Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aha!! hayret doğrusu! Bak sen adamların 4000 tl bilmam kaç tll istedijkeri ilacın fiyatına! Yok arkadaş ben ilaç prospektüslerini de okuyacağım fiyat küpürlerini de, hem bilgimiz olsun! hem uyanık olalım! Bakın ben size geçen aylarda menapurla menagon arasındaki fiyat farkını da söylemiştim. kimse kulak asmamıştı..dr.a sordum ikisi de aynı şeymiş.. sadece menşeileri yani farklı ülkelerden geliyor..neyse! intralipitin içine kattıkları diğer vitaminler mi bu kadar pahalı ! hayır! sanmam! para tuzağı! intralipit ve omega3 müş kullanılan gerisini bilmiyorum ama!!...

onuda sordum katki maddesi bir veya iki tane katiliyormus bazen hic katilmiyormusta onlarda uc asagi bes yukari ayni fiyatlarda dedi...

intralipid fiyati..
ozlem ve cmas1 canlarim sabah Istanbul Tupu aradim hemsireyi pas gecip Hasta iliskilerinden fiyat rica ettim 12,5 TL ye yapiliyor dediler.. icine ayrica birsey katilirsa onun parasini ayri aliyoruz dediler..

Gayet uygunmus, cd56 si yuksek olanlar içinmi sadece bu serum??

yazdıklarımızı bir toparlamak istedim. Yanlışsa düzeltin lütfen..

1-bağışıklık sorunu olup olmadığını anlamak için cd56 naturel killer testi yapılır..
2-medica tıp merkezi-düzen laboratuvarı gibi yerlerde yapılır.. bazı lab.ların haberi bile yoktur..
3-fiyatı yaklaşık 250 tl civarıdır.

ilaçlar:
1-inratalipit ve delta cortil adlı bağışıklık ilacları vardır..
2-intralipit :istanbul tüp merkezinde 12,5 tl civarında mrat berksoyda 4000 tl civarındadır. :50:
3-intralipit:İçine başka ilaçlar da eklenip serum yapılarak verilir..istanbul tüpte ek ilaçların fiyatları hemen hemen aynıdır..
4-delta kortil: Bu ilaç ise 3 ay boyunca günde 1 adet ve yanısıra günde iki adet 1000 mg.lik omega3 kullanılıyor..fiyatı bilmiyoruz...

Bunların dışında
1-cedrus.un dr.u birkaç hastasında yeni bir bağışıklık ve tutunma ilacı kullanacakmış..Cedrus 8.inden beri adetini bekliyor gelince dr.a gidecek ve adını soracak..
2-ayrıca ben bir zamanlar yaptığım araştırmalarda tutunma için hcg aşısı yapıldığını okumuştum..Araştırmamız lazım..
3-Bir de Dr.Cem Demirel'in bir Tv programnda embriyo etrafına hyalüronik asit ortamının hazırlanması diye bir yaklaşım olduğunu dinlemiştim. Ama programı tam hatırlayamıyorum. NTV olabilir. Youtubeta tekrar bulursam size izleyip tekrar anlatırım. Ya da yarın Cem Bey de muayenem var direkt kendim sorarım..
4-Embriyologum bana tutunma için yapıştırıcı adı verilen birşey olduğundan bahsetmişti..Tam bilmiyorum, araştırılabilir.
5-Hepimizin bildiği transferden önce rahme çizik atma olayı..Embriyonun rahim içine rahatça girsin diye..
6-Era testi.. transferden önce rahim iç zarının incelenmesi ve uygun endo kalınlığına göre tutunma olasılığının en yüksek anında transferin yapılması

Son düzenleme:
Size daha önce de bahsetmiş olmam lazım..

EPF.. erken hamilelik faktorü diye bir şey var..Embriyo rahme tutunur tutunmaz bu epf den salgılarmış..

.β-HCG kanda pozitifleşmeden gebeliğin oluştuğunu daha doğrusu zigotun oluştuğunu PAPP-C (EPF) ölçerek de anlamak mümkünmüş.

Ama yani biz transferden sonra 12 gün bekliyoruzya yaklaşık olarak.(Bhcg testi yapıyoruz kanda yani )

Ama transferden sonraki biriki gün içinde embriyo tutunur veya tutunmaz di mi!? İşte EPF ile hemen ilk günlerde anlaşılabilir! ....Kim hangi lab yapar bilmiyorum...

