Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bir araştırma yaptım ilaçların prospektüslerini okudum svvsvssv..

eğer intramüsküler veya adele altı veya kas altına diye yazarsa: bunlar kalçadan olur...(daha doğrusu vucudun kaslı başka yerinden de olurmuş)

eğer subkutan ya da cilt altı diye yazarsa : bu da göbekten olur.. (daha doğrusu cilt altı kas ile deri arasında kalan yerler)

kas içine yapılan iğneleri kendi başımıza yapmıyoruz bunu yapan bir sağlıkçı olmalıymış..
göbekten yani cilt altına yapılan iğneleri göbek hizasındaki x ve y akslarının hizasına denk helmeyecek şekilde yani göbek deliği ortada olup sağ alt- sol alt- sağ üst- sol üst bu dört bölgeye kendimiz yapabiliriz....

ha bi de şu var kas içine yapılan iğneler daha hızlı sisteme karışıyormuş, cilt altına yapılanlar biraz daha yavaş....

kızlar amh değerlerimizi tabloya ilave ettirelim...
cmas1:0,5
ensuece: 1,2
güzbahar:1,3

Bu arada kızlar ikinize de pes doğrusu sizin amh değerleriniz bakın bana göre ve burdaki çoğumuza göre hatta bebekleri olan arkadaşlarımıza göre bile yüksek!!! Şükredin!

guzbahar cnm dileklerin icin tesekkurler haklisin galiba rezervim normale gore az zaten bu testi 8 ay once yaptirmistim belki simdi dahada dusmustur.. yumurtalarim ilk tedavimde 8 tane toplanmisti digerlerinde hep 3 -1 arasi toplandi.. bir tane bile dollense mutlu oluyoruz.. bir kezde bolunmesi kotu olmustu transferim iptal olmustu..

simdi istifami zorla sirkete kabul etirdim 27 ocak tan sonra hep evdeyim son bir ay kendimi bakima cekecegim.. zaten tedavim subatta.. arada bir iki dal sigara iciyordum onuda kestim insallah bu sefer turacak...

elifcigimmm guzell haberlerini bekliyoruzz...

canım hiç olumsuz düşünme, rezerve de takılma bu iş tek yumurta tek sperm değil mi sonuçta.. olacaksa zaten olacak, olmayacaksa biz ne kadar tepinsek boşş.... biz elimizden geleni yapalım içimiz rahat olsun yeter...

bak sen ne güzel pozitif adımlar atmışsın.. istifan senin için hayırlı olsun arkadaşım... seni geren ortamdan kurtulmana az kalmış böylece... kendine şimdiden iyi bakmaya başla ve sigarayı asla içme... yumurta rezervini bitiren sebeplerden biri de sigaraymış arkadaşım... bu güne kadar bilinçsizce içtik de ne oldu kendimize her yönden kötülük etmiş olduk sadece...

kızım ya cmasasssss amma uzun yazmışssın kısalt kısalt bitmedi yani...

iyi dileklerin için çok teşekkür.... cuma opu var , ve 1 yumoş, her şey yolunda giderse yani dolu çıkıp işleme alınıp döllenip embriyo olursa donacak bebiş..... ammmaaaaa belki endo kalınlığını düşünerek transfer yaptırabilirim.... biraz karışık yani..

sorularına gelince; e2 her bir folikül için 200 ve üstü olmalı ve iki günde bir katlanarak artmalı. opuda kaç olmalı derken, kaç folikül varsa 200xfolikül sayısı gibi bir formül..... folikülü çok olanlara 3000,5000 leri bile buluyor.. fazlasını görmediğim için tavan kaç bilmem, ama formül bu işte.
endo kalınlığı adetin 3.gününden itibaren artmalı , opu öncesi 7 mm ve üzeri iyi oluyor. aslında olması gereken 8 ila 12 mm arası da, 7 mm de iyi kabul ediliyor, benim bu problem olduğundan (miyom ameliyatım sonrası incelik yaşıyorum, yeni yeni iyilişiyor olabilirim), zamanında onlarca ilaca rağmen 5,7 mm yi geçemedim .... çok araştırdım ve 5 mm ler de hamile olanları bile buldum ama bunlar mucize tabiii ki... standart 8 mm ila 12 mm arası.... eeeeeee yatak kalınsa bebişde gömülüyor şekerim, bebiş de haklı.... yumuşak ve kalın yatak istiyor :72:

