Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allahimda seni güldürsün cok güldüm sayende haklisin önce ben deneyecegim size söylerim nasil oluyor bu cirpma isi.

yok arkadasim durumu aciklayinca bende hak verdim cunkum benim adamda bu modelden.

benimkinin turbosu genelde gece calisiyor

Ayni dedigin gibi gece calismasi basli basina sorun bu yüzden birde haftada 2 gün gündüz ben dil kursuna gidiyorum esim uykudan uyaniyor bu defada ben evde olmuyorum.

Son düzenleme:
yok arkadasim durumu aciklayinca bende hak verdim cunkum benim adamda bu modelden.
benimkinin turbosu genelde gece calisiyor

o zaman benim adam bir tuhafff

Allahimda seni güldürsün cok güldüm sayende haklisin önce ben deneyecegim size söylerim nasil oluyor bu cirpma isi.

sen de sağ ol canım benimm , bak ben halaaa gülüyorumm

efettt o zaman görev dağılımı belli olduuu
selcanım testsiz popoya yastık deniyooor
duaovammm çırptırıyoor

ben test yapıyorummm ama çırptırmıyorummm duovayı bekliyoruummm

tovbe estagfurullah ya koptum burda koptummmm

Arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız?

geçmiş sayfaları mümkün olduğunca okumaya çalıştım..

Hormonsuz bebek merkezi üyeleri nasıl gidiyor çalışmalar.?

Sizlerden ümitliyim..çok azimle çalışıyorsunuz :)

bir süredir yazamıyorum çünkü , o kadar halsizim ve o kadar gerginim ki...herşeye sinirleniyorum...

Eşim "sinirliyken senden çok korkuyorum diyor" :)

ben de mutlu mutlu cıvıldayacağım sanıyordum...ilaçlar yüzünden sanırım..

elbet geçecek diye ümit ediyorum..

Daha randevuma 1 hafta vardı ama dayanamadım..bi hastaneye gittim baktırdım...

kese görünecek mi diye :)

daha erken olduğundan doktor zor bela kese gibi bi şeyler gördü...ve sanırım 2 tane dedi.. :)

haftaya kesin görürüz dedi...

ne düşüneceğimi bilmiyorum..çok korkuyorum... :)

Hepinize sevgiler

lejena canımmm

öncelikleee korku yok , endişe yok , sinir yok stres yoookkkkk
madem kese 2 tane gibi sankimmm , o zamannnn

ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler
breezey hormonsuz bebek merkezi olarak ben ve çete üyelerimm pardon merkez üyelerim
çalışıyoruz ve hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz, bakınız duovam

kocaman bir gülüş yerleştir yüzüne ve de ki... anne olacağımm hem de ikiz

tıp dünyasını alt üst edecek başarılarımızdan sizleri de haberdar edeceğiz elbette sakın merak etmeyin

sen bi alemsin ya.. :)

sizi sonsuz destekliyorum, enerjiniz bol, neşeniz daim olsun sevgili üyeler...çalışın çalışın :)

selam canım. yumurtam az ve olanlarda kalitesiz döllenme dahi olmuyor ... Açıkçası ben direk donasyon düşünüyorum yada eşimden boşanmayı.. Bunu dile getirdim ama söylediğime bin pişman etti beni. Ama ben kafama koydum olmazsa eğer boşancam çünkü onu bu duygudan mahrum etmeye hakkım yok. bekleyip görcez bakalım

boşanmana gerek yok donasyon seçeneğin var...
hem daha umudunu yitirme ..biz burada ne imkansız denen ama şimdi göbüşlerinde bebiş olan arkadaşlarımızı tanıdık bir bilsen.
çok sevdiğim bir kuzumun da dediği gibi , doğru doktor doğru zaman doğru yer... hepsi seni tez zamanda bulsun inşallah.
umutsuzluğunu bir kenara bırak ve seni seven eşinle bu dönemi elele atlatmaya bak canım lütfen.

Merhaba Sevgili Gokcil,

hepimiz farklı ama zor meselelerle uğraşıyoruz....kendinden çok karşıdakini düşünen çok hassas birisin o belli,

Ama denenecek yollar bitmeden böyle şeyler düşünmen yanlış...olumsuz şeyler düşünme içini ferah tut...yapılabilecek şeyleri yap önce..

donasyon da dahil...ama nolur bu süreçte ayrılmayı aklına getirip hem eşini hem kendini üzme canım ya...

sana bu zorlu yolda bol şanslar diliyorum...

bi ikiz annesi daha yupppiiiii!!!
canim ya lutfen olumsuzluklari bi taraf birak. insallah bebislerin seninle olucak sag salim kucagina alicaksin.
kocisine korkutma daha fazla yassiikkk kizzz :)
birde arkadaslarim lutfen testlerinizi gununden once yaptirmayin bu sizi sadece yipratiriyor. cok topicte gordum hep ayni stres hep ayni gerginlik
hep ayni sorunlar. siz siz olun doktorunuz sozunden disari cikmayin.

pfff bu kadar felsefe yeter kendine ve bebislere dikkat et bizide buralarda unutma olurmu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…