Gecenin bir yarisi yaziyorum bu yaziyi size arkadaslar. Selcan ne hallerde bir bilseniz bebek bir geldi pir geldi. Cok rahatsizim arkadaslar butun tatil boyunca yattim hala yatiyorum. Bir gun kendimi iyihissetsem 3 gun pert oluyorum. Mide bulantisi halsizlik hat safhada butun gun nerdesye hic bir sey yiyemiyorum nelerden tiksinmedim ki
Bunlarla ugrasirken birde bebek cok korkuttu bizi gecen hafta cumartesi hafif kanama oldu yuregim agzima geldi cok agladim cok sukur devami gelmedi. Ve iki gun sonra kalp atislarini gorduk Allahima binlerce sukurker olsun. 22 ocakta tekrar rabdevu verildi. Gelelim bu hafta bu kadar zorluklar arasinda dudagimda ucuk cikti bebek 8 haftayi gectigi icin bebege zarar vermez dediler tam onu atlattim derken de bu sefer cok kotu ishal oldum. Zaten dogru durust yiyip icemezken birde ishal cikti. Mumkun oldugunca su ic dediler zaten sudan baska birsey girmiyor icime . Daha kahvalti kelimesini duyunca midem agzima geliyor . Bugun yine hic kalkmadan yattim yani arkadaslar ofise gidemedim bu aralar calisabilecegimi hic sanmiyorum.
Iste boyle arkadaslar zor bi hamilelik baslangici oldu ama her midem bulandiginda ve diger belirtilerde seviniyorum bebegim benimle diye ve surekli dua ediyorum hem kendime hem sizlere Rabbim kabul eder insallah.
Kendinize iyi bakin Allaha emanet olun hepinizi kocaman opuyorum.