Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

alısalıs hayırlısı olsun canım.belli olmaz sonradan gelen senin süpriz bebeğin olabilir.hayat mucizelerle dolu.bende klomene başladım canım sen biosteron içiyorum deyince bende dün içtim kalbim pıtpıt attı heralde hepsi birden ağır geliyor o yüzden içmiycem..
yaa kızlar sizleri merak ediyorum yakında face açarım ..:1:
cmas senin amh 0,5 olduğuna eminmisin bende çok daha yüksek o 1,5 olmasın.:nazar:.bak benim 0,19 3 yumi anca oluyor..tabii bunada şükür..:49::49:

alısalıs hayırlısı olsun canım.belli olmaz sonradan gelen senin süpriz bebeğin olabilir.hayat mucizelerle dolu.bende klomene başladım canım sen biosteron içiyorum deyince bende dün içtim kalbim pıtpıt attı heralde hepsi birden ağır geliyor o yüzden içmiycem..
cmas senin amh 0,5 olduğuna eminmisin bende çok daha yüksek o 1,5 olmasın.:nazar:.bak benim 0,19 3 yumi anca oluyor..tabii bunada şükür..:49::49:

canim benimde 1.2 ya bes yil once Amerikan hst. 8 yumurta toplanmisti ama tuhaftir Bahcecide hep 1 veya 3 taneden fazla toplanmadi hatta en son kasim tedavimde 1 tane toplandi bu degerlerin yaninda doktorun tedaviside onemli bence..

Canim sana dokunduysa icme.biesteronu. bekleriz canim gel.
Yarindan umudum yok ama gidecegim yine de. Pat diye 12 mm olunca iyi olmaz bence. Sonucu yazarim

canim benimde 1.2 ya bes yil once Amerikan hst. 8 yumurta toplanmisti ama tuhaftir Bahcecide hep 1 veya 3 taneden fazla toplanmadi hatta en son kasim tedavimde 1 tane toplandi bu degerlerin yaninda doktorun tedaviside onemli bence..
belki yanlış protokol uygulanmış olabilir..benim doktorum güvenç bey bana ilk yüksek doz verdi ve hiç biri büyümedi yumilerin.ikincide femara verdi bende klomenle birlikte içtim tam tersi yumurtalarım baskılandı.yani sana uygun doz verildimi uzun prokolmü denedin.bana mesela ilkinde 21. gün estrofem bant ve centrotieit vurulmuştum..yani bunlar bazılarına süper iyi gelirken bazılarına ters etkliyor bence canım..aret beye gidiyosun sanırım dikkat ediyorumda kişilere özel protokol uyguluyor.ona göre ilaç veriyor.
Yarindan umudum yok ama gidecegim yine de. Pat diye 12 mm olunca iyi olmaz bence. Sonucu yazarim

canım hiç belli olmaz inanki.hayat suprizlerle dolu..geçen ay biliyosun yumi yok dendi gittim bahçeciye suprizle karşılaştım..ki orda beklerken boşa geldim diye içimden geçiriyordum.allah yeterki ol desin yeterki vakti gelmiş olsun.

belki yanlış protokol uygulanmış olabilir..benim doktorum güvenç bey bana ilk yüksek doz verdi ve hiç biri büyümedi yumilerin.ikincide femara verdi bende klomenle birlikte içtim tam tersi yumurtalarım baskılandı.yani sana uygun doz verildimi uzun prokolmü denedin.bana mesela ilkinde 21. gün estrofem bant ve centrotieit vurulmuştum..yani bunlar bazılarına süper iyi gelirken bazılarına ters etkliyor bence canım..aret beye gidiyosun sanırım dikkat ediyorumda kişilere özel protokol uyguluyor.ona göre ilaç veriyor.

canım hiç belli olmaz inanki.hayat suprizlerle dolu..geçen ay biliyosun yumi yok dendi gittim bahçeciye suprizle karşılaştım..ki orda beklerken boşa geldim diye içimden geçiriyordum.allah yeterki ol desin yeterki vakti gelmiş olsun.

canim bana herzaman kisa protokol uygulandi ben zaten uzun kime kisa kime uygulaniyor anlamiyordum doktorum her sefer adetinin 2. gunu gel dedi basladigi gibi bitiyordu gonolf igneleri vurdugum zamandada doktor sen eski hastasin senin yumurtaliklari tanidim artik der 2-3 gunde muayeneye cagirmak yerine 6 gunde bir cagiriyordu... kadinlar kulubunede girmezdim doktor ne dese inaniyordum..

canim bunlari bende doktora gittigimde soracagim unutmamak icin kendi cebime yazip kendime mesaj attim:)) birde bagisiklik serumu intralipit var canim asil etkili olan oymus..
Ever evet 3.maddede yazdigim da intralipit zaten...sen gecen gun soyler soylemez defterime not almistim.sagol canim.
telefonla sordum hatta birkac defa tekrar ettirdimdi.dusuk diye uzulmystum..ummu aslinda ben de anlamadim..bak anlatayim.
Agustosta sadece on gorusmede 6 yumim vardi....
.eylulde histrskp oldum 3 mmlik miyom alindi.()

Ekimde 3 yumi opu ve birinci kalite
. Kasimda 4 yumi..3 dolleme..ama iki kalan birinci kalite....
Aralik dinlenme ve bal tarcin corekotu kaşiklamaca
ocak..7 yumi....