canım yaaaa, allah kabul etsin, hadi beraber güzel haberler verelim inşallahhhhhhh milyon kere maşalllahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çook teşekkür ederim verdiğin bilgiler için . bu cumartesi dr. a gittiğimde soracam endo kaç mm olmuş diye? Yaaaa bu arada şey diycem.. Bu ne? elinde bayrak bizim yumişler yürüyüşe çıkmış eylem mi yapıyorlar yani. Ellerinde bayraklar..İsteriz! İsteriz! Kalın yatak isteriz!!!:72::72::72::72::72::72::72:

Bu arada kızlar ikinize de pes doğrusu sizin amh değerleriniz bakın bana göre ve burdaki çoğumuza göre hatta bebekleri olan arkadaşlarımıza göre bile yüksek!!! Şükredin!

arkadaşım ben yanlış yazmışım benim değerim o,3...:43::43::43::43: görünce şok oldum bir an iananamadım:52::52::52::52:

arkadaşım ben yanlış yazmışım benim değerim o,3...:43::43::43::43: görünce şok oldum bir an iananamadım:52::52::52::52:

cnm her gunde yeni birsey cikiyor bir arada doktor bana CD56 natural killer sorunlu demisti... esimde sorun var diye yola ciktik esim ayni sorunda kaldi bana tonla sorun eklendi:))) bunada sukur diyorum..:26: :16:

canım hiç olumsuz düşünme, rezerve de takılma bu iş tek yumurta tek sperm değil mi sonuçta.. olacaksa zaten olacak, olmayacaksa biz ne kadar tepinsek boşş.... biz elimizden geleni yapalım içimiz rahat olsun yeter...

bak sen ne güzel pozitif adımlar atmışsın.. istifan senin için hayırlı olsun arkadaşım... seni geren ortamdan kurtulmana az kalmış böylece... kendine şimdiden iyi bakmaya başla ve sigarayı asla içme... yumurta rezervini bitiren sebeplerden biri de sigaraymış arkadaşım... bu güne kadar bilinçsizce içtik de ne oldu kendimize her yönden kötülük etmiş olduk sadece...

haklisin hayatimhersety cok guzell olacak:)):12::16:

Bir araştırma yaptım ilaçların prospektüslerini okudum svvsvssv..

eğer intramüsküler veya adele altı veya kas altına diye yazarsa: bunlar kalçadan olur...(daha doğrusu vucudun kaslı başka yerinden de olurmuş)

eğer subkutan ya da cilt altı diye yazarsa : bu da göbekten olur.. (daha doğrusu cilt altı kas ile deri arasında kalan yerler)

kas içine yapılan iğneleri kendi başımıza yapmıyoruz bunu yapan bir sağlıkçı olmalıymış..
göbekten yani cilt altına yapılan iğneleri göbek hizasındaki x ve y akslarının hizasına denk helmeyecek şekilde yani göbek deliği ortada olup sağ alt- sol alt- sağ daha alt - sol daha alt bu dört bölgeye kendimiz yapabiliriz....

ha bi de şu var kas içine yapılan iğneler daha hızlı sisteme karışıyormuş, cilt altına yapılanlar biraz daha yavaş....

kızlar düzelttim dikkat

$images.jpg Bir araştırma yaptım ilaçların prospektüslerini okudum svvsvssv..

göbekten yani cilt altına yapılan iğneleri göbek hizasındaki x ve y akslarının hizasına denk helmeyecek şekilde yani göbek deliği ortada olup sağ alt- sol alt- sağ daha alt- sol daha alt bu dört bölgeye kendimiz yapabiliriz....

