Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim ilacin ismini ogrenir ogrenmez haber ver bize. Peki bu ilac ne icin tutunma icin mi

Gunaydin ummucumiyiyim ...yataktan cikmadan bi takiliyom iste burda...sen nasilsin..

iyiym canım bende..bekliyorum bakalım yumileri ne olcak..çarşamba günüde nöbetçiyim o günde randevum var.arkadaşla değişeyim diyorum tabi değişirse..sorduğun ilaç nedir canım ben anlamadım o ilacı ne için..

cmas1;33462378]Ah ben bunu da sordum embriologla bile uzuuuuun uzun konustuk.....cizik atma. Ve yapistirici bile varmis....ama tam kanitlanmis degilmis mi ne...ama ben de tekrar sorayim yapsinlar..
..1-her yumi olcusu ve gerekirse iki opu
2- endo kalinligi
3-bagisiklik ilaci interlipid....cd56.icin delta kortil
4-tutunma icin hcg aşisi
5-cizik atma ve yapistirici
6-era testi
7- uzun prtkl-baskilama ve esit kaliteli yumi(4.de tabi. Ins gerek kalmaz bu sefer olur)
ste bunlari isteyecem dr.dan

Galiba bebisin tutunmasi icinmis...cedrus yazmis yeni bir ilacmis ve dru burkac hastada deneyecekmis cedrus kabul etmis..onu sordum ilacin adi ne diye

Yaaa bir gun icin kabul etsinler ne giciklar ha! Sadece yer degistireceksiniz hem ..bugunde aramaya basla digerlerini son ana kalma...

Ensuecenin bahsettigi interlipidi ben internette 12 tl ve 20 tl civarinda gordum..ayni mi bilmem ama cok sasirdim...hani anlatmistiya murat berksoy 4000 euro ta da dolar iste neyse istemis...aret bey de simdi 300 euro ya yapacakmisssss..ensuececim karistirdim mi yazilarin arkada kaldi tekrar anlatir misin

Elifcim agrin varmis simdi nasilsin. Telaslanma tmm mi opudandir ....bugun insallah sevincli haberler gelecek. Amiiiin! Bussuru biussuru birinci kalite bol embriyo dilerrim

Elifcim agrin varmis simdi nasilsin. Telaslanma tmm mi opudandir ....bugun insallah sevincli haberler gelecek. Amiiiin! Bussuru biussuru birinci kalite bol embriyo dilerrim

Hayirli kandiler kizlar bol bol dua bugün Allah simdiden gonlunuze gore versin duamiz beli hayirlisini hepimize versin insallah

Elifooo canim hayirlisini versin Allahim sana dualarimdasin
Camas1bu dilekler senin icinde gecerli aslinda herkes icin ama siz tefavidesiniz oncelik size dualarim icin ve dualariniz icin Amin Amin Amin
Topik senlenmis gelen arkadaslar hos gelmis hepinize hayirlisini diliyorum

Beinim son durumum INCIR KURU iyimi oldu kötü mu bilmiyotum 21 gün kulandim 8 gün once hastalandim
Cuma doktora gitim sen kirmizilari gordugune emin misin dedi adam sasirdi rahim kendini atmamis ve iki olgun yumi bukadar kisa zamanda cumartesi bitanesi catlayacak haftaya carsambada digeri bu yumuler diger aydan kalnmis rahim yumi oldugunu görünce atmamis kendini ve ortam hazirlamis felan filan ay ay ay ne diyecegimi bilemedim iyimi yaptim kötüyüm incire devami etsem biraksam mi diktor cok nadir olur böyle seyler dedi ama kafam karisti vardir bundada bir hayir diyorum

Canim demekki bu kurler gercekten de yumi yapiyor....bu iyi bence....

canım Murat Berksoy bana dediki serumu iki defa vereceğim bir seferde 1750 TL serum + serum öncesi test 250 TL bunu iki defa yapmak zorundayız toplamda 4000 TL dedi... fiyat saçma gelmişti yaptırmamıştım.. gerçi adama güvenimi kaybetmesem yaptıracaktım:))

Aret beylerin orası tam fiyat vermedi hemşire çok çok cüzzi ama telefonda fiyat veremeyiz dedi... bende başka bir arkadaş başka bir yerde 500 TL civarına yaptırmışya herhalde ortalama öyledir diye düşündüm..

