- Konu Sahibi akideciknane
- #7.301
Cd56 mi yapilan testin adi?? Nerde yaptirabiliriz fiyati nedir bilginiz var mi??
Ben de merAk icindeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cd56 mi yapilan testin adi?? Nerde yaptirabiliriz fiyati nedir bilginiz var mi??
ya ya bizim bura kirk yasina gelmis gecmis kemale ermis akli basinda ve uluslararasi bilgi paylasimi yapanlarin topigi....ip atlamiyoruz....saka saka.....cirpiniyoruz iste.!!!! Dertlesiyoruz...birburimize sorup ogreniyoruz....
Ben de merAk icindeyim
ozlem ve cmas1 canlarim simdi evde degilim eve gidince test kagidinin ustundeki laboratuvar adina bakip size isim ve telefonlarini ozelden yazarim ama bu test bi tuhaf bak bak birsey anlamadim ben... isterseniz doktorlariniza danisin isterlerse yaptirin bosuna para harcamayin...
burada belki klinik tel vermek yasak olabilir CD 56 naturel killer testi.. Medica Tip Merkezi Tesvikiye..
Canim ilacin ismini ogrenir ogrenmez haber ver bize. Peki bu ilac ne icin tutunma icin mi
Ay ne guzel yeni yontemler. Kimlere gidip buluyorsunuz boyle oturup konusan klinikleri? Neresi burasi arkadasim. Valla bukadar tup yaptik. Bir allahin kulu girmedi bu konulara.
intralipid fiyati..
ozlem ve cmas1 canlarim sabah Istanbul Tupu aradim hemsireyi pas gecip Hasta iliskilerinden fiyat rica ettim 12,5 TL ye yapiliyor dediler.. icine ayrica birsey katilirsa onun parasini ayri aliyoruz dediler..
canım boşver üzülme! bir daha bu konuyu sana açtıklarında ''bu konu hakkında bir daha konuşulmasını istemiyorum, lütfen beni anlayın de!''bugun esimin kuzeni aradi, hayatimda ilk kez beni aradi telefonum bile onda yoktu bulmus, gelinleri hamileymis ilk onu haber verdi sonrada bizde sorun oldugunu bildigi halde telefonda on kez artik cocuk yap gec kaliyorsun dedi...
aradan bir saat gecti teyzemin kizi aradi, sulalede uc tane hamile var iki teyzemin kizlari birde dayimin gelini hamile dedi bizde sorun oldugunu oda biliyor pesindende sende artik yap dedi kac kez birsey demedim..
kuzenlerimin mutlu haberlerine gonulden sevindim ama bunu israrla ilk bana duyurmaya calisan ucuncu derece insanlardan yoruldum...
esim eve geldi bir saat agladim canim sikiliyor cocuksuz diye..
Günaydı arkadaşlar...
Topiğe yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.....
ayyyy haftasonu ne kaynatmışsınız... oku oku ancak bitirebildim....
Cmas sayın prof um yine inceleme ve araştırmaya adaışsınız kendinizi :))
Elifoooo nerelerdesin .... pazargünü sonuçlarını alacaktın... bilgi verirsen seviniriz...
Era testi en kısa tanımı ile ekdeki gibi....fiyatını soruyorum ... yanıt alınca paylaşırım.. ancak çeviri yapamam(
En kısa şekilde açıklamak gerekirse ERA testi embriyo transferi yapılması planlanan gün rahimden alınan küçük bir doku parçasınında, embriyonun rahme tutunmasında rol alan 230’dan fazla genin incelenmesi sonrası rahmin embriyoyu kabul edip etmeyeceğini veya ne zaman kabul edebileceğini belirlemek amaçlı gerçekleştirilen bir test.
Gerçekleştirilen çalışmalar, tekrarlayan implantasyon başarısızlığı olguların 1/4’ünde başarısızlığın embriyo transfer gününde rahmin embriyo için tam olarak hazır olmaması neticesinde meydana geldiğini gösteriyor. Dolayısı ile bu olgularda embriyo transfer öncesi yapılacak ERA testi ile gebelik için transfer yapılması gereken en uygun gün belirlenebiliyor. Hatta bazı olgularda rahmin hiçbir zaman embriyo için uygun olmaması da söz konusu olabiliyor. Ne yazık ki bu durum için geliştirilen yeni bir tedavi imkanı yok.
Her ne kadar ilk aşamada tekrarlayan implantasyon başarısızlığı gözlenen olgularda kullanılan önemli bir test gibi görünse de aslında ERA testi tedavi aşamasında olan her olguda uygulanabilecek, kişisel embriyo transferi planlaması yapılabilecek bir test.