ha bi de şu var kas içine yapılan iğneler daha hızlı sisteme karışıyormuş, cilt altına yapılanlar biraz daha yavaş...

güzel anne adayları ,
altın kalplerinizden fışkıran iyi dilekleriniz inşallah hepimize olsun. Hepimizin duaları kabul olsun.

artık tek tek isimleri yazmak yerine, tablodaki arkadaşlarım diye hitap edeceğim, tablodaki altın kızları sevgiyle kucaklıyorum. en son umut ölürmüş, bu yolda yürüyen herkese sabır diliyorum. cmass bayrakları gönderiyorum yumiler isyanda tatlım:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

bana tek yumi diye tek bayrak:72:
ammaaaa sizlere çok bayrak:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

bak dünyaya gelmek için sıralandılar bile:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

güzel anne adayları ,
altın kalplerinizden fışkıran iyi dilekleriniz inşallah hepimize olsun. Hepimizin duaları kabul olsun.

artık tek tek isimleri yazmak yerine, tablodaki arkadaşlarım diye hitap edeceğim, tablodaki altın kızları sevgiyle kucaklıyorum. en son umut ölürmüş, bu yolda yürüyen herkese sabır diliyorum. cmass bayrakları gönderiyorum yumiler isyanda tatlım:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

bak dünyaya gelmek için sıralandılar bile:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Ah arkadaşlar anlatayım: Dün akşam klomen alacaktım saat dokuzda unutmuşum gece 2 buçukta içtim..Bu sabahta 9,5 ta içtim. Normalde 12 saatte bir almam lazımdı... İnşallah birşey olmaz! Hayırlısı Allahtan!

Biliyorsunuz salıdan beri günde iki kere klomen ve bir kere menagon iğnem vardı..Daha öncekilerde menagonu(bknz:hmg gonadotropin ilaç) kalçadan vurulmuştum. 225 mg.( bunun için 3 toz +2 su ) Salı günü hemşire bana ilaçları kullanmayı anlatırken göbekten dedi...AAa dedim ama geçen seferde menagon kalçadandı ve cetrotide(bknz: antogonist ilaç) göbektendi...

Neyse salı günü ilkindi vakti biz göbekten menagonu yaptık! Bir süre sonra kızardı çevresi...şimdi bile kızarık...Dün daha çoktu.. Yani hala geçmedi. Dün hastaneyi aradım.. Neyse göbektende olıyormuş kalçadan da! Ben o zaman bundan sonraki iğnelerimi kalçadan vurdurtayım olur mu dedim.. Olurmuş...İşte ben bunlarla uğraşırken klomeni içmeyi arada atlamışım.....Salı menagon göbekten çarşamba kalçadan...Klomen salı 12 saat arayla çarşamba 18 saat ve 5 saat arayla!! Yaaaa noluyoooooo,?

Canım benimde bazen unuttuğun oluyordu..sonra cep telefonun alarmını ayarladım, beni alarm uyardı sürekli ..tavsiye ederim..bol şans dilerim..

güzel anne adayları ,

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: evet geliyolar alisim

güzel anne adayları ,

Ah arkadaşlar anlatayım: Dün akşam klomen alacaktım saat dokuzda unutmuşum gece 2 buçukta içtim..Bu sabahta 9,5 ta içtim. Normalde 12 saatte bir almam lazımdı... İnşallah birşey olmaz! Hayırlısı Allahtan!

Biliyorsunuz salıdan beri günde iki kere klomen ve bir kere menagon iğnem vardı..Daha öncekilerde menagonu(bknz:hmg gonadotropin ilaç) kalçadan vurulmuştum. 225 mg.( bunun için 3 toz +2 su ) Salı günü hemşire bana ilaçları kullanmayı anlatırken göbekten dedi...AAa dedim ama geçen seferde menagon kalçadandı ve cetrotide(bknz: antogonist ilaç) göbektendi...

