- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
- Konu Sahibi akideciknane
- #76.501
Vitamin ne verdı pekiBende yumurta takibi gibi iki günde bir çağırılım sandım ama 12 gün sonra muayene sonra transfer dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vitamin ne verdı pekiBende yumurta takibi gibi iki günde bir çağırılım sandım ama 12 gün sonra muayene sonra transfer dediler
Lactogyn diye bir probiyotik takviyesiVitamin ne verdı peki
Ben 44 yaşındayım ilk denemem negatif ikinci deneme hazirligindayim nasipse bu ay sonu yeni tedavi başlayacak sisli memorialde umarım hepimize hayırlı bir yıl olurmerhba bende ilk denememde başarısız oldum bende şişli tüp bebekteyim bende subat 20 gib başlayacağım ikinciye bende 44 yaşındayım inşllah hayırlı olur hepimiz için
bahçelievlerdeyim beril hanım baktı banaslm canim hayirli olsun nerede oturuyorsun memorialle gorusdunmu kimle tedavi olucan
ben ikinci defa başlayacağım inşallah regli dönemini bekliyourm benim doktorum beril hanımSelam
İstanbulda oturuyorum memorial semra hn ile gorustum muayne ve tahlillerimi ekibinden Aynur hn yaptı o takip edecek beni
benim genetik tesetten kaldı transfer beklerken kötü sonuç çıktı benimde yaş ama benim yumurtam döllendi işte testten kaldı 12 bin tl tüp bebek genetik test yaparlar sana mutlaka oda bir embriyo 295 dolarHayirli olsun canimmm insallah isabetli olur senin sorunun neydi ve neden olmuyor benim yas ve yumurtasizlikdan sanirim rezerv malum yass insallah hayirli olur belki orasa karsilasiriz.sana ne basari verdiler birde fiyat ne kadar bana soylermisin?
twettym sekerimmm cok sagoll gorusemiyoruz ben yogunum malummmm iyi misin senn
bizim yaşımızda yüzde 15 veriyorlarbenim genetik tesetten kaldı transfer beklerken kötü sonuç çıktı benimde yaş ama benim yumurtam döllendi işte testten kaldı 12 bin tl tüp bebek genetik test yaparlar sana mutlaka oda bir embriyo 295 dolar
Doktor arıyorsun sanırımDostlar LİV Hospital Bülent Baysal ve Timur Gürgan ?? Var mı tecrübeniz veya tanıdığınız birilerinin tecrübesi?
Evet hem tecrübeli olup bizzat tedavilere bakan hem de çalıştığı merkezde embriyoloji lab'i son teknoloji olup basindaki embriyologun yetkin olmasi ....çok teşekkür ederim biliyormusun ben de şimdi Selman Lacin' e bakıyordumDoktor arıyorsun sanırım
Hep piyasada bazi isimler söyleniyor geneli de ist da. Yucel karaman ve ekibi, Selman Laçin sence nasil.
Burda rastladığım bir ark Ercan bastu ile 42yas ile bebegine kavuştu
Ist u hic bilmiyorum
Sonuc alınan yerler hep öneriliyor birazda sans isi merkez olayı.
araştırmak da guzel. Neden olmasın belkide uğur getirir yeni farkli bir doktor..Evet hem tecrübeli olup bizzat tedavilere bakan hem de çalıştığı merkezde embriyoloji lab'i son teknoloji olup basindaki embriyologun yetkin olmasi ....çok teşekkür ederim biliyormusun ben de şimdi Selman Lacin' e bakıyordum
Seninde herşey gönlüne göre olsun
Bende gebelik düşünenler icin uygun degil diye biliyorum..doktora sormak lazim tabiMerhaba, ben covit aşısı oldum.doktorum olabilirsin demişti, önümüzde ki hafta da tefaviye başlayacağım. Çalıştığım yerde ki drlarda üç ay önermiyorlar dedi, gebelik. Bu konuda fikri olan var mı?
Merhaba reklam olsun istemem ama benim doktorum Selman Laçın 39 yaşımda tedaviye başladım taze transferle negatif aldım, donmuşlarla 40 yaşımda ikizlerimi doğurdum bu grupteki bazı arkadaşlar bilir :) Ben hiç bir merkez araştırmadan evime en yakın diye malum işden de izin olay zor diye Medikana Beylikdüzü seçmiştim kismet oldu bana çok şükür. Selman hocadan çok memnun kaldım herşeyi detaylı anlatıyordu ciddi bir yaklaşım vardı bide hiç unutmam embriyo kelime yerine hep bebek kelimeyi kullanıyordu öyle konuştukça umutlanyordum 'ben sana 2 bebek transfer edecem' aynen bu şekilde dedi ve ikizlerim geldi çok şükür. Merkeze gitmeden önce youtube'den kendisinin videolarini çok izledim. Tabii Selman Hocadan memnun kalmayanlarda var kismet işi. Inşallah kimi seçersen seç hayırlısı ne ise o olsun. Herkesin kuçaği çifter çifter dolsun inşallahEvet hem tecrübeli olup bizzat tedavilere bakan hem de çalıştığı merkezde embriyoloji lab'i son teknoloji olup basindaki embriyologun yetkin olmasi ....çok teşekkür ederim biliyormusun ben de şimdi Selman Lacin' e bakıyordum
Seninde herşey gönlüne göre olsun
Çok teşekkür ederim paylaşımınız için ...tecrübe çok önemli yoksa maalesef oradan oraya savrulup maddi manevi çöküyoruz ve elde var koca bı sıfır tabii nihayetinde en önemlisi hayırli olmasi...güzel dilekleriniz için hepimiz adına çok teşekkür ederim ...siz de evlatlarınizi sağlıkla neşeyle büyütün inşallahMerhaba reklam olsun istemem ama benim doktorum Selman Laçın 39 yaşımda tedaviye başladım taze transferle negatif aldım, donmuşlarla 40 yaşımda ikizlerimi doğurdum bu grupteki bazı arkadaşlar bilir :) Ben hiç bir merkez araştırmadan evime en yakın diye malum işden de izin olay zor diye Medikana Beylikdüzü seçmiştim kismet oldu bana çok şükür. Selman hocadan çok memnun kaldım herşeyi detaylı anlatıyordu ciddi bir yaklaşım vardı bide hiç unutmam embriyo kelime yerine hep bebek kelimeyi kullanıyordu öyle konuştukça umutlanyordum 'ben sana 2 bebek transfer edecem' aynen bu şekilde dedi ve ikizlerim geldi çok şükür. Merkeze gitmeden önce youtube'den kendisinin videolarini çok izledim. Tabii Selman Hocadan memnun kalmayanlarda var kismet işi. Inşallah kimi seçersen seç hayırlısı ne ise o olsun. Herkesin kuçaği çifter çifter dolsun inşallah
aynen cnm bencede 1-2 gune netlesir.dedigin gibi herseyin hayirlisi olsunB Babydust80 onlar ne tatlı çoraplar öyle maşallah.
kızlar hala olmadım 5 gün geçti ne ağrı nede başka birşey. days comfort marka erken gebelik yaptım çıksa çıkardı birde erken gebelik. gününde , 2. gün ve dün yaptım silik dahi yok bozuk olamaz testler. bir iki güne herşey netleşir hayırlısı.
Hatırlatma: Sen çok güçlüsün :)buarada kızlar pazar gunu regli oldum.yarin (3.gunüm) tedaviye basliyoruz kısmetse.bakalim bu sefer neler bekliyor bizi gerci hic hevesimde enerjimde yok