Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar
Canim arkadaslarim burdayim ama cok duramiyorum zarar olur dlye transfer oldu iyiyim cok sukur kizlarimda iyidir insallah ne olur dualarinizi eksik etmeyin hepinizi cok seviyorum
çok güzel, o zaman senin adına sevindim..Ben 41 yaşındayım sanırım bana vermezler..SGK Böl.Müd.lüklerinden mi bu raporu çıkarıyoruz, olmazsa bende sormak isterim. Aslında tedaviden çok ilaçlar için çok ödeme yapıyoruz..İlaçları SGK alma gibi bi şansımız yokmu ?
canim belkide vardir hic bilmiyorum rapor tup bebek bolumu olan devlet hastanelerinden cikiyor istersen ara bir sor.. ilaclari raporsuz ssk asla karsilamiyor raporda bile % 50 oduyoruz.. sadece ilac icin pek karin olmaz zaten.. cok uygun fiyata veren ecza depolari varmis onlari bir arastir istersen..
Asy73, bilgilerini ekledim canim, fakat gebelik haftani tahminen yazdik. 1 hafta fazla veya eksik diye tahmin ediyorum dogruda yazmis olabiliriz.
Elifooo, iyi olmana sevindim canim az kaldi pozitif haberini almamiza.
Ensuece, rapor cikarman iyi olmus. en azindan masraflarinin bir kismi karsilanir zaten cok fazladan gideriniz olmus. breezey bir hastaneden bahsediyordu hamile olmasa tüp icin oraya gidecekti. rapor orada gecerli olur sanirim orayi arastir. olmazsa eger özel hastanede gecerli degilse sadece devlet hast. gecerliyse oraya git bence yalis hatirlamiyorsam, Zeynep Kamil hast. demisti konusunda uzman doktorlar genelde bakiyor demisti.
Canim arkadaslarim burdayim ama cok duramiyorum zarar olur dlye transfer oldu iyiyim cok sukur kizlarimda iyidir insallah ne olur dualarinizi eksik etmeyin hepinizi cok seviyorum
canım ..... çok sevindim senden böyle güzel haberler aldığıma... sana hep dua ediyorummmm kızların annelerine can yoldaşı olacak... sen merak etme, rahatla ve kızçelerinle bol bol sohbet et...bizde sen çok seviyoruuuuzzzz...
ben halen ise baslamadim ama pazartesi basliycam galiba. simdilik hamilelik iyi gidiyor halsizlik pek kalmadi artik mide bulantisi hafif hafif devam ediyor. sabirsizlikla 22 ocagi bekliyoruz ben ve kocam. insallah hersey yolundadir. ama hissediyorum bebegim benimle
Allahim isteyen butun arkadaslarima tez zamanda nasip etsin. kardesimde ugrasiyor bebek icin o da yeni 35ine girdi Allahim hayirlisiyla onuda cok bekletmez.
Elifim haberlerini okudum. ve surekli dua ediyorum umarim bu sefer bebegin hatta bebeklerine kavusursun Allahin izniyle. bilmem ne zaman okursun veya okurmusun bilmiyorum ama sakin surekli yatma hareketsiz kalma. burda hamilelik dergisinde yazmislar bebekler tutunmuyormus. mumkun oldugunca dogal yasantiniza geri donun diye belirtmisler. Allahim yardimcin olsun.
diger butun arkadaslarim hepinizi opuyorum Allah hepimizin dualarini kabul etsin. amin...
ben halen ise baslamadim ama pazartesi basliycam galiba. simdilik hamilelik iyi gidiyor halsizlik pek kalmadi artik mide bulantisi hafif hafif devam ediyor. sabirsizlikla 22 ocagi bekliyoruz ben ve kocam. insallah hersey yolundadir. ama hissediyorum bebegim benimle
Allahim isteyen butun arkadaslarima tez zamanda nasip etsin. kardesimde ugrasiyor bebek icin o da yeni 35ine girdi Allahim hayirlisiyla onuda cok bekletmez.
