Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ummu hadi bakalım inşallah güzel yumiler olur cmasım sende hastaneden güzel haberlerle dönersin dualarım sizlerle bu arada elifoodan hbr yok merak etmeye başladım ummu ben Anadolu yakasında oturuyorum iş yeri izin konusunda çok can sıkıyor sürekli izin almak mümkün değil yoksa bende isterdim fulya bahçeciyi en azından yaş ve rezerve azlığında sanırım oldukça hastaları var

Ummucum sana dua ediyorum insallah carsamba yumilerini gorursun.amin....canim yerine nobetci ayarlatabildin mi....beni. is ark.bana artik hic sormuyo tedavimi...is hakkinda normal normal konusuyoruz...ya da ben dra gitcem ge gelcem diyorum falan ama hic sormuyo...neyse takmiyorum....ama benim bu tup bebek olayimi bir tek ona demistim...demin annem aradi...dilimin ucuna anne bana dua et demek geldi de diyemedim...cunku bilmiyor....arkadaslarim bana dua edin yarin iyi haberlerle doneyim

canim benimmm insallah hersey gonlunden gectigince gelisir..

Arkadaşlar herkese günaydın,

hepinizi çok özledim... evden kkya girmeyi bir türlü beceremmiyorum site sürekli dışarı atıyor, yazıyorum yazıyorum boşa gidiyor o yüzden artık denemeyeceğim... gerçi kızım varken zaten girmiyorum ama yokken de fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum.... kızım almanyaya tatile gitti...

selcanımın inşallah iyisindir, bebişin nasıl, mide bulantıların geçti mi...bizi habersiz bırakma ne olur... ikiniz içinde dua ediyorum....

cmasım canım annenin yerini tutamayız ama her an senin için dua ediyoruz.. kimseye söylememek gerçekten çok kötü bir şey... biliyosun ben de kimseye söyleyemiyorum... bazen benimde kelimeler boğazımda düğümleniyor ama benim için siz varsınız... senin içinde biz varız canım... biz dua ediyoruz sana... sen yeterki iyi ol... inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan....

elifim nerelerdesin, merakta bırakma bizi... güzel haberlerini getir bize...

Ummucum canım inşallah yarın sende güzel haberlerle gelirsin, doktorun yumileri görür ve hepimizi sevindirir... ve sömestirde bizi transfer ve bebiş haberi ile müjdelersin...

Alisism inan çookk çook üzüldüm.. özellikle arkadan gelen yumiden ben çok ümitliydim... ama demek ki zamanı gelmemiş... hem eşinin ameliyatını allahın iziniyle atlatın, sonra mart ve ilkbahar bize güzellikler getirir. kk ya ilk üye olduğumda bir topicte bahar aylarında tüp bebekte başarı şansının arttığını yazıyordu... inşallah biz de o gruptan oluruz...

Duovam, isviçreli çikolatam ( öncelikle çikolataya bayılırım, sağolsun breezeyin sana öyle güzel bir isim takmış ki böyle seslenmeye bayılıyorum... neler yapıyorsun sen, sadece bekleme sürecinden bahsetmiyorum...

arnavutum canım yeniden yola çıkma hazırlığı yapmana çoook sevindim... kızım ben sakaryadan bahçeci fulyaya gidecem, hadi sen de gel... daha önce nerede tedavi olmuştun canım kafam karıştı kusura bakma...

zeytunum seni bekliyorum hadi bu sene bizim senemiz, çıtır annelerin senesi olacak inşallah...

ensuance ilacın fiyatına inanamadım ve murat berksoyu bende havale ettim ilgililere, bu arada elimde değil ama seni ona yollayan bahçeci drsinide... doktorların danışıklı dövüşlerini beni hasta etti... allah hepimizi böyle doktorlardan korusun inşallah... doğru, hakkaniyetli, allah korkusu olan doktorlarla karşılaştırsın bizi.. canım hadi senin de az kaldı hayırlısı inşallah...

acmilacım her şeyde bir hayır var canım, buraya gelmen mümkün olmuyor madem ki, eşinde bir kez daha orada denememni istiyorsa bunda da vardır bir hayır... onun istediğini yap... ama ne olur kendini üzme ve stres yapma...

bu arada yeni gelen arkadaşlari sizler de hoşgeldiniz... allah hepimizin yardımcısı olsun...

ben 3 şubat için mustafa bahçeciden randevu aldım... inşallah yola bende çıkıyorum hayırlısı ile... bu hafta yeniden meryem süresine ve yasini şerife başladım.. her akşam hepimiz için dua ederek okuyorum... allah kabul etsin inşallah... dua ve sevgi ile kalın kızlar...

