- Konu Sahibi akideciknane
- #7.021
[
İnşallah bir daha sıkıntı yaşamazsın..Gerçekten zor! Ne diyeceğimi bilemedim. İnşallah bunlar son olkur ve bu sefer bebişlerini kucağına alırsın. Amin!
Canım merak ettim neden iç kanama geçiriyor olabilirsin demişti o zaman dr.? Tedavinin hangi aşamasındaydın da ne oldu ki?
Bir de şunu merak ettim 15 gün içinde neden 13 kere bhcg testi yaptırdın? Bhcg yi yaptırmaya kaçıncı gün başladın kaçıncı güne kadar yaptın? neden?
Şu Murat Berksoy olayı da gerçekten araştırmaya değer.. Şimdi internete girip bakacağım. Nedi,r yaptıkları? Bizim umutlarımızı bize mi pazarlıyorlar?!!!
canim transferden sonra 11. gunde test yapmaya basladim beta hcg yuksek cikti gebemiyim diyorum ama cok siddetli kanama var.. hastaneye sordum bekle 15 gun sonra kese gormeye gel dediler kanama az olsa onemsemicem agri ve siddetli kanama hic durmayinca her sabah kendi istegimle kan degerime bakiyordum bebek varmi yokmu diye.. 15 gun boyle gecti sonra ben agrilara dayananayinca hastaneye gittim.. orada doktor dedi ic kanama olabilir dis gebelikte olabiliyor diye... oda ben oraya kendi zorumla gidince akillarina geldi..
sonra oradan cikinca baska kadin dogumcu bir hastanede basimin caresine baktim...
esimlede bu sureclerde cok sikintilar yasadik...gecmisin uzuntulerini sildim ic dunyamda bazen cok agir geliyordu.. evim Fatih Sultan Koprusunun bitisiginde Rumeli Hisarinda oturuyorum..kopruye yurume 5 dk icimden kendimi bazen bosluga birakmak bile geldi ama Allahima sagindim yeni bir sayfa actim....
Allahim hepimizin hakkinda hayirlisini versin..