Şimdi pazartesi Aret beylerin orada Hasta İlişkilerini arayıp fiyatı konusunda illa rakam almaya çalışacam sana bilgi veririm..ama hemşire 4000 TL yi duyunca şoka girmişti bana sadece dediki hiç önemsemeyeceğiniz kadar cüzzi bir rakam..

Canim demekki bu kurler gercekten de yumi yapiyor....bu iyi bence....

Canim bilemedimki yumi olmasi iyi ama erken kalitelimi degilmi denge bozuldu ben devam edicem bakalim diger ay durum nasil is yerim cok problem yapti turkiye isi hayal oldu galiba esin burdaki doktorla tekrar goruselim diyor vede ayril su isten kendini dinle diyor hayirlisi bakalim

cmas1 canım ben Murat Berksoya 6 ayda tam 10.000 TL den fazla para harcadım muayene+saçma ilaçları+gereksiz testlerine....
bu seruma verdiği fiyatda ayrı bir oyundu bence.. zaten tedavisi ters etki yaptı 8-3 arası toplanan yumurtam 1 taneye düşmüştü..

zaten sonucu konuşmak istedim ne telefonlarıma çıktı nede mesajlarıma cevap verdi..onun şöyle bir politikası var 300 TL vermeden selam bile vermiyor..

transfer tutsa bile bebeği kucağına alana kadar bana geleceksin yoksa bebeğin hemen düşer diyor... ben hamile bile kalsam düşünsene canım 300 TL muayene parasından ayda iki kez gitmek zorundasın 9 ay nasıl gidim sanki para basıyorum..

