Canım, diğer topicte sana mesaj yazdım ama mesajının altında gebelik takvimi vardı ve 6 haftalık yazıyordu. Nasıl sevindim anlatamam. Burada bir çok kişide daha gebelik takvimi görünüyor şu anda. Ümmüseleme sen de 8 haftalık görünüyorsun. Elifoo 6 haftalık, cms1 de 1 haftalık diye yazıyor.
Ama canım daha dün yazdığın mesajı gördüm sonra, yumurta toplanmadan bahsediyorsun. Ümmü de biosterondan bahsetmiş. Yok sanırım böyle bir şey forumdan kaynaklanan bir durum sanırım. Tebrik mesajı yazdım, düzelteyim dedim, ne düzelt butonu var, ne beğeni butonu. Kusura bakma canım.
O topicte sorduğum sorunun cevabından da emin oldu. Yanlış hatırlamıyormuşum, Israel Aruh'un hastasıymışsın. Canım 1 hafta sonra ikinci opudan bahsetmişsin. O nasıl oluyor öyle anlamadım. Benim mesela en az 3 yumi oluyor bazen 4. Ama büyüklükleri farklı olduğu için diğerleri işe yaramıyor ve çöpe gidiyor. Senin mesajı okuyunca şaşırdım, bunu ilk defa duyuyorum. Yumurtanın büyümüş olanını alıp küçük olanını bırakıyorlar mı? Onu bir hafta sonra mı alıyorlar yani?