Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

zaman hep bahaneleri ben 36 yasindayim dort senedir yasi bahane ediyor doktorum.. kendi hatalarini kapatmak icin en guzel care..

Canım senin daha yaşın genç..bizlerden şansın daha yüksek..yani sana yaş ile ilgili bi şey söylemesine hakkı yok doktorunun..ama dediğin doğru...kendi hatalarını örtmek için en güzel yanıt...

Canım senin daha yaşın genç..bizlerden şansın daha yüksek..yani sana yaş ile ilgili bi şey söylemesine hakkı yok doktorunun..ama dediğin doğru...kendi hatalarını örtmek için en güzel yanıt...

dort kez tedavi gordugum doktorum her tedavide negatifi alinca telefonda konuya ilk yasimdan basliyordu.. zaten kendimi 100 yasinda hissediyorum..

bugun esimin kuzeni aradi, hayatimda ilk kez beni aradi telefonum bile onda yoktu bulmus, gelinleri hamileymis ilk onu haber verdi sonrada bizde sorun oldugunu bildigi halde telefonda on kez artik cocuk yap gec kaliyorsun dedi...

aradan bir saat gecti teyzemin kizi aradi, sulalede uc tane hamile var iki teyzemin kizlari birde dayimin gelini hamile dedi bizde sorun oldugunu oda biliyor pesindende sende artik yap dedi kac kez birsey demedim..

kuzenlerimin mutlu haberlerine gonulden sevindim ama bunu israrla ilk bana duyurmaya calisan ucuncu derece insanlardan yoruldum...

esim eve geldi bir saat agladim canim sikiliyor cocuksuz diye..

Ay nolur kusura bakma nickini hatirlayamadim bu ara kafam hic yerinde degil :((
Arkadasimin kullandığı ilacin adi delta kortil mis gunde 1 tane 3 ay jullanmis sonra testi tekrarlamis ve yani sira gunde 2 tane 1000mg lik omega 3 kullanmis

Haklısın zaten stres yapanda zamanımız kalmadı korkosu oluyor.Birde Saraçoğlunun soğan kürür var , özellikle miyomu olanlar için.İstersen bi dene, bende denedim.İnan faydasını gördüm.

Bir bakayim nasil oluyormus. Simdiye dek hep modern tip denedik sonuc yok. Bari dogal yontemlere bakayim. Mesela esimdeki sperm hareketini artirmak icin proxeceed diye birsey verdiler. Inan o bile iyilestirecegini kotu yapti. Onuda biraktik. Bu konuda dogal seylere bakicam artik...

zaman hep bahaneleri ben 36 yasindayim dort senedir yasi bahane ediyor doktorum.. kendi hatalarini kapatmak icin en guzel care..

Aynen 100 puan sana katiliyorum. 3 senedir doktorlara gidiyoruz daha en basindan ayni muhabbet. Zaman yok diye hicbir tedavi yapmadan gel bir yumurta toplayalim diye diye zaman zaten gecti. Bir suru sebeb varken embriyolarin tutunmamasi icin tuturmuslar sadece kromozom bozuklugu oda yastan oturu sanki herkes ayni onlara gore.

Canim arkadasim fulya bahcecide erbil beyde bu sorununu ogrendi ve 3 ay ilac kullandi sonra hamile kaldi 4 basarisiz tupu vardi ayrica isters3n senin icin öğrenebilirim

Canim.nEden o myomu aldirmiyosun???

Miyomu artik aldirmaya karar verdim. simdiye dek hicbir doktor gerek gormedi de ondan aldirmadiydim. Simdi kendi insiyatifimi kullaniyorum. Su erbil bey'in arkadasiniza kullandirdigi ilac neyd? Bana'da soylermisin.

Ah ben bunu da sordum embriologla bile uzuuuuun uzun konustuk.....cizik atma. Ve yapistirici bile varmis....ama tam kanitlanmis degilmis mi ne...ama ben de tekrar sorayim yapsinlar..
..1-her yumi olcusu ve gerekirse iki opu
2- endo kalinligi
3-bagisiklik ilaci
4-tutunma icin hcg aşisi
5-cizik atma ve yapistirici
6-era testi
7- uzun prtkl-baskilama ve esit kaliteli yumi(4.de tabi. Ins gerek kalmaz bu sefer olur)
ste bunlari isteyecem dr.dan..

Ay ne guzel yeni yontemler. Kimlere gidip buluyorsunuz boyle oturup konusan klinikleri? Neresi burasi arkadasim. Valla bukadar tup yaptik. Bir allahin kulu girmedi bu konulara.

dort kez tedavi gordugum doktorum her tedavide negatifi alinca telefonda konuya ilk yasimdan basliyordu.. zaten kendimi 100 yasinda hissediyorum..

