfer iptal.. şaşırdım mı tabiki hayır 😀 transfer olacaksin dedikleri gün bana surpriz olacak bu gidişle 😂😂
bu progesteron neymiş böyle A acelya30 şaşırmadın demek vay ki ne vay :KK37:
bizimde kalbimiz seninle hayırlısı olsun sonu bebiş olsun öpüyorum :dua::dua::dua:

Biscolatam cım çok çok tebrik ederim sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alıp sağlıkla mutlulukla büyütmen dileğiyle :nazar: :nazar: :nazar: 41 kere maşallah çooooook sevindim.
42 yaşda olurdu olmazdı sende 4. tedavinde başarılı oldun biraz böyle bu iş kaderde varsa 4. de bize ancak kısmet oluyor :KK49: öpüyorum canım ailenle mutluluklar dilerim.
Çok çok teşekkür ediyorum bebeğimhadiii🤩🙏🙏Erbil Beyle yolumu birleştiren sendin, senden de Allah razı olsun. Ayynen dediğin gibi biz yaşlar için 4.,5. tedavilerde ancak olabiliyor,bunlar olası makul rakamlar..
Mutluluklarımız daim olsun inşallah 🐥❣️

Çok sevindim Allah tamamına erdirsin :nazar:. İleri yaş hamileliklerine ve özellikle yıllarca uğraşanlara çok ayrı bir seviniyorum. Umut oldunuz inşallah çok rahat bir hamilelik yaşarsınız. Transfer zamanı en son rahim kalınlığınız kaçtı acaba?

4. Gün çok erken beta HCG hormonu daha salinmaya bile başlamıştır 12 .günden erken yapmayın bence evet beklemez çok zor ama böyle erken yapınca insanın morali daha bozuk oluyor bende dayanamayip 8. Günde yapmıştım negatifti 12 .günde kanda pozitifi gördüm rabbim hakkınızda hayırlısini versin🙏
aminnnnn darısı başımıza arkadaşım

Çok sevindim Allah tamamına erdirsin :nazar:. İleri yaş hamileliklerine ve özellikle yıllarca uğraşanlara çok ayrı bir seviniyorum. Umut oldunuz inşallah çok rahat bir hamilelik yaşarsınız. Transfer zamanı en son rahim kalınlığınız kaçtı acaba?
Amin inşallah çok sağolun🤩Haklısınız öylesine bir emek var kii... Umarım çok rahat geçiririm, nasıl geçirdiğimi dahi anlamam☺️
Valla kalınlık hakkında dr.bilgi vermemişti, sadece dediği "içerisi tamamdır" olmuştu😊

Benimde 2 yildir havuz yapildi..6 aydir da bir türlü transfer olamadim..once tiroidler sonra baska degerler sorun cikardi..bugun yine iptal edildi..eger iptal edilirse bir sonrakinde nar suyu icmenizi öneririm..
Merhaba Açelya,senin mücadeleni de takip ediyorum.nar suyu içiyordum,günde 1 bardak.işe yaramadı herhalde.kısmetten ötesi yok.her gittiğimde kalbim sıkışıyor artık.

Nar suyu icsen iyi gelicek.
Migrosta dimes organik var, yada tarım kredi koorpertifte satılıyor nar suyu. Eve sparis veriliyor migros sanal market gidemezseniz vakit kaybetmeyin günde 1-2bardak
Merhaba,tavsiye için teşekkür ederim🙏 zaten her gün içiyorum bir bardak,cmt ye kadar artık elimden ne gelirse yapıcam.

Back