Neyse salı günü ilkindi vakti biz göbekten menagonu yaptık! Bir süre sonra kızardı çevresi...şimdi bile kızarık...Dün daha çoktu.. Yani hala geçmedi. Dün hastaneyi aradım.. Neyse göbektende olıyormuş kalçadan da! Ben o zaman bundan sonraki iğnelerimi kalçadan vurdurtayım olur mu dedim.. Olurmuş...İşte ben bunlarla uğraşırken klomeni içmeyi arada atlamışım.....Salı menagon göbekten çarşamba kalçadan...Klomen salı 12 saat arayla çarşamba 18 saat ve 5 saat arayla!! Yaaaa noluyoooooo,?

Canım benimde bazen unuttuğun oluyordu..sonra cep telefonun alarmını ayarladım, beni alarm uyardı sürekli ..tavsiye ederim..bol şans dilerim..

kesinlikle başka doktora git bir doktorla kalma sakın evet herkes başka birşey diyor malesefffff sen nerde oturyordun kafa benim birmilyonnnnn çünkü unuttum gene herşeyi :))))))))))))))

İzmirde cnım.Buarada umarım doğru okudum.Bugün senin için büyük günmüş.Umarım herşey yolunda gitmiştir.İnşallah güzel haberlerinin alırız.:49:

quote_icon.png
alisalis'ten alintidir.
Tabloyu paylasalim arada diyorum.
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NICKI
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]YAŞADIĞI YER
[/TD]
[TD]FSH
[/TD]
[TD]LH
[/TD]
[TD]TSH
[/TD]
[TD]AMH
[/TD]
[TD]E2
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD]ÇOCUK SAYISI
[/TD]
[TD]SON DURUMU
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey
[/TD]
[TD]42
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[TD]8,82
[/TD]
[TD]3,33
[/TD]
[TD]1,53
[/TD]
[TD]0,8
[/TD]
[TD]220
[/TD]
[TD]26-Haz
[/TD]
[TD]24-Tem
[/TD]
[TD]hiç çocuğu yok
[/TD]
[TD]sponton HAMİLE – 27 Haftalik:49:
[/TD]
[TD]SEBEPSİZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SelcanKerem
[/TD]
[TD]41
[/TD]
[TD]Hollanda
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]ikizleri - 21 yaşında
[/TD]
[TD]doğal yoldan hamile - 9 Haftalik :49:
[/TD]
[TD]SORUN YOK :))
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duova
[/TD]
[TD]41
[/TD]
[TD]İsviçre
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]17 Aralik
[/TD]
[TD]11 Ocak
[/TD]
[TD]cocuk yok,şub2013 10 haftalik düsük.
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ummuseleme
[/TD]
[TD]42
[/TD]
[TD]Adana
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[TD]tiroid sorunu var
[/TD]
[TD]0,19
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]1 çocuğu var
[/TD]
[TD]yumi biriktiriyor
[/TD]
[TD]REZERV AZLIĞI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lejena
[/TD]
[TD]43
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[TD]12,9
[/TD]
[TD]4,86
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]0,36
[/TD]
[TD]52,37
[/TD]
[TD]12-Mrt
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]çocuğu yok
[/TD]
[TD]5. Tüp-Defne bebiş geldi.:emir_bebek:
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope73
[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]Almanya
[/TD]
[TD]5,38
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]0,2
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]5-Tem
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]çocuğu yok
[/TD]
[TD]3 tüp, 1 kimyasal gebelik- ,
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALISALIS
[/TD]
[TD]44
[/TD]
[TD]İzmir
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]0,18
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]8- Haz
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]çocuğu yok
[/TD]
[TD]mini tüp tedavisi
[/TD]
[TD]Rezerv az(2 donmuşu var) .
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TUTKU34
[/TD]
[TD]44
[/TD]
[TD]İzmir
[/TD]
[TD]7,94
[/TD]
[TD]1,22
[/TD]
[TD]1,34
[/TD]
[TD]2,36
[/TD]
[TD]680
[/TD]
[TD]29-Haz
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]1 kızı var
[/TD]
[TD]1. tüp negatif.
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PUFFY
[/TD]
[TD]45
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[TD]8,1
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]0,24
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]1 oğlu var
[/TD]
[TD]2.tüp-ALYA DÜNYAYA GELDİ:emir_bebek:
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alarahan
[/TD]
[TD]43
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]19
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]troid problemivar
