Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun.. Lütfen dualarınıza devam edin. Bugün 8 yumi toplanmış benden ..şimdi sizi bilgilendireyim
4.gün 4 yum.
7.gün 7 yum
11 gün..5 yum ölçülde + küçükler vardı
14. gün yani bugün opuda 8 adet toplanmış. dua edin arkadaşlar hepsi döllensin saağlıklı bebekler olsun inşallah!

Size umut olsun inşallah! Son anda bir fazla yumim oldu..Geçen 2.opumda da 3 yumim varken 4 toplamışlardı... 1.opu da 3 vardı 3 toplandıydı.. demek ki sonradan atak yapanlar olabiliyor..Ya da her ay aynı olmuyor..Hep umudumuz olsun ve inşallah umutlarımız gerçeğe dönüşsün...
Ümmücüm inşallah yarın dr.un sende büssürü yumi görür. bizim bayramımız olsun!

Sevgilerimle...

Canım hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim.İnşallah çokgüzel embriyolarunuzda olur.

Canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun.. Lütfen dualarınıza devam edin. Bugün 8 yumi toplanmış benden ..şimdi sizi bilgilendireyim
4.gün 4 yum.
7.gün 7 yum
11 gün..5 yum ölçülde + küçükler vardı
14. gün yani bugün opuda 8 adet toplanmış. dua edin arkadaşlar hepsi döllensin saağlıklı bebekler olsun inşallah!

Size umut olsun inşallah! Son anda bir fazla yumim oldu..Geçen 2.opumda da 3 yumim varken 4 toplamışlardı... 1.opu da 3 vardı 3 toplandıydı.. demek ki sonradan atak yapanlar olabiliyor..Ya da her ay aynı olmuyor..Hep umudumuz olsun ve inşallah umutlarımız gerçeğe dönüşsün...
Ümmücüm inşallah yarın dr.un sende büssürü yumi görür. bizim bayramımız olsun!

Sevgilerimle...

Canım e güzel bir haber getirmşsin. Maşallah yumilerine, nazar değmesin. İnşallah hepsi döllenir canım, bebek olarak gelsn ikisi sana. Hai bakalım, güzel haberlere devam etmeni umuyorum.

Gelmişsin canım topiğe. Bugün randevuyu aldım 19 Şubat için. Yarın da telefonda dr ile konuşacağım histeroskopi konusunda. Bakalım ne diyecek. Histeroskopi yaptır derse, muayeneyi histeroskopiden sonra yaptıracağım. Öncesinde ben de göreyim derse e pazartesi için randevu almaya çalışacağım. Dr da yurtdışına çıkmadan görmem lazım çünkü o zaman.

Alfabecim slm, nasıl görüşebildinmi dr.la?

canım yok hemen menopoza girmiyoruz allahın izniyle..ama önümüzdede uzun yıllar yok onu demek istedim canım..az kaldı inşallah gelecek bebişler..evet canım bizim yumi az ama olsun az olsun bizim olsun sağlıkla hayırla bebiş olarak dönsün hayırlısıyla canım..canım ben amh ye inanmıyorum cmas maşallah 0,5 amhsi..o zaman 0,19 la bizimde bi sürü yumi olması gerekmiyormu..canım normalde 2. gün tüp bebek doktorları hep yumi görmüştür..yarım kalan tedavilerim yumilerin yeterli büyüklüğe gelmemesi veya sadece 1 tanesinin yeterli büyüklüğe gelmesi oluyordu..canım sorun yumi olmaması değil var çok şükür büyümesinde sıkıntı olabiliyor..yarın kendi doktorum baksın bakalım ne diycek.yarın adetin 11. günündeyim..
Büyümemesi derken yeterince büyümeden çatlama mı oluyor Ümmücüğüm? Bir de canım 3. gün yumi gördü diyorsun ya, ben dr a gittiğimde hiç görmüyorlar heralde folikül. Gerçi en son 9 mm lik folikül için de var dememişlerdi. Hiç ölçü falan almıyorlar çünkü o gün. Hiç yumi görmezlerse mini tüpe başlamıyorlar mı?
Yarın gidip muayene olsam çatlamadılarsa görünür mü acaba? Gerçi bu ay çatlamış olabilirler. Adetimin 11. günü. Genelde bugünde çatlamış oluyorlar. Gidi baktırsam mı acaba yarın?

