Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar
vereceğin biligiler şunlar; fsh, lh, amh değerlerin, çocuk var,yok bilgisi, tedavi olduğun yer,dr, yaşadığın yer, kaçıncı deneme, şimdiki durumun ve genel sorun .
Canım , Dosyamı şimdi buldum. Bulduklarımı yazıyorum.
FSH 5,61
LH 7,62
E2 41,54
AMH YOK , BENDEN İSTENMEMİŞ
ÇOCUK YOK HENÜZ:))
KENT HAST. İSRAEL BEY
İZMİR
1.DENEME
ŞİMDİKİ DURUMUMUZ ARA VERDİK, KISMETSE MART GİBİ TEKRAR DENEYECEĞİZ.
GENEL SORUN YAŞ VE RAHİM SİMETRİ BOZUKLUĞU
Teşekkürler.
Cok sevindim arkadasim, güzel gelismis folikullerin az kaldi seninde pozitifi görmene, topikce tam gaz ileri gidiyoruz bu defa olacak cmas böyle olacaksin.
Cok sevindim arkadasim, güzel gelismis folikullerin az kaldi seninde pozitifi görmene, topikce tam gaz ileri gidiyoruz bu defa olacak cmas böyle olacaksin.
Amiiin canim benim.insallah....duovacim sen de bu aylarda sogan kuru yap...yavas yavas rahim hazirlansin...nasilsa bir zarari yok onum hem bunyeyi guclendiriyor..gribi vs onluyomus
Evet canim aramzda sanirim uc gun var. C.tesi gece adet lldum..pazar birinci gundu senin de carsamba civari sanirim...canim ze ysrin ist.a mi geliceksin....yoksa ordaki bi dr.a mj gideceksin.....ben senin azmine hayranim canim....bir gunlugune ist.a gelsen hic sasirmam...hadi canm yarin heyecanla guzel haberler almayi bekliyorum senden...
Şimdi sendende yeni bi şeyler öğrendim.Mesela bana verilen HCG iğnesi, transferden yaklaşık 10 gün önce günde 1 kez ve göbekten yapmıştım.1.cisi kimyasal demişsin ? unu anlatablirmisin bende öğreniyim ..
Kimyasal gebelikte bebek karnında gelişimine devam ediyor, ama tutunma aşamasına geliğinde yerleşip de keseyi oluşturamıyor canım. Dolayısıyla hcg değeri çok fazla yükselemiyor çünkü hcg kesenin oluşumu ile salgılanmasını oldukça fazla artırıyor. Benimkisien fazla 44 e çıkmıştı mesela, sonra düşmeye başladı ve dr ilaçlarını bırakabilirsin, kanama ile atacaksın dedi. Öyle de oldu.
Ben aslında 2 sinde de öyle olduğunu düşünüyorum, çünkü pazartesi tahlil yaptırdım ve pazara kadar idrar testinde 2. çizgi silik de olsa vardı. Ne olduysa artık gelişimini durdurdu sanırım, çünkü aynı testte pazartesi çizgi falan görünmemişti.
Yıpratıcı bir şey, sürekli gidip test yapıyorsun, değer artsın diye dua ediyorsun , her teste kalp çarpıntılarıyla gidiyorsun.
Gebelik kesin oluştu diyebilmek için kesenin görünmesi, hatta içinde bebişin kalp atışının görünmesi gerekiyor. Yoksa kimyasalı var, dış gebeliği var,boş gebeliği var, var da var. Yaşadıkça öğrenmeye devam ediyoruz. Ama sanırım en tehlikelisi, dış gebelik. Dış gebelik de bebeğin gelişimini tüplerde devam ettirmesi ile oluyor. Tüplerini kaybedebiliyorsun,hatta Allah korusun, hayatın söz konusu olabiliyor iç kanamadan dolayı. Nasıl oluyorsa rahme yerleştirilen bebek kendisine yer aramak için gezerken tüplere gidebiliyormuş.
Kimyasal ile dış gebeliği nasıl ayırıyorlar, çünkü ikisinde de kese yok. Kimyasalda hcg değeri çok az artıyor ve bir müddet sona düşüyor. Dış gelikte ise 4. 5. haftada hc değeri 5 binlere falan çıkıyormuş.
Evet canim aramzda sanirim uc gun var. C.tesi gece adet lldum..pazar birinci gundu senin de carsamba civari sanirim...canim ze ysrin ist.a mi geliceksin....yoksa ordaki bi dr.a mj gideceksin.....ben senin azmine hayranim canim....bir gunlugune ist.a gelsen hic sasirmam...hadi canm yarin heyecanla guzel haberler almayi bekliyorum senden...
yacanım aslında istanbula gelip doktorum baksın istiyorum ama çalışınca zor oluyor..yarın adanada kadın doğumcuya gidicem..ona göre yola çıkıcam inşallah..yarın belli olur inşallah doktorumu arıycam ne zaman gel derse gidicem inşallah..cuma günü her şey gönlünce geçsin inşallah..gelsin bebişin..
Amiiin canim benim.insallah....duovacim sen de bu aylarda sogan kuru yap...yavas yavas rahim hazirlansin...nasilsa bir zarari yok onum hem bunyeyi guclendiriyor..gribi vs onluyomus
Mart ayi gibi baslayim diyorum canim, su siralar mide icin ve baska bir ilac daha verdi doktorum. subat gibi onlar bitecek daha sonra baslarim diyorum.
yacanım aslında istanbula gelip doktorum baksın istiyorum ama çalışınca zor oluyor..yarın adanada kadın doğumcuya gidicem..ona göre yola çıkıcam inşallah..yarın belli olur inşallah doktorumu arıycam ne zaman gel derse gidicem inşallah..cuma günü her şey gönlünce geçsin inşallah..gelsin bebişin..
canim ben bu yumurta capi degerlerini kac tedavidir anlayamadim ama insallah gelisimi iyidir canim.. bu defa altin yumurtayi yakalayacaksin insallah hayatim..
Selam arkadasim, bu konuda bir bilgim yok canim, ben sene basinda hamilelik yasadim o siralar jenekologa gidiyordum. onun disinda aile doktorumuz var gereken durumlarda gönderiyor. benim saglik sorunum cikinca, bebek icin yapilmasi gereken her seyi erteledik.en son jinekolog kontOlümü Türkiye'ye geldigimde yaptirdim.