Elifim haberlerini okudum. ve surekli dua ediyorum umarim bu sefer bebegin hatta bebeklerine kavusursun Allahin izniyle. bilmem ne zaman okursun veya okurmusun bilmiyorum ama sakin surekli yatma hareketsiz kalma. burda hamilelik dergisinde yazmislar bebekler tutunmuyormus. mumkun oldugunca dogal yasantiniza geri donun diye belirtmisler. Allahim yardimcin olsun.
diger butun arkadaslarim hepinizi opuyorum Allah hepimizin dualarini kabul etsin. amin...
Bu harika canım! Maşallah! Ha garet selcancım 22 ocağa az kaldı pazartesi sana işe başlıyacaksın demek. hadi kolay gelsin...iş arkadaşlarının seni üzmesine asla izin vermeden mutlu mesut işine gidip gelesin inşallah!
hoşgeldin tekrar! 0,08 amh ile hamile kaldığın için çok mutlu oldum sana teşekkür etmek istiyorum.. çünkü bize umut veriyorsun!!! İnşallah hamişliğin güzel geçiyordur...Allahım inşallah senin bebişlerine sağlık sıhhat güzel kader ve güzel yüz versin! amin!!!!
Teşekkür ederim cmas1 benim içinde mucice bir durum bu umut olmak ne güzel inşallah anne olmak isteyen herkes tatsın bu duyguyu çok şükür 26. haftaya sorunsuz eriştik (hatta tam dualarında belirttiğim gibi işime gidip gelerek ) inşallah devamıda bu rahatlıkta sürer amin tabi kaygılar azda olsa var mesela amniyo sentez yaptıramadım kıymetli gebelik kıymetli bebek düşük riskini göze alamadım kan tahlillerim iyi sadece yaş riskim var bir perinatolog takibindeyim görünürde sıkıntı yok görünmeyenler için allahtan dualarımı eksik etmiyorum .
Muciceler biz umudu kestiğimizde geliyor canlı örneğiyim ben ,hepiniz dualarımdasınız Ahsen hayırlı kucaklarımız bebeklerle dolcak inşallah
SAKIN ÜMİDİNİZİ YİTİRMEYİN ARKADAŞLAR
sevgiyle kalın
bende ege ünüversitesinden tüp bebek raporu çıkardım ama amh ile ilgili bişey istemediler benden istedikleri hsg filmi sonucu dahiliyeden alınan bir kağıt 2 defa aşılama olma şartı vardı 15 günde tüp bebek raporu çıktı 15 gündede bana uygun gördükleri ilaçların reçeteleri çıktı ama tüp bebekte yaş sınırı getirdikleri için 39 yaştan sonra rapor verilmiyormuş hemşirenin söylediği bana buydu ama siz yinede bir araştırın ewet raporla yaptırınca yarı yarıya fiyat düşüyor ben özel hastane 1750 ye yaptırdım ilaçlarımda 750tl tuttu
amh yıumurtalık rezevrleriyle alakalı bir test herşey gönlünüzce olsunnn..
duavo canim rapor ozellerin % 90 geciyor memorial bahceci istanbul tup hemen hemen hepsinde geciyor... ilk kez aldim zaten bakalim nolacak canim.. 6 ay kullanma hakkim varmis gelecek ay tedavi olacagim..
pussycat canim simdi devlet 40 yasa kadar yukseltiyor yaziyordu.. sikintisi agir olanlar ve yasi bizim gibi gecenlere iki asilama sarti koymuyorlar pek direk tup cikiyor..
