• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben biliyomm okudum bunu , gülmekten de karnıma ağrılar girmişti okurkenn..:9:

şimdi kuzum enerci durumunu ben selcanıma da izah ettim , sana da yazıyım...:51: dr. a sordum ben...
durumumuz nedir diye dedi ki 40 yaş üstü normal kadınlarda:37: bu enerji fışkırtmışlığı olurmuş... :52:yani biz normaliz:10:

şimdi selcanım bu konu şöyle anlatılıyor eşe... eee ... eee... eee...:26:
ayyy bu eksik kalsınn anlamıyciimmmm:27:

duovamm kendini bu uğurda feda etmeye hazır mısınn:52::31:

senin kocancın yorgun argın nasıl çırptığını bile ayarlayamaz ama hadii önden buyur bakimmm:33:

fazla detaya girmeyinnnn ayaklar havayaaaa yastık popoyaaa , yatıyoruz 1 saat o kadarr :9::37:

vergiymiş pehhhh önce senin vergini ödesin biii
:37::1:

Allahimda seni güldürsün:1: cok güldüm sayende haklisin önce ben deneyecegim size söylerim nasil oluyor bu cirpma isi.

yok arkadasim durumu aciklayinca bende hak verdim cunkum benim adamda bu modelden.

benimkinin turbosu genelde gece calisiyor :9::9::9:

Ayni dedigin gibi gece calismasi basli basina sorun bu yüzden birde haftada 2 gün gündüz ben dil kursuna gidiyorum esim uykudan uyaniyor bu defada ben evde olmuyorum.

Son düzenleme:
yok arkadasim durumu aciklayinca bende hak verdim cunkum benim adamda bu modelden.
benimkinin turbosu genelde gece calisiyor :9::9::9:

o zaman benim adam bir tuhafff:17::9::9::9:

Allahimda seni güldürsün:1: cok güldüm sayende haklisin önce ben deneyecegim size söylerim nasil oluyor bu cirpma isi.

:9::9::9: sen de sağ ol canım benimm , bak ben halaaa gülüyorumm:9::9::9:

efettt o zaman görev dağılımı belli olduuu:37:
selcanım testsiz popoya yastık deniyooor:17:
duaovammm çırptırıyoor:17::1:

ben test yapıyorummm ama çırptırmıyorummm duovayı bekliyoruummm:1:

tovbe estagfurullah ya :27: koptum burda koptummmm :1::1::1::1::1::1:

Arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız?

geçmiş sayfaları mümkün olduğunca okumaya çalıştım..

Hormonsuz bebek merkezi üyeleri nasıl gidiyor çalışmalar.?

Sizlerden ümitliyim..çok azimle çalışıyorsunuz :)

bir süredir yazamıyorum çünkü , o kadar halsizim ve o kadar gerginim ki...herşeye sinirleniyorum...

Eşim "sinirliyken senden çok korkuyorum diyor" :)

ben de mutlu mutlu cıvıldayacağım sanıyordum...ilaçlar yüzünden sanırım..

elbet geçecek diye ümit ediyorum..

Daha randevuma 1 hafta vardı ama dayanamadım..bi hastaneye gittim baktırdım...

kese görünecek mi diye :)

daha erken olduğundan doktor zor bela kese gibi bi şeyler gördü...ve sanırım 2 tane dedi.. :)

haftaya kesin görürüz dedi...

ne düşüneceğimi bilmiyorum..çok korkuyorum... :)

Hepinize sevgiler

bir süredir yazamıyorum çünkü , o kadar halsizim ve o kadar gerginim ki...herşeye sinirleniyorum...
daha erken olduğundan doktor zor bela kese gibi bi şeyler gördü...ve sanırım 2 tane dedi.. :)

Hepinize sevgiler

lejena canımmm:38:

öncelikleee korku yok , endişe yok , sinir yok stres yoookkkkk:20:
madem kese 2 tane gibi sankimmm , o zamannnn:3:

ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler :21::21:
breezey hormonsuz bebek merkezi olarak ben ve çete üyelerimm :52: pardon merkez üyelerim :37:
çalışıyoruz ve hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz, bakınız duovam :1:

kocaman bir gülüş yerleştir yüzüne ve de ki... anne olacağımm hem de ikiz:4::16:

tıp dünyasını alt üst edecek başarılarımızdan sizleri de haberdar edeceğiz elbette sakın merak etmeyin:49:

sen bi alemsin ya.. :)

lejena canımmm:38:

