HERKESELERE GÜNAYDIN
ARKADAŞLAR NE KADAR HEYECENLI GÜNLER YAŞANIYOR BU UĞURLU TOPİĞİMİZDE
benden hbr verecek bir şey yok ama sizleri mümkün olduğunca takip ediyorum
tedavi,de olan sonuç bekleyen bütün kızçeler gönlüm ve dualarım sizlerle
SELCAN HAMİŞİM SEN NASILSIN
benim gibi yanlızca köşesinde gözüyaşlı kalmış umudu bitmiş içten içe kahreleyen arkadaşlarıma ve kendime rabbimden umut ve dayanma gücü diliyorum
SİZDEN TEK RİCAM BİRBİRİMİZE HEP DUA EDELİM YER GÖK DUALARLA DEĞİLMİDİR
bizim de dualarımız seninle can yoldaşım... "...Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin; zira kâfir kavimden başkası Allah'ın rahmetinden ümit kesmez." (YUSUF SURESİ 87. Ayet) ne olur kenara falan çekilme, ben eşimden hiçbir işaret görmezken, tamamen olumsuzken (ki 2 senedir ne yaşadığımı sadece ben biliyorum (asla kötü bir insan değil, sadece çok korkuyor)) gittim tek başıma doktorlar araştırdım, bir sürü yeş yaptım... çok konuştum çok dua ettim bak 2 ay evvel ilk tedavimi oldum, şimdi ikinciye hazırlanıyorum... aslında başlarda öyle ümitsizdim ki bende... hep ağladım hep ağladım... şimdi çok şükür en azından rabbim mücadele etmeme izin verdi...
Aşağaıdaki ayetleri oku ve yola devam et canım...
-İbrahim, "Bana yaşlılık gelip çatmış iken beni mi müjdeliyorsunuz? Bana neyi müjdeliyorsunuz?" dedi.
"Melekler İbrahime:
-Biz sana gerçeği müjdeledik. Sakın ümitsizliğe düşenlerden olma, dediler. Bunun üzerine İbrahim:
-Sapıklardan başka kim Rabbinin rahmetinden ümidini keser? dedi."5
Ümitsizliğin, çaresizliğin, tükenmişliğin, karamsarlığın ilacı güçlü bir iman, sarsılmaz bir tevekkül, Allaha sonsuz güven, sebeplere sarılıp gayrete devam etmek neticeyi Allahâ havale etmektir.
canım bu arada sen nerede tedavi olmuştun, doktorun kimdi??
günaydın canım arkadasımmmmm
allah razı olsun senden hepinizdennnnnn,,
dün sabah 9:30 da opu ya girdim ve çok rahat geçti elhamdüllahhhhh
herşey yolunda rabbime binlerce şükür pazarı bekliyorum heyecanla :)))))
rabbim isteyen herkese bu cuma günü yüzü suyu hürmetine peygamber efendimizin hatırına sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza lamak nasip etsin inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnn
canım gözün aydın... kaç yumurtan toplandı biliyor musun... inşallah sağlıkla döllenirler ve hem şimdiki transferine hem de dondurmak için kalan embriyon olur canım... artık tam anlamıyla bir
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
adayısın... çünkü döllenme bugün olacak inşallah...
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
canim bende 5 kez negatifi gordum halen ugrasiyorum sakin pes etme... sadece miyom sikintinmi var kac yasindasin.. nerede tedavi oldun hayatim hic karamsar olmaa bende ve esimde ne sorunlar var yaz yaz liste bitmez:))
canım eşindeki sorun neydi, bu sorunu çözmek için neler yaptınız...
Niye bosverelim cmascigim, bizim hepimizinde yasayabilecegi sorunlar sen anlat biz dinleriz. yanliz benim hic tüp deneyimim omadigindan, bu konularda sizlere cok katkim olmuyor sadece manevi yönden katki sunmaya calisiyorum. yarin git doktoruna bakalim ne diyecek ona göre hareket edersin. hem sunuda bir daha söyleme islerim aksiyor gibi böyle asla düsünme iyi gidiyor iyi gidiyor hep böyle.
Arkadasim, sen elinden geleni yapmaya devam et, uzun zamandr degisik basliklari bile arada okuyorum. hic olmaz denilen olmus ya yanlis teshis ya mucize 2 tüpü kapali denilen kadinlarda bile hamilelik olusmus. bebegin seni daha fazla bekletmeden gelsin. bu arada topikte daha sIk görmek isteriz.
canım senin varlığın yeter.. allah tüp deneyimi yaşamadan bebeğine kavuştursun seni inşallah... onu isviçre çikolataları ile büyüt..
senin brezzeyin, selcanın peşine takılıp spontan
hamiş olmanı rabbim nasip etsin inşallah:))
yumurta kalitesine faydası varmı bilmiyorum ama hormonlara bayaa bi faydası var canım..hormonlarım normal seviyelerde çıktı çok şükür..ben geçen adetimdede maternty çay içmiştim burayada yazmıştım hatta yazmamım sebebide insanlara faydalı olsun diye paylaşıyorum ..bu defada ada çayı papatya içtim..yalnız ada çayı doğal toplanmış olmalı poşetli değil..okula arkadaş getirmişti hep birlikte sabahları içiyoduk..iyi etmişim..