Ayy oyle yapiyorlar demi? Doktor olmak cok kolay valla. Suclayacak birsey buluyorlar. Yas olmasa eminim baska birsey bulurlar. Ama bu arada bizim moralinde icine oluyor....

simdi Aret beye gectimya o bana farkli ve uzun bir tedavi uygulayacagini soyledi..
işallah aret bey vesilen olsun canım bebişlerin gelsin..:49::49:
Ever evet 3.maddede yazdigim da intralipit zaten...sen gecen gun soyler soylemez defterime not almistim.sagol canim.
telefonla sordum hatta birkac defa tekrar ettirdimdi.dusuk diye uzulmystum..ummu aslinda ben de anlamadim..bak anlatayim.
Agustosta sadece on gorusmede 6 yumim vardi....
.eylulde histrskp oldum 3 mmlik miyom alindi.()

Ekimde 3 yumi opu ve birinci kalite
. Kasimda 4 yumi..3 dolleme..ama iki kalan birinci kalite....
Aralik dinlenme ve bal tarcin corekotu kaşiklamaca
ocak..7 yumi....

Alisalis bence de pat diye ortaya cikan yumine guven canim...Allah ol der olur!..

canım ben artık inanmıyorum amh ye baksana maşallah amh düşükse o yumiler ne demi ama..benimki 0,19 3 yıldır tüp deniyorum en fazla 4 olmuştur.ama önemli olan tek olsun bizim olsun biz onada razıyız dimi şekerim..allah yardımcımız olsun..en kısa zamanda gelsinler inşallah..
herkese günaydın çok ağrım var dün gecede çok oldu bugünde ............................

birde keyifsizimmmm inşallah yarın güzel haberler gelirde rabbim yüzüme bakar emekler boşa gitmaz :(((((

hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım..:49::49:

ALISALIS461664 .!.:
herkeşşşşşlere iyi akşamlar
destekleriniz için çok teşekkür kızlar... ben opu öncesi muayene olduğumda göründü, 2.ci folikül. ve 12 mm olmuş. nasıl iş değil mi, önceden görünmedi ve pat diye 12 mm.... bu yumurtalıklar bu rahim nasıl gizemli bir yer yahu..... neyse yarın kaybolmazsa büyümesi hapla devam edecek, ve 1 hafta içinde tekrar opu olacak. pek umudum yok ama bilinmez, sonradan geliyor ve ilaçla büyüyor , o yüzden ne kadar iyi olabilir ......... neyse umutsuzluğa gerek yok, takip edip bakmazsak zaten kendiliğinden gidiyor bunlar , en azından şansımızı deneriz.

Alisalis bende Tup tedavide tek yumruk ile devam ettim.doktor iki kontrolde de iptal edelim diye sordu.hayır devam dedim opuya tek yumruk diye aldılar hatta uyumaya bıle gerek görmediniz.yumiyi alırken doktor iki yumi daha gordum derinlerde beni hemen uyuttular. 3 yumi toplandı, tutunamadı o ayrı konu

Arkadasimin kullandığı ilacin adi delta kortil mis gunde 1 tane 3 ay jullanmis sonra testi tekrarlamis ve yani sira gunde 2 tane 1000mg lik omega 3 kullanmis

canımmm o benim:)) hayatım ilgin bile yeter çok sağoll
hemen not aldım hayatım mutlaka araştıracağom.. teşekkürler:16::16::16::16:

Canim bu Arat bey pek duyar oldum? Nasil bizim yastaki hastalara muamelesi? Moral verici mi yoksa klasik eh iste sansini bir dene diyemi bakiyor. Arastirdimi ne var ne yok diye sende?

canım ben bir kez ön görüşme yaptım sadece.. inan bilmiyorum ama şimdilik bana güven verdi ve açık konuştu sen iki taraflı sıkıntılısın yumurtalık sayın az, sperm sayısıda 2 milyon.. yıllar sonra ilkkez o benden rahim filmi isteyip inceledi..
gerisinide tedavi olunca anlayacağım..:43::43:

Canim arkadasim fulya bahcecide erbil beyde bu sorununu ogrendi ve 3 ay ilac kullandi sonra hamile kaldi 4 basarisiz tupu vardi ayrica isters3n senin icin öğrenebilirim

Canim.nEden o myomu aldirmiyosun???