Ayrıca bkn. hamilelik takvimlerimizde ne yazıyor:İlk hücre bölünmesi bugün gerçekleşiyor. İlk olarak Erken Hamilelik Faktörü (EPF), bir immün baskılayıcı protein üretilmiştir. EPF olmadan vücudunuz, gelişmekte olan zigotu, yabancı bir cisim (bir bakteri veya virüs gibi) ile karıştırabilir ve bundan dolayı bir saldırı gerçekleştirebilir. Bu evrede bebeğe zigot adı verilir. Döllenmeden sonra, döllenmiş yumurta (zigot) yaklaşık 30 saat, dıştan tespit edilebilir bir değişiklik olmaksızın sessiz kalır.

Bakın arkadaşlar burda epf.nin tutunmadan bile önce ilk olarak hücre bölünmeye başlandığı zaman üretildiği yazıyor...EEeee tüp bebekte hücreler lab. ortamında çoğalmaya başladığına göre ...bu epf hormonu bizler de ne zaman üretiliyor?...Biraz daha araştırılmaya değer...Ben şimdi tam hatırlamıyorum bu epf yi kim üretir hipofiz bezi mi? rahimde mi? nerdedir? embriyo kendi mi salgılar? Zeytunnnn canım bunları da bir araştır mısın daha çok dersimiz var anlaşılan!!!

Son düzenleme:
Assisted Hatching (Destekli yuvalama):
Normal gelişimini tamamlayabilen bir embriyonun rahimin iç tabakasına tutunabilmesi için öncelikle dış kılıfından sıyrılması gereklidir. Assisted hatching işleminde amaç, embriyonun dış kılıfını transfer öncesinde bir miktar inceltmek olup bu şekilde embriyonun rahime tutunması kolaylaştırılarak gebelik şansı arttırılabilmektedir. Bu işlem mekanik, kimyasal ya da lazer yöntemiyle yapılabilmektedir....

HLA-G:
Son dönemlerde yapılan bazı çalışmalar embriyoların HLA-G salgılamasının embriyo seçiminde önemli bir kriter olduğunu göstermektedir. HLA-G embriyo tarafından salgılandığı artık bilinmektedir ve bu molekülün, anne bağışıklık sisteminin embriyoyu reddetmesini önlediği düşünülmektedir. Bu nedenle de HLA-G salgılayan embriyoların rahime tutunma olasılığının salgılamayan embriyolara göre daha yüksek olduğunu savunan çalışmaların sayısı gitgide artmaktadır. Bu bilgiler ışığında HLA-G'nin embriyo seçiminde iyi bir kriter olduğunu söylemek mümkündür. Ancak sadece HLA-G salgılayan embriyoların seçilerek transfer edilmesi gebeliği arttırma yönünde rutin tedavilerin arasına henüz geçememiştir.

Merhaba arkadaşlar,

Ortalıkta çok fena grip salgına var. Ve bende şuan grip oldum, evde dinleniyorum.
13+4 hafta olduk ve doktor kız dedi.
Rapor almaya gittim bugün. Doktor asistanıyla ileri yaş gebeliklerden bahsettiler.
Ünlü ve yaşlı gebelerden hastası varmış galiba.. Gazetede bunlarla röportaj yapılmış.
Ben ısrarla sordum donasyon mu? Sizin hastanız mı?
Diye , ama cevaplamadı sır gibi...
Dönerken yol boyu düşündüm. Ee 48-50 yaşında tüp bebek oluyorsa kendi yumurtamla beni ne diye yakapaça
Tüpbebeğe yönlendirdi.
Sonra eve gelince nette buldum okudum röportajı. Nasıl kolay herşey nasıl ballandırılmış. Yok 40 yaşından sonra doğum yapan 100 yaşına kadar yaşarmış vs..
İnanamadım her gittiğimde yaştan bahseden Dr o değil mi?
Esin maraşlıoğlu nun kocası hamile olduğunu öğrenince sevince boğulmuş! Haberi yokmuymuş tüp bebek uğraştıklarından? Yaa normal hamile kalmışlar gibi yazıyor. Sinir oldum yaaa!
kızlar ben o ünlülerin nasıl hamile kaldığını çok merak ediyorum.
Kesin donasyondur dimi? 50 yaşında Füsun Demirel de yumurta kalmışmıdır ki!
O zaman rekorlar kitabına girsin..
Yada gerçeği yazsınlar pembe tablolar değil diiimi ama..

