• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

selam canım. yumurtam az ve olanlarda kalitesiz döllenme dahi olmuyor ... Açıkçası ben direk donasyon düşünüyorum yada eşimden boşanmayı.. Bunu dile getirdim ama söylediğime bin pişman etti beni. Ama ben kafama koydum olmazsa eğer boşancam çünkü onu bu duygudan mahrum etmeye hakkım yok. bekleyip görcez bakalım

canim ya neden bosanacaksin boyle dusunmen beni acikcasi uzdu. arkadaslarimin dedigi gibi lutfen son sansina kadar dene sakin vazgecme bidahada bosanmayi dusunme. tmm cocuk cok onemli ama napalim yani olmazsa Allah vermezse o zaman bi kenarda yalniz mi yani devam edelim hayatimiza niye yapalim ki bunu. evlatlik almayi dusunmuyor musun peki? sende ki yumurta rahatsizligi tedavinden sonra mi oldu yoksa oncesinden de varmiydi? tedavinden sonra olduysa keske doktorun seni uyarsiydi ve yumurtalarini dondurma sansin olsaydi.

Allahim yar ve yardimcin olsun kuzum :54:

bi ikiz annesi daha yupppiiiii!!!
canim ya lutfen olumsuzluklari bi taraf birak. insallah bebislerin seninle olucak sag salim kucagina alicaksin.
kocisine korkutma daha fazla yassiikkk kizzz :)
birde arkadaslarim lutfen testlerinizi gununden once yaptirmayin bu sizi sadece yipratiriyor. cok topicte gordum hep ayni stres hep ayni gerginlik
hep ayni sorunlar. siz siz olun doktorunuz sozunden disari cikmayin.

pfff bu kadar felsefe yeter kendine ve bebislere dikkat et bizide buralarda unutma olurmu :54:

SelcanKerem iyi dileklerin için sağol...

stresim tavana vurdu dayanamadım erkenden gittim kontrole...ama uyarmakta çok haklısın..

erken tahlil , kontrol doğru değil gerçekten..yanlış ve eksik bilgi bizi daha çok üzebilir...

bi daha yapmicam ben de söz... :)

hem sana hem bana hem de duovaya yaziyorum ekstra mesai.
is basina herkessss:49::49::49:

:21::21::21: daaa daha eve gitmeye var birasss , acık saati geçse bir şey olur mu kuzumm:9:

SelcanKerem iyi dileklerin için sağol...

stresim tavana vurdu dayanamadım erkenden gittim kontrole...ama uyarmakta çok haklısın..

erken tahlil , kontrol doğru değil gerçekten..yanlış ve eksik bilgi bizi daha çok üzebilir...

bi daha yapmicam ben de söz... :)

bizlerrr sizin iyiliğinizi istiyoruz yahuu kuzummm...:49: bak ben de gününden evvel yaptım testi gördüm günümü.. :27: ysa doktorun dediğini bekleseydim , teste falan gerek kalmayacakmış..:51:

ya bu arada benim doktor benden aldığı parayla yurt dışına mı kaçtı halaa beni aramadı...:44:

bu da verdiğin söz için :38::34:

:21::21::21: daaa daha eve gitmeye var birasss , acık saati geçse bir şey olur mu kuzumm:9:

bizlerrr sizin iyiliğinizi istiyoruz yahuu kuzummm...:49: bak ben de gününden evvel yaptım testi gördüm günümü.. :27: ysa doktorun dediğini bekleseydim , teste falan gerek kalmayacakmış..:51:

ya bu arada benim doktor benden aldığı parayla yurt dışına mı kaçtı halaa beni aramadı...:44:

bu da verdiğin söz için :38::34:

olmaaas sekerim olmaasss ama bu gece ki mesaiyi es gecmiyoruz ihmal etmisyoruz mutlaka calisyooossss...oki doki :46:

