Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ah canım keşke öyle olsa hemen gider yaptırırdım. Ama şimdi yapsak o test daha da düşük çıkabilir.. Çünkü yaş ilerledikçe rezerv azalır ve amh gitgide düşer..........miş.........

hiçççç belli olmaz o bence rabbim istesin yeter düşük olsun gene olur hiç moral bozmak yok sakın diyimmmm ....

onu yükseltmek için bişey yapılamıyormu ? bir kür mesela ???? bilmiyorum ama çok bu konuda gülmeyinnnnn

:1::26:

Aminn canım...doktora sordum tabii, bu arlar gribal enfeksiyon falan var dedi..ama ben ne gribim nede bu grib ağrısı..neyse 2 ay tabii boş durmayacağım..YOGA, ve kürler yapacağım....En önemlisi 1-2 dr.gitmeyi düşünüyorum .Birde onlar onlar baksınlar bakiim benim şu rahmin simetrisine :1:

kesinlikle başka doktora git bir doktorla kalma sakın evet herkes başka birşey diyor malesefffff sen nerde oturyordun kafa benim birmilyonnnnn çünkü unuttum gene herşeyi :))))))))))))))

Arkadaslar Tüp bebek baslayacaklar önce AHM mutlaka yaptırıp öyle baslayın. çünki doktorlar önce deneyip en son bu testi yaptırıyorlar.
Oysa kolay bir test ve her zaman yapılabiliyor. Ben yandım siz yanmayın.

hoşgeldin arkadasımmm :)))

çok üzüldüm bu ümitsiz durumuna ama anlamadım nedir ne değildir ???? neler yaptırdın sonuç ne oldu şuan ne aşamadasın eğer paylaşmak istersen biz burdayız .... elimizden ne gelirse yaparızzz inşallahhhh

sakın ama umudunu yitirme allah herşeye bir hayır vermişdir lütfen üzülme :(

Hayatimda bana özeL birsey kalmadı. Evet hersey bir çocuktan ibaret degil Ama bir okadarda hayatın kendisi çocuklar. Gönlüm isterki benim olmuyor ise olanlar icin mutlu olmak düser bana

ay ben çok merak ettim lütfen bize bilgi verirmisin ne oldu seni üzmek istemem ama eğer özle değilse anlat istersen açılırsın ..... ağla haykır anlat içine atma lütfen......

neden olmasın kurban olduğum allahım ol desin olur...

canlarim yumurta rezervine pek birsey yapamayiz ama kaliteside onemli, kalitesi icin doktorum bir kac oneride bulunmustu.. her sabah mutlaka iki tane rafadan yumurta, haftada en az uc aksam kurufasulye nohut yani bakliyat, bol bol balik.. eczaneden alinan Apitera ari sutu bal polen propolis adindaki urun, 8 tane ceviz, 6 tane findik, 10 tane badem, organik sut, organik yogurt.. cam sise sudan hergun bir litre.. bu tarzda bir iki ay beslen demisti..gerci hepiniz tecrubelisiniz bunlari bilirsiniz yinede yazim dedim:))

Denedik olmadi ve kapattik bu sayfayi

yavvvv niye kapattın bu sayfayı denedik olmadı olmazzzzz çok zor bir süreç biliyorum ama rabbime güven arkadasım olur neden olmasın ne tedaviler var ..... rabbimden diliyorum inşallah isteyen herkese peygamber efendimizin hatırına nasip etsin anneliği ..............

vallahi çok daraldım üzüldümmmmm

canlarim yumurta rezervine pek birsey yapamayiz ama kaliteside onemli, kalitesi icin doktorum bir kac oneride bulunmustu.. her sabah mutlaka iki tane rafadan yumurta, haftada en az uc aksam kurufasulye nohut yani bakliyat, bol bol balik.. eczaneden alinan Apitera ari sutu bal polen propolis adindaki urun, 8 tane ceviz, 6 tane findik, 10 tane badem, organik sut, organik yogurt.. cam sise sudan hergun bir litre.. bu tarzda bir iki ay beslen demisti..gerci hepiniz tecrubelisiniz bunlari bilirsiniz yinede yazim dedim:))

e vallahi bilmiyordum inannnn ben zaten ilk deneme de cumburlop yapmısım hiçççççççççççç bilgisizceeeeee

e vallahi bilmiyordum inannnn ben zaten ilk deneme de cumburlop yapmısım hiçççççççççççç bilgisizceeeeee

canim ya normal yemeginizi kahvaltinizi yapin ama arada bu urunleride hergun tuketmeye calisin demisti zaten hepsi yapabilecegimiz seyler:)) ben sadece bu kurufasulye notuh icin duduklu tencere aldim.. sabah ise giderken islatiyorum aksam 20.00 de bile isten gelsem 20.30 da kuru sofrada oluyor..

