Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaslar elifi aradim, transferi olmus yatiyormus.. yan etki olmamasi icin telefon ve internetten uzak duruyormus.. bende buna dikkat etmeye calisirdim..
hepinizeeeeee cok cokkk selamlar gonderdii cok iyiyimm herkezi opuyorum dedi...

aaaaaaa çok sevindim inşallah bebişine kavuşur bu telefon ve internet olayına bende katılıyorum transferden sonra ne yapacağımı bilmiyorum

Canım Allah razı olsun! Sonunda kırmızılar geldi demek nerdeyse bir hafta gecikti , bakalım yarın kontrolunde hemen folikul görecek mi? Genelde 3. gün çağırıyorlar belki de senin bu özel tedavinden dolayı mı hemen 1.günden gitmen gerekiyor. Cedrus merak ettim şimdi.. Yarın mutlaka anlat bize.. O ilaçların ismini vsvs.. bakalım inşallah bu sefer olacak Allahın izniye!...

aaaaaaa çok sevindim inşallah bebişine kavuşur bu telefon ve internet olayına bende katılıyorum transferden sonra ne yapacağımı bilmiyorum

Evet evet ben de şimdi aynısını düşünüyordum ama bu sadece birkaçgünlük birşey değil ki keşke hayatımızın çoğunda uzak kalabilsek! İçimiz dışımız radyasyon oldu!....

Ama sanırım ben dayanamam ya!!! İllaki bu süreçte sizlerin yardımına desteğine ihtiyacım olacak benim...Hayırlısı! Lütfen dua edin sadece sizler benim destekçilerimsiniz!...Çok sevdiğim canım ailem ve canım arkadaşlarımdan bile gizledim..Çünkü kimseyi bu uzun süreçte sıkmak ve boşuna heyecanlandırmak istemedim.. Ayrıca kimsenin de beni durmadan sıkıştırmasını da istemedim. işte bu yüzden!!​

Haklısınız...bende yazın başladım tedaviye..inanın bazen herşeyi bilmemek çok işe yarıyor, o zaman rahat oluyorsunuz :) yazın mesela bol bol sabahları yürüyüş yaptım, yüzdüm..eşimle vakit geçirdik..Yumurta ne kadar çıkmalı end.nedir ? ne olmalı?ne olmalı inanın bilmeden yumurltar toplandı...sonra transfer günü endometrıum nedir ne olmalı ? onu öğrendim, çünkü ince olduğu için tranferim yapılmaadı.. Sonra işin içine ablalarım falan girdi , gerçekten herkese aynı şeyi anlatmak yoruyor...bu sefer kimseye bahsetmeyeceğim, en güzeli bu...herkes aynı şeyi soruyor, yoruyor...

Kızlar merhaba hepinizin bebişlerinize kavuşmanız dileğiyle...herkese merhaba
Bir sene önce tüp denemesi sırasında azda olsa takılıyordum buralarda,sonuç negatif sonra pek uğramadım
Puffy nin hamiş haberini almiş sevinmiştik....noldu kavuştumu bebişine nesi oldu onu merak ettim ...geçmişi kurcaladım göremedimbilen varsa bi söylese

Canım yarın 2. gün oluyor benim histeroskopi nedeniyle gecikti sanırım çünkü adetim bitti hemen histeroskopi oldum o günden sonra 1 hafta daha kanamam oldu bu sefer sen benden önce verecen müjdeyi denk düşemedik

Bende ailemden kimseye söylemedim annemin bile haberi yok bu kez söylemeyi düşünmüyorum tabi o bu esnada çıkıp gelmezse :26: aramızda 3 saatlik mesafe var ara sıra gelip kalıyor

elifle fazla konusmadim detaylari bilmiyorum arkadaslar zaten tel sakkncaliya bende uzatmak istemedim insaallah hersey gonlunce gelisir...

Canım ben Denizli'deyim normalde.Ama tedavim İzmir'de oldu. 4 negatif denemem var. Ege Üniversitesinde. Şu anda ben de araştırmadayım, ama Israel Aruh ile görüşmek istiyorum öncelikle. Gelişmeleri yazarım büyük ihtimalle bu sayfada. Takip edersin sen de. Sormak istediğin bir konu varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Teşekkür ederim..:) Bende Israel Bey in hastasıyım..Sen de sormak istersen, bende elimden geldiğince yardımcı olurum..

Canim benim dr um da 48 yasinda anne du tup bebekle olmayacak bisey yok menepoz yoksa bir yumurta yetiyor iste

Allaha şükür, bende yum.var..embriyo tutunmuyor...bunun ne yapmak lazım bilmiyorummm..bütün yazıklarınızı okuyorum..hatta notlar alıyorum..1-2 dr.la görüşeceğim rahim durumu ile ilgili ne düşünüyorlar..Sizden aldığım notlarıda görüşeceğim..Allah yardımcımız olsun..

Allah buyuk canim bee

allahım ne olur benimde yumurtam olsun ne olur benimde umudum olsun bende yaşayayım annelik duygusunu tattır duyur cennet kokusunu bana yarrabbi buradaki tüm arkadaşlarımada nasip eğle

Canım kaç denemen var? Histeroskopi alan oldunmu? Genetik testlerinize bakıldı mı?

Canım kavuşmuz o bebeğine. Kızımız olmuş. :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…