- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 256
- 173
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
- #7.621
Canim benim.ilk tedavim 4 yil onceydi 150 mg puregonla ve lucrinle baskilayarak uzun protokolde 13 tane toplandi hepsi olgun cikti fakat spermden dolayi 7 si dollendi 7 side blastosist oldu 1. Ve a kalite yumurta uretimim fazlaymis fazla oldugundan tam olgunlasamiyor sanirim yasim 32 benim esimde cok afedersiniz rahat bir test veremedi 3 damla bisey verebildi onda da 8 milyon sperm % 30 ileri hareket vardi bir daha test yaptirmadik.oyapilan tedavimde ilk transferim tutmadi tek embriyoydu ikince denememi 2 tane dondurulmus transfer yapıldı ve oglum oldu gec3n sen3 martta tekrar 2 tane embriyo transfer edildi o da tutmadi biraz saibeli bir transfer oldu ara kanama yasadim dr umursamadi kendi dr um degildi ilaclara devam etti muhtemel3n rahim tabaka inceldi cunku kanama olursa tedavinin dyrdurulmasi gerekiyormus.
canim senin ortalama kac yumurtan toplaniyor amh in kac biliyormusun.. bizdede sperm sorunu var simdi benim 1.2 amh buyuk sorun deniliyor raporum bile kadin faktorlu verilmis.. sperm sayiniz kac bizde 2 milyon..