evet mirandam evet çok şükür rabbime inşallah çok az kaldı .......

dualarınızı eksik etmeyin ne olurrr ben sürekli edicem hepimize

sizi çok seviyorummmmmmm iyiki varsınızzzzzz
Dualarim seninle bitanem ver yavrulari sonra gidip guzelcee al gel inşallah
Bu arada yoga ya gitmekyi düşünüyorum.Rahim için , Tabi hemde kendim için :))) Yoga da çok yorucu ama tüm kaslarınız çalışıyor.Özellikle doğurganlık veya rahim için giden , deneyen varmı ?

Yoga plates yapiyorum 4 ay olacak kendimi inanilmaz zinde ve mutlu hissediyorum kesinlikle tavsiye ederim

arkadaşlar sizin amh değerleriniz hepimizin üzerinde bizler sıfın altındayız. tutku 2,36 nevser 2 yani sizin hamişliğinizin olasılığı daha fazla canlarım... En en en kısa zamanda inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz sizn de ....(Allah'ım yaa donasyona zaten gerek yokmuş .. Kim dediydi bunu şimdi?..nerden geldi aklıma?)

canim benim AMH sonucum 1.2 miss. bu sonucc cokmu kotu icimden bii ses kotu diyor:((

alısalıs neden 9 10 olsun istiyosun canım 7 ye bile iyi diyo doktorlar 7 ve üzeri..senin çok güzel kalınlaşmış canım 8,7 süper bence ..canım serophen dışında ne kullanıyorsun kalınlaşsın diye estrofemde kullandınmı adettliyken..birde sen cylomu tarlusalmı bi şey kullanıyosun oda sana iyi geliyo gibi geldi..o hapı kullanınca hep böyle güzel haberler veriyosun canım..
bu arada bende adet oldum..yarın bi doktor ismi verdiler adanada aradım 20 sine kadar dolu dediler.başka bi doktordan aldım bakalım yarın hormonlarıma baktırıp klomene başlıycam inşallah..bu arada klomenle serophene aynı ilaçmış bana erbil bey söylemişti geçen ay klomenle başladım ordada serophene kullandım..birde canım serophene kullanırken biosteronda kullanıyomusun..

canım ben onu dün öylesine söylemiştim, yani beklediğim bir şey değildi ki... 7 mm yi görmek için neler yaptım da olmadı , en iyi sen bilirsin....hani ahh ah keşke 9, 10 oluverse diye çıkıverdi dün ağzımdan. latife yani.
benim kullandıklarımı biliyorsun ilave birşey yok . nar suyuna bile senin dürdüklemenle başladım geçenlerde. bu arada serophone inceltiyor canım.. ama yumi için mecbur içip bu yüzden mini tüp de sonraki ay tarensfer olunuyor. belki klasik tüp de de endo sorunlu olanlara böyle yapılıyordur.
sormuşsun estrofem kullanmadım. geçen ay e2 düşük diye 21 gün cylo kullanıp gittim ama e2 de ölçülmedi biliyorsun, adetin 11.günü giittim (5gün hapı içip gittim ), ve ogünkü 11.gün e2 533 çıktı işte. yani cylo mu etkili bilmiyoruz e2 yi ölçtürmedik. karışımlar da etkili olmuş olabilir , sana geçenlerde yazıdğım melisa, hayıt, kantaron,tarçın vs karışımı çay.
biesteronu da bırakmadım. içtim.

adetin gelmiş hayırlı olsun, bboll yumi olsun... inşallah... bu ay sonuna kadar gidip embroyalırımıza kavuşmak dileğiyle

Son düzenleme:
kızlar 22.30 da çatlatma iğnemi oldum, şimdi siz 36 saate kadar geçerli olmak üzere dualara başlayın , sonra herşey güzel giderse belki transferi düşüneceğim.... bir plan yapmam lazım... eşim önümüzdeki ay ameliyat olacak, o yüzden tereddütteyim yani. son durumu tabii ki size anlatacağım.

