Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merkezleri kayit etmissin. iyi olmus ama kim hangi merkezde bilgimiz olur bazi arkadaslarin hangi merkeze gittigini karistiriyordum. yanliz tablo az daha daralsa daha kolay takip edilebilir bizim yas, AMH, kacinci deneme, hangi merkez bunun gibi en önemli bilgilerin disinda olanlari eksiltsek nasil olur bilmiyorum.bende word de yok canim.

ben de düşündüm bunu , ama sat bat görmek istenir diye ellemedim, ama bence de gereksiz, neleri silieyim.

Merkezleri kayit etmissin. iyi olmus ama kim hangi merkezde bilgimiz olur bazi arkadaslarin hangi merkeze gittigini karistiriyordum. yanliz tablo az daha daralsa daha kolay takip edilebilir bizim yas, AMH, kacinci deneme, hangi merkez bunun gibi en önemli bilgilerin disinda olanlari eksiltsek nasil olur bilmiyorum.bende word de yok canim.

Çizelgeniz çok güzel olmuş elinize sağlık, ancak gidilen merkez isimlerini ben göremedim.Yani hast.ismini özellikle belirtmediniz yoksa benmi anlamadım ?

selam güzel yürekli anne adayları:

Adı: alfabe Yaş:38 Yer:Denizli fsh:en son 16 lh---- tsh----- amh:0,12 e2 sat bat çocuk:YOOOOOKKK Sorun: Rezerv azığı, sperm sayısı ve morfoloji Durum: 4 negatif tüp-2 negatif transfer Şu ana kadar Ege Üniversitesi idi.

Sat bat dediğiniz adet başlangıç bitiş tarihi mi?

Son düzenleme:
ALFABE CANLI SELAM

bugün sordum şubat sonuna randevu veriyorlarmış bilgin olsun, sen ısrar et , akşam saati geç de olsa randevu almaya çalış. akşam 20 veya 20 30 falan diye ısrar et, tatilini kaçırma.

Teşekkür ederim Alisciğim, mailime yanıt gelsin bakalım da, ona göre gerekirse akşam 7 de oturur beklerim orada, ne yapalım artık. Ama işte belki histeroskopiden sonra gelin, yada önce gelin falan der diye bekliyorum.

kızlar arkadan gelen yumoş bugün yoktu , yok olmuş catladı garibim, zaten arkadan geldiği için iğne vs yoktu, olsa da kalite bozulurdu . . şu durumda şubatı es geçiyor ve martta başlıyorum... öptüm sizleri