Sen darda olduğun vakitlerde , sana bahşedilmiş olanlarla elinden geleni yaparsın en güzel çareleri düşünürsün uygularsın.. Fakat yine bir şeyler olmuyorsa o zaman teslim olmayıp kendini yerden yere vurman iyi bir durum değildir. Kendi iç huzurunu bozarsın daha direnmekle. Diren direnebildiğin kadar uygula sana verilmiş olanla, o anki imkanlarınla. Teslim ol demek elin kolun bağlı otur demek değildir. Sadece sen her imkanı denediğin halde olmuyorsa onda senin için belki daha değişik güzellikler olacaktır. Veya senin için hayırlısı neyse o olacaktır.
Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
Kader hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir. Bu sebepten,”ne yapalım, kaderimiz böyle”deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir. Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatının hakimisin,ne de hayat karşısında çaresizsin.
Esas kirlilik, dışta değil içte, kisvede değil, kalpte olur. Onun dışındaki her l...eke ne kadar kötü görünürse görünsün, yıkandı mı temizlenir, suyla arınır. Yıkamakla çıkmayan tek pislik kalplerde yağ bağlamış haset ve art niyettir.
Gökleri bir mendil gibi dürüp avucuna almalı.. Sonsuz zevalsiz çerağı, bir kandil gibi gök kubbesine asmalı.
Her İnsan için Bir Aşık Olma Zamanı Vardır , Bir de Ölmek Zamanı.
Sen nasıl bir pınarsın Mevlana'm, içtikçe daha çok susadığım.
Ey aşk! Sen öyle bir kişisin ki, dünya tokları, senin vuslatının açlarıdır.
Kaç ask eleginden geçmem lazim, Yedi deryayi bir yudumda içmek için?
Şu dünyada semadaki yıldızlardan daha fazla sayıda sahte hacı hoca şeyh şıh var. Hakiki mürşit seni kendi içine bakmaya ve nefsini aşıp kendindeki güzellikleri bir bir keşfetmeye yönlendirir. Tutup da ona hayran olmaya değil.
Ebe bilir ki sancı çekilmeden doğum olmaz, ana rahminden bebeğe yol açılmaz... Senden yepyeni taptaze bir sen zuhur edebilmesi için zorluklara, sancılara hazır olman gerekir.
İşimiz ALLAH'a Kalmışsa, Olmuş Bil!
Şu hayatta tek başına inzivada kalarak, sadece kendi sesinin yankısını duyarak, hakikati keşfedemezsin. Kendini ancak bir başka insanın aynasında tam olarak görebilirsin.
Aranızdaki bütün perdeleri tek tek kaldır ki, Tanrı'ya saf bir aşkla bağlanabilesin. Kuralların olsun ama kurallarını başkalarını dışlamak yahut yargılamak için kullanma. Bilhassa putlardan uzak dur dost. Ve sakın kendi doğrularını putlaştırma! İnancın büyük olsun ama inancınla büyüklük taslama.
Şaşarım seven insan nasıl uyur? Aşıka her türlü uyku haramdır.
Kainat yek vücut, tek varlıktır. Herkes ve herşey görünmez iplerle birbirine bağlıdır. Sakın kimsenin ahını alma; bir başkasının, hele hele senden zayıf olanın canını yakma. Unutma ki dünyanın öte ucunda tek bir insanın kederi, tüm insanlığı mutsuz edebilir. Ve bir kişinin saadeti, herkesin yüzünü güldürebilir.
Bazen uzaklaşmak gerekir, yakınlaşmak için.. “Bazen hatırlamak gerekir, hatırlan...mak için.. “Bazen ağlamak gerekir, açılmak için.. “Bazen anmak gerekir, anılmak için.. “Bazen de susmak gerekir, duymak için..
Kader; yolun tamamını değil,sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir. Ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse, ne hayatın hakimisin, ...ne de hayat karşısında çaresiz.
Cehennem gibi olmalı, cehennemi bile yakıp yandıracak bir gönül istemeli.. Ki o gönlün önüne iki yüz deniz çıksa, hepsini de yaksın, yandırsın. Onun tek bir dalgası bilindik denizlere taş çıkartsın.
Aşık odur ki, Allah'tan aldığı aşk emanetini Allah'a verir. Aşk mezhebinde her şey yüce Aşk'a kurbandır.
Önce sevgiyi anlayalım.
Allah bir insanı senin elinle ayağa kaldıracaksa, sen nasıl elini uzatmazsın ? Allah seni insanlara sevdirmek istiyor, Allah senin dağılmış parçalarını topluyor. Aşka nankörlük etme!!
Bu nicelik ve nitelik dünyasının ucunda Dertli sesiyle konuşan bir adam durmakta ! Gözü kartallarınkinden bile daha keskin Yüzü şahididir gönül ateşinin İç ateşinin yakıcılığı artıyor her zaman Arzuyla dolu bir ruhtan , yanan bir avuç topraktı Aşk ve sarhoşluktan nasipsiz bilginler Tedavi için nabzını hekim eline verdiler.
Yaradanı hangi kelimelerle tanımladığımız, kendimizi nasıl gördüğümüze ayna tutar. Şayet, Allah dendi mi öncelikle korkulacak, utanılacak bir varlıkgeliyorsa aklına, demek ki sende korku ve utanç içindesinçoğunlukla. Yok eğer, Allah dendi mi evvela aşk, merhamet ve şefkat anlıyorsan, sende de bu vasıflardan bolca mevcut demektir.
Hakiki dost Allah gibi mahrem olmalıdır. Dostun çirkinliklerine, hoşa gitmeyen hallerine tahammül etmeli, hatasından incinmemelidir. Dosttan yüz çevirmemelidir, dosta itiraz etmemelidir. Nitekim rahmeti bol olan Allah kullarının ayıplarından, günahlarından, noksanlarından dolayı onlardan yüz çevirmez. Tam bir inayet ve şefkatle, onlara rızkını verir. İşte garazsız, ivazsız dostluk budur.
Aşık olmakla sevmek arasındaki farkı sormuşlar (?) Cevaplamış Şems: Senin baktığına herkes bakar; ama senin onda görebildiğini herkes göremez. Herkes aşık olabilir; ama hiçkimse senin gibi sevemez. Tek fark sensin. Seni özel kılan sevdiğin değil, sevgin...
Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını ?
Hazret-i Şems’i, konuşup nasihat etmesi için bir meclise davetetmişler.Meclise girer girmez köşe bir yere oturunca kendisini baş köşeye davet edenlere de şu cevabı vermiş: Adam adamsa oturduğu her yer köşe olur ona! Adam adam değilse, köşe bile eşik olur ona!
Giderken kendimi sende bırakmayı diliyordum, gördüm ki sana hiç gelmemişim... Anladım ki iyi niyetlerle dolu temenniler yalana sıvanmış teşekkürlerde, boğuluyormuş.... Merhabanın boynunu bükene elveda demek zulümmüş. Zülüflerinden zûl akan yare, sancıyan yaram kadar bile değer görmem... Ondandır ki yarim ile değil yaram ile hoşum...
Cenneti ve cehennemi illa ki gelecekte arama. İkisi de şu an burada mevcut. Ne zaman birini çıkarsız, hesapsız ve pazarlıksız sevmeyi başarsak, cennetteyiz aslında.Ne vakit birileriyle kavgaya tutuşsak, nefrete, hasede ve kine bulaşsak, tepetaklak cehenneme düşüveririz...

