Ben günde 6 tane arginmax wom ve 3 tne biosteron içiyorum. Ayrıca folidoce a devam ediyorum ve folik asitin emilimi açısından B12 faydalı diye B12 de çiğniyorum. Ayrıca günde 1 tane de omega 3 alıyorum.
Diğer tedaviye kadar hayıt kullansam mı acaba diyorum, bilmiyorum sizce? Hayıt, aslan pençesi, civan perçemi, bal-tarçın-çörekotu, arısütü-bal-polen hepsi var evde Ama ben öncelikle arginmax, bisteronun faydalı olduğunu düşünüyorum. 2.tedavde 3 yumiden hiçbiri döllenmemişti benim. Ama bunları kullandıktan sonra döllendi hep. En son transfer edilen embriyo 3. günde 12 hücreli idi. Ve dr gelişimin çokiyi olduğunu söylemiti. Sanırım canlıydı bir süre içimde, en azından belirtilere bakarak öyle olduğunu düşünüyorum. Ayağmın kenarında kaç yıldır geçmeyen küçük bir nasır vardı, süreli törpüler dururum hatta. O bile geçmişti o sürede, orayı pespembe görünce nasıl sevinmiştim. Bu bebişlerin annesindeki hücreleri yenilediğini söylüyorlar ya, bence gerçekten doğru.
Üff, bir an önce de doğuralım da güzelleşelim yahu.
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Bütün bunlar bir yana da,çayları da yapayım mı sizce? Ben daha önce civanperçemi, aslan pençesi , hayıt tohumu karıştırıp yapıyordum. Karıştırıp da mı yapayım , ayrı ayrı mı acaba?
Bu arada listeniz, 40 yaş üstü için mi?