Arkadaşlar herkese günaydın,
hepinizi çok özledim... evden kkya girmeyi bir türlü beceremmiyorum site sürekli dışarı atıyor, yazıyorum yazıyorum boşa gidiyor o yüzden artık denemeyeceğim... gerçi kızım varken zaten girmiyorum ama yokken de fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum.... kızım almanyaya tatile gitti...
selcanımın inşallah iyisindir, bebişin nasıl, mide bulantıların geçti mi...bizi habersiz bırakma ne olur... ikiniz içinde dua ediyorum....
cmasım canım annenin yerini tutamayız ama her an senin için dua ediyoruz.. kimseye söylememek gerçekten çok kötü bir şey... biliyosun ben de kimseye söyleyemiyorum... bazen benimde kelimeler boğazımda düğümleniyor ama benim için siz varsınız... senin içinde biz varız canım... biz dua ediyoruz sana... sen yeterki iyi ol... inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan....
elifim nerelerdesin, merakta bırakma bizi... güzel haberlerini getir bize...
Ummucum canım inşallah yarın sende güzel haberlerle gelirsin, doktorun yumileri görür ve hepimizi sevindirir... ve sömestirde bizi transfer ve bebiş haberi ile müjdelersin...
Alisism inan çookk çook üzüldüm.. özellikle arkadan gelen yumiden ben çok ümitliydim... ama demek ki zamanı gelmemiş... hem eşinin ameliyatını allahın iziniyle atlatın, sonra mart ve ilkbahar bize güzellikler getirir. kk ya ilk üye olduğumda bir topicte bahar aylarında tüp bebekte başarı şansının arttığını yazıyordu... inşallah biz de o gruptan oluruz...
Duovam, isviçreli çikolatam ( öncelikle çikolataya bayılırım, sağolsun breezeyin sana öyle güzel bir isim takmış ki böyle seslenmeye bayılıyorum... neler yapıyorsun sen, sadece bekleme sürecinden bahsetmiyorum...
arnavutum canım yeniden yola çıkma hazırlığı yapmana çoook sevindim... kızım ben sakaryadan bahçeci fulyaya gidecem, hadi sen de gel... daha önce nerede tedavi olmuştun canım kafam karıştı kusura bakma...
zeytunum seni bekliyorum hadi bu sene bizim senemiz, çıtır annelerin senesi olacak inşallah...
ensuance ilacın fiyatına inanamadım ve murat berksoyu bende havale ettim ilgililere, bu arada elimde değil ama seni ona yollayan bahçeci drsinide... doktorların danışıklı dövüşlerini beni hasta etti... allah hepimizi böyle doktorlardan korusun inşallah... doğru, hakkaniyetli, allah korkusu olan doktorlarla karşılaştırsın bizi.. canım hadi senin de az kaldı hayırlısı inşallah...
acmilacım her şeyde bir hayır var canım, buraya gelmen mümkün olmuyor madem ki, eşinde bir kez daha orada denememni istiyorsa bunda da vardır bir hayır... onun istediğini yap... ama ne olur kendini üzme ve stres yapma...
bu arada yeni gelen arkadaşlari sizler de hoşgeldiniz... allah hepimizin yardımcısı olsun...
ben 3 şubat için mustafa bahçeciden randevu aldım... inşallah yola bende çıkıyorum hayırlısı ile... bu hafta yeniden meryem süresine ve yasini şerife başladım.. her akşam hepimiz için dua ederek okuyorum... allah kabul etsin inşallah... dua ve sevgi ile kalın kızlar...