Hepinize sevgilerimle ,
Aha link İleri yaşta hamileliğin artıları ve eksileri... | Metin Uyar | Milliyet.com.tr

Bak bu ilginc bir haber. Hangi hastaneye gittiniz siz?

yazdıklarımızı bir toparlamak istedim. Yanlışsa düzeltin lütfen..

1-bağışıklık sorunu olup olmadığını anlamak için cd56 naturel killer testi yapılır..
2-medica tıp merkezi-düzen laboratuvarı gibi yerlerde yapılır.. bazı lab.ların haberi bile yoktur..
3-fiyatı yaklaşık 250 tl civarıdır.

ilaçlar:
1-inratalipit ve delta cortil adlı bağışıklık ilacları vardır..
2-intralipit :istanbul tüp merkezinde 12,5 tl civarında mrat berksoyda 4000 tl civarındadır. :50:
3-intralipit:İçine başka ilaçlar da eklenip serum yapılarak verilir..istanbul tüpte ek ilaçların fiyatları hemen hemen aynıdır..
4-delta kortil: Bu ilaç ise 3 ay boyunca günde 1 adet ve yanısıra günde iki adet 1000 mg.lik omega3 kullanılıyor..fiyatı bilmiyoruz...

Bunların dışında
1-cedrus.un dr.u birkaç hastasında yeni bir bağışıklık ve tutunma ilacı kullanacakmış..Cedrus 8.inden beri adetini bekliyor gelince dr.a gidecek ve adını soracak..
2-ayrıca ben bir zamanlar yaptığım araştırmalarda tutunma için hcg aşısı yapıldığını okumuştum..Araştırmamız lazım..
3-Bir de Dr.Cem Demirel'in bir Tv programnda embriyo etrafına hyalüronik asit ortamının hazırlanması diye bir yaklaşım olduğunu dinlemiştim. Ama programı tam hatırlayamıyorum. NTV olabilir. Youtubeta tekrar bulursam size izleyip tekrar anlatırım. Ya da yarın Cem Bey de muayenem var direkt kendim sorarım..
4-Embriyologum bana tutunma için yapıştırıcı adı verilen birşey olduğundan bahsetmişti..Tam bilmiyorum, araştırılabilir.
5-Hepimizin bildiği transferden önce rahme çizik atma olayı..Embriyonun rahim içine rahatça girsin diye..
6-Era testi.. transferden önce rahim iç zarının incelenmesi ve uygun endo kalınlığına göre tutunma olasılığının en yüksek anında transferin yapılması
Sagolasin arkadasim bayagi yardimci oldu bu bilgiler..

canim ya iste hep ayni hatayi yapiyoruz bende yaptim bir yere cok takiliyoruz.. bana bir kez bir tup bebek hemsiresi demistiki hicbir hastaneye iki defadan fazla sans verme negatifte ikinci defa git ama ucuncu sansi asla ayni doktora verme.. ben hakliligini cok gec anladim ..

buralarda tonla yontem ogreniyoruz doktora soruyoruz gecistiriyorlar o size uygun degil deniliyor..neden degil desen on tane terim sayiyorlar anlamadan ok diyoruz mecburen..

cnm yinede pes etmemen cok iyi.. ankaradasin sanirim elifte ankarada genarti cok begeniyor yumurtasida iyi toplandi birde orayi arastir istersen..

Ayni hislerime tercuman oldun vallahi. Evet niye sorunca gecistirmekde ustlerine yok degilmi? Ankaraliyim ama butun tedavileri istanbulda yaptim. Acikcasi Genart icin cok degisik yorumlar duyuyorum bazilarida hic sevmiyor. Ne bileyim?

Cmas overdoz olduk :))

Bahçeci'nin era test ücret fiyatı.

