Kızlar selamlarr....
Son zamanlarda yoğunlukdan ve bazı ozel nedenlerle foruma fazla giremiyordum... bu nedenle aradaki bazı şeyleri atladı isem kusura bakmayınız.
Şimdilik gözüme çarpanlar ekdeki gibi.... diğer tüm arkadaşlarıma da selam olsun...
Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz....
Acmila ; sendin galiba mart için izin planlayıp adetin erken gelen. arkadaşım bence sen şöyle fiyatı uygun bir bilet bulabilirsen önden bi gel doktorla bir görüş ... kullanacağınız ilaçları belirlesin ... hatta ilaçlarınıda satın al öyle dön... sonra izin planladığın dönemde adet olduğunda oradaki doktoruna git yumurta varmı yokmu baktır var ise adetinin 2. gününden itibaren ilaçlarını kullan ve oradaki doktoruna yumurtanın büyümesini ve ölçülerini aldır. yumurtaların 15 mm ulaştığı zamana kadar orada takip yaptırabilirsin... sonrasında buraya gelsen de olur..
Tüp bebek tedavisinde uluslararası on-line hasta takibi - Milliyet.com.tr
Elifoooo ; İnşahllah yumurtalar embriyoya - embriyolar bebişe dönüşür karnında :)))
Selcan; arkadaşım eee bu kadar bekleyince hem nazlı hemde pek bi edepsiz oluyorlar bunlar beee... bak sen şunun annesine yaptığına :))
Güzbahar ;Arkadaşım 2. tup için eşinin olumlu bakmasına çok sevindim. Ben bahçecide ve memorial şişlide tedavi olmuştum. ikiside konusunda çok iyi.. memorial biraz askeri disiplin altında insan biraz daha strese girebiliyor. bahçeci daha rahat gibi sanki. Mustafa bey'de çok iyi bir doktor. sen 2-3 ay sonra tedavi olayım diyorsun. ancak bunun için önceden Mustafa bey ile bir ön görüşme yapman gerekiyor. bu arada senin ve eşin için bazı destekler verebilir. bize hem eşim hem benim kullanmam için arginmax men vermişti. benim içinde biesteron - folik asit ve balık hapı vermişti. 2 ay kullanıp öyle gitmiştik. onun için önceden bir görünün derim. tüp öncesinde de bir hazırlık dönemi olmalı ... 4. tüp sonrası bunu anlamış bulunuyorum.. sen çok iyi niyetli birisisin.. yazdıklarından bu çok belli oluyor. rabbim inşallah sadece senin olacak bir evlat kısmet eder.... .