Seninde günün aydin olsun. genelde evdeyim IsI cok düsük oldugu icin cok disari cikamiyorum. carsamba günü kursum tekrar basliyor.aralik son 2 haftasindan bu tarihe kadar tatildik.hamilelik ön hazirlik gibi yaptigim herhangi bir sey yok nisan gibi belki bende sogan suyunu denemeyle baslarim. subatta randevu almissin Isatanbula gideceksin hayirli olsun. belkide hamilesindir doktor olusan yumurtalari görmüstü. bakalim regl tarihin ne zamandi tabloya bakayim yazmismiyiz.

Günaydın arkadaşlar...

Cmas bu ölçüler harika... cumaya kadar hepsi 18 i geçmiş olurlar sanıyorum... çok sevindim arkadaşım... umarım süreç aynı güzel haberlerle devam eder....

Cuma opum olacak.endo 8,8 mm ve yumiler 17.17.16.15.14 mm digerlerini olcmedi kucukmus ..belki buyur di mi onlqr da....

Cuma opum olacak.endo 8,8 mm ve yumiler 17.17.16.15.14 mm digerlerini olcmedi kucukmus ..belki buyur di mi onlqr da....

Günaydın arkadaşlar...

Cmas bu ölçüler harika... cumaya kadar hepsi 18 i geçmiş olurlar sanıyorum... çok sevindim arkadaşım... umarım süreç aynı güzel haberlerle devam eder....

camas çok güzel haberler verdin bize hadi bakalım arkadaşım inşallaha allahın izniyle yumiler bebiş olarak gelecek:49::49::49::49::49: çokkkkkkkkkk ama çokkkkk sevindim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Günaydın arkadaşlar...

Insallah canim...yaaaa bu bal tarc crkot ise yaradi di mi....iki kucuk yumi de buyur mu acaba..bugun yine 225 mg gonadotropin( menagon ) ve yarin sabah antagonist(cetrotide) ve yarin aksam catlatma (ovitrelle) ignem var. Yani gonaditropin yumi buyutur.antogonist yumi buyumesin ve kontrolsuz catlamasin diyedir. Ikisi birbirine muhalefet yani...yani yarin aksama kadar iki kucuk yumi buyudu buyudu.yoksa islem yarin aksam cattlatma ignesiyle donum noktasina ulasmis olacak.ve 36 saat sonra yani cuma opu
..benim aslinda sadece bir gunum var yumi buyutmek icin.....hepinizden ALlah razi olsun.Insallah sizin de bol bol yumileriniz olur. Bu arada guzbahar bana bir dua ogretti. Cumaya kadar 7000 defa okuyacagiz..yarusini ben yarisini o okuyacak. ALLAHrazi olsun hepimiZden....

arkadaslar elifi aradim, transferi olmus yatiyormus.. yan etki olmamasi icin telefon ve internetten uzak duruyormus.. bende buna dikkat etmeye calisirdim..
hepinizeeeeee cok cokkk selamlar gonderdii cok iyiyimm herkezi opuyorum dedi...

arkadaslar elifi aradim, transferi olmus yatiyormus.. yan etki olmamasi icin telefon ve internetten uzak duruyormus.. bende buna dikkat etmeye calisirdim..