Canımmm bu harika bir habeeerrr!!! İnşallah inşallah Allah tamamına erdirsin :46: Cuma gününü heyecanla bekliycem canım.. Embriyo olarak mı saklanacak yoksa transferin olacak mı hemen? Kaçıncı gün embriyosu olacak?

Şimdi ben şu kullanılan ilçalar konusunda prof oldum da hormanel değerler konusunda biraz geri kalmışım...Bu rakamların normal değerleri nedir? opuda kaç olmalı? transferde kaç olmalı? foliküler bazda ne olmalı? vs... Ve endo kalınlığı bu dönemlerde ayrı ayrı ne olmalı?

..

kızım ya cmasasssss amma uzun yazmışssın kısalt kısalt bitmedi yani...

iyi dileklerin için çok teşekkür.... cuma opu var , ve 1 yumoş, her şey yolunda giderse yani dolu çıkıp işleme alınıp döllenip embriyo olursa donacak bebiş..... ammmaaaaa belki endo kalınlığını düşünerek transfer yaptırabilirim.... biraz karışık yani..

sorularına gelince; e2 her bir folikül için 200 ve üstü olmalı ve iki günde bir katlanarak artmalı. opuda kaç olmalı derken, kaç folikül varsa 200xfolikül sayısı gibi bir formül..... folikülü çok olanlara 3000,5000 leri bile buluyor.. fazlasını görmediğim için tavan kaç bilmem, ama formül bu işte.
endo kalınlığı adetin 3.gününden itibaren artmalı , opu öncesi 7 mm ve üzeri iyi oluyor. aslında olması gereken 8 ila 12 mm arası da, 7 mm de iyi kabul ediliyor, benim bu problem olduğundan (miyom ameliyatım sonrası incelik yaşıyorum, yeni yeni iyilişiyor olabilirim), zamanında onlarca ilaca rağmen 5,7 mm yi geçemedim .... çok araştırdım ve 5 mm ler de hamile olanları bile buldum ama bunlar mucize tabiii ki... standart 8 mm ila 12 mm arası.... eeeeeee yatak kalınsa bebişde gömülüyor şekerim, bebiş de haklı.... yumuşak ve kalın yatak istiyor :72:

günaydın canım benim :)))

inşallah sabah namazıyla uyanıcam ve hepimize isteyen herkese nasip etsin diye dua okuycamm ve çok dua edicemmmm hepimize çok heyecanlıyımmm ve girerken ayağımı sürücem hepinize nasip olsun diye arkadasımmmmm............
rabbim peygamber efendimizin hatırına hepimize sağlıkla bebeklerimizle eve dönmek nasip eder inşallahhhhhh
canım yaaaa, allah kabul etsin, hadi beraber güzel haberler verelim inşallahhhhhhh milyon kere maşalllahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tamam canim simdi ekliyorum.

Hos geldin topige arkadasim,cok acmamissin neden umudun tükendi. umut hic bitmemeli caresiz degiliz en son care donasyona kadar giden arkadalar var, kimine göre ters ama herkesin kendi tercihi umarim dilegin en kisa zamanda olsun arkadasim.

Cok tessekkur ederim. Umut dedigin mucizelere kalmis ise benimde umudum var. Allah herkezin yolunu acik etsin

kızlar 22.30 da çatlatma iğnemi oldum, şimdi siz 36 saate kadar geçerli olmak üzere dualara başlayın , sonra herşey güzel giderse belki transferi düşüneceğim.... bir plan yapmam lazım... eşim önümüzdeki ay ameliyat olacak, o yüzden tereddütteyim yani. son durumu tabii ki size anlatacağım.

canim insallah hersey gonlunden gectigince gelisir..

kızlar ne güzel bir gün...topiğimizde kimi opuda kimi tedavide kimi hazırlıkta, kimi mide bulantıları yaşıyor, kimi bebeiğini karnında büyütüyor, kimi artık bebişini kucağına aldı onu seviyor, kokluyor... ..ohh ohh maşallah. rabbim nazarlardan saklansın inşallah...

dün evdeydim migren nedeniyle arada okudum sizleri ama mesaj gönderemedim, site mesajlarımı kabul etmedi ne yazık ki... ama çook güzel haberler gelince evdeyim diye bol bol dua ettim, okudum.. bu gün de çok giremeyeceğim ne yazık ki, ekran gözlerimi alıyor ve ağrımı arttırıyor ama arada haberleri almaya geleceğim...