( Era test ücreti .= 1,850-TL. eğer ..anestezi istenilirse ilave olarak 285-TL. toplam = 2,135-TL )

aZ ÖNCE ARTEMİs ankanın detiden alıntısını görünce farkettim.... deti bu tabloda niye yok?
Haftaniz güzel gecsin arkadaslar,
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NICKI
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]YAŞADIĞI YER
[/TD]
[TD]FSH
[/TD]
[TD]LH
[/TD]
[TD]TSH
[/TD]
[TD]AMH
[/TD]
[TD]E2
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD]ÇOCUK SAYISI
[/TD]
[TD]SON DURUMU
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey
[/TD]
[TD]42
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[TD]8,82
[/TD]
[TD]3,33
[/TD]
[TD]1,53
[/TD]
[TD]0,8
[/TD]
[TD]220
[/TD]
[TD]26-Haz
[/TD]
[TD]24-Tem
[/TD]
[TD]hiç çocuğu yok
[/TD]
[TD]sponton HAMİLE – 27 Haftalik:49:
[/TD]
[TD]SEBEPSİZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SelcanKerem
[/TD]
[TD]41
[/TD]
[TD]Hollanda
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]ikizleri - 21 yaşında
[/TD]
[TD]doğal yoldan hamile - 9 Haftalik :49:
[/TD]
[TD]SORUN YOK :))
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duova
[/TD]
[TD]41
[/TD]
[TD]İsviçre
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]11 Ocak
[/TD]
[TD]6 Subat
[/TD]
[TD]cocuk yok,şub2013 10 haftalik düsük.
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ummuseleme
[/TD]
[TD]42
[/TD]
[TD]Adana
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[TD]tiroid sorunu var
[/TD]
[TD]0,19
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]1 çocuğu var
[/TD]
[TD]yumi biriktiriyor
[/TD]
[TD]REZERV AZLIĞI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lejena
[/TD]
[TD]43
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[TD]12,9
[/TD]
[TD]4,86
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]0,36
[/TD]
[TD]52,37
[/TD]
[TD]12-Mrt
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]çocuğu yok
[/TD]
[TD]5. Tüp-Defne bebiş geldi.:emir_bebek:
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope73
[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]Almanya
[/TD]
[TD]5,38
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]0,2
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]5-Tem
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]çocuğu yok
[/TD]
[TD]3 tüp, 1 kimyasal gebelik- ,
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALISALIS
[/TD]
[TD]44
[/TD]
[TD]İzmir
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]0,18
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]8- Haz
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]çocuğu yok
[/TD]
[TD]mini tüp tedavisi
[/TD]
[TD]Rezerv az(2 donmuşu var) .
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TUTKU34
[/TD]
[TD]44
[/TD]
[TD]İzmir
[/TD]
[TD]7,94
[/TD]
[TD]1,22
[/TD]
[TD]1,34
[/TD]
[TD]2,36
[/TD]
[TD]680
[/TD]
[TD]29-Haz
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]1 kızı var
[/TD]
[TD]1. tüp negatif.
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PUFFY
[/TD]
[TD]45
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[TD]8,1
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]0,24
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]1 oğlu var
[/TD]
[TD]2.tüp-ALYA DÜNYAYA GELDİ:emir_bebek:
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alarahan
[/TD]
[TD]43
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]19
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]troid problemivar
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]19
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]MİYOM ameliyatı oldu
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cmas1
[/TD]
[TD]43,5
[/TD]
[TD]- y yer
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]-lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]0,5
[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD]4 Ocak
[/TD]
[TD]1 Subat
[/TD]
[TD]1 oğlu var
[/TD]
[TD]2 tüp denemesi var,
[/TD]
[TD]Sorun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevser
[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]4,98
[/TD]
[TD]2,28
[/TD]
[TD]1,15
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]4 aralık 2013
[/TD]
[TD]2 ocak
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]hedef spontan hamilelik
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ays73
[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]yer
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]-amh
[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-bat
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tüp negatif, sponton hamile- 24 haftalık:49:
[/TD]
[TD]- Sorun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miranda
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]yer
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]-amh
[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD]sat
[/TD]
[TD]-bat
[/TD]
[TD]1 çocuğu var
[/TD]
[TD]durumu
[/TD]
[TD]- Sorun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeytun
[/TD]
[TD]44
[/TD]
[TD]Antalya
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]0,02
[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD]16 Aralik
[/TD]
[TD]10 Ocak
[/TD]
[TD]Cocuk yok
[/TD]
[TD]4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik
[/TD]
[TD]Yumurta yetmezligi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifoo
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]yer
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]-amh
[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD]sat
[/TD]
[TD]-bat
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu
[/TD]
[TD]- Sorun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnavut73
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]yer
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]-amh
[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD]sat
[/TD]
[TD]-bat
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu
[/TD]
[TD]- Sorun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzbahar
[/TD]
[TD]41
[/TD]
[TD]sakarya
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]0,3
[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD]sat
[/TD]
[TD]-bat
[/TD]
[TD]cocuk yok
[/TD]
[TD]1 tüp negatif
[/TD]
[TD]rezerv ve sperm az
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acmila
[/TD]
[TD]43
[/TD]
[TD]Almanya
[/TD]
[TD]-7,89
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]0,71
[/TD]
[TD]-amh
[/TD]
[TD]196
[/TD]
[TD]sat
[/TD]
[TD]-bat
[/TD]
[TD]cocuk yok
[/TD]
[TD]İST.da 3 mini tüp denedi
[/TD]
[TD]- Sorun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ensuece
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]1,2
[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD]sat
[/TD]
[TD]-bat
[/TD]
[TD]çocuk yok
[/TD]
[TD]5tüp denemesi var
[/TD]
[TD]– erkek infertilitesi
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Cmas overdoz olduk :))

