- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.481
Canım hergün dua ediyoruz sen rahat ol! Allah seni korusun inşallah bebişlerin sağlıkla sıhhatle sendedirler... Amin!Canim arkadaslarimburdayim ama cok duramiyorum zarar olur dlye transfer oldu iyiyim cok sukur kizlarimda iyidir insallah ne olur dualarinizi eksik etmeyin hepinizi cok seviyorum
çok güzel, o zaman senin adına sevindim..Ben 41 yaşındayım sanırım bana vermezler..SGK Böl.Müd.lüklerinden mi bu raporu çıkarıyoruz, olmazsa bende sormak isterim. Aslında tedaviden çok ilaçlar için çok ödeme yapıyoruz..İlaçları SGK alma gibi bi şansımız yokmu ?
Beni merak eden arkadaslarim hepinizi cokkkkk optummmmm
Canim arkadaslarimburdayim ama cok duramiyorum zarar olur dlye transfer oldu iyiyim cok sukur kizlarimda iyidir insallah ne olur dualarinizi eksik etmeyin hepinizi cok seviyorum
selam arkadaslar,
ben halen ise baslamadim ama pazartesi basliycam galiba. simdilik hamilelik iyi gidiyor halsizlik pek kalmadi artik mide bulantisi hafif hafif devam ediyor. sabirsizlikla 22 ocagi bekliyoruz ben ve kocam. insallah hersey yolundadir. ama hissediyorum bebegim benimle
Allahim isteyen butun arkadaslarima tez zamanda nasip etsin. kardesimde ugrasiyor bebek icin o da yeni 35ine girdi Allahim hayirlisiyla onuda cok bekletmez.
Elifim haberlerini okudum. ve surekli dua ediyorum umarim bu sefer bebegin hatta bebeklerine kavusursun Allahin izniyle. bilmem ne zaman okursun veya okurmusun bilmiyorum ama sakin surekli yatma hareketsiz kalma. burda hamilelik dergisinde yazmislar bebekler tutunmuyormus. mumkun oldugunca dogal yasantiniza geri donun diye belirtmisler. Allahim yardimcin olsun.
diger butun arkadaslarim hepinizi opuyorum Allah hepimizin dualarini kabul etsin. amin...
hoşgeldin tekrar! 0,08 amh ile hamile kaldığın için çok mutlu oldum sana teşekkür etmek istiyorum.. çünkü bize umut veriyorsun!!! İnşallah hamişliğin güzel geçiyordur...Allahım inşallah senin bebişlerine sağlık sıhhat güzel kader ve güzel yüz versin! amin!!!!
Tüp bebek raporu nedir? yani nasıl çıkartılır ?AMH nedir ? bu kadar önemlimi? bana yardımcı olursan çok sevinirim.İnan bazı konularda bilgisizim.
Canım, inşallah büyür yumilerin. Tabi ki biz de göreceğiz, önemli olan pes etmeden yolumuza devam edebilmek. ;İnşallah bu topicte çook güzel haberler vereceğiz bu sene biribirimize.meraba arkadaşlar doktordan geliyorum malesef yumi büyümemiş dedi.3 gün sonra tekrar gel istersen dedi..bende kendi doktorumdan cumartesi için randevu aldım..birde kendi baksın inşallah supriz yapar yine yumiler diye umuyorum..hayırlısı allahtan..ctesi istanbul yolcusuyum allahın izniyle..gitmesem içimde kalacak baktım acaba varmı yokmu diye..
selcan maşallah canım hayırlı doğumların olsun..bizde görücezmi inşallah o günleri..hayırla sağlıkla
encues çok teşekkürler canım bana yardımcı olabilirim demişsin hoşuma gitti..
elifoo hayırlı haberlerini bekliyoruz.
alısalıs duova nasılsınız..bu arada kızlar lejana bahçeci mustafa bahçeci ..deti acıbadem maslak bülent tıraş..pufy memorial aynur hanım
aklıma yazmışım..
bende ege ünüversitesinden tüp bebek raporu çıkardım ama amh ile ilgili bişey istemediler benden istedikleri hsg filmi sonucu dahiliyeden alınan bir kağıt 2 defa aşılama olma şartı vardı 15 günde tüp bebek raporu çıktı 15 gündede bana uygun gördükleri ilaçların reçeteleri çıktı ama tüp bebekte yaş sınırı getirdikleri için 39 yaştan sonra rapor verilmiyormuş hemşirenin söylediği bana buydu ama siz yinede bir araştırın ewet raporla yaptırınca yarı yarıya fiyat düşüyor ben özel hastane 1750 ye yaptırdım ilaçlarımda 750tl tuttu
amh yıumurtalık rezevrleriyle alakalı bir test herşey gönlünüzce olsunnn..
canim belkide vardir hic bilmiyorum rapor tup bebek bolumu olan devlet hastanelerinden cikiyor istersen ara bir sor.. ilaclari raporsuz ssk asla karsilamiyor raporda bile % 50 oduyoruz.. sadece ilac icin pek karin olmaz zaten.. cok uygun fiyata veren ecza depolari varmis onlari bir arastir istersen..
Canım, inşallah büyür yumilerin. Tabi ki biz de göreceğiz, önemli olan pes etmeden yolumuza devam edebilmek. ;İnşallah bu topicte çook güzel haberler vereceğiz bu sene biribirimize.
meraba arkadaşlar doktordan geliyorum malesef yumi büyümemiş dedi.3 gün sonra tekrar gel istersen dedi..bende kendi doktorumdan cumartesi için randevu aldım..birde kendi baksın inşallah supriz yapar yine yumiler diye umuyorum..hayırlısı allahtan..ctesi istanbul yolcusuyum allahın izniyle..gitmesem içimde kalacak baktım acaba varmı yokmu diye..
selcan maşallah canım hayırlı doğumların olsun..bizde görücezmi inşallah o günleri..hayırla sağlıkla
encues çok teşekkürler canım bana yardımcı olabilirim demişsin hoşuma gitti..
elifoo hayırlı haberlerini bekliyoruz.
alısalıs duova nasılsınız..bu arada kızlar lejana bahçeci mustafa bahçeci ..deti acıbadem maslak bülent tıraş..pufy memorial aynur hanım
aklıma yazmışım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?