elifim opuya gidiyorsun... şimdi hazırlandın ve belki de evden çıktın, canım opun hayırlı olsun, bol yumoşun olup hepsi sağlıkla döllensin inşallah... hem şimdi kızçelerin gelsin bu yumoşlarla hem de gelecek seneki kardeşleri... hep dua edeceğim arkadaşım güzel haberin gelene kadar... bu arada sen de alis de ayağınızı sürtmeyi unutmayın:52::52::52::52::52:

Alisim sana da çoook mutlu oldum canım... akşam çatlatma iğneni vurmuşsun, bu gün şöyle bir keyif yap, çünkü yarın seninde bebeğin döllenecek ve annesine bir adım daha yaklaşacak. herşey harika geçsin senin için canım ve bebeklerinin sana tutunacağı an transferin olsun.. bunu eşinin ameliyatı nedeniyle söylüyorum canım. gelecek ay yeni hamiş bir anne olarak zorlanabilirsin ondan yani:))))) ilk günlerin keyfini çıkarmakta zorlanırsın diye... aynı şekilde senin için de ayrıca dua ediyorum canım...

cmasım topiğimizin profu.. canım iğnelerine başladın hayırlısı ile inşallah.. cumartesi günü doktorun 7,8 folikül görsün inşallah sende... hem transfere yetsin hemde seneye diğer kardeşlerine... oğluna bir sürü kardeş ver canım, ona binlerce kez maşallah... bu kadar duyarlı bir evlat yetiştirdiğin için sana da maşallah canım... bayıldım söylediği söze, ben o kardeş isteyen yeğenimi yerim... ona teyzesinden çoook selam söyle ve benim için öp canım... güzel haberlerini bekliyorum ve bol bol dua ediyorum senin içnde canım...

ummucüm bugün doktordan güzel haberlerle geleceksin inşallah arkadaşım... seninde tedavin harika geçsin ve kaliteli yumoşun olsun canım... maşallah topik tam gaz gidiyor..nufüs patlaması olcak yakında.. kimi opuda kimi tedavide..ohh ohh maşallah.

duovam isviçreli çikolatam sen nasılsın, çalışmalar öncesi yaptığın her hangi bir hazırlık var mı canım, yumurta kalitesi için falan... bu arada listeye bayıldım çook güzel olsun eline sağlık arkadaşım... inşallah hepimiz o kadar hareketli olalım ki tablo ilan müdürü olarak sana bol bol iş çıkaralım...:52::52::52::52::46::46::46:

ensuece benimde AMH sonucum 1.3 canım, diğer değerlerimde çıktı ama tahliller evde kaldı... pek iç açıcı değil yani... ama allah büyük yazımızda anne olmak varsa hiçbir şey buna engel olamaza...

bengulch aramıza hoş geldin canım... burada ümitsizlik yok... Rabbim de ümitsiz olmayı yasaklıyor... o bize hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip edecek inşallah... dün bir topicte Zekeriya peygamberin duasıyla hamile kalanları gördüm. neredeyse tüm topic :49::49::49: böyle olmuş ve kimse kalmamış... bizde okuyalım istiyorum

monkey canım çok üzüldüm inan şuan ne diyecem bilemiyorum .. ama burası uğurlu topic, tedaviden ziyade spontan hamilelk moda burda... tüpe çalışırken bir bakmışız bu rahatlamayla hepimiz doğal :49::49::49::49::49: hamişler olmuşuz... canım bu bekleme süren çok verimli geçsin ve tedavi öncesi hazırlığın sana bol bol yumurta getirsin...

kızlar aslında herkese dua ediyorum ama bu ay cmas, alis, elif ve ummu direkt tedavide oldukları için onların yeri ayrı... yani kimseyi unutmadım... miranda, nevser, zeytun, acmila, arnavut, hope, selcanım, henüz tanışmadım ama breezey, lejena, pufyy, herkesin adını tek tek dua ediyorum... allah hepimizin gönlüne göre versin... gönlümüzdekini bizim için hayırlı etsin ve bize nasip etsin inşallah...

sevgi ve dua ile kalın çooookkk öpüüüüyorum...

Kızlar öncelikle tam şu saate Elif için Fatiha ve Kulhuvallahülerimi okudum Allah kabul etsin! Allah Elif'e sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu bebekler nasip etsin İnşallah! Amin!(Şu an da opuda) Maşallah!

Ve aynı zamanda Alişalışede dua ettim. Onun da opusu yarın! İnşallah hayırlı uğurlu sağ sağlam bebekleri olur...