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ya ben incir yemenin ötesinde hiçbir şey yapamıyorum... eşime keçi boynuzu aldım, paket öyle duruyor.... içmek istemedi... ceviz, badem, fındık yiyoruz, bir de salatalara çörek otu serpiyorum o kadar...
canım çok sağol bende bugün tedavime başladım çok şükür..hormonlar normal çıktı yumi durumu iyi dedi bu normal kadın doğumcular tam net göremiyorlar sanırım neyse iyi görünüyor dedi..başladık bismillah..çarşamba kontrole gidicem..canım bu çaylar gerçekten çok iyi oluyor kızlar herkese duyrulur bende adetime yakın adaçayı papatya..içmiştim bi kaç defada gnc den aldığım matarnty çay dan içtim o bitti elimde kalmadı gncdede sotokta yok gözüküyor içeriğinde anason melisa rezene kimyon var..
canım hayırlı olsun tarnsferinde ne hayırlı olacaksa o olsun canım dondurmak hayırlıysa dondur transfer hayırlıysa trannsfer bakarsın canım doktorunla konuşur ona göre iç sesine göre yap inşallah..
senin traansfer olasın var gibi geçende benim kociş tuturdu transferde transfer ..
.
haydi inşallah arkadaşım... bismillah... eşine ben de katılıyorum... önce transfer transfer
![KK42 :42: :42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
sonra
Ümmücüm yumurta oluyorda işte olan yumurtadan embriyo oluşmuyor... hayırlısı hepimiz için...
canım son tedavinde embriyoda olmuştu, okumuştum... bu sefer de olacak inşallah ve sana sımsıkı tutunacak....
yumurta kalitesi için bir topicte bir arkadaş bu salavattan bahsetmişti. canım. hiç konuşmadan 101 kez bu salavatı okuyorsun.
"Allahumme salli alâ seyyidinê Muhammedin / Tıbbil kulûbi ve devâihâ Ve âfiyetil ebdani ve şifâihâ / Ve nuril ebsari ve ziyâihâ Ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim" peşinden de yine hiç konuşmadan 101 kez "Ya Şafi el emraz" diyosun.. bunu sabah akşam yap demişlerdi.. canım geçen sefer ben yapmıştım, tek folikülle başlamıştık, tedavi sonunda üç tane oldu.. ilk başta biri döllendi, transfer günü 2.cisi de döllenmişti 2 embriyo transfer edildi...
Hi c c iyu diilim...bildiginiz gibi menagonu bir kere gobekten yapinca kizardi vs kalcadan oldum dun ve bugun.....en yakin hastaneye gittim...gobekten olunca bilirsiniz ince igne ucu takiyoruz....dun ve bugun ben hemsirelere dedim ki kalcadan yapin ama su ince ucu kullanin......hayyyyy demez olaydim.......cunku bu ignenin ucu kisa..yani sadece cilt altina kadar....kalcadan olunca uzun igne olmasi lazimmis......kas altina gitsin diye.... ay ben ne kadar salagim yaaaa... bunu nasil atladim......az once hemsire uyardi...basimdan kaynar sular akti....igneyi de yaptirmis blundum....manyagim ben...........hemen kendi merkezimi aradim anlattim.....yarin sabah dr.a gitcez..ctesi idi biliyorsunuz simdi cuma oldu kontrolum.....offf yaaaaa.......ben kendime kziyorum......sanki bi el benim islerimi hep aksatiyo.....hatta ondan once de su oldu..: tam ilaclarimi alip gidecegim baktim cantada ila kalmamis...heme eczaneler kapanmadan ilac aradim....neyse bldum....amaaaaaaan......bosvein tamam..valla cok.........
ne olur panik yapma... her şey güzel olacak inan... en kötüsü bu tedavide panik, stres...
Su anda ne diyim bilmiyorum. Doktorlara gore yani % 10 sans. Bundan sonra yani yapsanda pek fazla umutlanma seklinde bakis acisi. Halbuki bir suru baska faktor varken illaki yas olayani yogunlasiyor. Bende bir 8 cm miyom var. Onun gebe kalmayi engelledigi bilinen faktor ama buna bile bakmiyorlar. Tamam yaslisin artik hicbirsey onemli degil. Diger faktorleri bosver git. Artik umidimi kesmelimiyim . Cok zor ama bunu kabul etmek
o doktorla da kimmiş canım... onlar daha bizi bilmiyorlar, breezeye bak... doktorlara inat hormonsuz bebek merkezi kurarak ilk hamişi de kendisi oldu... selcanımda ikinci üyesi...
cmas canim kendini uzme bazen olumsuzluklardan olumlu sonuclar cikabiliyor.. gecen bir arkadas anlatti; arkadasi aksam catlatma ignesini vurmayi unutmus uyumus sabah olunca soka girmis hemen doktoru aramis, doktor demiski cok gec kalmissin artik yumurtani toplayamayiz sadece asilama yapabiliriz ve onun tedavisi asilamayla tutacak bir derece degilmis... asilamayi yapmislar ve tutmus hamile kalmis:))
ne güzel.. rabbimin mucizeleri o kadar çok ki... inşallah bize de nasip eder mucizelerini...