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]19
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]MİYOM ameliyatı oldu
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cmas1
[/TD]
[TD]43,5
[/TD]
[TD]- y yer
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]-lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD]4 Ocak
[/TD]
[TD]1 Subat
[/TD]
[TD]1 oğlu var
[/TD]
[TD]2 tüp denemesi var,
[/TD]
[TD]Sorun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevser
[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]4,98
[/TD]
[TD]2,28
[/TD]
[TD]1,15
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]4 aralık 2013
[/TD]
[TD]2 ocak
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]hedef spontan hamilelik
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ays73
[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]yer
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]-amh
[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-bat
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tüp negatif, sponton hamile- 24 haftalık:49:
[/TD]
[TD]- Sorun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miranda
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]yer
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]-amh
[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD]sat
[/TD]
[TD]-bat
[/TD]
[TD]1 çocuğu var
[/TD]
[TD]durumu
[/TD]
[TD]- Sorun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeytun
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]yer
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]-amh
[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD]sat
[/TD]
[TD]-bat
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu
[/TD]
[TD]- Sorun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifoo
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]yer
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]-amh
[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD]sat
[/TD]
[TD]-bat
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu
[/TD]
[TD]- Sorun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnavut73
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]yer
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]-amh
[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD]sat
[/TD]
[TD]-bat
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu
[/TD]
[TD]- Sorun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzbahar
[/TD]
[TD]41
[/TD]
[TD]sakarya
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD]sat
[/TD]
[TD]-bat
[/TD]
[TD]cocuk yok
[/TD]
[TD]1 tüp negatif
[/TD]
[TD]rezerv ve sperm az
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acmila
[/TD]
[TD]43
[/TD]
[TD]Almanya
[/TD]
[TD]-7,89
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]0,71
[/TD]
[TD]-amh
[/TD]
[TD]196
[/TD]
[TD]sat
[/TD]
[TD]-bat
[/TD]
[TD]cocuk yok
[/TD]
[TD]İST.da 3 mini tüp denedi
[/TD]
[TD]- Sorun
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ensuece
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]-fsh
[/TD]
[TD]- lh
[/TD]
[TD]-tsh
[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[TD]-e2
[/TD]
[TD]sat
[/TD]
[TD]-bat
[/TD]
[TD]çocuk yok
[/TD]
[TD]5tüp denemesi var
[/TD]
[TD]– erkek infertilitesi
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ensuece,cmas1,güzbahar AMH degerlerinizi ekledim.

Kızlar selamlar...

ayyy herkes bi hareket halinde ... ne güzel... nerede hareket orada bereket... tabloya baktımda toplamda 20 kişi 5 kişi hamile ... yani doktorların 40 yaşından sonra % 5 olasılığı çökmüş durumda.... bizim 40 yaş sonrası topiğin hamilelik yüzdesi 25.... muhteşem...

amh değeri 0,5 in üzerinde olan arkadaşlar çok şanslısınız bunu bilin derim... buarada 0,1 lerle hamile kalmaya çalışanlar var :))

alısalıs ve elifooo umarım tedaviniz hamilelikle sonuçlanır...

Benim bilgilerim ;
Yaşadığı yer : Antalya
Fsh- Lh ve Tsh artık ölçtürmüyorum :))
Amh : 0,02 ( aralık 2012 )
Sat : 16 aralık 2013
Bat : 10 ocak 2014
Çocuk sayısı : yok
Son durum : 4 tüp denemesi negatif - şuanda doğal devam ediyor - sonrasıda ne yapacağını henüz bilmiyor.
Sorun : Yaşa bağlı yumurta yetersizliği

ensuece,cmas1,güzbahar AMH degerlerinizi ekledim.

Back