Bahçeci'nin era test ücret fiyatı.

( Era test ücreti .= 1,850-TL. eğer ..anestezi istenilirse ilave olarak 285-TL. toplam = 2,135-TL )
teşekkürler...bak benim bu 3. denemem eğer tutmazsa ya bahçeciye gidecem ya şişli memoriale. ve bütüüün testleri istiycem......şimdi bu fiyatları da deftere kaydedeyim...:49:

Simay72

İstanbul
amh: 0.1
fsh. 16
1 oğlu var
2 tüp deneme memorial negatif,
3. için havuz yapıyor, 1 donmuş var Bahçeci

sevgiler,

simay

Tabloya bir ekleme daha yapabilirsen aliscigim, hatta bir kac tane fazladan yaparsan, bende icerisini sen olmadiginda doldurabilirim. bilgileri asagiya kopyaliyorum. en son 732. sayfadaki güncellenmis olan onu kopyalayip senin pc de kayitli olan tabloya ekleyebilirsen bende excel programi olmadigindan tabloyu olusturamiyorum.

Simay72

İstanbul
fsh. 16
1 oğlu var
yasa bagli rezerv azligi

harikasın arni.. tekrar umutlu olmana sevindim.. inşallah arginmax ve biesteron sana iyi gelir..

cmas 1 teşekkür ederim tekrardan umutlunmak istiyorum sen iyimisin arkadaşım tedavin dilerim olumlu sonuçlanır birsürü araştırmalara başlamışsın vallaha ne iyi yapıyorsun offff yumurtam yokki yapıştırma veya rahim bu sorunları araştırayım daha benden yumi olmuyorki rezerve azlığı deyip bir tarafa atıyorlar allahım ne olur bu soruna bir tedavi bulsalar

Tabloya bir ekleme daha yapabilirsen aliscigim, hatta bir kac tane fazladan yaparsan, bende icerisini sen olmadiginda doldurabilirim. bilgileri asagiya kopyaliyorum. en son 732. sayfadaki güncellenmis olan onu kopyalayip senin pc de kayitli olan tabloya ekleyebilirsen bende excel programi olmadigindan tabloyu olusturamiyorum.

Simay72

İstanbul
fsh. 16
1 oğlu var
yasa bagli rezerv azligi

şu amh testini yaptırmadım memorial bana yaptırmaya gerek bile görmedi kötü durumdasın sonucun ne geleceği belli dedi şimdik artıkın dr bile bile yok kimseye güven duymuyorum

cmas 1 teşekkür ederim tekrardan umutlunmak istiyorum sen iyimisin arkadaşım tedavin dilerim olumlu sonuçlanır birsürü araştırmalara başlamışsın vallaha ne iyi yapıyorsun offff yumurtam yokki yapıştırma veya rahim bu sorunları araştırayım daha benden yumi olmuyorki rezerve azlığı deyip bir tarafa atıyorlar allahım ne olur bu soruna bir tedavi bulsalar

LÜTFEn bi,raz daha sabır et..Bol bol incir ye... bak acmila incir kürü yapmış yumiler çıkmış.. ben bal tarçın çörekotu karışımından yedim.. bu ay birsürü yumurtam oldu..... hadi sen de yap bunlardan....belki bir faydası olur...

Back