Miyomu artik aldirmaya karar verdim. simdiye dek hicbir doktor gerek gormedi de ondan aldirmadiydim. Simdi kendi insiyatifimi kullaniyorum. Su erbil bey'in arkadasiniza kullandirdigi ilac neyd? Bana'da soylermisin.
Canim.iyi edersin aldirmakla.bir de bu bahsettigim.ilac Cd56 testi problemli cikan hastalara veriliyor.
canımmm o benim:)) hayatım ilgin bile yeter çok sağoll
hemen not aldım hayatım mutlaka araştıracağom.. teşekkürler:16::16::16::16:

Nolur kusura bakma erbil bey sadece o ilavi kullandirmis inşallah sana da sifa olsun

bağışıklık icin ilac adi soran arkadasim

Elifooooo arkadaşım her şey çokk güzel olacak kalben inanıyorum dilerim rabbimden bebeğine kavuşursun ve bebeğin evine rızık mutluluk eşinle hayatına ışık getirir yaşadığın sıkıntıları unutturur dualarım seninle

Canım, diğer topicte sana mesaj yazdım ama mesajının altında gebelik takvimi vardı ve 6 haftalık yazıyordu. Nasıl sevindim anlatamam. Burada bir çok kişide daha gebelik takvimi görünüyor şu anda. Ümmüseleme sen de 8 haftalık görünüyorsun. Elifoo 6 haftalık, cms1 de 1 haftalık diye yazıyor.
Ama canım daha dün yazdığın mesajı gördüm sonra, yumurta toplanmadan bahsediyorsun. Ümmü de biosterondan bahsetmiş. Yok sanırım böyle bir şey forumdan kaynaklanan bir durum sanırım. Tebrik mesajı yazdım, düzelteyim dedim, ne düzelt butonu var, ne beğeni butonu. Kusura bakma canım.

O topicte sorduğum sorunun cevabından da emin oldu. Yanlış hatırlamıyormuşum, Israel Aruh'un hastasıymışsın. Canım 1 hafta sonra ikinci opudan bahsetmişsin. O nasıl oluyor öyle anlamadım. Benim mesela en az 3 yumi oluyor bazen 4. Ama büyüklükleri farklı olduğu için diğerleri işe yaramıyor ve çöpe gidiyor. Senin mesajı okuyunca şaşırdım, bunu ilk defa duyuyorum. Yumurtanın büyümüş olanını alıp küçük olanını bırakıyorlar mı? Onu bir hafta sonra mı alıyorlar yani?

Son düzenleme:
Canım, diğer topicte sana mesaj yazdım ama mesajının altında gebelik takvimi vardı ve 6 haftalık yazıyordu. Nasıl sevindim anlatamam. Burada bir çok kişide daha gebelik takvimi görünüyor şu anda. Ümmüseleme sen de 8 haftalık görünüyorsun. Elifoo 6 haftalık, cms1 de 1 haftalık diye yazıyor.
Ama canım daha dün yazdığın mesajı gördüm sonra, yumurta toplanmadan bahsediyorsun. Ümmü de biosterondan bahsetmiş. Yok sanırım böyle bir şey forumdan kaynaklanan bir durum sanırım. Tebrik mesajı yazdım, düzelteyim dedim, ne düzelt butonu var, ne beğeni butonu. Kusura bakma canım.

O topicte sorduğum sorunun cevabından da emin oldu. Yanlış hatırlamıyormuşum, Israel Aruh'un hastasıymışsın. Canım 1 hafta sonra ikinci opudan bahsetmişsin. O nasıl oluyor öyle anlamadım. Benim mesela en az 3 yumi oluyor bazen 4. Ama büyüklükleri farklı olduğu için diğerleri işe yaramıyor ve çöpe gidiyor. Senin mesajı okuyunca şaşırdım, bunu ilk defa duyuyorum. Yumurtanın büyümüş olanını alıp küçük olanını bırakıyorlar mı? Onu bir hafta sonra mı alıyorlar yani?

canım hepimiz hamileyiz :1::1::1: hepimiz topikde böyle bir totem yapmaya karar verdik şöyle başladı cmas arkadaş transferden sonra yapmış hadi arkadaşlar sizlerde benim için katılın demesiyle duova ve selcankerem arkadaş yaptılar ve o ay selcann hamileydi.sonra alısalıs arkadaş hadi arkadaşlar bizde yapalım dedi şans getirsin diye canım.şaka maka derken polyanna arkadaşda hamile kaldı bakıyoruz gerçek oluyor.bizlerde yaptık .inşallah öyle olur .:49::49::49:darısı gerçeğini yapmaya..

Back