selam canım. yumurtam az ve olanlarda kalitesiz döllenme dahi olmuyor ... Açıkçası ben direk donasyon düşünüyorum yada eşimden boşanmayı.. Bunu dile getirdim ama söylediğime bin pişman etti beni. Ama ben kafama koydum olmazsa eğer boşancam çünkü onu bu duygudan mahrum etmeye hakkım yok. bekleyip görcez bakalım

gokcii merhaba lütfen rahat ol panik yok..evladı verende allah vermeyende..bu bizim sınav..biz elimizden geleni yapalım taktir allahın ianaıyorum ki allah emeklerin karşılığını verecektir..demekki bizim bebişler nazlı ..:) yumoşların içinden seninde bi gün altın yumurtan çıkacaktır..veya donasyon yaparsın canım en son çare..hemen pes etme önce yap bakalım elinden geleni..iyi beslen doğal beslen kürler yap..işallah allah herkesin gönlüne göre versin..hayırla sağlıkla..

selcankerem selam bugün adet oldum yarın doktor randevum var..bakalım kısmetse tedaviye başlıycaz...hayrlısı allahtan..sizler nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar :))

selcankerem selam bugün adet oldum yarın doktor randevum var..bakalım kısmetse tedaviye başlıycaz...hayrlısı allahtan..sizler nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar :))

önce sana hayırlı tedaviler canım... Rabbim yar ve yardımcın olsunn...:16:

bizim çalışmalar ... yok yok bişey :37:

akşama bize gelmeyin tamam mı belkim selcan yada duovaya gidebilirsin ama biz evde yokuz:9::9:

tuh yaa hamilesindir diye cok umit ediyordum ben. herseyin hayirlisi napalim. senin sorunun tam olarak neydi arkadasim belki daha oncede sordum bilmiyorum artik kusuruma bakma olur mu? tup bebek tedavisine basliyorsun yanilmiyorsam degil mi?

biz de iyiyiz breezy duova ve de ben deniz son gaz calismalara devam ediyoruz. bekleyip gorucez.

bu arada bana da hastaneden haber gelmis dun. taaaaaaaaaaaaa 13 mayisa gun vermisler :40:

akşama bize gelmeyin tamam mı belkim selcan yada duovaya gidebilirsin ama biz evde yokuz:9::9:

:))yaa kıslar işallah berekli geçer bu aylarımız bebiş haberleri veririz işallah..allahtan hayırlısı..gün aşırı deniyosunuz demii..

yoq yaaa...bizde evde yokuz biKEREM...duova evde kisir da yapmis siz ona gidin huh!!

tuh yaa hamilesindir diye cok umit ediyordum ben. herseyin hayirlisi napalim. senin sorunun tam olarak neydi arkadasim belki daha oncede sordum bilmiyorum artik kusuruma bakma olur mu? tup bebek tedavisine basliyorsun yanilmiyorsam degil mi?

biz de iyiyiz breezy duova ve de ben deniz son gaz calismalara devam ediyoruz. bekleyip gorucez.

bu arada bana da hastaneden haber gelmis dun. taaaaaaaaaaaaa 13 mayisa gun vermisler :40:

canım benim benim zaten hiç öyle beklentim yoktu çünkü illaki hafifte olsa bi değişiklik ol beliirti olur hiç bi şey yoktu..hayırlısı işallah tedavim başarılı geçer sonuna kadar bebişli olur aminn..hepimiz iiçin diliyorum işallah bu aylar berektli olsun breezeyinde deiği gibi nüfüs patlaması yaşatırız :))hayat umud dünyası umud edelim dua edlim işallah sonucu alırız..13 mayıs olsun canım geç olsun güç olmasın..bu arada normal yoldan denersin..zaten çiçeği burnunda yeni evlisiniz :)canım rezerv az malum yaştan..şu ana kadarda biliyordum yeni bu gittiğim hastanede öğrendim kanda pıhtılaşma trpid çıktı yapşıklık vardı o açıldı canım

Back