Kizlar bugün itibariyle gonal-f lerimi aldim geldim hersey yolunda tedavim basladi doktorumla konuştum bahsettigi sey ilac degilmis embriyolarin icinde yasadigi siviymis bu sivinin icinde su an kullanilanlardan farkli olarak buyume faktorleri iceriyormus yani embriyolar dollenince her zaman kullandiklari siviya degil de yeni siviya koyacaklar ama henuz karar vermedik cunku bu sivi kullanilinca 3. Gun transfer gerekiyormuş
meraba arkadaşlar doktordan geliyorum malesef yumi büyümemiş dedi.3 gün sonra tekrar gel istersen dedi..bende kendi doktorumdan cumartesi için randevu aldım..birde kendi baksın inşallah supriz yapar yine yumiler diye umuyorum..hayırlısı allahtan..ctesi istanbul yolcusuyum allahın izniyle..gitmesem içimde kalacak baktım acaba varmı yokmu diye..
selcan maşallah canım hayırlı doğumların olsun..bizde görücezmi inşallah o günleri..hayırla sağlıkla
encues çok teşekkürler canım bana yardımcı olabilirim demişsin hoşuma gitti..
elifoo hayırlı haberlerini bekliyoruz.
alısalıs duova nasılsınız..bu arada kızlar lejana bahçeci mustafa bahçeci ..deti acıbadem maslak bülent tıraş..pufy memorial aynur hanım
aklıma yazmışım..
meraba arkadaşlar doktordan geliyorum malesef yumi büyümemiş dedi.3 gün sonra tekrar gel istersen dedi..bende kendi doktorumdan cumartesi için randevu aldım..birde kendi baksın inşallah supriz yapar yine yumiler diye umuyorum..hayırlısı allahtan..ctesi istanbul yolcusuyum allahın izniyle..gitmesem içimde kalacak baktım acaba varmı yokmu diye..
selcan maşallah canım hayırlı doğumların olsun..bizde görücezmi inşallah o günleri..hayırla sağlıkla
alısalıs duova nasılsınız..bu arada kızlar lejana bahçeci mustafa bahçeci ..deti acıbadem maslak bülent tıraş..pufy memorial aynur hanım
aklıma yazmışım..
Canım, inşallah büyür yumilerin. Tabi ki biz de göreceğiz, önemli olan pes etmeden yolumuza devam edebilmek. ;İnşallah bu topicte çook güzel haberler vereceğiz bu sene biribirimize.
bende ege ünüversitesinden tüp bebek raporu çıkardım ama amh ile ilgili bişey istemediler benden istedikleri hsg filmi sonucu dahiliyeden alınan bir kağıt 2 defa aşılama olma şartı vardı 15 günde tüp bebek raporu çıktı 15 gündede bana uygun gördükleri ilaçların reçeteleri çıktı ama tüp bebekte yaş sınırı getirdikleri için 39 yaştan sonra rapor verilmiyormuş hemşirenin söylediği bana buydu ama siz yinede bir araştırın ewet raporla yaptırınca yarı yarıya fiyat düşüyor ben özel hastane 1750 ye yaptırdım ilaçlarımda 750tl tuttu
amh yıumurtalık rezevrleriyle alakalı bir test herşey gönlünüzce olsunnn..
canim belkide vardir hic bilmiyorum rapor tup bebek bolumu olan devlet hastanelerinden cikiyor istersen ara bir sor.. ilaclari raporsuz ssk asla karsilamiyor raporda bile % 50 oduyoruz.. sadece ilac icin pek karin olmaz zaten.. cok uygun fiyata veren ecza depolari varmis onlari bir arastir istersen..
Canım, inşallah büyür yumilerin. Tabi ki biz de göreceğiz, önemli olan pes etmeden yolumuza devam edebilmek. ;İnşallah bu topicte çook güzel haberler vereceğiz bu sene biribirimize.
aklıma yazmışım..
Cumartesi senin doktorun ne diyecek bakalim ona göre karar verirsin umarim iyi haberle gelirsin. puffy mémorial ama sanirim bir kac tane varmis sisli vs.hangisi acaba ?lejana, bahceci umut ve fuyla iki isimde okuyorum. bunlari tam netlestirelim yazallim gelen arkadaslara yardimci oluruz. topikte ilk sayfalarda vardir zamanim olunca onlarada bakayim. sende bulursan yazarsan ekleriz.