elifooooo bilgilerini yaz canım, son durumun nedir, cmasss yumiler ne durumda..... kafanı çok fazla bilgilerle karıştırma bu sefer de sürekli şu mu yüksek bu mu az , stres yaparsın. fakat stres yapmıyorsan da araştırmaya devam.:16::36::36::36::36:
canım hayırlısı olsun daa.şubattı niye atlıyosun en azından yumi durumuna baktırabilirsin.
Ben günde 6 tane arginmax wom ve 3 tne biosteron içiyorum. Ayrıca folidoce a devam ediyorum ve folik asitin emilimi açısından B12 faydalı diye B12 de çiğniyorum. Ayrıca günde 1 tane de omega 3 alıyorum.
Diğer tedaviye kadar hayıt kullansam mı acaba diyorum, bilmiyorum sizce? Hayıt, aslan pençesi, civan perçemi, bal-tarçın-çörekotu, arısütü-bal-polen hepsi var evde Ama ben öncelikle arginmax, bisteronun faydalı olduğunu düşünüyorum. 2.tedavde 3 yumiden hiçbiri döllenmemişti benim. Ama bunları kullandıktan sonra döllendi hep. En son transfer edilen embriyo 3. günde 12 hücreli idi. Ve dr gelişimin çokiyi olduğunu söylemiti. Sanırım canlıydı bir süre içimde, en azından belirtilere bakarak öyle olduğunu düşünüyorum. Ayağmın kenarında kaç yıldır geçmeyen küçük bir nasır vardı, süreli törpüler dururum hatta. O bile geçmişti o sürede, orayı pespembe görünce nasıl sevinmiştim. Bu bebişlerin annesindeki hücreleri yenilediğini söylüyorlar ya, bence gerçekten doğru.
Üff, bir an önce de doğuralım da güzelleşelim yahu. :52::52:
Bütün bunlar bir yana da,çayları da yapayım mı sizce? Ben daha önce civanperçemi, aslan pençesi , hayıt tohumu karıştırıp yapıyordum. Karıştırıp da mı yapayım , ayrı ayrı mı acaba?
Bu arada listeniz, 40 yaş üstü için mi?
alfabe çok fazla değilmi arginmax bana doktor vermişti günde 2 tane demişti..bende biosteron içiyorum oda günde 2 ..çaylardan kendi vucudunu tanıyorsundur hangidi sana daha faydalıysa onları yap canım fsh için hayıt yapılıyor..e2 için ada çayı civan perçemi..civan perçemi bana iyi gelmemişti mesela..kendin bir plan yap canım günlük olarak uygula inşallah..:49::49:
Ummu ve arkadaşlarım daha tedaviye başlamadımda regliyi bekliyorum şunu merak ettim yumi dondurma işleminin maliyeti nedir birde mesela ben yumi takibi normal kadın doğumcuya gidip baktırıp evet var derse tüp bebek dr mu ayarlasam kafam karmakarışık benim yine düştüm dr derdine memorial yaptırmayı düşünmem daha önce denedik olmadı

canım tüp bebek doktoruna gidersen onlar daha uzmanlar bu yumi konusunda..önce yumi kontrolü yaptırmak istediğini söylersin..bahçeciye gel ..:)) aret kamarı duyuyorum son zamanlarda özellikle yumi rezervi az olanlarda..istanbuldasın ne güzel istediğin yere gidersin..:49::49:

Adı: alfabe Yaş:38 Yer:Denizli fsh:en son 16 lh---- tsh----- amh:0,12 e2 sat bat çocuk:YOOOOOKKK Sorun: Rezerv azığı, sperm sayısı ve morfoloji Durum: 4 negatif tüp-2 negatif transfer Şu ana kadar Ege Üniversitesi idi.

Sat bat dediğiniz adet başlangıç bitiş tarihi mi?

aramıza hoş geldin canım:)) gerçi bende yeniyim ama tüm gün telefondan burayı takip ediyorum..:36::16::16::16::16::12:

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NICKI [/TD]
[TD]YAŞI [/TD]
[TD]YAŞADIĞI YER [/TD]
[TD]FSH [/TD]
[TD]LH [/TD]
[TD]TSH [/TD]
[TD]AMH [/TD]
[TD]E2 [/TD]
[TD]ÇOCUK SAYISI [/TD]
[TD]SON DURUMU [/TD]
[TD]SORUN [/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,82[/TD]
[TD]3,33[/TD]
[TD]1,53[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]220[/TD]
[TD]hiç çocuğu yok[/TD]
[TD]sponton HAMİLE – 27 Haftalik:49:[/TD]
[TD]SEBEPSİZ[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SelcanKerem[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Hollanda[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]ikizleri - 21 yaşında[/TD]
[TD]doğal yoldan hamile - 9 Haftalik :49:[/TD]
[TD]SORUN YOK :))[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duova[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]İsviçre[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]cocuk yok,şub2013 10 haftalik düsük.[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ummuseleme[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]tiroid sorunu var[/TD]
[TD]0,19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]yumi biriktiriyor[/TD]
[TD]REZERV AZLIĞI[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lejena[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]4,86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,36[/TD]
[TD]52,37[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]5. Tüp-Defne bebiş geldi.:emir_bebek:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]5,38[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]3 tüp, 1 kimyasal gebelik- ,[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALISALIS[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,18[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]mini tüp tedavisi[/TD]
[TD]Rezerv az(2 donmuşu var) .[/TD]
[TD]İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TUTKU34[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]7,94[/TD]
[TD]1,22[/TD]
[TD]1,34[/TD]
[TD]2,36[/TD]
[TD]680[/TD]
[TD]1 kızı var[/TD]
[TD]1. tüp negatif.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PUFFY[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,24[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2.tüp-ALYA DÜNYAYA GELDİ:emir_bebek:[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alarahan[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]troid problemivar[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]MİYOM ameliyatı oldu[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cmas1[/TD]
[TD]43,5[/TD]
[TD]- y yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]-lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2 tüp denemesi var,[/TD]
[TD]Sorun[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevser[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]4,98[/TD]
[TD]2,28[/TD]
[TD]1,15[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]hedef spontan hamilelik[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ays73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tüp negatif, sponton hamile- 24 haftalık:49:[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miranda[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]durumu[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeytun[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,02[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]Yumurta yetmezligi[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifoo[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnavut73[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzbahar[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]sakarya[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]1 tüp negatif[/TD]
[TD]rezerv ve sperm az[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acmila[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]-7,89[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]0,71[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]196[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]İST.da 3 mini tüp denedi[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ensuece[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]çocuk yok[/TD]
[TD]5tüp denemesi var[/TD]
[TD]– erkek infertilitesi[/TD]
[TD]ARET KAMER-İSTANBUL TÜP[/TD]
[/tr]
[tr]
[td]simay72[/td]
[td] 41[/td]
[td] istanbul [/td]
[td]16 [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] 0,1 [/td]
[td] e2 [/td]
[td] 1 oğlu var[/td]
[td] 2 tüp -negatif [/td]
[td]rezerv az [/td]
[td] DR-BAHÇECİ [/td]
[/tr]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]alfabe[/td]
[td] 38[/td]
[td] Denizli [/td]
[td]16[/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] 0,12[/td]
[td] e2 [/td]
[td] cocuk yok[/td]
[td] 4 negatif[/td]
[td]yumurta ve sperm az[/td]
[td] erol tavmergen-ege üniversi [/td]
[/tr]
[tr]

[td]adı[/td]
[td] yaş[/td]
[td] yer [/td]
[td]fsh [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] amh [/td]
[td] e2 [/td]
[td] cocuk var/yok[/td]
[td] şimdiki durum[/td]
[td]sorun[/td]
[td] DR-merkezi [/td]
[/tr]
[tr]
[td]adı[/td]
[td] yaş[/td]
[td] yer [/td]
[td]fsh [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] amh [/td]
[td] e2 [/td]
[td] cocuk var/yok[/td]
[td] şimdiki durum[/td]
[td]sorun[/td]
[td] DR-merkezi [/td]
[/tr]
[tr]
[td]adı[/td]
[td] yaş[/td]
[td] yer [/td]
[td]fsh [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] amh [/td]
[td] e2 [/td]
[td] cocuk var/yok[/td]
[td] şimdiki durum[/td]
[td]sorun[/td]
[td] DR-merkezi [/td]
[/tr]
[/TR]
[/TABLE]
kısaltmalarla böyle oluyor

Son düzenleme:
Sinem, ben de hamileliklerimin birinde kan sulandırıcı ve aspirin kullandım ama devam etmedi ama benim myomum uzun yıllardır varmış ve bunu onca tedavimde hiç bir dr. görmedi yada önemsemedi. Belki de yıllarca sorunum sadece myomdu, geçen yıllarıma çok üzülüyorum. Şimdi de rezerv sıkıntım, işleri iyice zorlaştırıyor. Ben de hiç bir zaman zayıf olmadım, bekarlığımda 60'lı kilolardaydım, evlendikten sonra doğum kontrol hapı, üstüne bebek tedavileri derken 25 kg. kadar aldım. Şu an 166 boy ve 88 kilodayım. Ben de hep bebek olmayışını kiloma bağladım. Düşüklerden sonra sebep bulunamayınca bizde genetik test yaptırdık hepsi de normal çıktı, eşimle benimde kromozom analizimiz normal çıktı. Ben artık kısmet diyorum, olacaksa da olmayacaksa da bizim dışımızda gelişiyor. Rezervinin iyi durumda olması, kendiliğinden hamile olabilmen çok güzel. Umarım en kısa zamanda tedavisiz hamile kalırsın.

