ALISALIS
monkey, ben de israel beye gidiyorum, benim ilk kontrolumde alınması gerektiğini söylemişti, ve ameliyatımı o yaptı. sanırım senin ki o anda etki etmiyecek yer ve ölçüdedir, yoksa ameliyat etmek istememesi anlamsız, o ameliyatta bir okadar tutuyor . şu an kimde tedavidesin kaçırmısım canım.
Sanırım çünkü ben kontrollerde miyomu duyunca soğan suyu içmeye başladım Sanırım sonra kendiliğinden yada kürden dolayı düzeldi.Canım benim 1.
tüp bebek denememiz negatif sonuçlandı.8 embriyomuz vardı.Maalesef 3 tanesi çözülme sırasında bozuldu ve 2 kere denedik ve onlarda olmadı.Şimdi kendimi beklemeye aldım, hem bedenimi hemde kafamı dinlendirmek istedim.Ama bundan sonrası için Aynı Hastanedemi yoksa İstanbulmu yoksa Kıbrısmı :) bilmiyorum.Ama eşim Kent Hastanesi diyor.Ama bunu okuyanlar sakın yanlış anlamasın, ben hastaneden doktordan (İsrael bey) çok memnunum.Personel hepsi çok güleryüzlü, herkes çok iyi.Ama bu denemeyi aynı yerdemi yapmalı yada başka biyerdemi Bilmiyorum.
Dün gece yatarken miyom ile ilgili mailleri okuyupda yatmıştım.Gece miyom ve Hastane dolaştım.:) Birde bu işlerde şanşda çok önemli.Umarım herkesin şansı bol olsun.