- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.281
Canım sen yeniden tedaviye mi basladin hayirli olsun evet bu yapıştırıcıyi bende duymuştum birde piyasaya yeni surulen bir ilac varmis fiyati 300 euro imis ben bu kez deneyeceğim henuz yaygin degilmis dokyorum bir kac hastada denemek istiyorum dedi ben hemen talip oldum ilaci nereden alacagimi bilmiyorum belki de istsnbuldan filan getirtecegiz ama ogrenince size yazarim
günaydın cmas nasılsın..
Gunaydin ummucumiyiyim ...yataktan cikmadan bi takiliyom iste burda...sen nasilsin..
iyiym canım bende..bekliyorum bakalım yumileri ne olcak..çarşamba günüde nöbetçiyim o günde randevum var.arkadaşla değişeyim diyorum tabi değişirse..sorduğun ilaç nedir canım ben anlamadım o ilacı ne için..
iyiym canım bende..bekliyorum bakalım yumileri ne olcak..çarşamba günüde nöbetçiyim o günde randevum var.arkadaşla değişeyim diyorum tabi değişirse..sorduğun ilaç nedir canım ben anlamadım o ilacı ne için..
Elifcim agrin varmis simdi nasilsin. Telaslanma tmm mi opudandir ....bugun insallah sevincli haberler gelecek. Amiiiin! Bussuru biussuru birinci kalite bol embriyo dilerrim
Hayirli kandiler kizlar bol bol dua bugün Allah simdiden gonlunuze gore versin duamiz beli hayirlisini hepimize versin insallah
Elifooo canim hayirlisini versin Allahim sana dualarimdasin
Camas1bu dilekler senin icinde gecerli aslinda herkes icin ama siz tefavidesiniz oncelik size dualarim icin ve dualariniz icin Amin Amin Amin
Topik senlenmis gelen arkadaslar hos gelmis hepinize hayirlisini diliyorum
Beinim son durumum INCIR KURU iyimi oldu kötü mu bilmiyotum 21 gün kulandim 8 gün once hastalandim
Cuma doktora gitim sen kirmizilari gordugune emin misin dedi adam sasirdi rahim kendini atmamis ve iki olgun yumi bukadar kisa zamanda cumartesi bitanesi catlayacak haftaya carsambada digeri bu yumuler diger aydan kalnmis rahim yumi oldugunu görünce atmamis kendini ve ortam hazirlamis felan filan ay ay ay ne diyecegimi bilemedim iyimi yaptim kötüyüm incire devami etsem biraksam mi diktor cok nadir olur böyle seyler dedi ama kafam karisti vardir bundada bir hayir diyorum
Ensuecenin bahsettigi interlipidi ben internette 12 tl ve 20 tl civarinda gordum..ayni mi bilmem ama cok sasirdim...hani anlatmistiya murat berksoy 4000 euro ta da dolar iste neyse istemis...aret bey de simdi 300 euro ya yapacakmisssss..ensuececim karistirdim mi yazilarin arkada kaldi tekrar anlatir misin
Canim demekki bu kurler gercekten de yumi yapiyor....bu iyi bence....
canım Murat Berksoy bana dediki serumu iki defa vereceğim bir seferde 1750 TL serum + serum öncesi test 250 TL bunu iki defa yapmak zorundayız toplamda 4000 TL dedi... fiyat saçma gelmişti yaptırmamıştım.. gerçi adama güvenimi kaybetmesem yaptıracaktım:))
Aret beylerin orası tam fiyat vermedi hemşire çok çok cüzzi ama telefonda fiyat veremeyiz dedi... bende başka bir arkadaş başka bir yerde 500 TL civarına yaptırmışya herhalde ortalama öyledir diye düşündüm..
Şimdi pazartesi Aret beylerin orada Hasta İlişkilerini arayıp fiyatı konusunda illa rakam almaya çalışacam sana bilgi veririm..ama hemşire 4000 TL yi duyunca şoka girmişti bana sadece dediki hiç önemsemeyeceğiniz kadar cüzzi bir rakam..
Bu serum dediğiniz nedir kızlar? Ben burayı takip etmemekle kötü yapmışım, baksanıza neler duyuyorum, bir hafta arayla opular, serumlar, tutunma için ilaçlar falan.
Bu arada hepinizin hamişliğini tebrik ediyorum. Umarım çok geçmeden bütün hayaller gerçek olur, ne hayalimz var ki başka küçücük bir can istiyoruz sadece, Allahım şu günün hatırına kabul etsin bu duayı ve versin bize canlarımızı.
caanim ya bagisiklik sorunu olanlar icin vucut embriyoyu kabul etmiyor savas acip zorla disari atiyor bazi bunyelerde, bizde sorun esimin sperm sayisi ama benimde bunyem kronik alerjik ve bunyem cok gucsuzmus o yuzden yaptirmayi dusunuyorum..
cmas1 canım ben Murat Berksoya 6 ayda tam 10.000 TL den fazla para harcadım muayene+saçma ilaçları+gereksiz testlerine....
bu seruma verdiği fiyatda ayrı bir oyundu bence.. zaten tedavisi ters etki yaptı 8-3 arası toplanan yumurtam 1 taneye düşmüştü..
zaten sonucu konuşmak istedim ne telefonlarıma çıktı nede mesajlarıma cevap verdi..onun şöyle bir politikası var 300 TL vermeden selam bile vermiyor..
transfer tutsa bile bebeği kucağına alana kadar bana geleceksin yoksa bebeğin hemen düşer diyor... ben hamile bile kalsam düşünsene canım 300 TL muayene parasından ayda iki kez gitmek zorundasın 9 ay nasıl gidim sanki para basıyorum..
Bu serum dediğiniz nedir kızlar? Ben burayı takip etmemekle kötü yapmışım, baksanıza neler duyuyorum, bir hafta arayla opular, serumlar, tutunma için ilaçlar falan.
Bu arada hepinizin hamişliğini tebrik ediyorum. Umarım çok geçmeden bütün hayaller gerçek olur, ne hayalimz var ki başka küçücük bir can istiyoruz sadece, Allahım şu günün hatırına kabul etsin bu duayı ve versin bize canlarımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?