- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.401
arkadaslar elifi aradim, transferi olmus yatiyormus.. yan etki olmamasi icin telefon ve internetten uzak duruyormus.. bende buna dikkat etmeye calisirdim..
hepinizeeeeee cok cokkk selamlar gonderdii cok iyiyimm herkezi opuyorum dedi...
Canım Allah razı olsun! Sonunda kırmızılar geldi demek nerdeyse bir hafta gecikti , bakalım yarın kontrolunde hemen folikul görecek mi? Genelde 3. gün çağırıyorlar belki de senin bu özel tedavinden dolayı mı hemen 1.günden gitmen gerekiyor. Cedrus merak ettim şimdi.. Yarın mutlaka anlat bize.. O ilaçların ismini vsvs.. bakalım inşallah bu sefer olacak Allahın izniye!...CAnım demek cumaya opun var hayırlısı ile bu kez hamişiz inşallah benim beklenen kırmızılar nihayet bu sabah 04:30 da geldi yarın için randevu aldım inşallah yarın bahsettiğim ilaçla ilgili bilgi verebileceğim.
aaaaaaa çok sevindim inşallah bebişine kavuşur bu telefon ve internet olayına bende katılıyorum transferden sonra ne yapacağımı bilmiyorum
Evet evet ben de şimdi aynısını düşünüyordum ama bu sadece birkaçgünlük birşey değil ki keşke hayatımızın çoğunda uzak kalabilsek! İçimiz dışımız radyasyon oldu!....
Ama sanırım ben dayanamam ya!!! İllaki bu süreçte sizlerin yardımına desteğine ihtiyacım olacak benim...Hayırlısı! Lütfen dua edin sadece sizler benim destekçilerimsiniz!...Çok sevdiğim canım ailem ve canım arkadaşlarımdan bile gizledim..Çünkü kimseyi bu uzun süreçte sıkmak ve boşuna heyecanlandırmak istemedim.. Ayrıca kimsenin de beni durmadan sıkıştırmasını da istemedim. işte bu yüzden!!
Canım Allah razı olsun! Sonunda kırmızılar geldi demek nerdeyse bir hafta gecikti , bakalım yarın kontrolunde hemen folikul görecek mi? Genelde 3. gün çağırıyorlar belki de senin bu özel tedavinden dolayı mı hemen 1.günden gitmen gerekiyor. Cedrus merak ettim şimdi.. Yarın mutlaka anlat bize.. O ilaçların ismini vsvs.. bakalım inşallah bu sefer olacak Allahın izniye!...
Evet evet ben de şimdi aynısını düşünüyordum ama bu sadece birkaçgünlük birşey değil ki keşke hayatımızın çoğunda uzak kalabilsek! İçimiz dışımız radyasyon oldu!....
Ama sanırım ben dayanamam ya!!! İllaki bu süreçte sizlerin yardımına desteğine ihtiyacım olacak benim...Hayırlısı! Lütfen dua edin sadece sizler benim destekçilerimsiniz!...Çok sevdiğim canım ailem ve canım arkadaşlarımdan bile gizledim..Çünkü kimseyi bu uzun süreçte sıkmak ve boşuna heyecanlandırmak istemedim.. Ayrıca kimsenin de beni durmadan sıkıştırmasını da istemedim. işte bu yüzden!!
hııııııııı...esin maraşlıoğlu 48 yaşında anne olmuş...bu nasıl olmuş olabilirki???
Canım ben Denizli'deyim normalde.Ama tedavim İzmir'de oldu. 4 negatif denemem var. Ege Üniversitesinde. Şu anda ben de araştırmadayım, ama Israel Aruh ile görüşmek istiyorum öncelikle. Gelişmeleri yazarım büyük ihtimalle bu sayfada. Takip edersin sen de. Sormak istediğin bir konu varsa yardımcı olmaya çalışırım.Merhaba, bende yeni üye oldum siteye ..şimdilik ara ara giriyorum siteye..Tedaviye 1-2 ay ara vermek istediğim için beklemedeyim..Bende İzmirdeyim..Sizinde İzmirde tedavi olduğunuzu okudum ..Nasıl gittiğiniz dr.dan ,tedavisizden memnunmusunuz?
Canim benim dr um da 48 yasinda anne du tup bebekle olmayacak bisey yok menepoz yoksa bir yumurta yetiyor iste
Canım ben Denizli'deyim normalde.Ama tedavim İzmir'de oldu. 4 negatif denemem var. Ege Üniversitesinde. Şu anda ben de araştırmadayım, ama Israel Aruh ile görüşmek istiyorum öncelikle. Gelişmeleri yazarım büyük ihtimalle bu sayfada. Takip edersin sen de. Sormak istediğin bir konu varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Canim benim dr um da 48 yasinda anne du tup bebekle olmayacak bisey yok menepoz yoksa bir yumurta yetiyor iste
"SEN'den gelene,gelmeyene; Ne şekilde belirlemişsen kaderime,bu oyundaki
biçtiğin rolüme,yürekden kocaman bir EYVALLAH..!
MEVLANA
Allaha şükür, bende yum.var..embriyo tutunmuyor...bunun ne yapmak lazım bilmiyorummm..bütün yazıklarınızı okuyorum..hatta notlar alıyorum..1-2 dr.la görüşeceğim rahim durumu ile ilgili ne düşünüyorlar..Sizden aldığım notlarıda görüşeceğim..Allah yardımcımız olsun..
hııııııııı...esin maraşlıoğlu 48 yaşında anne olmuş...bu nasıl olmuş olabilirki???
Canım kaç denemen var? Histeroskopi alan oldunmu? Genetik testlerinize bakıldı mı?Allaha şükür, bende yum.var..embriyo tutunmuyor...bunun ne yapmak lazım bilmiyorummm..bütün yazıklarınızı okuyorum..hatta notlar alıyorum..1-2 dr.la görüşeceğim rahim durumu ile ilgili ne düşünüyorlar..Sizden aldığım notlarıda görüşeceğim..Allah yardımcımız olsun..
Kızlar merhaba hepinizin bebişlerinize kavuşmanız dileğiyle...herkese merhaba
Bir sene önce tüp denemesi sırasında azda olsa takılıyordum buralarda,sonuç negatif sonra pek uğramadım
Puffy nin hamiş haberini almiş sevinmiştik....noldu kavuştumu bebişine nesi oldu onu merak ettim ...geçmişi kurcaladım göremedimbilen varsa bi söylese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?