Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar
Selam arkadasim, bu konuda bir bilgim yok canim, ben sene basinda hamilelik yasadim o siralar jenekologa gidiyordum. onun disinda aile doktorumuz var gereken durumlarda gönderiyor. benim saglik sorunum cikinca, bebek icin yapilmasi gereken her seyi erteledik.en son jinekolog kontOlümü Türkiye'ye geldigimde yaptirdim.
eksik bilgilerini yazarsan ekleriz. gecmiste bulmak biraz zor olacak. bazen ben ayri alis ayri güncelliyoruz. bu nedenle son güncellenmis olani bulmadan, bir öncekini paylasmis olabiliriz.
ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmiyor vallahi... işler çok yoğun kızlar ne yazık ki giremiyorum ama aklım hep sizde... hızlı hızlı göz atıp bilgi almaya çalışıyorum ama hemen işe geri dönmem lazım....
bugün ummucüm inşallah güzel haberlerle bizi mutlu eder...
elifim transfer olmuş, maşallah süphanallah... rabbim onu ve bebişlerini korusun, bebeklerini annelerine sımsıkı tutunur inşallah...
alfabecim hoş geldin topiğimize, kasım aralık topiğinden tanıyorum seni canım... sen de mini tüpe başlamışsın hadi hayırlı olsun canım...
monkey sende hoşgeldin canım...
cmasım sıradaki anne adayımız... bebişlerine giden günler azalıyor inşallah... elifcim ayaklarını sürümüş olsun da hepimiz peşinizden egelelim inşallah...
Kızalar eksiklerimi tamamlıyayım bende ,
istanbul
fsh 19
amh 0,08
spontan gebelik
2 tüp denendi olumsuz sonuncusu Aret Kamar
çocuk yok
yaşa bağlı rezerv azlığı
arkadaslar cok sasirdigim birsey oldu.. bunca tedaviden sonra ilk kez tup bebek raporu cikartim dedim bir aydir ugrasiyordum rapor bu sabah cikmis.. esimin yillardir sprem testi 2 milyon bendende AMH istenmisti 1.2 cikmisti.. rapor onaylanmis ben kesin erkek etkenli cikmistir diye dusundum Suleymaniye dediki AMH 1.2 oldugu icin kadin etkenli cikmis..cok sasirdim tup doktorlarimin hic biri amh istememis onemsemisti hepsi 2 milyon spermin ustunde durmustu burasi neden acaba amh daha cok onem verdi..
Elifooo selam, doğru mu görüyorum ...burdasın....nasılsın, nasıl gidiyor, transferin olmuş...hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun..inşallah bebişlerin tutunur canım..dualarımız seninle...
arkadaslar cok sasirdigim birsey oldu.. bunca tedaviden sonra ilk kez tup bebek raporu cikartim dedim bir aydir ugrasiyordum rapor bu sabah cikmis.. esimin yillardir sprem testi 2 milyon bendende AMH istenmisti 1.2 cikmisti.. rapor onaylanmis ben kesin erkek etkenli cikmistir diye dusundum Suleymaniye dediki AMH 1.2 oldugu icin kadin etkenli cikmis..cok sasirdim tup doktorlarimin hic biri amh istememis onemsemisti hepsi 2 milyon spermin ustunde durmustu burasi neden acaba amh daha cok onem verdi..
çok güzel, o zaman senin adına sevindim..Ben 41 yaşındayım sanırım bana vermezler..SGK Böl.Müd.lüklerinden mi bu raporu çıkarıyoruz, olmazsa bende sormak isterim. Aslında tedaviden çok ilaçlar için çok ödeme yapıyoruz..İlaçları SGK alma gibi bi şansımız yokmu ?
Canim arkadaslarim burdayim ama cok duramiyorum zarar olur dlye transfer oldu iyiyim cok sukur kizlarimda iyidir insallah ne olur dualarinizi eksik etmeyin hepinizi cok seviyorum
Elifooo selam, doğru mu görüyorum ...burdasın....nasılsın, nasıl gidiyor, transferin olmuş...hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun..inşallah bebişlerin tutunur canım..dualarımız seninle...
Kızalar eksiklerimi tamamlıyayım bende ,
istanbul
fsh 19
amh 0,08
spontan gebelik
2 tüp denendi olumsuz sonuncusu Aret Kamar
çocuk yok
yaşa bağlı rezerv azlığı
hoşgeldin tekrar! 0,08 amh ile hamile kaldığın için çok mutlu oldum sana teşekkür etmek istiyorum.. çünkü bize umut veriyorsun!!! İnşallah hamişliğin güzel geçiyordur...Allahım inşallah senin bebişlerine sağlık sıhhat güzel kader ve güzel yüz versin! amin!!!!