- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
- Konu Sahibi akideciknane
- #77.821
...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mini tedaviyi tam bilmiyordum ogrenmis oldum ☺Klomenle basladi 5 gun falan kullandim sanirim..sonra ona ilave 2 gunde bir 75 lik merionel vurdum toplamda 3 tane..yani tedavideki igne dozu toplamda 75×3=225 oldu baya az yani..
Amin amin inşallahBu arada hayirli olsun, kucaginiza saglikla alin insallah
her nekadar doktorlarin cogu kabul etmesede,az doz ilaçın kaliteyi etkiledigine emin oluyorum ben artik.ins transferde pozitif aliriz ve birdaha gerek kalmaz ama birdaha olursa düsük dozda direteceğim.baksana,ornekler cogaliyor
iyi pazarlar;İyi pazarlar kızlar, bir şey soracağım bu opu'nun saati önemli değil miydi? beni yarım saat geç aldılar opu'ya, ben saat geçmiyor mu deyince de yok 40 saate kadar vakti var dediler ve diğer merkezde narkoz vermeden ultrasonla kontrol ediyorlardı yumurta duruyor mu diye burda hiç bakmadılar. Uyanınca da çok uğraştık ama yumurtalardan 2si olgun değildi 2 tane aldık dediler. Sonrası malum ertesi günde yumurtan iyi değilmiş diye aradılar. Bana daha önce hep opu saati çok önemli demişlerdi, acaba diyorum çatladı da beni mi yediler?
Gittiğiniz tüp bebek merkezini değiştirin bence.İyi pazarlar kızlar, bir şey soracağım bu opu'nun saati önemli değil miydi? beni yarım saat geç aldılar opu'ya, ben saat geçmiyor mu deyince de yok 40 saate kadar vakti var dediler ve diğer merkezde narkoz vermeden ultrasonla kontrol ediyorlardı yumurta duruyor mu diye burda hiç bakmadılar. Uyanınca da çok uğraştık ama yumurtalardan 2si olgun değildi 2 tane aldık dediler. Sonrası malum ertesi günde yumurtan iyi değilmiş diye aradılar. Bana daha önce hep opu saati çok önemli demişlerdi, acaba diyorum çatladı da beni mi yediler?
iyi pazarlar;
açıkcası simdiye kadar hep denilen saatte alindim opuya.ve sadece son merkezimde narkozdan once kontrol edildi.ama ben sanmiyorum catlamanin oldugunu opudan once.yanlis bilgilendirme olmasin ama burda cogu arkadasin " catladigi icin opu yapilmadi" defigini hatirliyorum ki tek yumurtamiydi ki onlarin zaten olusan bilemiyorum.yani catlasaydi digerleri toplaniyor mu,yada catlayip da opu yapilmiyorsa tek yumurta icin neden digerleri feda edilsin
nerde oldu tedaviniz?
Gittiğiniz tüp bebek merkezini değiştirin bence.
Erbil Beyi düşünmez misiniz?İlk defa oraya gitmiştim ama bir daha gitmeyeceğim zaten, öncekiler farklı merkezdi. Şimdi bahçeci düşünüyorum.
Şayet İstanbulda isenizİlk defa oraya gitmiştim ama bir daha gitmeyeceğim zaten, öncekiler farklı merkezdi. Şimdi bahçeci düşünüyorum.
Şayet İstanbulda iseniz
Kesinlikle Erbil bey bahcecide de deneyen biri olarak söylüyorum bunu, Fulya da Momart diye kendi yeri var . Fulya Acıbadem in hemen karşısında . Zaten toplama transfer için Fulya Acıbadem i kullanıyorİstanbul'dayım, Erbil Bey'i duydum ama hangi merkezde bilmiyorum. Siz onun hastası mısınız?
Kesinlikle Erbil bey bahcecide de deneyen biri olarak söylüyorum bunu, Fulya da Momart diye kendi yeri var . Fulya Acıbadem in hemen karşısında . Zaten toplama transfer için Fulya Acıbadem i kullanıyor
Evet ben onun hastasıyım. Ben de cide arkadaşım gibi bahçeci umutta 2 kez denemiş ve olumsuz sonuç almış biri olarak Erbil Bey i tavsiye ediyorum. İçinizi dışınızı gizli kapaklı ne varsa inceleyip ortaya çıkarıyor. Bir gidip konuşmanızı öneririm..İstanbul'dayım, Erbil Bey'i duydum ama hangi merkezde bilmiyorum. Siz onun hastası mısınız?
Evet ben onun hastasıyım. Ben de cide arkadaşım gibi bahçeci umutta 2 kez denemiş ve olumsuz sonuç almış biri olarak Erbil Bey i tavsiye ediyorum. İçinizi dışınızı gizli kapaklı ne varsa inceleyip ortaya çıkarıyor. Bir gidip konuşmanızı öneririm..
Teşekkür ederim , amin inşallah 8. haftadayım darısı sizlerin başına inşallah inşallah ben de sağlıkla kucağıma alırım evet Fulya Acıbadem laboratuvarını kullanıyorSiz hamilesiniz sanırım Erbil beyle ilgili mesajlara bakarken demin gördüm hikâyenizi. Sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun İnşallah
O zaman labratuvar olarak da Acıbadem'i kullanıyor dimi?
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim , insallah saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz merak ettim kendisi transferi nerede yapiyor bir de opu ve transferlerde pcr testi ve akciğer filmi istiyor mu ?Kesinlikle Erbil yağmur , tek geçerim
Amin inşallah Fulya Acıbadem de yapıyor . Transfer öncesi pcr yaptırdım ben ama aslında doktor istemeden ben yaptırmak istemiştim zaten . Ben söylemesem o isteyecek miydi bilmiyorumCevabiniz icin cok tesekkur ederim , insallah saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz merak ettim kendisi transferi nerede yapiyor bir de opu ve transferlerde pcr testi ve akciğer filmi istiyor mu ?