yazdıklarımızı bir toparlamak istedim. Yanlışsa düzeltin lütfen..
1-bağışıklık sorunu olup olmadığını anlamak için cd56 naturel killer testi yapılır..
2-medica tıp merkezi-düzen laboratuvarı gibi yerlerde yapılır.. bazı lab.ların haberi bile yoktur..
3-fiyatı yaklaşık 250 tl civarıdır.
ilaçlar:
1-inratalipit ve delta cortil adlı bağışıklık ilacları vardır..
2-intralipit :istanbul tüp merkezinde 12,5 tl civarında mrat berksoyda 4000 tl civarındadır.
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
3-intralipit:İçine başka ilaçlar da eklenip serum yapılarak verilir..istanbul tüpte ek ilaçların fiyatları hemen hemen aynıdır..
4-delta kortil: Bu ilaç ise 3 ay boyunca günde 1 adet ve yanısıra günde iki adet 1000 mg.lik omega3 kullanılıyor..fiyatı bilmiyoruz...
Bunların dışında
1-cedrus.un dr.u birkaç hastasında yeni bir bağışıklık ve tutunma ilacı kullanacakmış..Cedrus 8.inden beri adetini bekliyor gelince dr.a gidecek ve adını soracak..
2-ayrıca ben bir zamanlar yaptığım araştırmalarda tutunma için hcg aşısı yapıldığını okumuştum..Araştırmamız lazım..
3-Bir de Dr.Cem Demirel'in bir Tv programnda embriyo etrafına hyalüronik asit ortamının hazırlanması diye bir yaklaşım olduğunu dinlemiştim. Ama programı tam hatırlayamıyorum. NTV olabilir. Youtubeta tekrar bulursam size izleyip tekrar anlatırım. Ya da yarın Cem Bey de muayenem var direkt kendim sorarım..
4-Embriyologum bana tutunma için yapıştırıcı adı verilen birşey olduğundan bahsetmişti..Tam bilmiyorum, araştırılabilir.
5-Hepimizin bildiği transferden önce rahme çizik atma olayı..Embriyonun rahim içine rahatça girsin diye..
6-Era testi.. transferden önce rahim iç zarının incelenmesi ve uygun endo kalınlığına göre tutunma olasılığının en yüksek anında transferin yapılması