Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selamün aleyküm:) ultrosan da hiç yumurta gorulmeyip tedaviye başlayan yada sonradan yumurtası oluşan oldu mu? Yada bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ben tüp bebekle hamile kaldım, çok yakın bir arkadaşım amh 0.1 Dr lar çocuk olmaz sağlığına bakalım demişler, belki sizlerin bir fikri vardır diye size sormak istedim

Ben 44 yaşındayım ilk denemem negatif ikinci deneme hazirligindayim nasipse bu ay sonu yeni tedavi başlayacak sisli memorialde umarım hepimize hayırlı bir yıl olurmerhba bende ilk denememde başarısız oldum bende şişli tüp bebekteyim bende subat 20 gib başlayacağım ikinciye bende 44 yaşındayım inşllah hayırlı olur hepimiz için

Hayirli olsun canimmm insallah isabetli olur senin sorunun neydi ve neden olmuyor benim yas ve yumurtasizlikdan sanirim rezerv malum yass insallah hayirli olur belki orasa karsilasiriz.sana ne basari verdiler birde fiyat ne kadar bana soylermisin?

twettym sekerimmm cok sagoll gorusemiyoruz ben yogunum malummmm iyi misin senn
benim genetik tesetten kaldı transfer beklerken kötü sonuç çıktı benimde yaş ama benim yumurtam döllendi işte testten kaldı 12 bin tl tüp bebek genetik test yaparlar sana mutlaka oda bir embriyo 295 dolar

Dostlar LİV Hospital Bülent Baysal ve Timur Gürgan ?? Var mı tecrübeniz veya tanıdığınız birilerinin tecrübesi?
Doktor arıyorsun sanırım
Hep piyasada bazi isimler söyleniyor geneli de ist da. Yucel karaman ve ekibi, Selman Laçin sence nasil.
Burda rastladığım bir ark Ercan bastu ile 42yas ile bebegine kavuştu
Ist u hic bilmiyorum
Sonuc alınan yerler hep öneriliyor birazda sans isi merkez olayı.

Doktor arıyorsun sanırım
Hep piyasada bazi isimler söyleniyor geneli de ist da. Yucel karaman ve ekibi, Selman Laçin sence nasil.
Burda rastladığım bir ark Ercan bastu ile 42yas ile bebegine kavuştu
Ist u hic bilmiyorum
Sonuc alınan yerler hep öneriliyor birazda sans isi merkez olayı.
Evet hem tecrübeli olup bizzat tedavilere bakan hem de çalıştığı merkezde embriyoloji lab'i son teknoloji olup basindaki embriyologun yetkin olmasi ....çok teşekkür ederim biliyormusun ben de şimdi Selman Lacin' e bakıyordum👍
Seninde herşey gönlüne göre olsun 🍀🍀🍀

Evet hem tecrübeli olup bizzat tedavilere bakan hem de çalıştığı merkezde embriyoloji lab'i son teknoloji olup basindaki embriyologun yetkin olmasi ....çok teşekkür ederim biliyormusun ben de şimdi Selman Lacin' e bakıyordum👍
😌😌😌 araştırmak da guzel. Neden olmasın belkide uğur getirir yeni farkli bir doktor..
🍀🍀🍀

Merhaba, ben covit aşısı oldum.doktorum olabilirsin demişti, önümüzde ki hafta da tefaviye başlayacağım. Çalıştığım yerde ki drlarda üç ay önermiyorlar dedi, gebelik. Bu konuda fikri olan var mı?

Merhaba, ben covit aşısı oldum.doktorum olabilirsin demişti, önümüzde ki hafta da tefaviye başlayacağım. Çalıştığım yerde ki drlarda üç ay önermiyorlar dedi, gebelik. Bu konuda fikri olan var mı?
Bende gebelik düşünenler icin uygun degil diye biliyorum..doktora sormak lazim tabi

Merhaba reklam olsun istemem ama benim doktorum Selman Laçın 39 yaşımda tedaviye başladım taze transferle negatif aldım, donmuşlarla 40 yaşımda ikizlerimi doğurdum bu grupteki bazı arkadaşlar bilir :) Ben hiç bir merkez araştırmadan evime en yakın diye malum işden de izin olay zor diye Medikana Beylikdüzü seçmiştim kismet oldu bana çok şükür. Selman hocadan çok memnun kaldım herşeyi detaylı anlatıyordu ciddi bir yaklaşım vardı bide hiç unutmam embriyo kelime yerine hep bebek kelimeyi kullanıyordu öyle konuştukça umutlanyordum 'ben sana 2 bebek transfer edecem' aynen bu şekilde dedi ve ikizlerim geldi çok şükür. Merkeze gitmeden önce youtube'den kendisinin videolarini çok izledim. Tabii Selman Hocadan memnun kalmayanlarda var kismet işi. Inşallah kimi seçersen seç hayırlısı ne ise o olsun. 🌸🌸🌸 Herkesin kuçaği çifter çifter dolsun inşallah

Merhaba reklam olsun istemem ama benim doktorum Selman Laçın 39 yaşımda tedaviye başladım taze transferle negatif aldım, donmuşlarla 40 yaşımda ikizlerimi doğurdum bu grupteki bazı arkadaşlar bilir :) Ben hiç bir merkez araştırmadan evime en yakın diye malum işden de izin olay zor diye Medikana Beylikdüzü seçmiştim kismet oldu bana çok şükür. Selman hocadan çok memnun kaldım herşeyi detaylı anlatıyordu ciddi bir yaklaşım vardı bide hiç unutmam embriyo kelime yerine hep bebek kelimeyi kullanıyordu öyle konuştukça umutlanyordum 'ben sana 2 bebek transfer edecem' aynen bu şekilde dedi ve ikizlerim geldi çok şükür. Merkeze gitmeden önce youtube'den kendisinin videolarini çok izledim. Tabii Selman Hocadan memnun kalmayanlarda var kismet işi. Inşallah kimi seçersen seç hayırlısı ne ise o olsun. 🌸🌸🌸 Herkesin kuçaği çifter çifter dolsun inşallah
Çok teşekkür ederim paylaşımınız için ...tecrübe çok önemli yoksa maalesef oradan oraya savrulup maddi manevi çöküyoruz ve elde var koca bı sıfır 🤷 tabii nihayetinde en önemlisi hayırli olmasi...güzel dilekleriniz için hepimiz adına çok teşekkür ederim ...siz de evlatlarınizi sağlıkla neşeyle büyütün inşallah 🙏

B Babydust80 onlar ne tatlı çoraplar öyle maşallah.
kızlar hala olmadım 5 gün geçti ne ağrı nede başka birşey. days comfort marka erken gebelik yaptım çıksa çıkardı birde erken gebelik. gününde , 2. gün ve dün yaptım silik dahi yok bozuk olamaz testler. bir iki güne herşey netleşir hayırlısı.

B Babydust80 onlar ne tatlı çoraplar öyle maşallah.
kızlar hala olmadım 5 gün geçti ne ağrı nede başka birşey. days comfort marka erken gebelik yaptım çıksa çıkardı birde erken gebelik. gününde , 2. gün ve dün yaptım silik dahi yok bozuk olamaz testler. bir iki güne herşey netleşir hayırlısı.
aynen cnm bencede 1-2 gune netlesir.dedigin gibi herseyin hayirlisi olsun🙏

X