öncelikleee korku yok , endişe yok , sinir yok stres yoookkkkk:20:
madem kese 2 tane gibi sankimmm , o zamannnn:3:

ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler :21::21:
breezey hormonsuz bebek merkezi olarak ben ve çete üyelerimm :52: pardon merkez üyelerim :37:
çalışıyoruz ve hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz, bakınız duovam :1:

kocaman bir gülüş yerleştir yüzüne ve de ki... anne olacağımm hem de ikiz:4::16:

tıp dünyasını alt üst edecek başarılarımızdan sizleri de haberdar edeceğiz elbette sakın merak etmeyin:49:

sizi sonsuz destekliyorum, enerjiniz bol, neşeniz daim olsun sevgili üyeler...çalışın çalışın :)

gokcii hoşgeldin tek yumurtanda olsa dene derim tek olsun senin olsun..sonuçta yumoş varmı ona bak eğerki bir tanede olsa varsa dene öncelikle yumurtanın kalitesini artırmya çalış tek yumurtayla çok haile kalan var..donasyondan önce kendi yumurtana şans ver ..sonuçta veren allah..o isterse olur..istemesse donasyonlada olmaz....burda tek yumurtayla hamile kalanlar var..wanna arkadaş tek taşı ile hamile şu an hemen pes etmeyin..41 yaş çokda geç değil..elimizden geleni yapalım kısmette varsa o bizi bulacaktır..allah hepimizin yardımcısı olsun..sonuçta burda hepimizin aman aman bi yumoşu yok malum yaş..ama sonuçta var az olsun öz olsun işallah..

selam canım. yumurtam az ve olanlarda kalitesiz döllenme dahi olmuyor ... Açıkçası ben direk donasyon düşünüyorum yada eşimden boşanmayı.. Bunu dile getirdim ama söylediğime bin pişman etti beni. Ama ben kafama koydum olmazsa eğer boşancam çünkü onu bu duygudan mahrum etmeye hakkım yok. bekleyip görcez bakalım

selam canım. yumurtam az ve olanlarda kalitesiz döllenme dahi olmuyor ... Açıkçası ben direk donasyon düşünüyorum yada eşimden boşanmayı.. Bunu dile getirdim ama söylediğime bin pişman etti beni. Ama ben kafama koydum olmazsa eğer boşancam çünkü onu bu duygudan mahrum etmeye hakkım yok. bekleyip görcez bakalım

boşanmana gerek yok donasyon seçeneğin var...
hem daha umudunu yitirme ..biz burada ne imkansız denen ama şimdi göbüşlerinde bebiş olan arkadaşlarımızı tanıdık bir bilsen.
çok sevdiğim bir kuzumun da dediği gibi , doğru doktor doğru zaman doğru yer... hepsi seni tez zamanda bulsun inşallah.
umutsuzluğunu bir kenara bırak ve seni seven eşinle bu dönemi elele atlatmaya bak canım lütfen.

Merhaba Sevgili Gokcil,

hepimiz farklı ama zor meselelerle uğraşıyoruz....kendinden çok karşıdakini düşünen çok hassas birisin o belli,

Ama denenecek yollar bitmeden böyle şeyler düşünmen yanlış...olumsuz şeyler düşünme içini ferah tut...yapılabilecek şeyleri yap önce..

donasyon da dahil...ama nolur bu süreçte ayrılmayı aklına getirip hem eşini hem kendini üzme canım ya...

sana bu zorlu yolda bol şanslar diliyorum...

Hepinize sevgiler

bi ikiz annesi daha yupppiiiii!!!
canim ya lutfen olumsuzluklari bi taraf birak. insallah bebislerin seninle olucak sag salim kucagina alicaksin.
kocisine korkutma daha fazla yassiikkk kizzz :)
birde arkadaslarim lutfen testlerinizi gununden once yaptirmayin bu sizi sadece yipratiriyor. cok topicte gordum hep ayni stres hep ayni gerginlik
hep ayni sorunlar. siz siz olun doktorunuz sozunden disari cikmayin.

pfff bu kadar felsefe yeter kendine ve bebislere dikkat et bizide buralarda unutma olurmu :54:

Son düzenleme:
Back