Son düzenleme:
Alfabecim slm, nasıl görüşebildinmi dr.la?
Canım görüştüm, size mail atmıştım, Kentten Şükran Hanm dönmüştü bana edim, O uzun maili yazan kişi misiniz dedi dr. :):1: :1: :1:
Evetdedim, Egede 4 negatifim vardı ve histeroskopi demişlerdi ama Şükran Hanım önce dr beyle bir görüşün gerek görmeebilir deyince sizin de fikrinizi almak istedim dedim, siz orada histeroskopinizi olun dedi. İçim rahatladı, ben de histeroskopi olmak istiyordum canım. Her ne kadar korksam da en azından kamerayla bir bakılmış olacak.Sonuçta iki negatif transferim var. İçim daha rahat şimdi. 19 Şubatta da randevum var. Hayırlısı artık.

Ne güzel MirandA, oğluşun gelmiş sana, yoldaş olmuş. İnşallah bize de nasip olur. Ve kardeşi de gelir inşallah oğlunun. Ama olmazsa da çok üzülme.

İnşallah canim rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin . inşallah bir bebegimiz daha olur ama olacak inaniyorumm

İnşallah canim rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin . inşallah bir bebegimiz daha olur ama olacak inaniyorumm
Canım tabi ki olur, bir tane olmuş sonuçta, ikincisi de olur merak etme. Rahat tut yeter ki kendini. Biz kendimizi çok geriyoruz, strese sokuyoruz,ilk tedavinden bilirsin sen de. O açıdan söyledim. En azından dayanacağın, bağrına basacağın bir çocuğun var. Sana her zaman destek ve rahatlk verir bu. Bu yüzden dedim olmazsa diye. Yanlış anlama sakın canım.

Canım görüştüm, size mail atmıştım, Kentten Şükran Hanm dönmüştü bana edim, O uzun maili yazan kişi misiniz dedi dr. :):1: :1: :1:
Evetdedim, Egede 4 negatifim vardı ve histeroskopi demişlerdi ama Şükran Hanım önce dr beyle bir görüşün gerek görmeebilir deyince sizin de fikrinizi almak istedim dedim, siz orada histeroskopinizi olun dedi. İçim rahatladı, ben de histeroskopi olmak istiyordum canım. Her ne kadar korksam da en azından kamerayla bir bakılmış olacak.Sonuçta iki negatif transferim var. İçim daha rahat şimdi. 19 Şubatta da randevum var. Hayırlısı artık.

Haklısın en iyisi yapmışssın,hayırlısı olsun senin adına sevindim . Görüşmek üzere iyi geceler.

Caım sen 2. gün gittiğinde folikül görünüyor mu? Folikül görününce mi mini tüpe başlıyor dr?

Iyi geceler dileyerek basliyorum arkadaşlar hizli in hizli okumaya calistim.

Miranda cuha cicegini ben 4 hafta aldim yani reglimin ilk gunu basladim 4 hafta devam ettim regl baslangicini beklerken pozitifi gördûm çok ş

Canım tabi ki olur, bir tane olmuş sonuçta, ikincisi de olur merak etme. Rahat tut yeter ki kendini. Biz kendimizi çok geriyoruz, strese sokuyoruz,ilk tedavinden bilirsin sen de. O açıdan söyledim. En azından dayanacağın, bağrına basacağın bir çocuğun var. Sana her zaman destek ve rahatlk verir bu. Bu yüzden dedim olmazsa diye. Yanlış anlama sakın canım.
Yok canim yanlis anlamiyorum ask.olsun.nirmal yoldan olacagina inaniyorum acisindan yazdim.
Iyi geceler dileyerek basliyorum arkadaşlar hizli in hizli okumaya calistim.

Miranda cuha cicegini ben 4 hafta aldim yani reglimin ilk gunu basladim 4 hafta devam ettim regl baslangicini beklerken pozitifi gördûm çok ş

Ayy selcanim nolur beni rahatlat vicdan azabi duyuyorum 2 gundur cok kotuyum.okudugum makalaler hep 10 gun icin yazio

alfabe
.

adetin 3.günü varsa antral fölikul görülüyor. ben de bazen görünüyor, bazen görünmüyor canım. görülmese bile tedaviye başlanıyor.

Back