Miranda, troid değerlerim normal antikorlar için tıbbın bir çaresi yok. Selenyum bu konuda kesinlik kazanmamış, bir dönem kullandım, yeniden kullanmayı düşünüyorum. Endokrincim antikorların daima inişli çıkışlı olacağını söylemişti. Çok ödemim oluyor, çabuk kilo alıyorım, zor veriyorum. Ayrıca, antikorlar embriyoyu yabancı hissedip tutunmasına engel oluyormuş. Düşüklerimin sebebi bulunamayınca, suçlunun antikor olduğu söylendi.

breezey, hoşgeldin hamileliğinin iyi gitmesine sevindim.

Selcan, sana da geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur.

Tutku, küre hangi gün başladın, kaç gün sürecek? Bol şans.

Alisalis, nerelerdesin?

Wannabemumy, hamileliğin nasıl gidiyor artık bizi unuttun. :19:

Alarahan, bu post'un uzerinde bayagi zaman gecmis ama dikkatimi ceken senin miyom konusu oldu? bende uzun zamandir olmasina ragmen hicbir doktor tedavilere engel teskil etmedigi icin almadilar. senin gibi bende simdi daha yeni bunu aldirmayi dusunuyorum oncelikle? Sen aldirdinmi bu miyomu? Nasil bir operasyon'du basit mi ve operasyon sonrasi tekar IVF tedavisine nezaman baslaniyor?

Bir de kızlar, bu toic oldukça bilinçli gerçekten. Peki perhiz yapıyor musunuz? Özellikle yemediğiniz ve içmediğiniz şeyler var mı?Ben çok çaysever bir insanım. Ama sanırım biraz fazla içiyorum.
canım zararlı olan şeyleri yeme yeterli bence. aldığımız takviyeler maşallah herşeye yeter. hafta 1 balık, et, kuru fasulye,nohut vs iyi olur, yeşillik iyi olur.
canım hayırlısı olsun daa.şubattı niye atlıyosun en azından yumi durumuna baktırabilirsin.

alfabe çok fazla değilmi arginmax bana doktor vermişti günde 2 tane demişti..bende biosteron içiyorum oda günde 2 ..çaylardan kendi vucudunu tanıyorsundur hangidi sana daha faydalıysa onları yap canım fsh için hayıt yapılıyor..e2 için ada çayı civan perçemi..civan perçemi bana iyi gelmemişti mesela..kendin bir plan yap canım günlük olarak uygula inşallah..:49::49:

canım tüp bebek doktoruna gidersen onlar daha uzmanlar bu yumi konusunda..önce yumi kontrolü yaptırmak istediğini söylersin..bahçeciye gel ..:)) aret kamarı duyuyorum son zamanlarda özellikle yumi rezervi az olanlarda..istanbuldasın ne güzel istediğin yere gidersin..:49::49:
ümmücüm şubatta istanbula gideceğiz ya, yetişmez o yüzden canım,

Alarahan, bu post'un uzerinde bayagi zaman gecmis ama dikkatimi ceken senin miyom konusu oldu? bende uzun zamandir olmasina ragmen hicbir doktor tedavilere engel teskil etmedigi icin almadilar. senin gibi bende simdi daha yeni bunu aldirmayi dusunuyorum oncelikle? Sen aldirdinmi bu miyomu? Nasil bir operasyon'du basit mi ve operasyon sonrasi tekar IVF tedavisine nezaman baslaniyor?

