- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.601
19 şubat kardeşimin doğum günü, inşallah sana uğur getirsin.
ben artık koptum, ne bulursam içiyorum. yada bunları sıralamalı yan yana, hepsinden günde 1 tane içmeli, bazılarını 2 içiyoruz ya, biri de bize faydalı olur belki.
arkadaşım yurt dışında, doktoru söylemiş, tonik derken o öyle söylüyor, tonik gibi demiş doktor. yani ağızdan alınıyor. ben uzun süredir kullanıyorum, şimdi internete bakarken gördüm dr osman müftüoğlu yazısında q enzim10 nu zeytinyağına batırıp içiyormuş. zeytinyağı ile daha faydalı oluyor zannımca.
benim içtiklerimi yazayım sana, aspirin , folidoce, biosteron dhea, qenzim q10, dong quoi, ruşeym kapsül (buğday embriyosuymuş, bunu uzun süredir içiyorudm, şimdi cuha ciceği kapsülüne başladım,), positive vitamin, omega3 , unuttuğum var mı diye düşünüyorum.
Folidoce, coenzyme q 10, biosteron, omega 3, B12. Benim içtiklerim de bunlar. Canım folik asiti vücudun alması için b12 ye erek varmış. B12 yi zaten önce de çiğniyordum, bunu duyduktan sonra hiç ihmal etmemeye başladım. Solgarın 39 TL. tadı da güzel.Küçücük bir şey zaten. Ayıca süt ve beyaz peynir b12 içeriyormuş. Bir ara collostrum(İneğin doğum yaptktan sonraki36 saat içinde verdği sütten üretiliyor ve hücre yenileyiciymiş. O sütü bulup içsek daha güzel olur olur ama nereden bulalım sürekli ineği doğum yapan sütçüyü?) da kullandım ama sonra bıraktım. Buğday çimini dymuştum ama embriyosu da neymiş öyle. Çuha çiçeği ne işe yarıyor peki.
19 şubat kardeşimin doğum günü, inşallah sana uğur getirsin.
ben artık koptum, ne bulursam içiyorum. yada bunları sıralamalı yan yana, hepsinden günde 1 tane içmeli, bazılarını 2 içiyoruz ya, biri de bize faydalı olur belki.
arkadaşım yurt dışında, doktoru söylemiş, tonik derken o öyle söylüyor, tonik gibi demiş doktor. yani ağızdan alınıyor. ben uzun süredir kullanıyorum, şimdi internete bakarken gördüm dr osman müftüoğlu yazısında q enzim10 nu zeytinyağına batırıp içiyormuş. zeytinyağı ile daha faydalı oluyor zannımca.
benim içtiklerimi yazayım sana, aspirin , folidoce, biosteron dhea, qenzim q10, dong quoi, ruşeym kapsül (buğday embriyosuymuş, bunu uzun süredir içiyorudm, şimdi cuha ciceği kapsülüne başladım,), positive vitamin, omega3 , unuttuğum var mı diye düşünüyorum.
Canim cuha kapsulunu nasil kullaniyorsun?
Bu ay guya bende kullandim fakat az evvel yanlis kullandigimi ogrendim ve cok uzgunum 16 senedir regl olurum ilk.kez 27. Gunde regl oldumoysaki bu ay cok umitliydim ilaci adetin ilk gunu baslanip 10. Gun birakilmasi gerekiyormuş.
melatonine uyku duzensizligi icin degilmi? bunun ne faydasi varmis..? Bence Q10 en iyisi. DHEA reserve icin sanirim. Hepsi farkli amaci var aslinda galiba.
yapma ya mirandacım, içinde günde 2 yazıyordu sanırım ben de 2 tane devamlı içiyorum. şimdi netten araştırıyorum. selcan bahsetmişti ama ilk 10 gün falan hatırlamıyorum, ya da atladık
Selcan 10 gun falan demedi evet ama dun cok arastirdim yabanci sitelerde de ikudum 10 gunden fazla icilmesin gebelikte dusuge ned3n olur diyor.
Burada okuyunca bende internetten baktim. bir kac yerde okudum ama yumurta kalitesi ile ilgili ayrinti bulamadim. günde 1, 2 defa diyor sadece, zaten cörekotu,bal, ve tarcin icinde 12 günden sonra birakin düsük yapar diyordu arkadaslar bal,ve polen icinde öyle belki buda onlara benziyordur.
Canim kaliteli yumurtadan ziyade kaliteli embriyo olusmasini sagliyor neden dersen serviks mukozasini artiriyor hizli spermin kaymasini sagluyor bu sivida hizli sperm kaliteli sperm benim yumurta problemim yok cok sukur sperm sorunumuz vardı
Canim kaliteli yumurtadan ziyade kaliteli embriyo olusmasini sagliyor neden dersen serviks mukozasini artiriyor hizli spermin kaymasini sagluyor bu sivida hizli sperm kaliteli sperm benim yumurta problemim yok cok sukur sperm sorunumuz vardı
kızlar günaydın...
umarım herkes iyidir... benim işyerinde işler çok yoğun gündüz giremiyorum, evde de yardımcım ayrıldı... eve gidince de bu yüzden iş güç bitmiyor yine giremiyorum... arada sadece neler yaptığınızı okuyup kapatıyorum ama aklım hep sizlerde...
cmas sanırım şu an opudasın... opun harika geçsin ... yumilerinin hepsi kaliteli olsun ve döllensin iinşallah... şu an sana odaklandım ona göre:)))
elifim günler nasıl geçiyor, sen de aklımdan çıkmıyorsun canım, keşke telini alsaydım da arayabilseydim seni... hep dualarımdasın canım...
ummucum yarın doktor randevun inşallah sana müjdeler getirsin, yine dr yumileri görsün ve tedavini başlatsın...
alfabe randevu almışsın canım... randevun inşallah bebeğinin gelişine vesile olur....
arnavut, monkey, ensuance, alisalis, zeytun rabbim hepimizi en güzel müjdeyle sevindirsin inşallah..
ben 6 şubata randevumu aldım mustafa bahçeciye şimdi de sizlerden duyduğum Q enzim 10'u içmeye başlayacağım... aklıma geldikçe de folidoce içiyorum...
sevgi ve dua ile kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?