Canim cok saol cok merak etmistim.erkenmi transfer olmus pgt yapilacakti?

canım hayırlısı olsun daa.şubattı niye atlıyosun en azından yumi durumuna baktırabilirsin.

alfabe çok fazla değilmi arginmax bana doktor vermişti günde 2 tane demişti..bende biosteron içiyorum oda günde 2 ..çaylardan kendi vucudunu tanıyorsundur hangidi sana daha faydalıysa onları yap canım fsh için hayıt yapılıyor..e2 için ada çayı civan perçemi..civan perçemi bana iyi gelmemişti mesela..kendin bir plan yap canım günlük olarak uygula inşallah..:49::49:

canım tüp bebek doktoruna gidersen onlar daha uzmanlar bu yumi konusunda..önce yumi kontrolü yaptırmak istediğini söylersin..bahçeciye gel ..:)) aret kamarı duyuyorum son zamanlarda özellikle yumi rezervi az olanlarda..istanbuldasın ne güzel istediğin yere gidersin..:49::49:

İlk verildiğinde dr 3 tane arginmax 1 tane biosteron demişti. Son uygulamadan önce dozajı gene onlar söyledi. 6 arginmax 3 biosteron. Ama arginmax üzerinde de zaten günde 6 tane yazıyor. Dr da bu şekilde yazdığı için tereddüt etmedim kullanmakta.
Çay konusunda pek bilmiyorum. Ben şimdiye kadar e2 falan takip etmedim. Ama kist varken e2 de yüksek çıkmıştı, o yüzden aspire edip başlamadılar tedaviye, e2 düşük olsaymış aspire edip tedaviye başlayacaklarmış.
Bir ara soğan kürü kullandım. Normalde günde 3 ped kullanırım, 4 gün sürer adetim. Soğandan sonra 5-6 ay boyunca günde 5-6 ped ve 1 hafta sürdü. Taa ki tüp bebek tedavisine kadar. Tedaviden sonra gene normale döndü.
İncir kullandığım zaman da kist oluştu, belki nedeni incir kürü değildir ama ben tırstım incir küründen , sonra hiç kullanmadım. Günde 2-3 tane yemekle yetiniyorum. 2 ay bal tarçın çörek otu yedim. Civan perçemi, aslan pençesi, hayıt içtim ama o tedavimde yumilerin 3 ü de döllenmemişti. Bundan sonra e2 lh falan onları da not alayım en iyisi ben.

CAnım demek cumaya opun var hayırlısı ile bu kez hamişiz inşallah benim beklenen kırmızılar nihayet bu sabah 04:30 da geldi yarın için randevu aldım inşallah yarın bahsettiğim ilaçla ilgili bilgi verebileceğim.

hadi bakalım hayırlısı, ,inşallah tutunurlar ..dualarımız onunla...

Ben günde 6 tane arginmax wom ve 3 tne biosteron içiyorum. Ayrıca folidoce a devam ediyorum ve folik asitin emilimi açısından B12 faydalı diye B12 de çiğniyorum. Ayrıca günde 1 tane de omega 3 alıyorum.
Diğer tedaviye kadar hayıt kullansam mı acaba diyorum, bilmiyorum sizce? Hayıt, aslan pençesi, civan perçemi, bal-tarçın-çörekotu, arısütü-bal-polen hepsi var evde Ama ben öncelikle arginmax, bisteronun faydalı olduğunu düşünüyorum. 2.tedavde 3 yumiden hiçbiri döllenmemişti benim. Ama bunları kullandıktan sonra döllendi hep. En son transfer edilen embriyo 3. günde 12 hücreli idi. Ve dr gelişimin çokiyi olduğunu söylemiti. Sanırım canlıydı bir süre içimde, en azından belirtilere bakarak öyle olduğunu düşünüyorum. Ayağmın kenarında kaç yıldır geçmeyen küçük bir nasır vardı, süreli törpüler dururum hatta. O bile geçmişti o sürede, orayı pespembe görünce nasıl sevinmiştim. Bu bebişlerin annesindeki hücreleri yenilediğini söylüyorlar ya, bence gerçekten doğru.
Üff, bir an önce de doğuralım da güzelleşelim yahu. :52::52:
Bütün bunlar bir yana da,çayları da yapayım mı sizce? Ben daha önce civanperçemi, aslan pençesi , hayıt tohumu karıştırıp yapıyordum. Karıştırıp da mı yapayım , ayrı ayrı mı acaba?
Bu arada listeniz, 40 yaş üstü için mi?

Merhaba, bende yeni üye oldum siteye ..şimdilik ara ara giriyorum siteye..Tedaviye 1-2 ay ara vermek istediğim için beklemedeyim..Bende İzmirdeyim..Sizinde İzmirde tedavi olduğunuzu okudum ..Nasıl gittiğiniz dr.dan ,tedavisizden memnunmusunuz?

Back