canım ben myom ameliyatı oldum ekim 2012 de. duruma göre 4 ila 6 ay sonra başlanıyor tüp tedavisine.

ben çok konforlu bir ameliyat ve sonrası yaşadım. alarahan da oldu benden sonra, o da iyi şimdi.

benim açık ameliyat oldu, 1 tane 3 cm vardı, ameliyatta 2 tane daha küçk görülmuş onlarda alındı.

canım zararlı olan şeyleri yeme yeterli bence. aldığımız takviyeler maşallah herşeye yeter. hafta 1 balık, et, kuru fasulye,nohut vs iyi olur, yeşillik iyi olur.

ümmücüm şubatta istanbula gideceğiz ya, yetişmez o yüzden canım,

canım hayıırlısı olsun şimdiden geçmiş olsun eşine..benimde çarşamba kontrolüm var.dua edin kızlar kadın doğumcu görebilsin yumileri ve kaç mm olduğunu söyleyebilsin..inşallah..

kızlar arkadan gelen yumoş bugün yoktu , yok olmuş catladı garibim, zaten arkadan geldiği için iğne vs yoktu, olsa da kalite bozulurdu . . şu durumda şubatı es geçiyor ve martta başlıyorum... öptüm sizleri

elifooooo bilgilerini yaz canım, son durumun nedir, cmasss yumiler ne durumda..... kafanı çok fazla bilgilerle karıştırma bu sefer de sürekli şu mu yüksek bu mu az , stres yaparsın. fakat stres yapmıyorsan da araştırmaya devam.:16::36::36::36::36:

Hay ALlah uzuldum niye yok oldu bu simdi...bak yumi catlayinca rahme yolculuga cikar nasilsa ve spermle karsilasirsa dollenirya canim. Dogaldan belki olur......deneyin...

tamam ben yarin ki duruma gire kendimi mutluluk ve relax bakima alacam....yarin bakalim benim 7 yumim napiyomus.? Sali gece catlatma verirse pers.opum olur insallah..

Son düzenleme:
canım hayıırlısı olsun şimdiden geçmiş olsun eşine..benimde çarşamba kontrolüm var.dua edin kızlar kadın doğumcu görebilsin yumileri ve kaç mm olduğunu söyleyebilsin..inşallah..
canım inşallah herşey yolunda gider, senin de lütfen yumilerin görülsün ve çok olsun, morale ihtiyacım var , ona göre iyi yumurtla.
Hay ALlah uzuldum niye yok oldu bu simdi...bak yumi catlayinca rahme yolculuga cikar nasilsa ve spermle karsilasirsa dollenirya canim. Dogaldan belki olur......deneyin...

tamam ben yarin ki duruma gire kendimi mutluluk ve relax bakima alacam....yarin bakalim benim 7 yumim napiyomus.? Sali gece catlatma verirse pers.opum olur insallah..

ben güldüm şimdi eşime de söyledim. emrin olur diyor, bu erkekler böyle tatlım, şimdi bu olumlu mu yoksa olumsuz bir tavır mı anlayamadım, üstünde durmayım da korkmasın....... bu arada ctesi 15 mm idi , dün çatladı büyük ihtimal olgun değildir yine. ama dur bakalım az sonra deneme de olabilir.....

Ummucum sana dua ediyorum insallah carsamba yumilerini gorursun.amin....canim yerine nobetci ayarlatabildin mi....beni. is ark.bana artik hic sormuyo tedavimi...is hakkinda normal normal konusuyoruz...ya da ben dra gitcem ge gelcem diyorum falan ama hic sormuyo...neyse takmiyorum....ama benim bu tup bebek olayimi bir tek ona demistim...demin annem aradi...dilimin ucuna anne bana dua et demek geldi de diyemedim...cunku bilmiyor....arkadaslarim bana dua edin yarin iyi haberlerle doneyim

Back