Ah arkadaşlar anlatayım: Dün akşam klomen alacaktım saat dokuzda unutmuşum gece 2 buçukta içtim..Bu sabahta 9,5 ta içtim. Normalde 12 saatte bir almam lazımdı... İnşallah birşey olmaz! Hayırlısı Allahtan!

Biliyorsunuz salıdan beri günde iki kere klomen ve bir kere menagon iğnem vardı..Daha öncekilerde menagonu(bknz:hmg gonadotropin ilaç) kalçadan vurulmuştum. 225 mg.( bunun için 3 toz +2 su ) Salı günü hemşire bana ilaçları kullanmayı anlatırken göbekten dedi...AAa dedim ama geçen seferde menagon kalçadandı ve cetrotide(bknz: antogonist ilaç) göbektendi...

Neyse salı günü ilkindi vakti biz göbekten menagonu yaptık! Bir süre sonra kızardı çevresi...şimdi bile kızarık...Dün daha çoktu.. Yani hala geçmedi. Dün hastaneyi aradım.. Neyse göbektende olıyormuş kalçadan da! Ben o zaman bundan sonraki iğnelerimi kalçadan vurdurtayım olur mu dedim.. Olurmuş...İşte ben bunlarla uğraşırken klomeni içmeyi arada atlamışım.....Salı menagon göbekten çarşamba kalçadan...Klomen salı 12 saat arayla çarşamba 18 saat ve 5 saat arayla!! Yaaaa noluyoooooo,?

Kızlar öncelikle tam şu saate Elif için Fatiha ve Kulhuvallahülerimi okudum Allah kabul etsin! Allah Elif'e sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu bebekler nasip etsin İnşallah! Amin!(Şu an da opuda) Maşallah!

Ve aynı zamanda Alişalışede dua ettim. Onun da opusu yarın! İnşallah hayırlı uğurlu sağ sağlam bebekleri olur...

amiiin canım... binlerce kez amiiin.....

Ah arkadaşlar anlatayım: Dün akşam klomen alacaktım saat dokuzda unutmuşum gece 2 buçukta içtim..Bu sabahta 9,5 ta içtim. Normalde 12 saatte bir almam lazımdı... İnşallah birşey olmaz! Hayırlısı Allahtan!

Biliyorsunuz salıdan beri günde iki kere klomen ve bir kere menagon iğnem vardı..Daha öncekilerde menagonu(bknz:hmg gonadotropin ilaç) kalçadan vurulmuştum. 225 mg.( bunun için 3 toz +2 su ) Salı günü hemşire bana ilaçları kullanmayı anlatırken göbekten dedi...AAa dedim ama geçen seferde menagon kalçadandı ve cetrotide(bknz: antogonist ilaç) göbektendi...

Neyse salı günü ilkindi vakti biz göbekten menagonu yaptık! Bir süre sonra kızardı çevresi...şimdi bile kızarık...Dün daha çoktu.. Yani hala geçmedi. Dün hastaneyi aradım.. Neyse göbektende olıyormuş kalçadan da! Ben o zaman bundan sonraki iğnelerimi kalçadan vurdurtayım olur mu dedim.. Olurmuş...İşte ben bunlarla uğraşırken klomeni içmeyi arada atlamışım.....Salı menagon göbekten çarşamba kalçadan...Klomen salı 12 saat arayla çarşamba 18 saat ve 5 saat arayla!! Yaaaa noluyoooooo,?

canım olan olmuş artık stres olma ne olur, kafan karışmış biraz bebeğinin gelecek olmasının heyecanına ver olanları, ben tedavide gonal f olmuştum göbekten ve yine de hastanete yaptırtmıştım, kendim cesaret edememiştim... sen de hastanede vurdurt canım...

guzbahar cnm dileklerin icin tesekkurler haklisin galiba rezervim normale gore az zaten bu testi 8 ay once yaptirmistim belki simdi dahada dusmustur.. yumurtalarim ilk tedavimde 8 tane toplanmisti digerlerinde hep 3 -1 arasi toplandi.. bir tane bile dollense mutlu oluyoruz.. bir kezde bolunmesi kotu olmustu transferim iptal olmustu..

simdi istifami zorla sirkete kabul etirdim 27 ocak tan sonra hep evdeyim son bir ay kendimi bakima cekecegim.. zaten tedavim subatta.. arada bir iki dal sigara iciyordum onuda kestim insallah bu sefer turacak...

elifcigimmm guzell haberlerini bekliyoruzz...

Back