Simyaankara bende demetblk gibi forumu takip ediyorum ve eskiden daha çok yazardım şimdi yazacak birşey bulamıyorum ama okuyorum. demetblk güzel biçimde bilgilendiriyor.
biri benim örneğin, 43 yaşıma girdiğimde tedavi görüp 44 yaşın başında anne oldum.
Embriyo ngs ye gitti.bu şekilde hamilelik haberleri var geçmişten.
mesela bana da örnek olan bir kız var 43 yaşına girmek üzereydi ve ngs.den gelen embriyosuyla hamile kaldı onun da 5-6 kez tedavisi vardı.
Benim hamileliğim size inanın 26 yaşında hamile kalsam öyle rahat geçerdi . kanama vs yok yok hamileliğin başında bekliyorum "kanamam olacak vs vs , yatmam lazım" Allaha çok şükür ne kanama ne birşey o yazdığınız sağlıklı bir hamilelik ve ngs den gelen embriyoyla sağlıklı bir bebek.Allah bu sayfadaki uğraşan herkese de bunları nasip etsin inş.
genetik ne kadar önemli benim bebekte daha doğumhanede bebeğin kontrolünde "dil bağı uzun" dendi.bende ve akrabamda bu var bebekken sünnetle birlikte dil bağını kestiler.
yaa genetik böyle bir şey adım adım genetiğimiz bizi takip ediyor.
bende takviye yönünde 40 yaşından beri çok çabaladım mesela buraya biesteron melatonin ve Quenzum q10 yazın çıkar milyonlar harcadım 2,5 yıl içtim
hamilelik tedavimden önce arı sütü içmeye başladım ondan sonra pozitif sonuç aldım.
Yeter ki Allah kısmet etsin takviyeleri kullanıp isterseniz ngs yaptırarak sonuca daha kolay ulaşırsınız.bu sayfada tüp bebekle anne olan 5-6 kız hatırlıyorum ortalama 5 tedavi gördüler ve ngs ye gönderdikten sonra sağlıklı embriyoyu bularak anne oldular.
ama arı sütünü sadece 6 ay içtikten sonra 40 yaşında 7. tedavisinde bebeğini kucağına alan var (NGS yapılmadı) -bu arkadaş benim tedavi merkezimdendir.bu çiftin bebeği bildiğin mucize ve hatta mucize üzeri çünkü 7. tedavi !!!
eski sayfalardan
S sucklingpigs in mesajlarını aratıp okumanı tavsiye ederim. yani bu sayfada bir o 20 embriyoyu ngs ye aynı anda gönderip 2 embriyosu sağlıklı geldi.
bense 4 embriyo ngs ye gönderdim 2 si sağlıklı geldi.
Bunu denemeden bilemiyorsun inş. bir sonraki tedavinde hamile kalırsın.
amh bacım hepimizde aynı 0,95 en 40 yaşta 41 yaşta 0,56 hepimizde aynı 4-5-6- tedavi yani havuz yöntemi bunda en iyisi transfer ettirip ne yapacaksın önce embriyo biriktirip yumurta varken yani 10 kadar 3. gün embriyosu veya 4 kadar 5. gün embriyosu (benim tecrübem böyle) ondan sonra bebiş geliyor yani yaşımızın sınırında olmak önümüzdeki ay öleceğiz değil yumurta hemen bitmez o 2 yumurta 2-3 yıl devam ediyor.ama son 2 yıl diyelim 42 ve 43 doktorların anlattığı bu.
doğaldan da olan var onlar artık şanslının küpü bence
o yüzden 2. denemede pes eden arkadaş okudum, 2. deneme bize yetmeyebilir
bu olmazsa evlat edinme olur donasyon olur.arada bir fark var evet ama o sayfadaki kadınlarda çok çabalamış ve bebeklerini bu yöntemle kucağına almış bence yeter ki evlat iste anneysen annesindir