Alisalis bence de pat diye ortaya cikan yumine guven canim...Allah ol der olur!..

herkese günaydın çok ağrım var dün gecede çok oldu bugünde ............................

birde keyifsizimmmm inşallah yarın güzel haberler gelirde rabbim yüzüme bakar emekler boşa gitmaz :(((((

Ah ben bunu da sordum embriologla bile uzuuuuun uzun konustuk.....cizik atma. Ve yapistirici bile varmis....ama tam kanitlanmis degilmis mi ne...ama ben de tekrar sorayim yapsinlar..
..1-her yumi olcusu ve gerekirse iki opu
2- endo kalinligi
3-bagisiklik ilaci
4-tutunma icin hcg aşisi
5-cizik atma ve yapistirici
6-era testi
7- uzun prtkl-baskilama ve esit kaliteli yumi(4.de tabi. Ins gerek kalmaz bu sefer olur)
ste bunlari isteyecem dr.dan..

Canım sen yeniden tedaviye mi basladin hayirli olsun evet bu yapıştırıcıyi bende duymuştum birde piyasaya yeni surulen bir ilac varmis fiyati 300 euro imis ben bu kez deneyeceğim henuz yaygin degilmis dokyorum bir kac hastada denemek istiyorum dedi ben hemen talip oldum ilaci nereden alacagimi bilmiyorum belki de istsnbuldan filan getirtecegiz ama ogrenince size yazarim

herkese günaydın çok ağrım var dün gecede çok oldu bugünde ............................

birde keyifsizimmmm inşallah yarın güzel haberler gelirde rabbim yüzüme bakar emekler boşa gitmaz :(((((

Keyifsizlik yoookkk yarin cok guzel haberler gelecekkk

Bahceci'de dondurulmus ile yaptim sonuc olmadi. Sonra en son bari birdaha memorial gideyim dedim. Orada da mini-IVF olduk. Dusuk dozajda tedavi. Oda olmadi. En son memorial konustugum doktor klasik hicbir tedavide degisiklik yapmadan devam diyor. Yani memorial iyi hos duzenli yerde. Doktorlarin dialogu cok umit verici olmuyor. Yani evet istatistiklere gore konusuyor ama ne bileyim biraz baska yontemler onerseler olmazmi? Ta en basinda beri bende 8 cm yakin bir miyom var. Hicbir doktor bunun sorun olacagini dusunmeden tedavi yapti. Oysaki okuyoruz heryerde bu bir engel olabilirmis. Yuksek anti TPO var bunun icin hic bir tedavi yokmu mesela? Ne bileyim iyi embriyo transfer edilse bile tutunmamasi kafami kurcaliyor. Yani doktor olmakda kolaymi yani 40 ustu oldumu tamam yok ablacim senin zaten sansin bu diyip gecmekle es birsey. Yok valla bulamadim hala derdimizi anlayacak birisi. Modern tip beni hayal kirikligina ugratti

Merhaba canım, haklısn benimde en çok duyduğum şey yaş 40 olmuş,yapabileciğemiz bu falan oluyor.Ama onların ne dediği değil bizim neye inandığımız önemli, umutsuzluğa sakın kapılma.Miyom çok önemli,bazen önce miyomu alıp sonra tedaviye devam ediliyor.Bence miyom için 1-2 dr.git derim.Sevgiler.

Canlarım canım arkadaslarım

11 tane yumiş toplandı maşallah subhanallahhhh,

9 u sağlam çıktı

7 si döllendi maşallah subhanallahhh elhamdüllahhhhh

ne olur dualarınızı eksik etmeyin pazar günü ne olucak

Canım hayırlı uğurlu olsun, allah inşallah devamınıda getirir.

canim cok yumurta toplandiya agri ondandir.. kotu olman icin hic sebep yokki hersey su ana kadar cok iyi..

Merhaba canım, haklısn benimde en çok duyduğum şey yaş 40 olmuş,yapabileciğemiz bu falan oluyor.Ama onların ne dediği değil bizim neye inandığımız önemli, umutsuzluğa sakın kapılma.Miyom çok önemli,bazen önce miyomu alıp sonra tedaviye devam ediliyor.Bence miyom için 1-2 dr.git derim.Sevgiler.

Kesinlikle su asamada yapabilecegim en iyi is bu olacak galiba. Bu nasil bir ameliyat acaba? Histeroskopi gibimi bir operasyon? Ameliyat sonrasi nekadar bir zaman gecmesi gerekecek tekrar deneme yapabilmek icin. Malum zamana karsi savas bir yandan veriyoruz?

Kesinlikle su asamada yapabilecegim en iyi is bu olacak galiba. Bu nasil bir ameliyat acaba? Histeroskopi gibimi bir operasyon? Ameliyat sonrasi nekadar bir zaman gecmesi gerekecek tekrar deneme yapabilmek icin. Malum zamana karsi savas bir yandan veriyoruz?
Haklısın zaten stres yapanda zamanımız kalmadı korkosu oluyor.Birde Saraçoğlunun soğan kürür var , özellikle miyomu olanlar için.İstersen bi dene, bende denedim.İnan faydasını gördüm.

Haklısın zaten stres yapanda zamanımız kalmadı korkosu oluyor.Birde Saraçoğlunun soğan kürür var , özellikle miyomu olanlar için.İstersen bi dene, bende denedim.İnan faydasını gördüm.

zaman hep bahaneleri ben 36 yasindayim dort senedir yasi bahane ediyor doktorum.. kendi hatalarini kapatmak icin en guzel care..

canim cok yumurta toplandiya agri ondandir.. kotu olman icin hic sebep yokki hersey su ana kadar cok iyi..

maşallahhh ama önemli olan çok toplanması değil sonrası ...................

sonra ne olucak kac tane devam edecek pgt ne olucak bakalım hayırlısı ..................

rabbim herşeyin hayırlısı isteyen herkese rabbim nasip eder inşallahhhhh sağlıkla.............

Back