- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
- Konu Sahibi akideciknane
- #7.641
Cmassss
Masallah. Surprizle beraber 8 embryon olur insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canimm 32 oldum :)
Canim cok sevindim senin adina inşallah hersey cok guzel olacakk dualarim seninle.
Bu arada ben 32 oldum 15 yasimda adet oldum :)
Cmassss
Cok sukur allaha canim oglum 2.5 yasinda simdi kardes istiyoruz bakalim rabbim.nasip ederse
Canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun.. Lütfen dualarınıza devam edin. Bugün 8 yumi toplanmış benden ..şimdi sizi bilgilendireyim
4.gün 4 yum.
7.gün 7 yum
11 gün..5 yum ölçülde + küçükler vardı
14. gün yani bugün opuda 8 adet toplanmış. dua edin arkadaşlar hepsi döllensin saağlıklı bebekler olsun inşallah!
Size umut olsun inşallah! Son anda bir fazla yumim oldu..Geçen 2.opumda da 3 yumim varken 4 toplamışlardı... 1.opu da 3 vardı 3 toplandıydı.. demek ki sonradan atak yapanlar olabiliyor..Ya da her ay aynı olmuyor..Hep umudumuz olsun ve inşallah umutlarımız gerçeğe dönüşsün...
Ümmücüm inşallah yarın dr.un sende büssürü yumi görür. bizim bayramımız olsun!
Sevgilerimle...
spontane gebelik ne demek kızlar, doğal gebelik mi?Yok canim ben tedavide degilim spontane gebelik istiyorym allah nasip ederse yada yaza asilama olabilir
Canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun.. Lütfen dualarınıza devam edin. Bugün 8 yumi toplanmış benden ..şimdi sizi bilgilendireyim
4.gün 4 yum.
7.gün 7 yum
11 gün..5 yum ölçülde + küçükler vardı
14. gün yani bugün opuda 8 adet toplanmış. dua edin arkadaşlar hepsi döllensin saağlıklı bebekler olsun inşallah!
Size umut olsun inşallah! Son anda bir fazla yumim oldu..Geçen 2.opumda da 3 yumim varken 4 toplamışlardı... 1.opu da 3 vardı 3 toplandıydı.. demek ki sonradan atak yapanlar olabiliyor..Ya da her ay aynı olmuyor..Hep umudumuz olsun ve inşallah umutlarımız gerçeğe dönüşsün...
Ümmücüm inşallah yarın dr.un sende büssürü yumi görür. bizim bayramımız olsun!
Sevgilerimle...
Gelmişsin canım topiğe. Bugün randevuyu aldım 19 Şubat için. Yarın da telefonda dr ile konuşacağım histeroskopi konusunda. Bakalım ne diyecek. Histeroskopi yaptır derse, muayeneyi histeroskopiden sonra yaptıracağım. Öncesinde ben de göreyim derse e pazartesi için randevu almaya çalışacağım. Dr da yurtdışına çıkmadan görmem lazım çünkü o zaman.
Büyümemesi derken yeterince büyümeden çatlama mı oluyor Ümmücüğüm? Bir de canım 3. gün yumi gördü diyorsun ya, ben dr a gittiğimde hiç görmüyorlar heralde folikül. Gerçi en son 9 mm lik folikül için de var dememişlerdi. Hiç ölçü falan almıyorlar çünkü o gün. Hiç yumi görmezlerse mini tüpe başlamıyorlar mı?canım yok hemen menopoza girmiyoruz allahın izniyle..ama önümüzdede uzun yıllar yok onu demek istedim canım..az kaldı inşallah gelecek bebişler..evet canım bizim yumi az ama olsun az olsun bizim olsun sağlıkla hayırla bebiş olarak dönsün hayırlısıyla canım..canım ben amh ye inanmıyorum cmas maşallah 0,5 amhsi..o zaman 0,19 la bizimde bi sürü yumi olması gerekmiyormu..canım normalde 2. gün tüp bebek doktorları hep yumi görmüştür..yarım kalan tedavilerim yumilerin yeterli büyüklüğe gelmemesi veya sadece 1 tanesinin yeterli büyüklüğe gelmesi oluyordu..canım sorun yumi olmaması değil var çok şükür büyümesinde sıkıntı olabiliyor..yarın kendi doktorum baksın bakalım ne diycek.yarın adetin 11. günündeyim..
spontane gebelik ne demek kızlar, doğal gebelik mi?
Canım görüştüm, size mail atmıştım, Kentten Şükran Hanm dönmüştü bana edim, O uzun maili yazan kişi misiniz dedi dr. :)Alfabecim slm, nasıl görüşebildinmi dr.la?
Ne güzel MirandA, oğluşun gelmiş sana, yoldaş olmuş. İnşallah bize de nasip olur. Ve kardeşi de gelir inşallah oğlunun. Ama olmazsa da çok üzülme.
Canım tabi ki olur, bir tane olmuş sonuçta, ikincisi de olur merak etme. Rahat tut yeter ki kendini. Biz kendimizi çok geriyoruz, strese sokuyoruz,ilk tedavinden bilirsin sen de. O açıdan söyledim. En azından dayanacağın, bağrına basacağın bir çocuğun var. Sana her zaman destek ve rahatlk verir bu. Bu yüzden dedim olmazsa diye. Yanlış anlama sakın canım.İnşallah canim rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin . inşallah bir bebegimiz daha olur ama olacak inaniyorumm
Canım görüştüm, size mail atmıştım, Kentten Şükran Hanm dönmüştü bana edim, O uzun maili yazan kişi misiniz dedi dr. :)![]()
![]()
Evetdedim, Egede 4 negatifim vardı ve histeroskopi demişlerdi ama Şükran Hanım önce dr beyle bir görüşün gerek görmeebilir deyince sizin de fikrinizi almak istedim dedim, siz orada histeroskopinizi olun dedi. İçim rahatladı, ben de histeroskopi olmak istiyordum canım. Her ne kadar korksam da en azından kamerayla bir bakılmış olacak.Sonuçta iki negatif transferim var. İçim daha rahat şimdi. 19 Şubatta da randevum var. Hayırlısı artık.
Haklısın en iyisi yapmışssın,hayırlısı olsun senin adına sevindim . Görüşmek üzere iyi geceler.
Yok canim yanlis anlamiyorum ask.olsun.nirmal yoldan olacagina inaniyorum acisindan yazdim.Canım tabi ki olur, bir tane olmuş sonuçta, ikincisi de olur merak etme. Rahat tut yeter ki kendini. Biz kendimizi çok geriyoruz, strese sokuyoruz,ilk tedavinden bilirsin sen de. O açıdan söyledim. En azından dayanacağın, bağrına basacağın bir çocuğun var. Sana her zaman destek ve rahatlk verir bu. Bu yüzden dedim olmazsa diye. Yanlış anlama sakın canım.
Iyi geceler dileyerek basliyorum arkadaşlar hizli in hizli okumaya calistim.
Miranda cuha cicegini ben 4 hafta aldim yani reglimin ilk gunu basladim 4 hafta devam ettim regl baslangicini beklerken pozitifi gördûm çok ş