şemsi tebrizi

canlarım, kader arkadaşlarım, kardeşlerim mevlüt kandiliniz mübarek olsun.... Allah bu mübarek günde bize de mucizelerini nasip etsin ve anne olmamız için "ol" desin, "kün fe yekün" desin. bugün hepimize alanlara hep güzel haberler gelsin... bize müjdelerini nasip etsin,

BUGÜN Nasipse nietliyim şimdi iftar yemeklerimi hazırlıyorum ve sonra okumalarıma başlayacağım....

hepinizi çok öpüyorum dualardas buluşalımmmmm...

(kızlar hafta sonum çok yoğundu sayfaları okuyamadım herkesi çok merak ediyorum)

Bu serum dediğiniz nedir kızlar? Ben burayı takip etmemekle kötü yapmışım, baksanıza neler duyuyorum, bir hafta arayla opular, serumlar, tutunma için ilaçlar falan.

Bu arada hepinizin hamişliğini tebrik ediyorum. Umarım çok geçmeden bütün hayaller gerçek olur, ne hayalimz var ki başka küçücük bir can istiyoruz sadece, Allahım şu günün hatırına kabul etsin bu duayı ve versin bize canlarımızı.

caanim ya bagisiklik sorunu olanlar icin vucut embriyoyu kabul etmiyor savas acip zorla disari atiyor bazi bunyelerde, bizde sorun esimin sperm sayisi ama benimde bunyem kronik alerjik ve bunyem cok gucsuzmus o yuzden yaptirmayi dusunuyorum..

caanim ya bagisiklik sorunu olanlar icin vucut embriyoyu kabul etmiyor savas acip zorla disari atiyor bazi bunyelerde, bizde sorun esimin sperm sayisi ama benimde bunyem kronik alerjik ve bunyem cok gucsuzmus o yuzden yaptirmayi dusunuyorum..

Cd56 mi yapilan testin adi?? Nerde yaptirabiliriz fiyati nedir bilginiz var mi??

Evet simdi emin oldum bu ilac benim internette buldugum iste! Yaaaa biliyorum bu kadar arastirma yapmayacaktim ama bu kadar da olmazki bu murat berksoy cok ....... ne diyecegimi bilmiyorum.....12 tl.lik ilaci 4000 tl ye pazarliyor.....niye hayallerimizi bize satiyor cqhil olmayalim valla.. tamam dr.lar ihtisas yapmislar ama ufffff yaaaaa valla ne diyim simdi.......

..

ya ya bizim bura kirk yasina gelmis gecmis kemale ermis akli basinda ve uluslararasi bilgi paylasimi yapanlarin topigi....ip atlamiyoruz....saka saka.....cirpiniyoruz iste.!!!! Dertlesiyoruz...birburimize sorup ogreniyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…