19 şubat kardeşimin doğum günü, inşallah sana uğur getirsin.
ben artık koptum, ne bulursam içiyorum. yada bunları sıralamalı yan yana, hepsinden günde 1 tane içmeli, bazılarını 2 içiyoruz ya, biri de bize faydalı olur belki.
arkadaşım yurt dışında, doktoru söylemiş, tonik derken o öyle söylüyor, tonik gibi demiş doktor. yani ağızdan alınıyor. ben uzun süredir kullanıyorum, şimdi internete bakarken gördüm dr osman müftüoğlu yazısında q enzim10 nu zeytinyağına batırıp içiyormuş. zeytinyağı ile daha faydalı oluyor zannımca.
benim içtiklerimi yazayım sana, aspirin , folidoce, biosteron dhea, qenzim q10, dong quoi, ruşeym kapsül (buğday embriyosuymuş, bunu uzun süredir içiyorudm, şimdi cuha ciceği kapsülüne başladım,), positive vitamin, omega3 , unuttuğum var mı diye düşünüyorum.